28 mars

Längesen sist. Var ju till Sundsvall förra helgen och kom hem i måndags. Hade det bra!

Sedan dess har jag jobbat. Varit ledig 2 dagar, i torsdags och idag. I torsdags var jag en snabbis på stan med Rebecca och en klasskompis till henne och idag har jag bara tagit det lugnt, städat lägenheten och lite så.

Packat har jag också gjort eftersom imorgon bär det av till Sundsvall igen för att spendera resten av veckan där. Men först ska jag jobba 7-14 imorgon och sedan blir det hem en snabbis för att hämta packning och sedan åka till centralen och vidare uppåt.

Längtar efter att få komma upp igen och gosa med mina små älsklingar!

På fredag kommer mamma och pappa hem efter en månad i Thailand, ska bli trevligt att träffa dom igen. Var längesen.

Nu bjuder jag på två bilder på mina favoriter.




/ n

15 mars

Hon har gjort det förut och hon gör det igen. Slår sönder en kruka och sprider mängder med jord över golvet. Sedan gör hon det ännu en gång men denna gången utan kruka. Ni kan ju undra vart jag har spenderat kvällen, jo på golvet! 

godnatt.

/ n


14 mars

i made it
Efter flingorna och ungefär 40 minuters vila så var det dags att ta på sig träningskläderna. Men vart tog motivationen vägen?! Var så seg och insåg sakta vad jag hade lovat mig själv för helvete. Men sedan tog jag mig i kragen bytte kläder och stoppade musik i öronen och tog mig ut.

Jag sprang hela vägen och var väl ute runt 20-30 min, inte alltför länge men så stolt över mig själv att jag orkade!


När jag kom in igen så tog jag mig en dusch och sedan lagade jag mat. Det blev italiensk köttfärsgratäng med vitlökspotatis. Det blev gott!

Nu sitter jag i soffan och kommer sitta här tills jag om en liten stund ska förflytta mig till sängen. Skönt!

/ n

14 mars

Hallåå.
Min helg har bestått av jobb och inte så mycket mer. Jobbat 8-18 och sedan åkt hem, ätit och tittat på tv. I lördags såg jag som många andra melodifestivalen och låten som vann tycker jag väl är okej.

Idag är det måndag och jag är ledig. Var upp och tvättade imorse och nu har jag nästan nyss kommit hem efter att ha varit i älvsjö och handlat. Var en bit till affären från bussen också så fick mig en lite promenad på samma gång.

Imorse var det riktigt grått och trist men nu strålar solen som aldrig förr och jag ska faktiskt snart gå ut och springa hade jag tänkt. Men åt nyss lite flingor så ska smälta dom lite först.

Annars så består veckan av jobb både, tisdag, onsdag och torsdag. Sedan på fredag morgon, redan vid halv 7(!) så sitter jag på tåget påväg upp till Sundsvall för att spendera helgen där. Åker hem på måndagen igen.

Förövrigt, det som har hänt i Japan är så otroligt overkligt och tragiskt. Hoppas att det vänder snart!

/ n


10 mars

Det snöar..
Idag hade jag ställt klockan på 10. Eftersom jag vet att jag lätt skulle kunna sova till 12 annars. Men eftersom jag ska jobba nu hela helgen så kände jag att jag måste vänja mig lite.

Så steg upp, åt frukost och runt 12 gick jag ut och tog en prommenad. Det snöade inte då men var molnigt och lite blåsigt men det var skönt. Tog vägen förbi affären sen och handlade lite. När jag kom hem igen gjorde jag fruktsallad och tittade på JVM.

Sen har jag städat och bara slappat. Drömt mig iväg till Thailand. Fyfan vad jag vill dit!



/ n


7 mars

Har ej hänt något speciellt förutom jobb 8-18. Efter jobbet åt jag en tallrik köttbullar med spagetti och skrev fina lappar och satt på kylskåpet! Imorgon blir det jobb 8-18 och nu blir det dusch, godnatt.

/ n

6 mars

Idag var vädret också fint så efter frukost tog jag på mig träningskläder och gick ut för att ta en promenad. Tog även en sväng förbi centrum och handlade lite nödvändigt.

Väl hemma så blev det lunch bestående av fruktsallad.


Sedan satt jag mig i soffan och slog på en film. Det blev Due Date, hann väl se runt halva filmen innan jag somnade i soffan. Vaknade och spolade tillbaka filmen och såg sedan klart den. Den var bra!

Efter tuppluren och filmen blev det till att baka och laga middag. Bakade kokostoppar och till middag blev det hemmagjord pizza. Lägger upp en bild på kakorna som jag bakade tidigare i veckan också. Känner mig duktig!



