Curling

I helgen åker jag upp till Skellefteå med laget och spelar divition 1, ska bli roligt!

Vi har förövrigt startat en blogg: www.stenkul.blogg.se    check it out!

Ha de!

/ n

Akon - Beautiful


Jag säger bara Thailand 2009


Fredag

Jag är grymt dålig på det här..

Men har iallafall spenderat kvällen med Elin, hos Elin. Blev idol och snack. Imorgon blir det stan med mamma och nu blir det sängen. God natt :)

/ n

Hej så länge

Imorgon åker jag till borlänge, gonatt :)

/ n

John Blund

Jotack, det gick fina fisken att jobba idag. När jag kom hem så åt jag middag bestående av yogurth och banan. Sedan pratade jag med Ida och bäställde tåg biljetter. Åker till henne och T på måndag redan.

Imorgon är det minsann söndag och min söndag består av curling, inte helt fel. Spelschemat ser ut som följer:
09:30 A5-A6
13:00 A5-A7
15:30 A5-A4

Förstår att de där gav er grymt mycket, nöjet är på min sida. I vilket fall blir det hallen hela långa dagen och när jag väl sätter fötterna hemma i huset igen blir det middag, packa, dusch och sängen.

Usch och fy och blä vad jag är trött. Nu ska jag sova och sedan ska jag vakna av en ringade klocka imorgon vid ungefär halv 8, jag längtar inte kan jag lova. Men sov gott!



/ n


Skit väder

Fyfan, vad jag vill tillbaka till thailand. Sverige är verkligen i den deppigaste perioden på året och jag är en del av den. Det är gått och mörkt exakt hela dagen, det är slask och regn konstant! Kan inte bli så mycket sämre faktiskt. Nej jag tror fan jag tar en sista minuten och åker tillbaka till paradiset, för det är exakt vad det är, jordens paradis är thailand och jag ljuger inte.

Nej, men idag är det lördag och jag ska snart börja göra mig klar och sedan åker jag och jobbar. Jobbar 15-20 så när jag kommer hem från jobbet blir det middag i min ensamhet sedan lite tv och sedan sängen. För imorgon är det nämligen söndag och vi spelar divition 3 herrar här hemma. Spelar 3 matcher, den första börjar halv 10 så ska vara på hallen till 9. Blir alltså ingen speciellt lång sovmorgon vilket innebär tidig kväll. 

I torsdags tränade vi och det var första gången för mig på is sedan jag åkte till thailand, men det kändes bra faktiskt. Så imorgon hoppas jag att det inte heller blir några bekymmer utan att spelet flyter på så ska det här nog gå fint!

Nej nu ska jag göra mig klar, ha de!

/ n

Hemma

Halloj, efter drygt 2 veckors semester i thailand så är jag nu hemma igen. Känns såklart skönt att vara hemma men det skulle inte varit helt fel att stannat någon vecka till i thailand faktiskt!

Ikväll blir det curlinghallen för min del. Tjejerna ska spela match och jag ska titta på. Fast får se om jag kanske tar mig ut på isen ändå. Cassandra mår nämligen lite sisådär.

Men nu blir det inte mycket mer uppdatering för min del för nu ska jag titta på idol, hej då.

/ n

RSS 2.0