Tips på nyårslöften

25 sätt att förbättra din hälsa!


1.) Brush twice a day!


2.) Dress right for the weather.


3.) Visit the dentist regularly.


4.) Get plenty of rest.


5.)Make sure your hair is dry before going outside.


6.) Eat right.


7.) Get outside in the sun every once in a while


8.) Always wear a seatbelt.


9.) Control your drinking of alcoholic beverages.


10.) Smile! It will make you feel better.


11.) Don't over indulge yourself.


12.) Bathe regularly.


13.) Read to exercise the brain.


14.) Surround yourself with friends.


15.) Stay away from too much caffeine.


16.) Use the bathroom regularly.


17.) Get plenty of exercise.


18.) Have your eyes checked regularly.


19.) Eat plenty of vegetables.


20.) Believe that people will like you for who you are.


21.) Forgive and forget.


22.) Take plenty of vacations.


23.) Celebrate all special occasions.


24.) Pick up a hobby.


25.) Love your neighbor as yourself.

Do all these things and you will be a happier, healthier person!


Jävla skit!

Snacka om att man ska vara olycksdraddad till 1000. Jag brukar aldrig vara sjuk och definitivt inte få feber med tro inte på fan att jag låg med 39graders feber igår och imorse :/ Snacka om tajming! Jag har en dag på mig att bli frisk. Vill nämligen gärna vara frisk imorgon! Sedan åker vi ner till Örebro på lördag för att spela junior-Sm och det skulle ju vara förjävla roligt om jag är sjuk! Not...


Nu ska jag gå och dränka mig, hejdå :)

Inte Som Alla Andra


I Love You <3

Shiiit

Åhhhh, snacka om att det kliar i mina fingrar nu!!! Vill ha den, vill ha den så mycket. Tror fan att jag ska åka ut på giganten imorgon och köpa en! Perfekt nu till nyår och allt! Vill ha den, jag måste, jag ska...Ja, det ska jag!


Söndag

Kan börja med att säga att gårdagskvällen spenderades med Elin. Det var mycket trevligt, mycket att snacka om. Var strax efter 12, satt lite vid datan och sedan blev det sängen.

Idag är det söndag. Jag vaknade runt 12 då pappa kom in och sa att jag skulle kliva upp om jag ville övningsköra. Så jag klev upp ur sängen, åt frukost och sedan drog vi ut och körde. Det gick bra, jag är så duktig!

Sedan har jag inte gjort så mycket. Ikväll ska jag iaf ner till njurundahallen och titta på innebandy och efter det så går jag hem med Ida till henne.

Nu längtar jag tills mamma ska komma hem från jobbet så att jag kanske får lite mat i magen :)

Alltså..

Vart är världen påväg?!
Idioter...

Birsta

Idag har jag varit på birsta med Ida. Jag kan lova att det känns i kroppen! Usch ont i ryggen och benen. Idag blev det variation på shopping nämligen birsta. Vi åkte ut med Idas mamma vid halv 11, var i birsta runt 11 gick då runt och strosade lite och sedan vid 12 så stod vi och trängdes på nedre plan då topp 3 i idol skulle inta scenen.

Efter att ha väntat ett bra tag så kom de äntiligen. Först ut var Robin B och j*vlar vad den karln var snygg! Blev helt kär. Näst ut var Alice, hon var grymt duktig på att sjunga och grymt mycket kortare än vad jag föreställt mig. Sist men inte minst ut var Kevin. Han ägde scenen och var allmänt bäst. Kevin är helt klart en mycket värdig vinnare! Alla 3 var otroligt duktiga på att sjunga och jag tror absolut inte att de kommer få några problem med skivkontrakt!

Robin Bengtsson: Snygg, snygg, snygg!
Alice Svensson: Kort, kort, kort.
Kevin Borg: Bäst, bäst, bäst

Kom hem strax efter 4 och då blev det mat och nu sitter jag här. Just ja, införskaffade mig endast ett par stövlar på dagens shopping tur, för er som ville veta.

Ikväll tror jag att jag ska umgås med Elin, blir mys de!

