16 juni

Jahapp.. Nu har jag städat klart. Det tog bara två timmar! Men nu är det iallafall rent och fint. Jag blev genast väldigt trött också. Ska slå på en film. Skulle behöva gå/åka och handla men jag tror jag gör det efter jobbet imorgon istället. Här bjuder jag på lite före och efter bilder.



Klicka på bilderna för större bild

/ n


16 juni

Oj vad tiden går fort, tre dagar sen sist.

Idag är det redan torsdag vilket innebär en ledig dag för mig. De dagarna jag inte bloggat har jag jobbat 8-18 och igår efter jobbet drog jag och frugan ut och dansade. Hade en grym kväll som jag hoppas bara var början på sommarn.

Kom hem runt halv 5 inatt, då satt jag mig och åt flingor med mjölk och sedan sov jag till 12. Helt sjukt vad ljust det var ute inatt. Kändes som att det inte var någon mening att gå och sova. Vaknade iallafall upp imorse till ett mindre fint hem. Saker ÖVERALLT. Så nu ska jag ta och plocka iordning här så man tar sig fram och förbi.


På återseende.

/ n

13 juni

En solig dag.

Klev upp runt 10 idag. Ner till tvättstugan till 11. Var klar med tvätten runt 13 och då blev det upp, svida om och bege sig mot parken. Där slängde jag ut en filt och njöt av lite sol. Inte riktigt samma nivå som turkiet men ändå skönt.

Sedan gick jag och slängde 690(!)kr på sl-kort. Varför ska det vara så dyrt? Sedan gick jag in och handlade lite. Bara massa onyttigt skit.

Sedan gick jag hem och nu ska jag snart laga mat. Det blir kött, pommes och bea. Mums.

Imorgon väntar jobb 8-18.

För er som vill se om jag fick någon färg i Turkiet så kommer en liten bild.


/ n

12 juni

Hemma igen efter en bra vecka i Turkiet.

Vädret, värmen, havet, sällskapet har varit så bra. Har haft en skön vecka men det är också skönt att vara hemma igen. Vi landade i Sverige vid halv 4 igår och jag var hemma runt halv 6. Inatt har jag njutit av att sova i min egna säng.

Klev upp vid 11 och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Packat upp väskan, fixat ihop tvätt och bokat tvättid.
Ikväll händer inte mycket, ska plocka ihop lite grejer, laga lite mat och bara ta det lugnt. Imorgon får vi se vad som händer.


Här är tre bilder från resan. Tog inte allt för mycket kort och vet inte vad jag kan lägga ut.

/ n

3 Juni



/ n

3 Juni


Bjuder på en bild på mig och älsklings Laban

/ n

3 juni

Okej, så vart ska jag börja..

Sedan sist jag skrev så har jag varit uppe i Sundsvall 26-30 maj. Där uppe firade jag bland annat min syster som på lördagen den 28 maj fyllde 18 år. Hon är inte så liten som jag tror längre. I måndags tog hon även körkort, stort grattis!

Annars rullade dagarna på bra där uppe, shoppade och umgicks med familjen. Underbart.

Jag har varit hemma i sthlm sedan i måndags. Tisdag och onsdag bestod av jobb 8-18. Igår var det torsdag, jag var ledig och spenderade den på stan med Rebecca. Vi åkte in till 12 och begav oss hemåt runt halv 6. Fick med mig lite smått och gott hem.

Idag är det fredag och helt sjukt varmt. Jag gick som jag skrev tidigare till parken för att sola. Jag låg väl runt 2 timmar innan jag var tvungen att gå hem innan jag avled. Så galet varmt. Inte ens en liten vindpust blåste förbi.

Gick hem, har nyss duschat och tror att jag fått ner nästan allt i resväskan nu. Imorgon åker jag med jobbet till turkiet och min taxi hämtar mig 4 inatt för att ta mig till arlanda. Ska bli otroligt skönt och roligt men jag har en väldig resfeber just nu.

Packad väska


Resan till ära kommer jag inviga mina vita converse, mycket trevligt.

Kommer spendera en vecka i turkiet så under den tiden kommer det inte bli någon uppdatering här. När jag kommer hem kanske jag bjuder på lite bilder och såklart hur det varit.

/ n


3 juni

Ikväll kommer det ett lååångt inlägg om vad som hänt senaste tiden. Om jag inte är för skakig på fingrarna, har nämligen resfeber som få!

Men det är knallblå himmel ute och solen skiner som aldrig förr så nu går jag och mina ben till parken.

Cya

/ n


RSS 2.0