30 september

Oj, dålig uppdatering här! Kan försöka komma ihåg vad jag pysslat med de senaste dagarna.
Söndag: Familjens sista dag i stockholm, klev upp i tid och åkte till söder för att möta upp dom. Sedan åkte vi vidare ut till lidingö då mamma och hennes kompis skulle springa lidingö loppet. Det var ganska kallt den dagen kan jag lova och det var mycket väntan men tog oss hem hel ändå. Spenderade hela långa dagen där ute och sedan tillbaka till söder med dom och sedan säga hej då eftersom dom då åkte hem. Då åkte även jag hem till mig och bara försökte tina upp. Sedan kom Rebecca och umgicks med mig, alltid lika trevligt.

Måndagen: Vaknade väl runt 11 jag och frugan klev upp och sedan begav vi oss till centrum för att jag skulle till tandläkaren för typ 4 gången detta år! Inte för att jag har problem med tänderna utan för att jag flyttat så ville dom också kolla. Det gick bra och hade inge fel här heller faktiskt. Sedan när vi var klar där så åkte vi vidare till ikea, gick där i några timmar och sedan begav vi oss hemåt. Sedan fick jag besök på kvällen vilket var mycket trevligt.

Tisdagen: Vaknade, duschade, åt middag och sedan runt 6 så åkte jag iväg till liljeholmen och olearys med Rebecca och Andrea. Vi var där nån timme, var meningen att vi skulle köra Quiz men det var brand alarm runt en timme så det funkade inte då. Runt 8 drog vi vidare mot söder där vi även mötte upp Chris. Resten av kvällen spenderades på en resturang där det var standup rookie-sm. Det var hur roligt som helst. Älskar verkligen standup. Kom väl iallafall runt 23 och då blev det till att göra sig iordning för sängen och sova.

Igår körde nämligen jobbet igång igen. Började vid 7 så blev till att stiga upp 5. Trött som bara den kom jag hem runt halv 3 och somnade på soffan. Sedan cyklade jag bort till Rebecca, vi gick till västertorp, simmade och sedan åkte vi tunnelbana till telefonplan och gick därifrån till henne igen. Sedan efter att vi tittat på idol och lite på efterlyst var jag uppskrämd till tusen. Men jag cyklade hemöver runt halv 10. Väl hemma så tog jag det bara lugnt.

Nu sitter jag vid köksbordet och måste verkligen skynda mig nu efter att ha suttit här och skrivit för eran skull. Ska nämligen gå till bussen snart för ska iväg och jobba, 14-21. Ska försöka fortsätta att skriva ett inlägg om dagen. Kom av mig lite nu ett tag. Ha tålamod!

/ n

25 september

Hemskt mycket hej!

Idag är det lördag och min morgon började tidigt imorse. Efter inte så värst mycket sömn inatt så tycker jag att jag gjorde det bra som ens tog mig upp. Hade nämligen svårt att sova och sedan vaknade jag strax efter 03:00 av att en av mina undre grannar spelade musik för hela fruängen tror jag. Tog ett tag innan de blev tyst och man äntligen kunde somna om.

Iallafall.. jag hade ställt klockan på 08:15 idag, skulle nämligen ta 09:15 tunnelbanan till sundbyberg och curlinghallen. Jajamen, idag stod jag på is för första gången denna säsong! Det var riktigt roligt att komma ut på is igen och det kändes riktigt bra.

Tränade ungefär i 1½ timme då jag valde att bege mig hemåt idag eftersom jag, mamma, cassandra och jonte skulle åka till skärholmen för shopping. Och shopping blev det kan jag lova, fick med mig en härlig blandning av grejor hem. Kläder, skor, möbler och mat. Kom hem från skärholmen runt 6 och då blev det bara hem svida om och sedan åka vidare till mariatorget för middag med familjen.

Jag kom nyss hem, rullade rättare sagt från tunnelbanan! Tur att det är nerför.. Har iallafall haft en riktigt trevlig och mysig kväll, vi åt på en kinesisk resturang, jag åt fyra små rätter och det ingick friterad banan med glass till efterrätt.

Som sagt så kom jag nästan nyss innanför dörren och nu ska jag sitta i soffan och ta det lugnt hela kvällen innan jag ska sova. Ska även endast skåda godisskålen som så fint står på mitt soffbord. Usch, håller på att spy bara jag tänker på att det finns där.

Imorgon ska jag också upp relativt tidigt då jag ska bara på söder till 10, då åker vi till skogskyrkogården för att hälsa på farmor och sedan blir det lidingö för att heja på mamma som ska springa imogon!