  
   
   

Stan

Efter en hel dag på stan med Ida och Cassandra så återvände man hem med en hel del kassar. Inhandlade 6 tröjor, ett par byxor, en mascara och en bh. Men skönt var det att få komma hem, ta av sig skona och sätta sig ner. Usch trött i benen. Men nya tag inför morgon dagen då det blir birsta med Ida!

Har precis ätit julmat, vilket jag troligen kommer få äta några dagar till. Suck. Menmen, äta bör man annars dör man.
Nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma hit. Våra trevliga och mysiga fredagar har nämligen fått en ny start. Förut var det idol vi bänkade oss framför och nu blir det körslaget. Hon kommer alltså hit till lilla mig ungefär snart.

Hoppas ni får en trevlig kväll, cyaa!


Sooova

Stan med Ida och Cassandra imogon + jobb. Gonatt

Resa 2010

  
Australien                                                 Nya Zeeland                      Thailand


En ÖNSKAN som jag har är att jag efter studenten ska kunna jobba ihop en massa pengar och sedan åka ut och resa.
Tänk vilken upplevelse att leva ett backpacker liv, uppleva fantastiska platser och bara njuta av livet. Förhoppningsvis går min önskan i uppfyllelse och då vill jag besöka dessa ställen.

God Jul i efterskott

Så var julafton över. Dagen var trevlig och mysig. Något som saknades var dock julkänslan. Den ville inte visa sig iår, tyvärr /: Kändes som vilken dag som helst, förutom alla paketen då.

Tack, kan jag börja att säga för all julklappar. Mycket nöjd. Vilket jag skulle blivit om jag endast fått lite strumpor :) Önskade mig bara det. Men mycket annat landade också i mitt rum efter julklapps öppningen. Tack.

Och god jul i efterskott kan jag passa på att säga åt er alla, då jag ej orkade lägga in ett inlägg igår.

Ikväll ska jag åka till mormor och morfar för att äta middag med folket som umgicks igår. Myspys.

Lite bilder från gårdagen samt mina klappar.
   
 
 

Vemdalen 2008

Här kommer det lite mer bilder från när jag, Emma och Malin var uppe i vemdalen.
 
   
 
  

Granen är klädd

Ja, nu är det gjort. Granen är pyntad och nästan alla paket är utlagda. Skönt är också att julkänslan börjar titta fram, det är inte mycket men lite. Hoppas att det ändras imorgon då det är uppesittar kväll här hemma med mormor och morfar. :)


Färdig klädd gran


Gran med paket


2 days left

Så var snart den stora dagen här, julafton. Julkänslan har fortfarande inte dykt upp och det är tråkigt! Dock känns det skönt att vädret ändrades igår. Efter att ha haft plus grader och isöverallt landade igår kväll/inatt massor av snö på backen och vad är en jul utan snö? Mycket mysigare med snö tycker jag.

Idag sov jag länge, både jobbigt och skönt. Jag blir så himla seg. Blev att äta frukost, gå ut med hunden och sedan åka till mormor och morfar för att äta lite tomtegröt och klä deras julgran :) Den blev mycket vacker!

Nu sitter jag här i soffan med bärbara. Har nyss ätit en god middag. Åt kina mat :) Mamma åkte iväg en snabbis för att göra nått och när hon kommer tillbaka blir det till att ta upp våran gran och sedan klä den. Hoppas att julkänslan dyker upp då!

Vad tycker ni, ska det vara riktig eller plast gran på jul?
Jag personligen tycker att det ska vara en riktig gran :) Kan inte förklara riktigt varför mer än att jag tycker det blir en annan känsla. Vi i våran familj har iaf alltid haft en riktig gran till jul och det är mys.

Ha de!

En seg söndag

Tror att jag har lyckats somna 3 gånger under dagen och ändå sitter jag här och gäspar så att käkarna håller på att gå urled. Tror att jag ska dra mig härifrån nu och krypa i säng.

