Underbart härligt

Under dagens gång har jag gått och blivit ägare till en lägenhet i sthlm. Det känns underbart faktiskt! Blev dock inte lägenheten som jag innerst inne hade hoppats på då den var mycket större, men den här var andra alternativ och jag tror att jag kommer att trivas med både lägenheten och området.

Nu ligger jag i sängen, ska snart stänga ner och sova för imorgon väntar jobb 12-20 och packning, för på lördag åker jag ner till frugan och umgås med henne. Sedan kommer pappa ner på mån eller tis till sthlm för att skriva kontrakt med mig och då åker jag med han upp hit igen. Kommer bli as nice!

god natt.

/ n

Städa och göra fint

Tråååååååååååk väder! Idag ska jag inte göra så mycket, ska typ städa upp och försöka göra fin fint på rummet nu och sedan kanske jag åker iväg och solar en stund, det var ett bra tag sen sist! Behöver lite färg nu, börjar bli vit (vitare)..

Förhoppningsvis väder goda nyheter i dagens slut..

/ n

Give me some money, please

Kallt ute har det varit idag och jag har varit allmänt seg. Inte gjort så mycket, läst bok, sovit i soffan och tittat på tv. Inte en så aktiv dag alltså. Till middag blev det grillat med bååde förrätt, varmrätt och efterrätt det var mycket gott!

Funderar på att dra mig neröver i helgen, jobbar på fredag men kanske tar tåget ner på lördag morgon. Vill gärna men det är ju så jävla dyrt och jag behöver bevara alla pengar som jag kan, trust me. Men som sagt jag VILL och det hade varit underbart, verkligen.

Blir nog inte mycket sömn inatt..

/ n

Nervös tjej

Ah, nu är det spännande. Önskar att alla bara la sig och hitta något annat, fatta underbart om de ringde och sa att det var klart!

Idag är det tisdag och vädret har varit underbart minst sagt! Jag har varit ute i stort sätt hela dagen, suttit i solen, läst bok och varit ute med Laban. Nu har jag nästan nyss ätit middag och ska snart ut och springa med mamma. Ska bli intressant, har inte sprungit på några dagar nu.

Hoppas att det blir lika underbart väder imorgon och att morgondagen kommer med underbara nyheter!

Nu ska jag byta om, hejs.

/ n

-

i miss you, i want you, i need you..


Helgen i Stockholm var great

Igår kom man hem efter en helg i stockholm, vilket har varit underbart. Har umgåtts med underbara människor samt varit och tittat på fina lägenheter. Angående lägenheterna så var det 4 av 7 som var intressanta och en som är extra intressant som jag verkligen vill ha, snälla, give me! Vi ligger just nu iallafall som högst bjudande på den vilket är kanon!

Idag är det måndag, vädret har inte varit med oss i helgen och inte idag heller. Men jag spenderade iallafall förmiddagen med att åka och köpa hö till trixan, sedan for jag en sväng till mormor och morfar och sedan när jag kom hem igen så gjorde jag rent åt ninen. Sedan blev det en promenad med labbe laban i skogen, sedan middag och sedan jobb mellan 18-20.

När jag sedan var hemma från jobbet så blev det tv tittande och nu ligger jag i sängen med datan och pratar med Rebecca. Ska förhoppningsvis snart åka och hämta systers kille vid bussen och sedan ska jag hem och sova.

Imorgon vet jag inte vad som händer, ska nog ta tag i träningen igen så det kanske blir någon springtur, men blir det sol så blir det faan steeek!

/ n

Jason Derulo



/ n

Åka bil

Snart kommer förhoppningsvis mamma hem från jobbet och då blir det att placera sig i bilen med packningen och sedan dra sig neröver. Det är underbart väder idag, som alltid när jag ska åka bil då!

Sitter iallafall och fördriver tiden med att lyssna på disney musik på spotify. Det är bäst.

"vem vet det kanske finns någonting som inte fanns förut" (8) lalanana.. :)


Trevlig helg!


/ n


Seeeeeeeg

Åh, jag har intalat mig själv hela dagen att jag ska packa men ändå ligger jag här nu och klockan är 11 och jag har inte packat ett piss. Blir så less. Det innebär alltså att jag kommer att behöva ställa klockan för att imorgon kliva upp och fixa det..........

Vilket kommer att resultera i att jag får med mig halva garderoben. Nej, man ska alltid börja packa typ 3 dagar innan man ska åka för då blir det alltid bäst. Då kan man packa i halva garderoben på första dagen och sedan den andra dagen kan man i lugn och ro komma på att man kanske inte behöver ha med sig 13 tröjor för att vara borta 3 dagar.

Ett evigt klagande blev det nu men jag har bara mig själv att skylla så ja, skyll mig själv.. Det ska iallafall bli skönt att åka ner till stockholm igen, fast en sak suger och det är att frugan drar sig norrut när jag kommer! Buhuu..

Nej, nu ska jag fortsätta att klicka runt lite här och sedan släcka ner och sova.




                                                                                                             jag saknar dig

/ n


Stackars barn

Tycker synd om mig själv lite grann, är seg, förkyld och allmänt död. Usch..

Nu ligger jag i sängen och har nyss kommit hem efter att ha varit in till stan, tankat bilen och sedan åkt hem. Nu tänkte jag slänga in ett inlägg här innan jag ska åka ner och hämta mamma i kvissle, snällt va?

Kan berätta lite om gårdagen då min kära kusin smsade mig under dagen och frågade om jag skulle hänga med på mr sundsvall senare på kvällen. Sagt och gjort så åkte jag runt halv 11 på kvällen in mot stan och kusinvitamin för att senare dra sig ner mot stan och till memento där mr sundsvall skulle hållas.

