Söndag

Hej!
Idag har jag varit på stan nästan hela dagen. Åkte in dit till 12, gick med syster. Det var ju julskyltning där idag. Någon julkänsla kan jag dock inte säga att jag fick. Tråkigt väder! Det har regnat hela dagen här. Hittade äntligen en klänning som jag givetvis köpte. Inhandlade även ett par leggings.

Vid 4 kom pappa och hämtade mig i stan och vi åkte ut till hallen. Tränade i ungefär 1½ timme. Åkte sedan hem åt god mat. Och sedan packade jag. Känns som att det fattas endel i väskan men jag hoppas att jag får med mig allt.

Imorgon åker jag alltså upp med Emma och Malin till Vemdalen och spenderar de 3 närmaste dagarna där. Det blir till att plåta massor, äta gott och ha roligt! Känner mig väldigt taggad och det ska bli skönt att få komma till en "riktig" vinter! Hörde av en i laget att det snöat 35 cm där inatt. Härligt.

Nu blir det till att glo runt lite här och sedan titta på andra avenyn.
Ni hör av mig igen på onsdag då jag kommer hem från fjälls.

Ha de bra!

Östersund

Dagen har tillbringats i Östersund. Det bar av här ifrån Sundsvall klockan halv 9. Väl framme släppte morfar av oss på staden och jag, mamma, syster och kusinen strosade runt. Hittade en del smått och gott som kommer komma till användning :) Även fast de inte har så stor variation på affärer där uppe så är det ändå skönt att se nått annat.

Hade det väldigt trevligt där uppe, dock var det kallt, men som tur var så är man välklädd som alltid?! ;) Efter att ha strosat på stan i ungefär 3 timmar så begav vi oss hemåt. Hemfärden började ungefär vid 3 och vi "landade" i Sundsvall runt 5 tiden. Väl i stan stannade vi och beställde kina mat för att ta med hem, åkte hem med kusinen, hämtade maten, skjutsade hem morfar, hämtade hunden och sedan hem. Var hemma runt 6. Då blev det kyckling med bambuskott och ris för min del och det var gott!

Efter maten färgade jag håret på min syster. Sedan blev jag bänkad framför tvn med mammsen. Vi tittade på stjärnor på is och det är väl inte så väldans jätte bra men måste säga att det är imponerande hur duktiga de är! Skulle jag aldrig klarat.

Nu har jag precis tagit en varm dusch och sängen kallar. Imorgon blir det julskyltning inne på stan med någon och sedan runt 4 så ska jag vara i hallen för träning med tjejorna. Efter träningen blir det hem, packa och glo andra aveny avsnitt. Slänger nog även in ett inlägg :)

   
Sov gott


Everyday


Ikväll

..Har jag ätit mys middag med mig kära syster. Det var tacos som stod på menyn och det var väldigt gott. Sedan blev det idol resten av kvällen. Vid 9 åkte jag till Ida för att umgås med henne och hennes lilla hund såklart :)
 
Buster

Idag när mamma och jag var ute i skogen så såg jag enorma spår i snön. Det första jag tänkte på var björn och det kan det mycket väl ha varit. Känns väldigt läskigt eftersom jag jämt går i skogen på dagarna med hunden. Usch..
 
Björn spår?

Imorgon ska vi åka klockan 8 så nu blir det sängen för mig!
Sov gott.

Helgen

Idag är det fredag och jag har nyss kommit hem. Har varit och övningskört i cirkus 1 timme. Det gick bra, men fortfarande mycket att lära :)

Ikväll är jag och syster ensam hemma, vi ska mysa till det med tacos och sedan ska jag iväg till ida och se idol. Sedan blir det hem och krypa till sängs eftersom imorgon, lördag, så ska jag upp tidigt. Ska nämligen upp till Östersund med mamma, morfar och kusinen! Shopping i Östersund imorgon alltså!

På söndag så blir det packa för fulla muggar eftersom vi dra upp till Vemdalen tidigt på måndagmorgon. Längtar! Sitter just nu med ett papper framför mig och skriver på lite saker på en lista som ska med upp. Känns som att man kommer glömma något. Men det får vi inte hoppas.