Men först ska jag berätta hur dagens slutspel slutade. Imorse klev jag upp 6, matchen började 8 uppe i härnösand. Efter första omgången blev det så att vi endast spelade på 3 personer istället för 4 eftersom Linn hade så ont i sin arm. Hoppas att hon blir bättre! Vi mötte ett lag från Sveg som kommit 2:a i deras grupp (vi var 3:a i våran). De första omgångarna blev 0:ade och vi spelade väldigt bra. Sedan hade vi lite oflyt och tappade en 3:a i 4:de omgången då min sista sten vickade lite för långt. Men vi fortsatte kämpa. inför sista omgången (8:de) behövde vi ta en 4:a för att spela oavgjort och en 5:a för vinst. Vi lyckades tyvärr inte med det utan när jag lagt min sista sten så blev det en 3:a. Vi förlorade alltså med 1 poäng. Slutresultatet blev 5-4.

Helgen har varit rolig, jobbig och lärorik! Vi har spelat väldigt bra och det känns verkligen som vi förbättrat oss så enormt mycket från förra säsongen. Tjejernas klass bestod av 2 grupper med 5 lag i varje grupp. Vi kom 3:a i våran grupp och 5:a sammanlagt i hela tävlingen.

Nu är denna helg med tävlingar över och jag känner mig sjukt laddad inför JSM nu. Då ska vi gå in för att vinna, och spela 100 %. Efter helgens spel känns det som att en bra placering i JSM är fullt möjlig.

Nu är det endast 3 dagar kvar till julafton och jag kan inte påstå att jag känner någon julstämmning alls. Tråkigt men sant. Får hoppas att den dyker fram.

Nu ska jag göra mig färdig och krypa till sängs. Vi hörs imorgon!

Yeah

En liten uppdatering kommer här från mig till er.

Igår (fredag) spelade vi 3 matcher under dagens gång. Den första 10:15 då mötte vi ett sundbybergs lag som är grymt duktiga! Vi förlorade den matchen ganska stort men vi spelade bra. Andra matchen spelades 15:15 mot ett Norskt lag, den matchen vann vi. På kvällen var vi alla mycket trötta vi spelade ännu en match vid 20:15 och den matchen förlorade vi också. Runt halv 11 var vi hemma på hotellet och det blev då sängen på en gång.

Idag (lördag) fick vi sov ut hyffsat, gick upp vid 9 då vi gick och åt frukost. Sedan blev det slappa lite på hotellrummet 1 timme och sedan blev det stan, lunch och sedan hotellet igen för att byta om och ladda inför match. Matchen började 15:15 och då mötte vi ett sellefteå lag. Den matchen behövde vi spela oavgjord eller vinna för att blir 3:a i våran grupp och därmed gå vidare till slutspel.

Vi vann vilket innebär att vi alltså spelar slutspel imorgon (söndag). Hade ingen fler hotellnatt bokad i härnösand så vi bestämde oss för att åka hem och sova och åka upp imorgon igen. Blir att kliva upp tidigt imorgon eftersom vi spelar matchen 08:00.

Jag hoppas att och tror att alla i laget är väldigt taggade inför morgondagen och jag hoppas verkligen att vi vinner matchen, det är vi värda. Håll tummarna!

Match

Imorgonbitti åker jag upp till Härnösand för att spela härnösand classic. Spelar 3 matcher imorgon och den andra matchen spelas mot Norge och kommer troligen att visas på webb-tv, så i brist på annat kan du ju kika in på denna länk: http://www.curlingkanalen.se/cks2/ och skåda lite curling :)

Helgen

Fredag: Åker iväg tidigt med laget upp till Härnösand. Tror att vi spelar 4 matcher på fredagen, vilket innebär tufft schema och lite vila. Bor på hotell över natten.

Lördag: Vaknar upp på hotell, äter god hotellfrukost och sedan är det en match på eftermiddagen. Går vi inte vidare till slutspel som spelas på söndagen så åker vi hemåt efter sista matchen är spelad.

Då blir det antagligen tallnäs för min del där jag ska mysa lite med mina kära vänner.

Söndag: Slutspel i curlingen, förhoppningsvis har vi tagit oss dit. Sedan blir det hemgång.

Torsdag

Halloj!
Idag är det torsdag och jag var som valigt uppe tidigt eftersom jag skulle iväg och jobba. Har nyss kommit in efter att ha varit ute med hunden. Måste säga att jag hade en stor förväntan på vädret. Vi fick ju enormt med snö för någon vecka sedan och jag trodde verkligen att det skulle hålla i sig. Men nu har det börjat bli plusgrader och snön smälter väldigt snabbt. Vägarna som förut var täckt med ett fint snötäcke är nu en ända halkbana. Inte så roligt om ni frågar mig.

