24 april



/ n

24 april

Hipp, hipp, hurra på världens bästa mammas födelsedag!

Idag är det tisdag och jag var på skolan 9-14 vilket kändes lagom. När jag kom hem så bokade jag biljett till Sundsvall så imorgon efter skolan så åker jag hem en snabbis för att hämta katten och väskan och sedan bär det av uppåt. Ska bli otroligt skönt att få komma upp och tänka på annat ett tag och bara umgås med familj och vänner.
 
Kvällen har gått till att packa och ätit naturgodis, bra kombo må jag då säga! Kan säga att jag har den stora väskan med mig denna gång för jag orkade inte proppa ner allt i den mellersta. Så jag lär få mig några blickar imorgon påväg till centralen, men jag ska ju trotts allt vara borta en vecka. Skorna och böckerna som tar mest plats!

Nu ska jag gå och ta en dusch och sedan äta ur kylskåpet lite, middag och så. Sedan blir det tv tittande för hela slanten och få klar packningen. Ha en bra kväll!

My hälsar.

/ n

23 april

Hejsan, hoppsan, fallerallera.
Det var inte igår jag skrev någonting här. Orkar inte gå igenom alla dagar jag inte skrivit men kan väl sammanfatta dom i jobb, plugg, vänner och träning. Allting har rullat på som vanligt alltså och tiden bara springer förbi.

Helgen som har passerat har jag jobbat både fredag och lördag men även traskat på stan, firat Sara och varit ute och promenerat i regnet hela 8km.

Idag är det måndag och jag har varit ledig från skolan. Började med att jag sov ut ordentligt och åt frukost i lugn och ro. Sedan runt halv 3 så tog jag, Nikita och Sara en promenad bort till Ikea i strålande solsken. Var super varmt och härligt! Fick med mig mycket smått och gott hem. Var hemma igen runt 18 och sen dess har jag fixat lite i garderoben och så.

Imorgon går jag i skolan, börjar klockan 9 och har väl lektion till runt 11 tror jag och sedan ska vi sitta i gruppen och planera. Så är väl i skolan till runt 15 skulle jag tro. Imorgon ska jag även boka en biljett upp till Sundsvall. Åker antingen upp på onsdagen eller torsdagen. Så om jag får ett bra pris åker jag alltså redan på onsdag vilket innebär att kvällen imorgon isåfall får gå till att packa väskan!

Ett stort grattis till Sara som fyller år idag.
Och ett stort grattis till världens bästa mamma som fyller år imorgon.

/ n

RSS 2.0