Nu ska jag sätta mig att google lite på Vemdalen och de området för att leta efter sevärda saker :)
 
Någon av er som känner sig hemma där upp som kanske har några tips på fotovänliga ställen? :)


What's up


Snygg kille, ehm ja!


Torsdag

Så var det torsdag igen och för min del innebär det helg. Eftersom jag inte har någon lektion på fredagar. Så det känns väldigt skönt!

Kom hem för kanske 1 timme sedan, har hunnit tagit mig en dusch och nu sitter jag här. Åkte in till skolan till 1 och då blev det planering med "klassen", vi var inte ens hälften? :p Saksamma. Vi kom fram till lite olika saker och det känns bra. Efter den första planeringen var det dags för den andra :) Jag, Emma och Malin började skriva upp vad som skulle handlas inför Vemdalen. Vi fick ihop det bra och när vi var klara hade vi en timme fram tills nästa lektion.

Jag och Malin drog då ut till ica maxi för att handla lite frukost grejer som ska med upp. Så nu är det undanstökat vilket känns skönt! Efter det skjutsade Malin mig till skolan eftersom jag skulle ha matte. Lektionen gick faktiskt ovanligt snabbt, jag var väldigt flitig och räknade på som en tok.

Efter den lektionen gick jag ner till pappa som väntade i bilen. Vi drog oss mot stan och åt på ett salladsställe som hette Sandys. Efter maten åkte vi och tittade lite och sedan for vi till hallen. Tränade i 1½ timme och sedan åkte vi hem.

Imorgon är jag som sagt "ledig" och det är pappa också eftersom han ska upp till Sollefteå och spela curling. Så på förmiddagen så ska han och jag ut och övningsköra.

Hejdå

God morgon

Har varit vaken ett tag men ändå :) Dagen till ära har jag varit iväg och jobbat nu i ungefär 1 timme på morgonen. Alltid skönt att känna att man klirrat in lite pengar i kassan. Apropå pengar så fick jag lön igår. Eftersom jag inte jobbar så mycket så blir det ju inga enorma summor, men det räcker gott och väl till lilla mig! ;d

Idag blir det att åka in till skolan till 1 då vi i klassen ska prata ihop oss om nästa guldtrofée tävling? Vi ska ha julskyltnig på skolan då man ska fixa och dona. Så planering för detta idag, efter det sätter jag, emma och malin oss tillsammans och planerar inför våran tripp. Känns som att det är endel som ska med upp så jag funderar starkt på vilken väska jag ska ta för att få plats med allt.

Efter att jag, emma och malin har pratat blir det bort till hedbergska för att ha matte b. "Jippi" Efter matten som slutar 16:20 blir det att gå och möta upp pappa någonstans för att sedan gå tillsammans och äta middag. Efter att vi ätit blir det att brassa ut till hallen för träning.

Nu ska jag packa ner träningsgrejorna som ska med till skolan eftersom jag åker direkt. Har dock ett problem och det är min sop. :/ Pappa brukar ta med den i bilen till hans jobb men nu är den hemma och har ingen större lust att gå runt med den.

Hörs

Nathalie


Onsdagskväll

Varit nere på gymmet ikväll. Var där med Ida. Vi tränade på väldigt flitigt och jag tror jag kommer ha mer eller mindre ont i kroppen imorgon :p Men det är skönt med träningsverk ibland. 

Efter träningen åkte jag hem, tog en varm dusch och sedan har jag nu sett på lite tv. Ska kika runt lite på datan nu och sedan blir det säng. Ska upp tidigt imorgon, ska upp och jobba.
 


Julstämmning?

Jo tack, lite kanske :) Glögg är väl julstämmning om något?! Mmm, det är så gott. Tycker jag iallafall, vad tycker du? :) Drack iallafall mina första glas glögg i måndags och det var otroligt gott.

Glögg är ett måste i juletider



Adventskalender

När jag och min lillasyster var liten hade vi alltid en gran uppsatt på väggen från första december fram till julafton. Granen hade som små fickor för varje dag, i vaje ficka låg det ett paket och varje dag var man lika förväntansfull om vad som man skulle få dag för dag.

