12 oktober

Oj.... hej.... förlåt.....
Världens dåligaste uppdatering har det varit här eller ah, ingen alls typ. Förlåt för de.. Orkar inte gå igenom de dagarna jag inte har bloggat men har hänt endel. Har varit den lyckligaste, olyckligaste, gladaste och lessnaste(?) på samma gång. Men nu är det okej.

Vad gör jag uppe?! Jo jag har nyss kommit hem från tandläkaren. Vem tog tiden 07:45 åt mig?!! Jo det var också jag.. puckat! Men nu är det gjort iallafall. Var där för att fylla i en tand bara. Duktig som jag är tänkte jag inte gå och lägga mig i sängen vilket är väldigt lockande!

Ögonen svider och jag är verkligen trött. Men imorgon börjar jag klockan 7 så om jag håller mig vaken kanske jag kan somna något i tid inatt.

Undra vad jag ska göra idag... återstår att se, återkommer!

/ n

6 oktober

Hej igen. Nu sitter jag vid köksbordet, maten är i ugnen så medans jag väntar på den så tänkte jag slänga iväg ett inlägg. Ska börja med att berätta om min ICA tur.

Fyfan säger jag bara. Gick dock väldigt bra att väl handla vilket jag hade gruvat mig för. Men sedan skulle jag packa och valde att ta en papperspåse då allt skulle få plats i den, lätt tänkte jag. Packade mina grejor och insåg att påsen vart mint sagt TUNG..

Tog mig till bussen med påsen bärandes i famnen då jag inte orkade bära den i handtagen. Kommer på bussen och allt går fint hela vägen hem. Stiger av bussen och börjar gå. Då håller jag påsen i handtagen men inser att det inte funkar för påsen är verkligen tung, så efter att jag gått en bit så byter jag till famngreppet. Men påsen är i detta läge fortfarande tung och efter halvavägen ville jag få ett bättre grepp. Stannar därför och ställer ner påsen och inser då att det är hål i den.

Inte litet hål heller utan hela botten sidan är uppriven! Så skulle jag gå resten av vägen hem med as mycket varor som när som helst skulle kunnat ramlat ut. Med kramp i armarna tog jag mig iallafall fram till porten där ett till problem uppstod. Nämligen hålla i påsen och slå koden! Gick inte. Försökte men några varor ramlade då ut och jag lämnade alla varor utanför porten, gick upp, hämtade en ny kassen och satt ilsken utanför proten och packade fint om varorna för att sedan kunna ta dom 2 trappor upp.

Fyfan, jag behöver bärhjälp nästa gång. Någon villig?

Väl hemma packade jag ur grejorna och satt mig en snabbis. Sedan cyklade jag till telefonplan för att hämta frugans laddare då hon kommer hit efter jobbet idag och umgås med mig, vilket ska bli väldigt trevligt!

Nej nu ska jag nog ta ut maten och äta lite, inte ett dugg hungrig men..


/ n


6 oktober

Usch jag är helt dagvild! Jag har typ måndag eller nått... Men idag är det onsdag har jag förstått nu!
Inatt hade jag väldigt svårt att somna, inbildningar om andningsproblem ogrejer. Hatar sånt!

Men hade ställt klockan på halv 11 imorse iallafall då jag har tvätt tid mellan 11-15. Gick ner och slängde på två maskiner och ska snart ner igen för att flytta över till tork.

Annars händer nog inte så mycket idag, ska försöka pallra mig iväg och handla lite. Smsade nyss frugan och frågade om hon ville följa med till liljeholmen och handla får se vad hon säger. Om hon inte vill så åker jag nog till kungens kurva och handlar, by my self!

Som sagt är jag helt dagvild eftersom jag jobbat 6 dagar i rad så känns det alltid som att måndagen jag går hem efter sista arbetspasset som att det är fredag lixom, så igår hade jag typ lördag. Och eftersom jag ansåg att det var lördag ville jag ha lite lördagsmat. Haha. Detta blev gårdagens middag.



Nej, nu ska jag snart pallra mig ner till tvättstugan igen. Ha en bra dag!

/ n

FOTO


Vila i frid, saknar dig farmor <3

  

Lite bilder från förra helgen då hela familjen var på skogskyrkogården, minneslunden och lämnade lite blommor.

/ n

5 oktober

Har nu varit iväg till vårdcentralen, betalat 150 spänn för ingenting lixom. Hade inte halsfluss men om jag känner mig själv så kommer jag ha det inom 3 dagar. Fattar inte hur jag kan ha såhär pass ont i halsen och inte ha halsfluss! Dom sa även där att det lät som att jag hade de för att jag snackar som en uppstoppad sak. Usch, irriterande!