Nu ska jag snart göra mig klar, äta lite lunch och sedan åka in till skolan med 2 bussen. Ska först iväg och prata med en person om mitt individuellt val. Sedan blir det matte. Efter jag slutat ska jag väl möta upp pappa, äta lite mat och sedan blir det träning.

Efter att jag kommit hem från träningen blir det till att packa inför helgen. Jag åker nämligen upp till Härnösand och tävlar i helgen. Wish me luck!

Ha en bra dag

Josh Groban



Onsdag

Är det någon mer än jag som tycker att dagarna går väldigt fort? Redan onsdag, vilket innebär att veckan snart är slut. Idag sov jag länge. Hade ställt klockan på 10 då jag vill komma upp i tid för att göra någon nytta på dagarna. Men jag somnade om och när morfar ringde vid halv 12 så klev jag upp.

Han kom och hämtade mig 12 då vi for ut till berga. Laban fick följa med och springa av sig lite vilket uppskattades. Sedan åkte vi hem till mormor och morfar, åt lite god mat och sedan åkte vi hem.

Väl hemma tog jag tag i det där j*vla religionsarbetet som aldrig blir gjort. Men jag har varit väldigt duktig idag om jag får säga det själv. Jag är typ klar nu. Tror att jag suttit i ca 3 timmar med det. Har några punkter kvar att skriva om men det tar vi en annan dag. Skönt är iaf att jag tagit tag i det, vilket jag aldrig trodde skulle ske.

Nu ska jag sitta här en liten stund sedan ska jag gå och spela in bonde söker fru åt mamma och det blir nog så att jag fastnar framför det. Skit program igentligen men sista avsnittet nu och jag måste se vilka de väljer.

Ha de bra!


Halloj

Allt bra? :) Själv börjar jag känna lugnet för en stund. Kom hem för en liten stund sedan. Åkte in till stan vid 4 då mamma skulle in och titta på kök och sedan skjutsa mig på träning. Började träna vid 6. Idag var ST där och plåtade juniorcurlingen och gjorde lite intervjuer. Tror dock att de endast plåtade på vårat lag, vilket är lite synd :/ Får se när det kommer ut i tidningen, med troligen kommer de i söndags bilagan då de skulle göra ett repotage. Men vi får se :)

Har nyss  duschat och ätit lite middag (2mackor och ett glas oboy). Nu ska jag sitta här en liten stund och sedan blir det sängen.

Bjuder på en bild från när Emma plåtade mig igår.


Skola

yess, befinner mig på skolan just nu. Har haft matte b nu på morgonen och sedan har jag sittit här på foto och fixat och donat lite. Så nu är jag klar med de iaf :)

Nu ska jag gå till bussen, cyaa!

Julstämmning?

..Det har inte jag. Har suttit här nu ett bra tag och gjort lite julskivor till mamma, har även lyssnat på endel låtar men jag får ingen julkänsla alls. Menmen, det är väl så nuförtiden, ingen tomte att längta efter :p

Det är tomten som gör julen!

Idag har jag inte gjort så mycket, var ner till kvissle på eftermiddagen. Gick till Emma där vi fixade iordning mig lite. Emma skulle plåta mig, i punkstil. Blev mycket smink, lite kläder och såklart lite annat grejs. Det var kallt som f*n men hoppas att det blev bra och att du blir nöjd :) Du får bränna ner bilderna på en skiva och ge till mig!

Nu väntar jag på att Björn Gustafssons nya dvd ska laddas ner och sedan ska jag skåda hans livsverk :)

Hejdå

Tröttis

Galet seg jag är.. Stod ju som sagt på stan idag, var meningen att "mitt" lag skulle stå där 2 pass, ett mellan 13:00-14:00 och ett 15:00-16:00. Men efter att ha stått första passet så fick vi veta att vi slapp det sista vilket var skönt.