Iallafall så börjar jag och min syster nu kommer upp i åldern och har inte denna längre. Någon som däremot i våran familj är liten är våran hund, Laban. Så mamma kom med den "smarta" ideén att vi skulle använda kalendern till honom istället.

Sagt och gjort, hon åkte till en djuraffär, köpte massor med olika hundgodisar och samma kväll satt syster och en kompis till henne flitigt och slog in alla 23 paket fyllda med godis. Vi hängde upp granen på ett lämpligt ställe, och där satt den också kvar.

Jo, eller hur.. Satt kvar gjorde den ju säkerligen iallafall den första natten. Dagen efter granen hängts upp och Laban hade varit ensam hemma under dagen så hänge granen inte på plats längre. Som ni kanske förstår hade han haft väldigt roligt och såklart öppnat 20 paket av 23. Han hade alltså fått i sig en hel del godis!

Han kom glatt fram till mig när jag kom hem med fullt med inslagningspapper i munnen och redan då kunde jag se framför mig vad han gjort. Jag gick in genom dörren och möttes av julklappspapper överallt. 

Take a look by yourself

















Plåtat

Det tidigare inlägget blev lite försenat eftersom datorn hängde sig och inlägget ej publicerades. Nu har jag iaf varit iväg med Emma och Jeppe. Vi drog oss ner mot klampen för att där fota lite. Ni är så fina tillsammans!

Hoppas ni blir nöjda med bilderna :)

Hallllååååå

Känner mig väldigt duktig på att uppdatera här! :p
Igår hände det inte så mycket, jag var in på skolan och hade matte, åkte hem och sedan på kvällen åkte jag in till hallen och spelade match! Vi vann. Mycket bra :) Var hemma strax efter 9 och då blev det till att duscha och sedan äta en bulle :) Blev en tidig kväll för mig igår, as seg. Tror att jag somnade halv 11. Vilket är ovanligt för mig nuförtiden ^^

Idag är det onsdag och det är klar blå himmel ute. Vaknade runt 10 och hade hunnit varit ut med hunden i skogen på en promenad. Nu sitter jag här och väntar till att Emma och Jeppe ska komma. Ska plåta dom!

Cyaaa



Whenever i see you I need more, and i want you to stay 'til the end.
One look at that smile and i'm all yours, will you just smile at me again.


Studio

 
Smak prov

Happy!

Jippiiiiiiiiiiiii!!
Precis efter att jag skrivit mitt tidigare så otroligt uppmuntrande inlägget så ringde min vän emma och sa att det kvar klart med vårat boende vilket innebär att mitt, emmas och malins lilla tripp blir av! Så jävla roligt, hoppas och tror att vi kommer få det underbart tjejer! Så jävla roligt.

Nu ska ni också få veta vart vi ska, vilket kanske inte är så storslaget men jag tror det kommer bli toppen! Vi ska upp till vemdalen och plåta! :D Eller vi ska bo i vemdalen och därifrån kan vi utgå till olika ställen :)

Glad är bara förnamnet på vad jag är nu!



Skriva eller inte?

..Ja ni, det är inte lätt.. Just nu känner jag inte så starkt för att skriva blogg men det kanske ändras. Vet nämligen inte vad jag ska skriva. Kan ju säga att dagen skulle ha börjat hos tandläkaren men de ringde och sa att hon var sjuk så de slapp jag. Sedan vid 2 åkte jag in med syster till skolan för att fota. Kusinerna var också med och det var himla trevligt! Kanske något smakprov på det senare. Efter plåtningen blev det taska ner till subway för lite mat. Där träffade jag även den bästa vilket var nice :) Nu ska jag ? Vet inte..

Hej då




Du vet vart jag finns vännen! <3

Jag älskar er


Foton



     
  
           

Södra berget

..Där har jag spenderat ena halvan av min dag. Blev att kliva upp vid 10, åka in till kuben med mamma och pappa till 11 för att möta upp Anette (mina kusiners mamma). Vi skulle nämligen vara hurtiga och åka upp till södra berget och ta oss en promenad med hundarna :)

Väl uppe på berget började vi traska oss bort mot ängen. Vi skulle gå ett spår där det inte gick så mycket folk eftersom det är skönast om hundarna kan strosa fritt :) Vi gick in på en 5 km sträcka. Vi gick, gick och gick. När vi efter en mycket härlig runda kommer fram till parkeringen tittar vi på en karta och det visar sig att vi kanske gått 1,5 mil, haha. :p Var ute i ungefär 1½ timme, kom hem för bara en liten stund sedan. Åt då korv med bröd och räksallad. Gott!

