Autum

           

high school musical

ojojoj, såg att det var premiär på high school musical 3 igår! älskar dom filmerna. hoppas att den kommer vara lika bra som de andra 2. :)




musik

någon bra låt nån?


less

dagarna går verkligen i en berg och dal bana nu! uscha stressen känns i magen och jag går och oroar mig för olika saker helt tiden :/ not good. jag sover inge bra på nätterna heller. något tips på hur man kan ändra på de?

dagen började med skola. hade 3 lektioner. sista lektionen hade jag prov. trodde det skulle vara värre än vad det var så hoppas på G iaf. När det gäller skolan är det mycket som ska vara färdigt denna vecka och det känns så himla skönt att jag är klar! allt förutom svenska loggen som ska vara inne på fredag är färdig men ska vara flitig och göra den imorgon så den är klar. skulle kännas skönt. nu ikväll har jag varit ute med mammsen i skogen och gått lite sedan bara softat vid tvn, sett idol.

usch blev äcklad av korv imorse när jag kom på skolan och läste metro! blää, läste inte artikeln men rubriken var "bajs hittad i korv" eller nå liknande. usch och fy vad vidrigt!

imorgon börjar dagen med matte b. ojojoj vilken start! verkligen upppiggande! -not-

nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. får se hur trött jag blir men ska försöka hålla mig vaken till idol börjar igen då man får se vem som åker ut.

God natt

blackandwhite

      

plugg

känner mig väldigt flitig. vaknade strax efter 9 idag kände mig seg men sedan började jag tänka på allt som ska vara klart denna veckan i skolan. Då kändes det som att det var lika bra att kliva upp. Sagt och gjort gick jag upp ur sängen åt frukost och sedan satt jag mig här och pluggade. klockan är nu 10:40 och jag är redan klar med både svenskan och religionen. SKÖNT! nu ska jag börja jobba med arbetsmiljön och säkerhet och sedan blir det till att plugga till provet som vi har imorgon i Samhälle. Min dag består alltså av en hel del pluggande. ska kanske hinna iväg och sola en liten stund också men får se hur det blir med den saken.

hejdå

stugan

nu sitter jag här och klockan är kvart i 10. kan inte förstå att jag frivilligt gått upp såhär tidigt för att åka med upp till stugan. men det kan bli härligt om bara solen vill titta fram! mormor och morfar kommer nog snart och hämtar mig, mamma och labbe laban :) ska ta med mig kameran upp så kanske kommer det att bli en uppdatering ikväll med lite bilder som tagits under dagen. 

hoppas ni får en bra dag!

helg

och så var det äntligen helg! alltid lika skönt att få sova ut och bara ta det lugnt. ikväll händer inget speciellt ska titta på lite program och sedan kanske jag lägger mig i sängen och tittar på en film har laddat hem några som jag måste se :) imorgon blir det troligen upp tidigt. vid 10 ska jag med mamma och morfar upp till stugan och fixa lite. idag har jag känt mig allmänt less på allt. det är så mycket som snurrar i huvudet så mycket man funderar över.

Saknar min lilla ängel, gumman. Alltid när man förlorar ett djur så förlorar man en bästa vän. En hund är det något speciellt med för mig eftersom jag i hela mitt liv haft en hund vid min sida. Man fäster sig så hårt vid dom man lever ändå med dom i ungefär 10 år och när dom bara försvinner tappar man en familjemedlem. Det är jobbigt att komma över. Men man får tänka på att hon har det bättre där hon är nu. Men det är ändå svårt :(


hoppas ni får en trevligt kväll


stress

jag tror inte att min kropp är i världensbästa skick. :/ onte i magen/ illamående är något som plågat mig nu i nå år men på senare tid har det blivit annorlunda det bränner till i magen. Ont i käkarna har och oxå och tandläkaren sa att det var en stresssymtom för jag sitter och biter ihop med tänderna. ikke good! Så jag går nog och bär på en inre stress vilket är jobbigt. Sova i dagens samhälle är något man behöver men hur jag än bär mig åt kommer jag aldrig i säng före 10 och somnar inte förens vid 11-12. nu är det ovanligt mycket i skolan också vilket man inte är van vid! och det tar nog också på ens krafter en hel del.

Precis suttit och gjort klart 2 saker angående skolan. läst igenom kapitlett som vi har prov i på måndag samt skrivit en svenska logg som vi lämnar in varje vecka. vi fick välja en valfri bok och sedan har vi fått uppgift för varje vecka som vi ska skriva om, denna vecka var det om bokens miljö.

som jag nämde i tidigare inlägg skulle kanske älsklingen komma upp till mig i helgen men så blev det tyvärr inte :( får hoppas att han kommer upp nästa helg istället. Saknar honom så himla mycket! <3

Nu ska jag kika runt lite här på internet och sedan vid 8 ska jag placera mig framför tvn och se idol!
trevlig kväll


friluftsdag

hade friluftsdag idag på skolan. men jag har varit hemma men man kan säga att jag varit ute endel ändå :) men jag har även gjort endel som behövdes göra. har bland annat städat hela huset vilket jag hoppas uppskattas av mamsen :) sedan som ni vet var jag på studiebesök hos Jehovas vittnen igår kväll och uppgiften ska vara inlämnad på fredag, tror jag. så kände att jag behövde ta tag i det så har suttit nu någon timme och skrivit klart det :D känns väldigt skönt! pratademed älsklingen igår och troligen kommer han på fredag vilket skulle vara underbart! vill bara pussa och krama på honom. så jag hoppas, hoppas, hoppas att han kommer upp <3 

ikväll ska jag iväg och titta på en film med ida, emma och idas mamma :) 

nu ska jag kila hejdå!  

nervös

närvös kan man säga att jag är men vet inte om det är nödvändigt att vara de. ikväll ska nämligen jag och några klasskompisar på ett jehovasmöte. vi ska göra ett skolarbete på religonen. menmen får se hur det blir hoppas att det kommer vara intressant och att tiden går fort.