Det var ganska kallt att stå där och det var tråkigt eftersom det var så få personer som vågade testa. Menmen, hoppas att några personer fått upp ögonen och vill börja.
Känner du att du vill börja spela curling så är det bara att kontakta mig om mer information :)

Var iaf hemma runt 3 igen och då fastanade jag framför soffan där jag även slummrade till lite. Låg och tittade på 3:an där det visades repris av svenska hjältar och jag måste säga att det är väldigt roligt att se så tappra och modiga människor göra en stor insats i samhället.

Så därför blir jag bänkad framför tvn ikväll klockan 20:00 då den svenska-hjältar galan går på 3:an. Där får människor som verkligen är värdig det ett pris för deras insatser.

En tanke som slår en när man ser vad personerna har gjort för insats är hur man själv skulle ha reagerat i en liknande situation. Jag tror nog att jag inte skulle tveka en sekund på att rycka in men som sagt det är lätt att sitta och säga det här och nu. Men jag hoppas att jag skulle ha det modet och kunna ingripa om en människa behövde hjälp. 

Här är en bild på de personer som tilldelas pris ikväll

Här är jag

Hej igen. Kom hem för ett litet tag sedan efter en kväll med middag och mys hos mina kusiner. Nu ska jag sitta här ett litet tag, lyssna på lite musik oså. Sedan blir det sängen. Somnade inte förens vid 4 inatt, kunde inte sova.

Imorgon är det söndag och jag ska vara i stan vid 1. Laget ska stå på stan för att "visa" curling. Hoppas att det blir bra väder och att det kommer lite folk. Kom dit.

Hej då.

Hahahaha


Foton



    
     
    

Lördag

Idag är det lördag den 13 december vilket innebär lucia och endast 11 dagar kvar till julafton. När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret så sken solen och det var så otroligt vackert med det härliga solljuset som reflkterade i snön. Jag brukar inte känns något speciellt sug på att fota men nu kände jag det. Jag ville bara ut och plåta, plåta, plåta. Jag frågade mamma om hon kunde skjutsa ner mig till vattnet, vilket hon gjorde.

Det är inte så långt och jag kände att jag ville få något annat på bild än skog och vattnet ger en sån härlig känsla. Jag fotade endel bilder och de kommer upp här om en stund.

Ikväll ska jag iväg till mina kusiner för att äta middag. Min mamma bror fyller nämligen år idag, grattis till han. Blir nog super mysigt. Annars händer det inget speciellt idag, ska bara redigera lite bilder nu, äta lite och sedan åker jag på middag.

Håll utkik efter bilderna :)

Fredag

Dålig uppdatering idag gott folk, förlåt för de! Har inte gjort så mycket idag, varit hos mormor och morfar, vaarit hos tandläkaren och bara slappat :p

Kom hem för en liten stund sedan. Har spenderat kvällen hos Ida, vi såg idol finalen och fan vad nervös jag var när resultatet skulle fram. Visst Kevin var klar vinnare men jag var ändå sjukt nervös! Jo, Kevin vann och det var han väl värd! Synd dock att det är slut på idol, nästan varje fredag har jag spenderat med Ida då vi sett idol tsm. Men jag hoppas att vi kommer fortsätta ha våra mys kvällar utan idol. Klart vi kommer! :)

Nu ska jag gå och sova, eller ja göra mig klar iaf.

Hoppas ni haft en bra kväll, sov gott!

I believe in you


Avundsjukan fortsätter!

Asså blääää, jag vill göra om det, igen, igen och igen!

2005


   

Avundsjuk!

Åh avundsjuk! Idag var det nämligen dags för min lillasyster att få vara med om den otroligt roliga nobelfesten som 9:orna på nivrena skolan har varje år. Har varit med hennes hela dan. Det började hos frissan vid 3, hon blev grymt snygg i håret kan jag lova! Sedan åkte vi hem och då började jag sminka henne, var nervös men det gick bra och jag hoppas att hon blev nöjd. Sedan slängde vi i oss mat hon tog på sig klänningen och jag plåtade henne och en av hennes kompisar.

Plåtningen gick väl sådär eftersom jag endast hade tak ljuset att gå efter. Men jag hoppas att några av bilderna ska duga, har nyss tittat igenom och redigerat några så smakprov kommer i slutet av detta inlägg.

