17 april

Helgen är redan slut och shit vad fort den gick.

Fredagen
Mamma och syster kom ner hit till mig runt 19. Vi ringde och beställde mat, gick och hämtade mat och åt mat här hemma hos mig. Sedan spenderade vi kvällen med att umgås och se på tv.

Lördagen
Uppstigning tidigt, göra oss färdiga och sedan åka till stan. Åkte runt 11 och var hemma igen runt 16. Då for jag och mamma till kungens kurva för att handla. När vi kom hem igen gjorde mamma as god mat. Det blev potatisgratäng, lite olika skinkor och grekisk sallad. Så gott! Efter maten tittade vi lite tv och åt efterrätt.

Söndag
Imorse var jag och mamma ut och sprang. Kändes skönt och svettades som en tok efter. Vädret har varit helt underbart idag, solen har stått högt på himmlen hela dagen lång! Efter springturen gjorde vi oss klar och sedan drog vi till ikea, åt lunch och handlade lite. Mamma och Cassandra åkte hem runt halv 2 och sen dess har jag fixat lite nere i förrådet och bara slappat.

Haft en super helg, älskar min familj


15 april


what are word's if you really don't mean them when you say them

/ n


7 april


Favvoplats

/ n

7 april

Känns som att varje torsdag när jag är ledig uppdateras denna blogg för inte f*n är det ofta. Nu är det iallafall ny månad, april. Förra veckan spenderades i sundsvall. Mamma och pappa kom hem från thailand i fredags och det var trevligt. Annars har jag haft det super, träffat vänner, hade en liten träff med folk från 9an, vilket var grymt roligt! Högskoleprovet är gjort också och det kändes väl sådär.

Nu har jag iallafall varit hemma sen i söndags. Sedan dess har det jobbats och idag är min lediga dag. Tog mig en rejäl sovmorgon vilket var behövligt. Åt frukost och sedan gick jag ut och "sprang" blev nog inte många löpsteg idag då vinden var enorm, gick knappt att andas när det blåste motvind. Sedan är jag förkyld (som vanligt) vilket känns i lungorna när man andas och sedan sticker det i näsan. Aja, sprang lite iaf och gick ju självfallet sträckan jag tänk springa.

När jag kom hem blev det dusch och sedan har jag städat lägenheten, bytt lakan och så. Har även tvättat och lagat storkok av korvstroganoff. Duktig tjej.

Nu ska jag snart ner och hämta tvätten från torkning och sedan ska jag byta lite kläder för att sedan gå mot tunnelbanan och möta upp Elin som kommer och hälsar på mig ikväll! Vi ska käka lite, aningen ute eller här och bara snacka en massa. Trevligt värre!

I helgen väntar jobb igen, 8-18. Fast imorgon ska jag faktiskt bort på middag direkt efter jobbet, mysigt.



/ n

RSS 2.0