21 februari

Blir bara en kortis idag. Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Har alltså varit hemifrån sen 7 imorse. Jobbade 8-18 och direkt efter jobbet åkte jag till curlinghallen för match. Nu ska jag göra mig klar och krypa under täcket med.

My har damp.

/ n

20 februari

Kvällens planer är lugna men med sällskap.
Ska snart gå och möta Rebecca vid bussen, vi ska handla lite mat och sedan blir det tacos mys här hos mig. Trevlig kväll.

/ n 

20 februari



/ n

20 februari

Aldrig mer högklackat

Det är något som jag tog med mig från gårdagen, usch och fy fan rent ut sagt vad mina fötter gör ont! Trampdynorna är helt förstelnade och några av mina tår måste fan vara brutna och mitt högra knä är inte att leka med. Ja, jag tycker synd om mig själv.

Annars har jag bara lite ont i huvudet idag, ska snart ta mig ut på en liten promenad hade jag tänkt. Känner att jag behöver lite frisk luft.

Idag är det söndag och jag tänker ta vara på den, ska förutom ta mig ltie luft bara slöa med film, mat och sömn. Imorgon är det back to work.

Nu ska jag klä om och pallra mig ut. Hejs!


Tack för igår tjejer + Elin

/ n


19 februari

Redan lördag, dagarna går fort!
Klev upp vid 11 idag, åt rejäll frukost och sedan tog jag en promenad till centrum för att handla lite dricka tills ikväll. Vilket UNDERBART väder det är! Nästan så att man vill gå ut och sätta sig mot en husvägg och steka. Solen är helt gudomligt varm och skön. Ja nu fick jag med många fina ord.

Ikväll ska jag ut för första gången på länge. Första gången för iår kanske till och med (?!). Ska bli grymt roligt iallafall. Börjar med förfest hos Rebecca med henne och Andrea. Tror att det kommer bli en mycket trevlig kväll och de ska jag ta vara på!

Bjuder på en bild från frukosten. Tack för oss.
 


/ n


18 februari



/ n

18 februari

Fredag och fredagsmys står på schemat.
Jag har under dagens gång varit och handlat lite behövliga saker och nu på kvällskvisten tagit mig en lång dusch och nyss ätit lite mat. Gott.



Nu sitter jag under en filt i soffan och inväntar let's dance. Så mycket mer händelserik är inte min fredagskväll men gud så skönt att bara vara. Ska kanske snart måla naglarna lite.

Igår kväll blev det att svida om och åka iväg på standup med Rebecca, Chris, Tove och Andrea. En mycket trevlig kväll och gud vad jag tycker om standup, så skönt att få skratta av sig på ett naturligt sätt.

Katten My mår också bra men är nog lite chockad att jag är hemma på dagarna nu. Men jag tror hon gillar det. Hon ligger just nu och njuter av helgens påbörjan hon också. Tack för oss!



/ n

17 februari

To bad at this..

Inte mycket eller inget alls av bloggande på sistonde faktiskt. Beror väl på mycket jobb och annat att lägga tid på helt enkelt. Men nu tänkte jag slänga iväg ett inlägg och kanske någon bild senare.

Idag är det torsdag och min lediga helg börjar idag, mycket skönt kan jag lova. Förra veckan jobbade jag som vanligt mina 6 dagar, 60 timmar. I måndags var jag ledig och då spenderades dagen med Rebecca på stan och det shoppades en hel den från min sida. Bland annat, ett par byxor, leggings, två par skor, linne, smink och lite mer. Det var ju också alla hjärtans dag i måndags så vi spenderade även kvällen tillsammans, lagade lite mat och umgicks bara, mycket trevligt.

Tisdagen och onsdagen bestod av kurs och personalmöte.

Och ja, idag är det torsdag och som vanligt tycker jag att det är överskattat med sovmogon (eller?!) och hade därför tagit tvättid 7-11, så väckarklockan ringde 6,45 imorse och det var bara att stiga upp.

Sitter just nu i soffan och grubblar på vad jag ska laga för middag ikväll. För ikväll ska jag faktiskt äta lagad mat! De senaste dagarna har väl middagen bestått av typ kräm, mackor eller flingor och mjölk. Skärpning!

Annars vet jag inte vad som händer ikväll, ska kanske iväg en sväng till gymet eller kanske blir det stand up ikväll. Återstår att se.

Ha det bra så länge!

/ n

RSS 2.0