Helg

Så var fredagen snart över och helgen har börjat. Gick bra att jobba idag men mycket att göra och stressigt in i det sista. Men nu är jag hemma, varit det i cirkus en timme. Ätit och tittat på tv. Är nu svinigt trött och funderar faktiskt på att gå och sova. Eller ah, lägga mig med bärbara och titta på idol!

Sov förövrigt länge idag, klev upp runt 12 tror jag. Vaknade av att jag mötte en tiger och en varg i skogen. Så jävla knäppa drömmar jag drömt nu de senaste dagarna. Här om dagen så drömde jag en inte alltför rolig dröm och vaknade upp gråtandes. Det har aldrig hänt mig annars! Undra vad drömarna beror på.

Imorgon är det lördag och dagen börjar med ett fys pass ute på gärde. Är faktiskt peppad, måste göra någonting åt mitt latmask liv nu. Efter träningen blir det hem och packa, packa och packa. Får inte glömma nått! Sedan ska jag även snacka med Philip och Johan om hur vi ska göra på söndagen, tider oså. Blir kanon de.

Men nu blir det tvätta av sminket, borsta tänderna och sängen. Trevlig helg!

Kan också tillägga för dom ikke avundsjuka att det nu är mindre än en månad kvar till jag och mina girls åker, längtar!

/ n

Trött i huvudet

Nu sitter jag här. Kom hem för cirkus en och en halv timme sedan och sen dess har jag ätit middag och duschat. Tror faktiskt att jag ska ta och krypa ner i sängen alldeles snart med bärbara och se på dagens idol avsnitt. Blir ju mysigt värre!

Fick ett jobb pass imorgon också, ett likadant pass som idag. Så från 16-20 imorgon så jobbar jag. Lördagen vet jag inte om jag kommer få jobba och frågan är om jag blir frågad kommer säga ja, eftersom jag åker på söndag så skulle jag behöva packa. Ni vet en tjej som ska packa för en vecka kan sluta illa. Jag brukar packa en hel väska för 3 dagar lixom. Får se hur det slutar!

Blir alltså inte mycket göra imorgon förutom promenad med Laban och jobb. Kanske ska ta mig i kragen och gå ut och springa imorgon innan jobbet! Grym idé. Alltid låter så bra när jag säger det, det svåra är att utföra de.

Apropå springa så kan jag inte alls jobba på lördag eftersom jag ska träna med laget klockan 11 på morgonen och sedan måste jag ju som sagt packa. Så är det faktiskt!

Nu går jag och borstar tänderna och sedan kryper jag till kojs och ser idol. God natt!

/ n

Design

Oj, vilken tråkig. Men den får duga sålänge. Gillar svart, vitt och enkelt!

/ n


Foto


  

Fotograf: Nathalie
Modell: Cassandra
Make up/Hår: Nathalie, Cassandra

Är värdelös på att uppdatera

Jotack, jag vet! Det här med blogga funkar inte så bra för mig. Vet inte hur många dagar sedan det var jag uppdaterade sist (?)!

Ska väl försöka sammanfatta lite kort. JOBB! Det var den sammanfattningen. För jag hade väl inte gjort så mycket mer än att jobba. Lördag, söndag, måndag, onsdag har jag jobbat. På tisdagen då jag inte jobbade sov jag ut och sedan åkte jag buss in till stan för att sedan åka vidare till skönsberg där laget skulle titta på kläder. Var där i cirkus en kvart och sedan åkte vi hemåt. Åt kina mat och sedan åkte vi och sprang. Så det var min fina sammafattning, blivit endel tv också.

Idag är det torsdag och jag ska även idag jobba, 16-20. Kortpass så jag hoppas att det går fort, men det tror jag nog! Imorgon är det fredag och det känns underbart med helg, vet inte om jag kommer jobba nått i helgen så det återstår att se. Har ingenting annat planerat förutom att packa, packa och packa. För på söndag åker jag nämligen ner till Dalarna för att spendera en vecka där hos Ida. Philip och Johan kommer att göra mig sällkap ner så det är skönt, slippa åka själv. Ska bli spännande och se om jag pallar köra hela vägen också, aldrig kört så långt.