Hade kameran med mig upp, blev väl inte alltför många bilder eftersom det hade blivit lite enformigt då vi bara gick i skog. Men jag har några bilder som kommer upp här i bloggen efter redigering :)

Håll utkik!

Idol

Ja, kvällen har jag spenderat med mig kära familj framför tvn. Det som visades var idol. 5 deltagare skulle bli 4. Svårt att säga vem man tror ska åka ut eftersom alla är så duktiga. Med den som fick lämna var tyvärr Anna. En mycket duktig tjej med en speciell röst. Dock har jag haft lite svårt med hennes röst från början, eftersom jag inte tycker att den passat in i uptempo låtar. I ballader däremot är den otroligt vacker! Passar som handen i handsken!

De 4 som är kvar i tävlingen är Alice, Robin, Kevin och Johan. Alla har sin egen charm. Jag personligen tror att Kevin kommer att vinna idol 2008. Men jag måste säga att jag faller för Robin mer och mer. As go kille, med skön personlighet och bra röst!

Kevin Borg

Robin Bengtsson

Alice Svensson

Johan Palm

Curling

Trippel för en fyra


En bra start på dagen!

Jag är en sån människa som inte gillar att äta frukost på morgonen. Men frukost behöver jag ändå för att klara mig, men det blir oftast 1-2 mackor och ett stort glas oboy som slinker ner. Vilket kanske inte är den bästa frukosten men är ju alltid nått :) 

Mamma äter yogurt till frukost och brukar oftast äta Vailos yogurt med smak av vanilj. Har testa att äta den, men den passar inte alls min smak. Nu hade hon köpt hem en ny smak av samma märke nämligen hallon. Jag måste säga att den är klart att rekomendera! Åt den senast idag till frukost och den är så otroligt god. Lätt att äta och god som godis :)

Try it!


Rådjur



   

Vinst!

Härligt, härligt! Kom hem för ca 1 timme sedan. Har varit och spelat curling :) Vi hade match i höstserien och vi vann! 8-4 tror jag slut resultatet blev :) Happy face!

Dagen har bestått av jobb, skola och träning. Var in till skolan och träffade malin en snabbis för att prata och planera om våran lilla tripp som hon, jag och emma ska göra :) Skulle vara så otroligt roligt/skönt att få komma iväg. Hoppas verkligen att det blir av, skulle vara underbart! Vart vi ska får ni inte veta förens det är klart :D Men en sak kan jag garantera att det är niiiiiice!

Här uppe i "norrland" har vi ju en tendens till att stöta på rådjur lite då och då. Här uppe vid vårat hus/område strosar det omkring 3 stycken. Man ser dom nästan varje dag. Eftersom jag har valt att göra en natur fotobok på min APU så har jag väntat på att få se rådjuren strosa över gården. 

Idag kom det väntade ögonblicket :) Jag satt i soffan och såg de komma "på andra sidan häcken", grannens gård. Jag springer runt i olika fönster för att plåta. Rådjuren kommer aldrig över på våran tomt och jag sätter mig i soffan igen. Då ser jag dom komma tillbaka och nu är dom påväg ner mot vägen. Jag går ut försiktigt, går ner till vägen och tillslut är jag kanske bara 10 meter ifrån de små djuren :) 

Jag pratade lite med dom och gjorde lite konstiga ljud vilket gjorde dom nyfikna. Eftersom de "lever" i området så verkar dom inte vara speciellt rädda för människor. De är väldigt nyfikna och när jag började komma dom nära så kändes det som att de lika gärna hade kunnat kommit fram till mig om jag haft lite mat.

Bilder kommer upp snart! 

Ta mig bort, bort till värmen!