Köpte mig iallafall lite godis och gick hem. Väl hemma har jag fortsatt städat, damsugit och torkat golven. DUKTIGT! :) Nu är det lite fint här igen. Har nyss snuttit och skrivit en mat lista också, vuxet.

  
Nej, nu ska jag föra över bilder och sedan lägga in de i detta och föregående inlägget. Sedan ska jag laga mig lite mat, kyckling och pommes står på tur. Mums.

/ n


5 oktober

Alltså usch, trodde inte blommor kunde börja mögla.....
Fick hur fina blommor som helst av mamma när dom var ner men idag var det dags att kasta dom då jag insåg att dom för det första inte levde och för det andra hade börjat möglat smått.

Inte nog med att dom var hur vissa som helst så luktade de verkligen urk när jag började arbetet med att ta bort dom. Höll på att spy helt seriöst. Men nu ligger dom i en påse och krukan har blivit ordentligt tvättad och står nu i duschen på tork. Haha.

  
mums...

Har för övrigt städat nu på morgonen, dam torkat oså. Men nu ska jag gå ner till tvättstugan och titta om det finns någon tid och sedan ska jag gå till vårdcentralen i hopp om en tid. Troligen har jag halsfluss och vill ha medicin!

/ n


4 oktober

Börjar med att dra gårdagen, även igår vaknade jag runt halv 12 efter ungefär 12 timmars sömn. Ganska jobbigt att veta att man sovit så många timmar men ändå känna att man skulle kunna sova dubbelt så länge. Jag åkte iallafall till jobbet och jobbade 14-21. Var hemma vid 22. Då blev det alvedon och sedan sängen.

Inatt hade jag dock väldigt svårt för att somna, vilket säkert är på grund av att jag sovit så pass mycket de tidigare dagarna. Känns inte som att jag sovit nått inatt utan bara blundat lite smått.

Imorse ringde väckarklockan vid 6, jag klev upp, åt frukost och gjorde mig klar. Började gå mot bussen och får springa lite smått för att hinna med den. Jobbade 8-18 idag. Kom hem strax före 19 och då fick jag lite ångest.

Jag säger bara fyfan så här ser ut.. usch! Man märker helt klart när jag jobbar. Disk, kläder, reklam och smuts överallt! Så det första jag gjorde var att börja ta bort det värsta. Sedan gjorde jag mig lite mat och nu sitter ag här i soffan och tittar på biggest looser.

Ögonen svider och halsen gör förbaskat ont! Tycker lite allmänt synd om mig själv faktiskt.. Känner mig lite ensam. Eftersom det inte är det lättaste att gå ut på stan och ragga kompisar så sitter jag desperat på blocket varje dag och drömmer om en hund. Lite sällskap, någon att prata med.

Men en hund kräver mycket tid vilket jag önskar att jag hade, vilket jag i och för sig har varannan vecka då jag inte jobbar, men de veckorna jag väl jobbar skulle hunden få vara enormt mycket själv och det är där det tar stopp eftersom jag inte har någon som kan ha den.

Nej, imorgon är en annan dag och hoppas att jag känner mig bättre. Ska direkt när jag vaknar gå ner och se om det möjligtvis finns en tvätt tid. I så fall blir det till att tvätta på förmiddagen. Sedan ska jag försöka ta mig ut på en promenad så att jag får rensa huvudet lite, kan behövas.

/ n 


2 oktober

God morgon!
Nyss ätit lite frukost. Har sjukt jävla ont i halsen, hoppas verkligen inte att det är halsfluss påväg. Usch, inte roligt de här. Ska iväg och jobba idag så hoppas att jag orkar.

Har förövrigt sovit typ 13 timmar inatt, vet inte om det verkligen var behövligt eller om jag verkligen har nå skit i kroppen. Hoppas det går över iallafall!

/ n


1 oktober

Halloj!
Idag har det varit en lång dag. Började dagen med att vakna av väckarklockan efter drygt 6 timmars sömn. Men pallrade mig upp och tog 7 bussen mot jobbet. Jobbade 8-18 idag och tog halv 7 bussen hemåt, då gick jag och handlade en snabbis och var hemma igen strax efter 7.

Då blev det diska och sedan gjorde jag mig en taco tallrik. När jag ätit den så slog jag mig ner i soffan och sitter fortfarande här och tittar på idol.

Imorgon väntar också jobb, 14-21 tills dess ska jag bara ta det väldigt lugnt. Kanske kliver upp i tid och tar en promenad imorgon innan jobbet. Så jävla kallt på dagarna bara! Usch.

Nej, nu ska jag fortsätta titta på idol. Ha en bra fredagskväll!

/ n

RSS 2.0