I alla fall så följde jag med mamma för att skjuts iväg de till lokalen och jag minns själv hur nervös och spänd jag var när jag själv skulle in och mötas av alla uppklädda personer.

Kom på mig själv idag att det var 3 år sedan jag gick i 9:an och var på nobelfesten, tiden har gått så sjukt fort. Nobelfesten var i alla fall ett minne för livet och jag hoppas att min syster och alla andra får det lika roligt som vi hade.


  

God natt

Ja, nu ska jag nämligen ta och dra täcket över huvudet. Huvudet håller på att sprängas! Druckit mycket dåligt idag, känner varken för att äta eller dricka. Så nu blir det sängen och ett nummer av hänt extra.

Imorgon blir det upp tidigt och iväg för att jobba. Får se hur jag känner mig efter det men tanken är att jag sedan ska in till skolan för guldtrofée tävling, julskyltning?


Nej nu kallar sängen, sov gott


Illamående

Usch ja, illa är vad jag mår. Spydde igår ikväll och känner mig alldeles svag i kroppen idag. Har fått i mig lite yogurt och jag hoppas att jag snaart piggar på mig.

Igår kväll hade jag träning. Var i hallen från 6 till halv 8 ungefär. Kände redan då av magen men jag trodde det var för att jag druckit så mycket vatten. När vi var hos mormor och morfar för att hämta hunden så kände jag mig sämre och jag ville bara hem, duscha och sova. Duschade varmt och länge men magontet gick inte över. Gick och la mig i soffan med en värme påse och tittade på curling.

Slummrade till några gånger men det gick inte över. När jag sedan skulle gå och borsta tänderna så spydde jag. Not so nice! Troligen ingen magsjuka iaf eftersom jag klarat mig från att spy hela natten. Har dock inte sovit så gott då jag har vaknat flera gånger.

Hoppas att ni mår bra!
Hejdå

Baby Bang


Tisdag

Idag har det varit en kall dag! Runt 10 minusgrader. Både skönt men ändå inte. Åkte in till skolan med 8 bussen imorse för att ha matte men när jag kommer till skolan möts jag av carro som säger att det inte är någon för att min matte lärare var hemma med sjukt barn och de hade satt en lapp på våran sal.

Snacka onödigt!! Usch, fy vad less jag blev.. Det blev att pallra sig bort till bussen igen. Hann med halv 9 bussen hem så var hemma till 9. Då åkte jag hem och hämtade hunden, sedan åkte jag till mormor och morfar. Vi tog en långpromenad i kylan vilket var kallt men skönt :)

Efter det tittade jag på damernas curling match på tvn, de spelade inte bra alls och det blev en förlust.

Morfar och jag brassade sedan ut till birsta och sedan hem för att äta lunch. Åkte sedan hem.

Test sminkade syrran idag. Ska nämligen sminka henne till balen som de ska ha på torsdag. Det gick bra och jag hoppas att det går lika bra på tordag och att hon blir nöjd!

Nu ska jag glo tv, hejdå.

Foto

   
Curling EM

  
Lite annat

Måndag

Ny vecka och färre dagar kvar till jul. Idag har allt bara varit allmänt segt. Har inte gjort så speciellt mycket segat i soffan framför tvn, varit ute med hunden och suttit vid datan. Finns inte så mycket att säga om denna dag men jag ska strax placera mig vid den andra datan och då ska jag lägga upp lite bilder från helgen  här :)

Håll utkik!

Love it


Hemma

Nu är det söndag och för ett litet tag sedan så kom jag hem efter att ha varit Örnsköldsvik i helgen. Åkte upp tidigt igår morse. Var in till stan med Ida först en snabbis. :p Men nu är jag iaf hemma och jag har haft det trevligt. Lite jobbigt är dock att jag känner mig illamående och hoppas verkligen inte att det är någon kräksjuka som är påväg.

I övik har vi iaf träffat en familj som vi umgicks med i sommras då vi var på en rixfm tävlings resa. De bor där uppe och vi bodde hos dom. Det var mycket trevligt. På lördagen var vi framme i övik runt halv 1. Vi slappade då lite, åt lite lunch och sedan åkte vi ner till hockey hallen för att se på curling em som håller till där. Vi såg på matchen mellan Sverige och Frankrike. Efter det åkte vi och tittade på lite ställen, var bland annat upp på ett berg där jag plåtade lite.