När man sitter och tittar på bilder från utlandet som man själv har tagit så känns det plötsligt helt ofattbart att man varit där.
Varför kan man inte alltid få leva i ett paradis?

Sjuk?

De senaste dagarna har jag inte mått speciellt bra. Illamående som bara den, ont i huvudet och över bröstet. Så i tisdags när jag skulle in till skolan så ändrade jag mig i sista minuten. Jag bestämde mig för att vara hemma från skolan eftersom jag mådde så illa. Jag åkte hem till mormor, jobbade matte sidorna som skulle gjorts på lektionen och sedan slocknade jag framför tvn i soffan.

Senare på kvällen var det curling träning och jag kände för att träna så jag pallrade mig dit. Kände mig inte på topp i början men det kändes bättre efter ett tag och på hemvägen kände jag mig mycket bättre.

Idag var jag in till skolan i typ 1 timme, skrev ut lite information till mitt religionsarbete. Magen och huvudet är dock i samma skick som gårdagen. Jag mår illa konstant, det är nästan så att man längtar att något snart ska komma upp så att det förhoppningsvis kan sluta!

Efter skolan gick jag upp till mormor och morfar och åt lite lunch. Stannade där ett tag och sedan åkte jag hem. Inte gjort så speciellt mycket idag.

Någon som har något tips?
Trötthet är något som hänger hårt på mina axlarna. Det spelar ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig på kvällarna, det som alltid tillhör min vardag är gäspningar och längtan till sängen. Jag känner mig så seg att det är läskigt. Man känner sig så himla nere när man går och är trött hela tiden. Någon som känner samma sak? Någon som vet vad tröttheten kan bero på?

Zlatan, jah sa ZLATAN

Oväntat eller väntat?!
Ganska väntat faktiskt. För er som inte är så insatt så kan jag meddela att fotbollsgalan nyss nått sitt slut och Zlatan tagit hem guldbollen för tredje året i rad!

Vad kan man säga? Varför kan inte han ge mig lite talang? Lite pengar vore inte heller fel :)

Grattis till dig Zlatan Ibrahimovic för att du är så jävla bra :)

Seeeeeg

Usch ja! Seeeg var bara förnamnet. Skolan är ingen vardag för mig nuförtiden eftersom vi har APU fram till jul. Har redan haft en vecka och är nu inne på den andra. Men det vill jag lova dig det är segt som bara den! Eftersom jag inte har någon riktig APU plats är jag istället på skolan och där får vi dra igång ett eget litet arbete. Vilket innebär att vi "slipper" skolan, vi får göra upp vårat eget schema.

Nu tänker ni säkert gud vad skönt att bara kunna vara hemma om man vill. Visst, är det skönt att kunna vara hemma men man blir så himla seg. "Blir mycket seg känner jag" Det är alltså inte så himla skönt att inte ha något att göra på dagarna. Det börjar bli ganska tråkigt faktiskt!

Speciellt när man vet att det är 4 veckor kvar. Kommer jag ruttna bort? Nej, usch måste sysselsätta mig med nått, får verkligen ta tag i plåtandet! Vill ju inte sova bort alla dagar heller det leder bara till mer seghet :p

Hoppas att ni har det bra! Kan väl inte påstå att jag har det speciellt jobbigt eller dåligt men skulle vara skönt med en helt vanlig skoldag för omväxlingsskull :)


Musik


Nicole Kidman & Ewan McGregor - Come What May

Foton



        

Där fick jag för att jag var deppig

Ni som läste min blogg igår la kanske märke till mitt deprimerande inlägg om att det aldrig blir någon riktig vinter nuförtiden. Hela dagen igår bestod av snö/regn mest regn vilket är det värsta med denna årstiden, regnet är det värsta som kan falla från himelen eftersom det blir så halt och slaskigt. Men iaf igår när jag skulle hem igår från stan så faller det snö! Då var det "riktig" snö, och inget blask. Senare fram mot 12 så snöade det som aldrig förr och imorse varkande jag, tittade ut genom fönstret och fick se ett vitt täcke på gården. Happy face :)

Värdet idag är alltså på topp, det har kommit snö, det är minus grader och solen skiner!