Mr Sundsvall för er som inte vet är det som en "skönhetstävling" för killar liksom det även finns för tjejer men då miss sundsvall.

Iallafall, runt halv 12 åkte vi iväg och hämtade en kompis till Amanda och sedan åkte vi tre ner till stan. Var inte så jätte mycket folk ute igår men det var trevligt ändå. Det var totalt 8 killar som deltog i denna deltävlingen och då var det 4 stycken som gick vidare till finalen, fina pojkar.

Sedan runt halv 2 (?) till mc donalds driven då det blev en äppelpaj för mig, sedan skjutsade vi hem amandas kompis och sedan åkte vi till amanda och jag tog bilen hem till mig och sov gott till ungefär 12 imorse.

Idag har det annars inte hänt så mycket, känns som att det hänger feber i luften så är seg. Men jag har ändå varit ute endel och tittat plockat ut lägenheter som vi på söndag ska titta på. Kom upp i 6 lägenheter vilket känns kanon. Hoppas att jag kan ha någon tur med mig angående pris!

Men nu har ni fått en liten update och jag ska nu snart åka ner och hämta mamma och sedan blir det packa väska och titta tv. Hejdå.

/ n


Toooomt

Ahhhh, noo baanannas! :'(

hungrig tjej, fortfarande hungrig...

/ n


Sova länge

Usch vad man får ångest när man sover så länge som jag gjorde idag. Klev inte upp förens kvart över 12! Då åt jag mig frukost och sedan gick jag ut en sväng med laban, var tionde meter fick jag en regndroppe på mig. Det är alldeles grått och trist ute men när vi kommit tillbaka efter våran promenad gick jag in och hämtade kameran som fick vara med ute ett tag, fotade lite bland annat de bilder som ni ser nedan. Men jag tycker inte att det är så roligt att plåta när det är sånt här väder, allting ser så ledsent ut.

Snart ska jag gå ut med laban igen och sedan vet jag inte vad som händer, antingen drar jag mig in mot stan och kusinvitamin för att hjälpa henne med skolan eller så tar vi det en annan dag och jag går då ut och springer en sväng. Funderar dock på om jag håller på att bli sjuk, hade ont i halsen när jag vaknade och är snorig. Vi hoppas att jag slipper!

På fredag åker man ju till Stockholmo och då vill man inte vara sjukling..

Nu blir det banan och sedan en prommis!


/ n


Foto



   

/ n

Objuden gäst i sovrummet

Jag är inte den som brukar vara rädd för spindlar men när jag skulle gå in i mitt rum nyss så satt det en stor jävla spindel på väggen strax ovanför sängen! Mysigt med sov sällskap men inte en äcklig spindel iallafall. USCH.

Jag ber iallafall till de högre makterna nu att det var den enda som fanns så att det inte ligger 5 stycken till under sängen och lurar. Inte nog med att jag redan hade skrämt upp mig själv med att se ett avsnitt av det okända idag också händer detta. Får se om det blir nå sömn inatt.

Idag så åkte Rebecca hem också, trååååååååkigt! Själv har jag inte gjort mycket alls, varit ute med laban, lämnat bilen på verkstaden, hämtat bilen, ätit, sovit i soffan, osv. Ganska soft faktiskt. Men imorgon blir det ut och springa sig en vända.

Nu ska jag bara glo runt lite här på nätet och sedan ska jag förhoppningsvis sova..

/ n


Helgen

Fredag
I fredags var det valborg och en mycket trevlig sådan! Jag och Rebecca började dagen med att handla och sedan åka hem till mig för att börja fixa oss inför kvällen. Runt 5 kom kusin och hämtade oss och vi for vidare med mat och dricka in mot stan. Runt 7 drog vi oss ner mot stan till en lägenhet där förfesten skulle hålla till. Vi började med att äta gott och sedan drog det igång.

Efter en mycket trevlig förfest i underbart sällskap drog vi oss ner på krogen då det var oscars som väntade. Där var det mycket folk och träffade även några kända ansikten, mycket trevligt! Sedan runt 3 blev vi hem skjutsade av några gentlemän, tack för de!

Lördag

Vaknade runt 12 sedan var jag halvdöd fram till halv 2 då det bara var att sätta fart att börja göra sig klar inför födelsedagsfirande. Klockan halv 3 åkte jag och hämtade upp Philip och Johan och sedan åkte vi vidare och mötte upp Emma och Jeppe. Vi gick sedan tillsammans upp till Ida som var personen som skulle firas!

Under kvällens gång hann jag gå upp 20 kilo och ha det jävla trevligt! Det blev alltså en hel del mat och väldigt mycket skratt och prat. Senare in på kvällen blev det även brännboll vilket var en evighet sen man spelade. Jag tror att vi vann. haha. Sedan stax efter 10 sjutsade jag hem pojkarna och jag for hem till mig. La mig i sängen med datan och sedan runt 2 åkte jag och syster in till stan och hämtade jonte.

Söndag
Idag pallrade jag mig upp ur sängen vid 1, åt frukost och sedan tog jag och mamma på oss träningskläderna och gick ut och sprang. Det blev väl ungefär 6 kilomerter, vilket var väldigt skönt efteråt.

Sedan har det ätits middag och nu sitter jag i sängen med Rebecca. Vi ska bara chilla järnet framför tvn med massa gott. Men först blir det hoppas högt på studdsmattan!

/ n


RSS 2.0