Idag började det med att vi steg upp, åt frukost och sedan var det dags för mig att göra min debut på paradisbadet. Tror att vi var där i ca 2 timmar och det var roligt. Åkte magic eye flera gånger! Efter badet blev det hemgång och vi var hemma ungefär vid 5.

Har precis ätit lite mackor och druckit te. Gott, gott! Nu ska jag glo runt lite på datan och sedan blir det parlamentet, sanningens ögonblick och 3 andra avenyn avsnitt på datan :)

Sitter på bärbara datan nu så bilder kommer senare!

Piercing


Känner för en piercing i läppen

Flyger och far

..Jo, just så känns det nu. Imorgon åker jag nämligen iväg igen! Ska upp till Örnsköldsvik. Ska träffa en familj där som vi umgicks mycket med under den veckan som vi var på rixfm resan i sommras. Vi ska bo hos dom. Curling em invigs idag och det spelas där uppe så ska dit och titta lite också. Väldigt stort! Ska även gå på paradisbadet, vilket ska bli roligt :D Har aldrig varit där så det blir en upplevelse.

Åker alltså upp till Övik imorgon på morgonen. Kommer hem på söndag och då blir det uppdatering här.

Nu kommer snart Ida hit, vi ska se idol och äta gotta. Trevlig kväll!


God morgon

Ny dag, nya tag. Idag är det fredag och jag har tagit en rejäl sovmorgon. Vaknade halv 12, kände att jag kunnat dragit mig lite till men jag tog mig tappert upp ur sängen då jag får dåligt samvete att hunden inte varit ute. Så jag klev upp åt frukost och gick ut med hunden.

Har precis städat undan lite på mitt rum och nu sitter jag här och lyssnar på musik.

Fredag innebär idol och som vanligt är man bänkad framför tvn. Ska pendera kvällen med Ida som kommer hit och gör mig sällskap i soffan. Nu är det endast tre personer kvar i idol och alla tre är sjukt duktiga. Jag tror att det blir kevin och alice som går till final, men skulle inte vara helt fel om robin gick vidare heller. Kevin är iallafall given till final i mina ögon.

Nej, nu tror jag att jag ska ta tag i mitt religionsarbete som ska vara inne efter lovet.

Cyaa

Foto


Järngänget


    

Vemdalen

Nu kommer en liten uppdatering om vad jag gjort de senaste 3 dagarna. Jag har alltså varit i vemdalen med Emma och Malin från måndag till onsdag. Vi bodde där i husvagn. På måndagen brassade vi alltså upp, vi var framme i vemdalen runt 12 och då bodde vi in oss litegrann, åkte och handlade och sedan blev det mat och film.

Tisdagen hade vi bestämt oss för att spendera i backen. Vi klev därför upp i tid, åt frukost och sedan åkte vi bort till vemdalsskalet. Vädret var dock inte på våran sida då det var dimmigt hela dagen. Inget lovande fotoväder med andra ord. Men det funkande ändå. Efter backen åkte vi till björnrike för att se om det var fotovänligt där, där var det något bättre och det var nice! Plåtade sedan i byn åkte hem satte på bastun, åt mat och sedan blev det film.

Onsdagen blev det inte mycket fotande. Eftersom det fort blir mörkt nu så bestämde vi oss för att åka hem runt halv 1 för att ha möjlighet på vägen hem att stanna och fota. Sagt och gjort så kom vi iväg halv 1, dock var denna dag likadan som föregående. Det var nämligt dimmigt och inget bra fotoväder. Var hemma runt 5 och det var skönt.

Dessa tre dagar med tjejerna har varit toppen. Kände att jag verkligen kunde slappna av och att det fanns massvis med snö där uppe gjorde inte saken sämre!
Tack för tre härliga dagar tjejer!

Hemma

Haft det toppen i Vemdalen, men nu är jag hemma och det är också skönt :) Uppdatering kommer senare eller en annan dag. Lägger då in lite bilder också !

Håll utkik


RSS 2.0