Imorse var jag hos tandläkaren. Jag hade inga hål vilket var mycket skönt att höra! däremot ska jag tillbaka dit för att göra en skena som jag kan ha när jag sover antagligen. Jag har väldigt ont i mina käkar. Efter tandläkaren åkte jag in till skolan fotade lite och sedan åkte jag hem. Även idag har vädret varit underbart solen skiner! Så när jag kom hem slängde jag i mig en pan pizza och sedan gick jag ut i skogen med hunden. nu sitter jag här i brist på annat vet inte vad jag ska göra. kanske sätter mig och redigerar lite i photoshop eller nått.

Ikväll blir det som sagt jehovas håll tummarna att det går vägen!


Soligt

När man vankar en mogron av att solen skiner in genom fönstret blir man alltid lika glad! vädret har under helgen samt idag varit på topp för att vara denna årstid. solen har stått på allra högste höjd, vilket är något som uppskattas! :) idag är det måndag och ännu en skolvecka står framför en. mycket att stå i med skolan vilket är jobbigt eftersom man inte är speciellt van :p

Efter en dag på skolan var man äntligen hemma igen. När jag kom hem kände jag att jag behövde sätta igång med att skriva mitt debattinlägg i svenskan. jag har inte varit så aktiv på den fronten. men jag började skriva och fick ihop en ganska bra början så hoppas jag ligger i så att den blir klar i tid. Efter att ha skrivit lite så tog jag en härlig promenad med min söta lilla hund vilket var så skönt, så skönt rensa skallen lite :)

Införskaffade oss en ny bil idag också fast vi får inte hämta den förens nästa tisdag för den skulle göras iordning. men nej nu ska jag kila iväg och ta mig en dusch och sedan ska jag krypa ner i sängen och titta på I ditt ansikte. Sov gott!


hurtig?

haha, nej det är en sak som jag inte är. men ser man på, här sitter jag nu när klockan är strax över 9 på en söndag iklädd träningskläder :o Det är så att på min fritid spelar jag curling och för att förbereda oss inför säsongen har min pappa (våran tränare) laggt upp ett träningsprogram till oss i laget. Det ska tränas 3 ggr i veckan varav en gång tränar alla tillsammans och den dagen är idag! Så klockan 10 ska jag befinna mig på gärde och vara hurtig!

igår / idag

I detta inlägg tänker jag börja att berätta om vad som hände under gårdagen. Började med att jag åkte med moppen ut till bommen för att jobba. Det var svinit kallt kan jag lova, 7 på morgonen. Efter att jag jobbat klart åkte jag hem och sedan åkte jag in till skolan hade en lång dag föramför mig. Torsdagar är en av dom jobbigaste dagarna börjar halv 9 och slutar 16:20 men ibland kan vi börja 10:25 vilket är underbart! Skoldagen avslutades med matte b.

Efter att den slutat så "sprang" jag ner till subway där pappa väntade på mig skulle nämligen med honom på hanledarutbildning för körkort. så vi köpte oss en varsinn subway macka och "sprang" sedan upp till trafikskolan skulle vara där till kvart i 5. var lite sen menmen. Efter att kursen var slut vid 20:15 åkte vi hem. väl hemma tog jag mig en varm dusch, läste lite och sedan var det godnatt.

Idag började skolan inte förens vid 11:25 vilket var underbart då man kunde ta sig en liten sovmorgon! åkte in till stan lite tidigare för att jag skulle göra en synundersökning för att kunna skicka in papperna som vi fått på hanledargrejset. testet gick bra förutom att jag har ett litet brytningsfel på höger öga men det är inget som kommer påverka min körning. :) Mötte sedan upp emma och vi promenerade tsm upp till skolan.

Gick hem tidigare från skolan idag, kände mig inte på topp så åkte hem 1 timme före vi slutade. När jag kommit hem följde jag med mamma ut på en promenad med hunden. sedan läste jag ännu några sidor i min bok. Efter det blev det till att se idol som syster var snäll att spela in till mig igår. Nu sitter jag här vid datan, skulle behöva plugga men det är så tråkigt men ska försöka att ta tag i det efter att jag skrivit klart. Ikväll händer inte mycket alls. Blir en kväll i soffan framför tvn men det är mysigt det ;) fast det skulle varit mysigare om min kärlek hade suttit där med mig. 

Nej nu ska jag ta och vara lite flitig! hoppas det går. mat vill jag ha också jätte hungrig hoppas maten snart är färdig :) hoppas ni får en härlig fredagskväll!   


Jag försöker igen..

Ja det är precis vad jag tänker göra, försöka igen. Har haft en blogg innan men den är skrotad nu den blev inte så uppdaterad om jag säger så :p Men nu med en ny blogg och fullt med nya tankar ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt, and i hope you will like it!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0