Kom hem från träningen för en liten stund sedan, tränade i ungefär 1½ timme. Har hubbit fått i mig lite mat och nu tror jag att jag ska ta med mig hunden ut på en promenad. Vill nämligen ut och fota, eftersom det är så vackert när solen ligger på snön :)

Lägger ut bilder här när jag kommit hem från promenaden och tagit en varm dusch .

Cyaa

-

God morgon? :) Skulle inte tro det :/ Klockan är halv 7 och varför är jag vaken? Det har jag frågat mig själv också, men jag fick inget svar. Ska upp om 2 timmar ungefär så ska väl försöka sova lite till.

Hörs sen!

Bort

Ja, det är vad jag ska.. Bort någonstans men fråga mig inte vart en sak vet jag och det är att jag ska ha Ida vid min sida! :p Ska in till stan till 9 ? Aa, typ :) Får se vad som händer!

När jag kommer hem någongång ikväll så blir det nog sängen direkt eftersom jag ska vara i hallen imorgon klockan 10 och träna.

Inatt somnade jag inte förens vid 3 någongång och fråga mig inte varför :/ Gick och la mig vid 1 och tittade på tv, kände mig as trött men var samtidigt jätte pigg. Så ja, jag somnade klockan 3, vilket resulterade att jag klev upp halv 1 idag. Not good!

Herrå

Lördag

Idag är det lördag och ett himla pissigt väder utanför fönstret. :/ Den här årstiden är det så himla lätt att bli riktigt seg och deppig och det är inte så konstigt när det börjar bli mörkt vid 3 och dagen oftaste har bestått av ett grått och trist väder. Nej, nu skulle det sitta skönt med en hel massa snö! Så att det blir lite ljusare och sådär jul mysigt :) Chansen är dock ganska stor att det inte kommer så himla mycket snö iår vilket är kast!

Förr hade man alltid massor med snö någon veckan innan jul vilket var underbart, man fick verkligen en jul känsla och kylan var alltid lika jobig men det hörde ändå till vintern. Nu förtiden förväntar man sig inte alls snö på jul för skulle man göra det så skulle man bara bli besviken om det inte kom. Nu får man aldrig den där riktiga kylan på vintern och det var längesedan vi hade riktigt mycket snö. Julen närmar sig mer och mer, dag för dag, affärerna börjar dekorera med julpynt och snart spelas det säkert julmusik också. Men det känns bara konsigt tycker jag, känns som att det lika väl kunnat vara övergång mot vår nu. Trist!

-

Imorgon är en annan dag, gonatt!

Empty

sanningen är svårt
och så plågsamt uppenbar
önskar att du
hade stannat kvar

Idol

Ännu en fredagsfinal har gått på idol och i början hade man ändå en liten aning om vem/vilka som skulle kunna åka. Men nu är det skit svårt att tro något. För er som inte tittar på idol är detta inlägg relativt ointressant menmen.. :p

Iaf så var det Robin E som fick lämna tävlingen idag vilket var oerhört tråkigt tycker jag. Han är en väldigt duktig artist och jag tror säkerligen att det inte var det sista man såg av honom.

 
Robin Eriksson - I Surrender

Lyssna!


Rixfm - Fakta uppsats om en ko

Spelar ingen roll hur många gåner jag lyssnar på denna, skrattar alltid lika mycket!
Hahahahahahahahaahahahaaha!

Rixfm

Bert: Sofia, vet du varför 40-åriga kvinnor inte vill leka kurragömma?
Sofia: Nej
Bert: För att det är ingen som vill hitta dom!

Förr - Nu

                                                                                                  
Nu                                                       Förr

God morgon

Eller morgon och morgon, men aja vaknade för ungefär en timme sedan. En rejäl sovmorgon alltså! UNDERBART :)
Idag är vädret piss dåligt. Igår snöade det lite och idag regnar det lite.. Inte så roligt inte. Har hunnit äta frukost och varit ute med hunden och nu sitter jag här.

Vet inte var jag ska hitta på idag, blir väl allmänt slappt, får se om jag kanske drar igång med ett religionsarbete som ska vara inne om någon vecka. Vore skönt att få det klart i tid.