Ha en fortsatt bra lördagskväll :)

/ n


24 september

Måste bara berömma mig själv lite..
Kom nyss hem efter att ha varit i centrum och lagt ett brev på lådan, tittade även kontoutdrag och insåg att lönen faktiskt kommit, HAPPY FACE!

Innan jag gick till centrum var jag ner till tvättstugan för att titta om det fanns någon ledig tid idag vilket det gjorde, gud måste vara på min sida! eller? aja, har tvätt tid mellan 15-19 så ska ner och slänga nån maskin direkt då så det roliga får ett slut någon gång.

Har även plockat undan lite här hemma, men nu ska jag dammsuga (min näst bästa vän) sen ta mig en dusch och sedan börjar tvätt tiden!



Ja, ska bli ungefär sådär roligt, tack och hej!

/ n



24 september

Idag är det fredag och min älskade familj kommer ner till sthlm idag. Dom stannar hela helgen vilket ska bli roligt! Får se vad vi hittar på för nått.

Igår spenderade jag dagen med frugan, först var vi på stan. Jag handlade mig en kjol, en tröja och ett par leggings. Efter stan hann jag hem en snabbis, fixade mig lite och slängde i mig mat sedan gick jag iväg till tunnelbanan igen för att åka mot liljeholmen med rebecca.

Där spenderades kvällen från 19-22 med standup, det var en trevlig kväll. Sedan halv 11 så tog vi tunnelbanan hem igen, jag såg idol när jag kom hem och sedan somnade jag gott.

Idag vaknade jag runt halv 12, klev upp och började med att diska faktiskt, duktig tjej. Det var behövligt kan jag lova. Senare ska jag plocka undan lite här, gå till posten och gå ner och titta om det finns någon tvätt tid.

/ n


23 september

Så var det torsdag. Igår kom frugan hem vilket var great! Åkte och mötte upp henne och sedan åkte vi tillsammans till liljeholmen. Var på olearys hela kvällen och det var super trevligt. Var hemma strax efter 12 och då såg jag reprisen på idol på tvn och sedan somnade jag gott.

Nu sitter jag och väntar på att frun ska höra av sig och säga att hon är vaken och inte behöver jobba idag. Då blir det nog stan en sväng och ikväll befinner vi oss åter igen på olearys då det är stand up. Ska bli roligt!

Ha en bra dag!

/ n

22 september

God morgon!
Måste bara berätta om gårdagen, haha! Jag skulle koka potatis till min mat och potatisen behöver verkligen koka lääääänge innan den blir klar. Sen när den äntligen är klar så märker jag att alla fönster i lägenheten är helt igen immande. Haha, skrattade gott för mig själv då jag öppnade både fönster och dörr men inget hände. Tillslut försvann det iallafall men det måste sett ut som att jag varit jätte aktiv här inne. Pinsamt!

 

Sedan lite senare skulle jag vara duktig och baka chokladbollar och till det behöver man ju kaffe. Jag som inte dricker kaffe och bara kokat det någon få gång i mitt liv och då inte lagt det på minnet ringer hem för att fråga mamma. Mamma är dock inte hemma utan min lillasyster svarar. Hon frågar vad det var och sa sedan att "jag kan!" lite chockad blir man när ens två år yngre syster kan koka kaffe och inte en annan. Tack vare henne fick jag iallafall till mitt kaffe och har nu chokladbollar i frysen!

Tillbaka till denna dagen. Idag är det onsdag och idag är vädret faktiskt ganska fint. Funderar på att gå ut och plåta lite men vet inte riktigt vart jag ska gå. Så tråkigt om det bara blir träd på bilderna. I eftermiddag ska jag iallafall iväg till skarpnäck och skriva lite papper, så får se om jag pallrar mig ut innan dess.

Annars har jag inte mycket planerat, hoppas att frugan kommer hem idag och att vi kanske åker och solar senare! Ha en bra dag.

/ n

21 september

Nu börjar man inse att sommaren verkligen är över. Har varit riktigt grått och trist väder nu några dagar och idag var inget undantag!

Idag klev jag upp i tid iallafall och åt frukost och sedan tog jag bussen ut till kungens kurva. Gick i lite affärer och sedan gick jag och handlade lite mat. Kom hem för en liten stund sen då jag kämpat med bärkassarna, dom var inte så lätta.

Har sjukt ont i ryggen också, vet inte om det beror på jobbet eller att jag var ute och gick på assfalt igår. Ont gör det iallafall. Hoppas att det går över!

