18 December

Söndag hurrni betyder en avklarad jobb vecka och imorgon väntar ledighet vilket ska bli underbart!
Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder nu, på lite olika.

Börjar med lite från jobbet där en på jobbet brukar göra ett pepparkakshus varje år, han är grym och iår har han designat detta, måla och pyssla får vi andra äran till.
 

Brukar vara duktiga på att se till att det finns fika på jobbet och när det vankas jul blir det extra mycket, idag gjorde jag lite rocky road.
 

Igår var det julbord med jobbet, alltid lika trevligt när alla är tillsammans. Julbordet var på gondolen och tyvärr tog jag inga bilder mer än några få men då inte på maten. Men så här såg jag ut igår iallafall.
 

Och jag avslutar med att säga att jag saknar lill hjärtat. Men på torsdag beger jag mig upp till Sundsvall och spenderar hela tre veckor där och efter det följer hon med mig hem. Ska bli underbart att spendera lite tid i Sundsvall och komma ner på jorden lite efter några intensiva månader nu på slutet.


/ n

18 december



/ n

15 december

Oj, nu var det längesen igen!

Jag kan bara säga att jag jobbar på som vanligt.
Att jag faktiskt kom in på skolan till våren och börjar då plugga till grundlärare!
Idag har jag spenderat dagen på stan med Sara.

Imorgon går jag på och jobbar igen och jobbar sedan hela helgen, på lördag blir det även julbord på gondolen, trevligt!

Hoppas allt är bra med er alla.

/ n

7 December

Kan väl inte påstå att jag är så super duktig på att uppdatera nuförtiden och bättre blir det nog inte heller. Dagarna bara rullar förbi. Jag jobbar, packar väskan och är i rullning hela tiden känns det som.

Förra helgen var som sagt min syster här och vi hade det hur mysigt som helst. Sedan jobbade jag 8-18 hela veckan utom måndag och torsdag. Torsdagen var jag till hallen en sväng och slängde iväg lite stenar. I fredags efter jobbet åkte jag hem till Sara och Fredrik och fick supergod mat och trevligt sällskap.

Denna veckan jobbar jag tisdag och idag, var även in en sväng i måndags. I måndags på kvällen var jag med Rebecca in till stan sedan sov hon här, trevligt värre!

Idag är det onsdag och jag jobbar 14-21, kan lova att det var skönt att ha sovmorgon! Känns som att det var ett tag sedan jag sov ut ordentligt. Men jag har vaken vid 10 och har sedan dess bara slappat och packat väskan inför helgens resa. Ja, jag blir inte hemma denna helg heller. För helgen spenderas i Gävle där vi ska spela SM-kval.

Så jag återkommer väl på måndag kanske. Ha det bra sålänge!

/ n

7 December

Här kommer några bilder från Lanzarote.
  
 
 
 

/ n


1 December



/ n

RSS 2.0