Kvällen ska jag tillbringa med min underbara vän Ida :) Vi ska kika lite idol och sedan ville hon även ha hjälp med att göra något i photoshop åt ett skolarbete vilket jag gärna hjälper till med, hoppas bara att jag kan :)

Cya!


Hahahahahha

Satt och tittade på tv4:as hemsida. Klickade in mig på idolernas genrep inför morgondagen och där fanns det även klipp från nu när de varit nere på gran canaria. Det finns ett klipp där med kevin och robin b som jag inte kan sluta skratta åt :p De befinner sig på aqua park i spanien och de hade åkte en rutschbana som liknade en toalett. När de kommer ner säger de såhär.

Kevin: Det var som en toalett
Robin: Kevin sa till mig: "Robin, jag känner mig som en bajs"

Hahahahahahah, så jävla roligt :p
Lägger in länk här om ni vill få er ett skratt ni också ;)
Det roliga börjar ungefär 1 min in i klippet.
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.719246

Tjolahopp

Kvällen har spenderats i curlinghallen. Har tränat och det kände bra måste jag säga :) Känns som att vi utvecklas mer och mer. Haft ganska mycket matcher oså nu de senaste helgerna och kom på mig själv idag att det inte blir så mycket nu framöver. Men där hade jag fel har nämligen 3 matcher redan nästa helg. Då spelar vi divition 3 här i Sundsvall. Har även en match i höstserien på torsdag.

Efter träningen åkte jag hem, pratade lite i telefonen och sedan blev det en varm dusch. Nu sitter jag här under täcket med både tvn och datan på. Vilken teknik galen människa man är egentligen. Iaf jag! Är det inte datan eller tvn som används så är det mobiltelefonen. Konstigt?

Måste säga att jag känner mig väldigt nöjd efter behandlingen igår. Nu har jag svarta ögonfransar 24/7 och ögonbryn som syns ;) Vilket inte skulle hänt om jag hade min vanliga färg eftersom jag är väldigt ljus. Inte en mörk ögonfrans någonstans! Men nu finns de där vilket är skönt! :)

Nu ska jag glo runt lite här på datan, titta lite på tv och sedan släcka ner allt och sooooova!

Gonatt


Matte prov

Idag är det torsdag och det har snöat :p Lite, lite snö logger nu på backen här i Sundsvall. Snart ska jag in till skolan och ha matte b, har prov i geometri och sannolikhet och statistik tror jag :) slutar vid 16:20 men hoppas på att jag hinner med 4 bussen hem. Torsdagar brukar jag och pappa gå ut och äta efter att jag slutat med han är borta idag och därför åker jag hem efter skolan. Springer upp till mormor och morfar, slänger i mig lite mat och sedan skjutsar de in mig till träningen. Träning klockan 6 hemma från skolan vid kanske 5, förhoppningsvis halv 5. :)

Igår när jag skulle gå och lägga mig hade jag ett problem, min säng innehöll inte så mycket plats åt mig. Saker överallt plus ett monster som snarkade. Men jag lyckades göra lite plats och jag fick mig min efterlängtade sömn.


Nu ska jag öppna matteboken en sista gång innan jag åker till skolan.

Musik


Jordin Sparks - Tattoo

God natt

Nu ska jag dra mig till sängen, ska upp och jobba imorgonbitti.

God natt, sov gott och dröm sött :) 

Underbart

Denna dagen har varit den härligaste på länge. Det började med att jag sovit ut lite, åt frukost, var ut med laban och sedan kom mormor och hämtade mig. Vi åkte ut till birsta för att spendera dagen där. Vi gick och strosade lite i affärerna på övreplan sedan gick vi till ikea och tog en varsin köttbullsmacka och sedan gick vi tillbaka till birsta city och gick då igenom nedre plan.

När vi sedan skulle bege oss hem så hade vi några kassar var att bära. Shoppat lite julklappar vilket känns skönt. Börjar bli mindre och mindre som ska handlas nu :)

När vi kom hem så var klockan strax över halv 3, jag slog in lite klappar hos mormor och sedan skjutsade hon ut mig till bommen där jag skulle få en ansiktsbehandling. Det var underbart skönt kan jag lova! Känner sig så mycket fräshare efteråt. Fick även frans och bryn färgning. Nöjd med resultatet och det blir nog ännu bättre när rödheten i fejset har lagt sig :p Blir så himla rödflossig i ansiktet efter att hon har klämt oså.