Ska göra mig en ny design också men det är fantasilöst på den fronten nu, men ska iallafall i brist på annat nu sätta mig i photoshop och försöka knåpa ihop nått.

/ n

Musik


Lördag

Igår kväll blev det grönsaker och dipp framför tvn. Såg idol och kändisdjungeln. Efter det la jag mig med bärbara i sängen. Det slutade med att jag blev vaken till 3, fastnade framför NASAs hemsida där det var live sändning av landningen. Efter landningen somnade jag som en stock. Dock sitter hostan kvar och jag kan inte lägga mig utan att börja hosta. Halsen håller på att klia ihjäl.

Idag är det lördag och det regnar ute. Men det gör ingenting för min del eftersom jag snart ska åka och jobba. Jobbar 15-20, hoppas att det går fort. Sedan när jag kommer hem blir det mat och sedan kommer Ida och T hit för att hälsa på. Blir trevligt!

Men nu ska jag gå och käka lite lunch och sedan byta om för att åka iväg.

Ha en trevlig lördag!

/ n

Foto


Klippa gräs

Igår blev det inget bloggande, hade inte ork. Blev väckt halv 8 igår av att telefonen ringde. De var från jobbet och dom frågade om jag kunde jobba från 9-18 jag som inte hade något annat för mig under dagen sa givetvis ja. När man är och jobbar inser man att man kan göra lite nyttigare än att bara gå hemma.

Jobbade alltså till 18, sedan åkte jag hem åt nudlar, pratade med bästa Ida på telefon och sedan avnjöt jag ett avsnitt av idol. Tänk om man kunde sjunga!

Idag är det fredag och jag vaknade vid 10, istället föra tt somna om gick jag upp, åt frukost och gick en prommis med Laban. Sedan klippte jag gräset, bra gjort av mig!

Efter gräsklippningen blev det en dusch och sedan har jag suttit här och klickat lite på youtube. Nu ska jag lägga in lite bilder från kameran så om en lite stund bjuder jag på de.

/ n


God natt i rutan

Efter en kväll framför tvn bestående av ospännande och irriterande fotbollsspel samt ett roande avsnitt av idol säger jag nu god natt.

/ n


Musik


Pitbull - I know you want me

Vilken underbar dag

Solen har stått högt på himelen hela dagen och jag har gått runt i bikini. Sommaren är inte över trotts allt! Helt underbart att bara kunna lägga sig och slappa lite grann. Himlen är fortfarande blå och solen börjar nog snart att gå ner.

Kan lova att gårdagens ont i benen inte gått över utan det är lika förjävligt idag. Man brukar säga att det är skönt att ha träningsverk eftersom det känns att man har rört på sig. Me sån här träningsverk är inte rolig alltså! Usch, känner mig som ett russin, alla muskler känns ihop knycklade och ruttna. Hoppas att det har släppt tills imorgon.

Ikväll blir det tv för hela slanten. Först fotboll och sedan blir det problem. Det går nämligen två program samtidigt som jag vill se. Har följt bachelorette på femman hela sommaren det är näst sista programmet ikväll samtidigt som det är idol på fyran. Får se hur jag löser det!

Återkommer.

/ n

Oj, vad klockan är mycket

Klockan blev precis 01:00 och här sitter jag fast klistrad. Ska snart gå och sova!
Om mina ben bär mig till sängen. God natt.

/ n

Roast på berns

Igår startade ett nytt program på 5an, roast på berns. Jag missade programmet på sändningstid men när jag såg att björn gustafsson var med så klickade jag snabbt fram programmet på datan och la mig för att titta. Det var ett hyffsat program som gav endel skratt. Här kommer två klipp ur programmet och vill du se mer får du gå in på kanal5.se.


