21 december

En trött Nathalie som nu sitter här kan jag lova, ska faktiskt snart gå och duscha och sedan krypa ner i sängen och jag kommer nog garanterat somna som en stock..

Idag har jag jobbat 11-19:30, det var några jobbiga timmar..Jobbigt när det inte flyter på med folk lixom utan det är bitvis rusch och bitvis är man ensam. Efter jobbet gick jag iallafall och solade en stund, det var grymt skönt! Sedan kom pappa och hämtade mig och vi åkte hemåt. Jag åt mig lite mat och sedan har jag tittat runt här.

Imorgon är det tisdag och jag är ledig så dagen kommer att spenderas med för lite sovmorgon och sedan blir det stan med Elin. Blir trevligt de!

Annars så har snön visat sig mer och mer, har en helhög att leva på nu! Det är mycket trevligt såhär i juletider tycker jag :) Man blir mycket gladare.

Men nu ska jag nog duscha lite, god natt!

/ n

18 december

Kylan håller i sig minsann.. Shit, idag var det runt 20 minus grader och imorse blev det både långkalsonger, massor av tröjor, mössa och vinterskor på morgonens promenad. Promenaden spenderades med pappa och såklart Laban, vi gav oss runt halv 11 iväg på julgrans jakt och vi hittade faktiskt en som nog får duga. Haha, jag kan lova att jag inte trodde att man kunde vara så kräsen på gran, men usch så många fula granar det fanns, konstigt att man har någon åsikt ens, men så var det haha..

Efter att vi ungefär 1 timme senare kom hem så blev det sitta här vid dumburken och glo lite och sedan blev det åka med mamma till ica och handla. Det blev att handla lite inför jul så det blev en massa kassar.

Lite senare blev det god middag och sen dess har jag suttit i soffan framför tvn och bara slappat. Imorgon väntar jobb 13-20 och sedan blir det hem och käka lite middag och sedan är jag nog helt slut vilket nog kommer resultera i en tidig kväll då söndagen också består av jobb, 08:30-15.

Men nu ska jag bara glo runt här och lyssna på lite musik och sedan blir det sängen. Hoppas ni haft en trevlig kväll :)

/ n

17 december

  
Mittenbilden gör mig seriöst rädd, bäst jag går ut med token nu innan han äter upp mig..

17 december

Äntligen är det lite ljust och vitt ute, snön har varit mycket efterlängtad kan jag lova. Inte nog med att det är fullt med snö ute, vi har över 10 minusgrader här idag. Riktig mysig julkänsla nu! Det är helt sjukt tycker jag, det är bara en vecka kvar till jul idag. :)

Igår var jag med syster på birsta hela eftermiddagen, blev äntligen klar med alla mina julklappar vilket känns väldigt skönt då jag jobbar lör, sön, mån, ons, tors till veckan, så hade jag inte blivit färdig igår så hade jag haft lite smått med problem :p men det löste sig ju som tur var!

Idag har jag inte gjort mycket alls, började morgonen med en promenad i skogen med Laban och kan säga att kylan kändes! Speciellt när det blåste lite smått, kinderna blev något röda. När vi sedan kommit hem sprang jag in och hämtade kameran och sedan gick vi till Trixie. Fick några gulliga bilder på Laban, bland annat den nedan, men kan lova att den hunden gör sig ganska knepig på bild, haha. Kan lägga ut några exempel på sånna efter detta, men det är ingen vacker syn.

Nu är klockan kvart över två och jag har precis tittat lite på tv, snart blir det att ge hunden mat och sedan traska ut med honom i kylan igen :) Blir ingen träning ikväll eftersom hallen är fullbokad med slutspel så vi kan inte träna förens på söndag, börjar dra ihop sig till JSM nu så får dra ihop så många träningspass som bara går, inte de lättaste nu i jultider menmen..

Naj nu ska Laban få mat och sedan bär det ut i kylan, trevlig kväll!

/ n


Vintertider


Laban

/ n


RSS 2.0