Nu har jag nyss sett solsidan och ska snart gå och ta en dusch och sedan krypa ner under täcket. Fick förövrigt faktiskt sova inatt! Dock var jag väldigt tjock i halsen imorse så att det var svårt att andas. Aja, natt!

/ n 

5 mars

Bjuder på en bild på My när hon tvättade här om dagen. Hon vek tvätten jävligt prydligt må jag då säga.


/ n


5 mars

Trött tjej
Var på bio igår ju. Vi såg som sagt min låtsas fru, den var bra! Klockan blev mycket innan jag var hemma igen, närmare bestämt runt tolv. Gick direkt och la mig eftersom jag skulle jobba 8-18 idag. Men som dom senaste nätterna så blev det inte mycket sömn denna natt heller. Hostar som en tok hela nätterna!

Så imorse när klockan ringde vid 6 så var jag trött. Det var dock galet ljust ute vilket hjälpte lite. Jag pallrade mig till bussen och iväg till jobbet. Dagen har gått relativt fort ändå och vädret har ju varit helt underbart! Vi bakade bland annat semlor på jobbet idag, dom blev små, söta och goda.

Imorgon är det söndag och jag har ingenting på schemat förutom typ handla. Men om vädret är lika underbart imorgon som idag så skiter jag i att jag borde ta det lugnt utan går då ut och går.

Nu svider mina ögon ganska rejält (kan det bero på för lite sömn?!) så jag ska gå och borsta tänderna och sedan krypa under täcket och förhoppningsvis inte hosta upp lungorna. Godnatt!

/ n


4 mars

Ville bara säga att vi nyss käkat middag. Helt slut blev man. Ursäkta magen men mycket grädde i maten.



/ My

4 mars

Vilket skit väder..
Idag är det iallafall fredag. Jag blev väckt halv 9 imorse av att pappa ringde från thailand och frågade om reglerna till kallaha! För er som inte vet så är det ett spel med typ kulor. Som förövrigt brukar vara våran stora sysselsättning med tuneringar osv när vi är i thailand.

Somade iallafall om och klockan var så mycket som strax efter 11 när jag steg upp. Då åt jag lite frukost och hörde hur regnet slog mot rutorna. Har känt mig ganska sysslolös så jag tog fram kakboken och har faktiskt just i detta nu tagit ut kakor ur ugnen. Hoppas att dom går att äta. Fick nämligen ett litet problem mitt i receptet.

Jag tänkte göra halv sats eftersom en full sats innebar runt 60 kakor och visst det går nog åt men det är inte bra att ha 60 kakor liggandes! Sak samma, hade halverat alla ingredienser tills jag kom till den sista som var 1 ägg och ja... hur fan skulle jag få det till ett halvt ägg?! Aja, hoppas det blev bra iaf. Kan säga att det luktar gott.

Ikväll blir det nog bio med Rebecca, ska nog se min låtsas fru! Blir trevlans.

Nu ska jag äta lunch (!).

/ n

3 mars

Februari är över och mars är välkommen.
Igår åkte mina kära föräldrar till Thailand.. UTAN MIG. Dom ska sola, bada, äta ris, shoppa, inte ha några krav och bli jävligt bruna under 4½ vecka. Inte ett dugg avis. Nästan gång ska jag med, slut och punkt.

Känns som att våren börjar krypa sig på nu och jag hoppas att känslan är rätt, underbart. Solen står högt på himmelen och snön rinner sakta men säkert iväg till någonstans där den inte syns. Me like.

Torsdag till söndag förra veckan var tjejerna + pappa ner till mig för dam-sm stod på schemat. Gick lite sisådär och vi gick inte vidare till slutspel.

Dom åkte hem på söndagen, måndagen spenderade jag åt att städa och tvätta. Tisdagen och onsdagen har jag jobbat och idag är det torsdag.

Jag har sovit oroligt hela natten eftersom jag visste att mamma och pappa var på vift. Blev väl upp runt halv 10. Åt frukost, tittade lite tv och sedan har jag faktiskt varit duktig och suttit och letat kurser/program som jag ska söka. Känns bra faktiskt. Dock är det mest kurser i Sundsvall men några med distans så vi får se hur detta slutar.

Börjar få ångest nu när klockan är runt halv fyra och jag har suttit inne hela dagen. Önskar att det fanns en ensam vägg någonstans där man kunde sätta sig och pressa. Men ikväll blir det nog stand up med frugan och några andra kanske. Ha det bra så länge!

/ n

RSS 2.0