Magnus Betnér roastar Björn Gustafsson


Björn Gustafsson försvarar sig

/ n

Vart tog mina ben vägen?!

Så var säsongens första träningpass över. Och fyfan vad jag inte kommer kunna gå imorgon! Kan kanppt gå redan, känns som att mina höfter är låst och skulle vara i behov av en rullator!

Även fast det känns som att mina ben inte längre tillhör min kropp så känns det skönt att träningen dragit igång igen och redan på lördag är det dags för nästa pass.

Nu sitter jag här och ska väl göra det en liten stund men sedan blir det sängen.

/ n 

Foto

  

  

Bjuder här på några oredigerade bilder från nykameran :)


Plåtat

Idag har jag fotat lite grann, ska snart ta och föra över bilderna till datan och sedan kommer de upp här på bloggen.

Håll utkik

/ n

En kamera rikare

Jajamensan! Idag åkte jag med morfar ut till birsta på kamera jakt. Har länge velat ha en systemkamera. Eftersom jag under 3 års tid hade tillgång till en genom skolan blev det väldigt tomt utan en. Just att kunna gå ut och fota det man vill och få det resultatet man vill har jag längtat efter. Så idag köpte jag mig en nikon D60. Jag har redan fotat lite och det känns underbart att kunna fota igen! Annars har jag inte gjort så mycket idag utan tänkte istället berätta om helgen lite kort.

I fredags började dagen med uppstigning runt halv 9, gjorde mig klar, skjutsade syster till skolan och sedan åkte jag till arbetsförmedlingen där jag mötte upp Joakim. Vi gick och lyssnade på ett informationsmöte om utlandsjobb eftersom vi båda varit lite intresserade av att åka till norge för att jobba. Mötet var slut runt 12 och jag åkte då hemåt.

Väl hemma packade jag ihop de sista grejerna samt slängde i mig lunch sedan runt 1 så kom Susanne, Ronny och Richard för att hämta mig och resan neröver började. Helgen har spenderats nere i gustafs/dalarna hos min bästa vän. Hon flyttade dit i augusti till hennes kille. Väl framme efter cirka 3 timmar gick vi husesyn, åt god mat och hade det allmänt trevligt.

Lördagen innebar inflyttningsfest, det åts god mat, dracks drinkar samt umgänge med trevligt folk. Det var en grymt trevlig kväll!

Söndagen innebar hemgång, vi kom iväg runt halv 2. Det var tråkigt att säga hej då men de kommer upp till Sundsvall i helgen vilket känns kanon. Då ska vi umgås mer. Iallafall så somnade jag ganska fort i bilen påväg hem och när jag vaknade var vi cirka 10 mil hemifrån och hungriga så vi stannade för att äta pizza. Det var gudomligt gott, mätt och belåten fortsatte vi hemöver. Väl hemma, blev det packa upp väskan, titta på tv och ta det lugnt.

Har tagit lite bilder från helgen som kommer upp någon dag. Har i vilket fall haft en mycket trevlig helg! Tack Ida och Tomas för allt :)

Imorgon är det tisdag och laget ska träffas för träning. Eftersom vi inte har någon is ännu så blir det träning på "land". Lite uttålighets träning för musklerna. Förbereder mig på en träningsverk som heter duga. Efter förra säsongens första pass kunde jag knappt sätta mig på toan dagen efter. Ska bli skönt att komma igång iallafall och jag hoppas att min förkylning inte tar stryk. Blev sjuk förra söndagen och är fortfarande förkyld. Hostar och är snorig.

Eftersom jag nu har införskaffat mig en kamera så kommer jag plåta betydligt mycket mer vilket innebär att bloggen troligtvis kommer att uppdateras oftare, kanske inte med ord men med bilder. Men en bild säger ju mer än tusen ord så det är nog inga problem. Tills dess, ha det så bra!

Nu ska jag sova, god natt.

/ n

RSS 2.0