Nu ska jag slå på det okända på datan och sedan laga mig lite mat.

/ n

20 september

Godmorgon!
Eller ja nästan så är det iallafall, klev inte upp förens vid 12 idag vilket var underbart. Så skönt att få sova utan att vakna av veckarklockan faktiskt! Fast man känner sig lite halft rastlös nu när man inte ska gå till jobbet. Men det funkar nog. Ska checka upp lite saker som skola oså medans jag är ledig.

Men nu ska jag gå ut och gå en promenad, hörs senare!

/ n

18 september

Idag är det söndag men känns som att det lika gärna kunnat vara tisdag. Jobbade min sjunde dag på rad idag och steg upp redan strax efter 5 imorse. Men slutade vid 14 så det var otroligt skönt! Nu är jag ledig enda till nästa onsdag vilket nog kommer kännas lite konstigt men samtidigt skönt. Har inte hunnit göra så mycket under de dagarna jag jobbat men nu får jag tid för de.

Imorgon ska jag nog åka och handla lite och även gå ut och gå eller springa. Hoppas att vi slipper regn, det har ju varit väldigt grått och trist de senaste dagarna.

Ikväll/Inatt är det valvaka också, är väl inte sådär super insatt eller intresserad men eftersom jag inte har några andra kanaler än 1, 2, 4 typ så har jag inte mycket annat till val om jag ska se på tv. Aja, det får väl funka imorgon är det över!

Nu ska jag nog gå och diska lite, hörs imorgon.

/ n

17 september

Då var det dags för dagens inlägg. Dagen har bestått av jobb, jobbade 8-18 så klev upp strax efter 6, åkte bussen vid 7 och sedan var jag hemma strax efter halv 8 ikväll. Stannade och hanlade lite också innan jag gick hem. När jag satt på bussen var jag inte alls pepp på att laga mig någon mat så funderade starkt på att äta yogurth och flingor till middag. Men det är ju trotts allt fredag så jag bestämde mig ändå för att göra lite mat. Det blev kyckling, pommes, grönsaker och sås! GOTT :)

Annars har jag inte gjort mycket mer än suttit i soffan idag efter jobbet. Tittat på idol, betalat lite räkningar och nu sitter jag och tittar på hockey Timrå - Frölunda, Timrå spelar riktigt bra och leder med hela 4-1!

Imorgon har jag ingenting annat planerat än sovmorgon, möjligtvis en promenad och sedan jobb 14-21. Som ni märkte så är det inte så mycket tid över, är hemma från jobbet runt 22 och då ska jag duscha, äta och sedan är det god natt igen då jag ska upp 5 på söndag för då börjar jag 7.

Men klagar inte, så glad att jag fått detta jobbet trivs bara bättre och bättre! :)

Nu ska jag snart göra mig klar och sedan krypa ner under täcket, ha de!

/ n

Börja om från början?

Halloj!
 
Det var inte igår så att säga. Vet inte vart jag ska börja. Det har hänt endel saker i livet under tiden jag inte bloggat, bor förövrigt inte längre i Sundsvall utan flyttade förra måndagen ner hit till Stockholm på heltid! Nu har jag bott här i lite mer än en vecka och jag trivs kanon. Klart att man saknar folk där hemma men de finns kvar.

Tanken var ju att flytta hit för att plugga men jag kom inte in på skolan så under sommaren har jag sökt jobb som en tok här i sthlm men utan resultat. Men förra sen föll nått från himmelen och jag hade plötsligt jobb om jag ville. Så förra onsdagen började jag att jobba som personlig assistent och har jobbat ons-lör förra veckan var ledig söndagen och nu ska jag jobba mån-sön denna veckan. Det känns jätte bra och jag trivs!

Såklart var det dock en stor omställning från att gå från att ha jobbat på ICA till personlig assistent men det känns som sagt väldigt bra.

Har jobbar 7-14 de tre senaste dagarna vilket innebär uppstigning vid strax efter 5, har varit hyffsat trött men så skönt sen när man slutar tidigt och har hela dagen kvar. Så idag börjar jag 14-21 så idag blev det en rejäl sovmorgon, har nyss ätit mig frukost och ska bara ta det lugnt fram till 13 då jag måste gå till bussen.

Men nu ska jag fixa till mig lite och sedan bara ta det lugnt och lyssna på musik oså. Men jag ska försöka att skriva iallafall ett inlägg om dagen här från och med idag!

/ n


RSS 2.0