Kom hem för bara en stund sedan och har nyss ätit lite mat vilket var gott :) Det blir nog ingen träning för mig ikväll eftersom Ida skulle vila och känner inte för att åka ner själv. Men när jag tänker efter så kanske det var lika bra att det inte blev något eftersom jag har matte prov imorgon.

Så nu vet jag vad ska ägna mig åt den närmaste timmen, nämligen plugga matte. jiiiippppppiiiiiiiii!


Fanfanfan

Ännu en förlust i curlingen! Uscha, det är inte roligt att förlora inte.. Menmen, det var höst serien som spelades idag vilket vi spelar varje tisdag. Vi är med i den mest för att träna och kunna testa på olika taktiker oså. Men ändå så är det lika skönt varje gång som man får en vinst.

Menmen, träning ger förhoppningsvis färdighet vilket jag hoppas visas under junior SM :)

Imorgon blir det förhoppningsvis en härlig shoppingdag med mormor på dagen sedan vid 3 ska jag och få ansiktsbehandling samt frans/bryn färgning vilket ska bli underbart skönt! Har varit på ansiktsbehandlingen en gång förut och det var underbart :) Efter behandlingen blir det hem och äta något och sedan blir det ner till kvissle och träna gym med Ida :)

Nu ska jag klicka runt lite på nätet och sedan blir det tv och sängen.
Sov gott!

Curling

Ikväll väntar ännu en match.


Håll tummarna gott folk!

Foton



     

Tisdag

Halllllllååå! :)
Idag är en av 2 dagar veckorna framöver som jag måste till skolan, eftersom jag har matte b. Så det blev att pallra sig upp vid 7 för att ta 8 bussen till stan. Efter matten så gick jag ner till bussen och klockan halv 11 var jag hemma igen :)
Ingen lång dag alls för mig alltså.

När jag kom hem så åt jag lite och nu har jag nyss kommit in. Jag tog en promenad med Laban i skogen. Kameran fick också följa med så bilder kommer förmodligen lite senare.

Har ju som sagt APU nu veckorna fram till jul och läraren som vi har vill ha en en "planering" på vad vi ska sysselsätta oss med imorgon. Så nu ska jag sätta mig att skriva ner några rader till honom.

Uppdaterar sen med bilder från promenaden!

Jordens paradis!

THAILAND


   

Måndag

Gårdagen spenderades i Sollefteå. Åkte härifrån mot hallen klockan 07:00, jag fick köra till skönsberg :) Det gick bra. Efter att ha plockat upp laget vid hallen så började vi våran tur uppåt. Det tog ungefär 1 ½ timme upp. Var framme lagom till första matchen som började halv 10. Matchen höll på i 2 ½ timme och vi förlorade tyvärr, men vi spelade bra! Efter den matchen åkte vi till sibylla och åt lunch.

Nästa match började 13:00 och då mötte vi ett Sollefteå lag. Det var ett gubblag vi mötte och de var så gulliga, de spelade nämligen med hjälm. :p Tror inte jag sett det innan. Söta var vad de var! ^^ Den matchen vann vi :)

När den matchen var över så satte vi oss i bilden för att röra på oss hemåt! Var vid hallen 17:00 och jag klev innanför dörren hem vid ungefär 17:30. En hel lång dag i Sollefteå för mig alltså.

Igår var det ju även farsdag. Så mamma hade bjudit hem mormor och morfar på middag vid halv 7 :) Så jag hoppade in i duschen, gjorde mig iordning och sedan var det middag. Det bjöds på kött och potatisgratäng vilket var underbart gott! ;) Hade även köpt lite presenter till min underbara far. Hade köpt: kallsonger, duschtvål/deo och en till gitarr till guitar hero, han fick även lotter.

Idag är det måndag och vecka 46 vilket innebär att våran APU har startat. Den håller på i 6 veckor (fram till jul). Jag har min praktik på skolan där vi får sätta upp ett eget "projekt". Det innebär att jag inprinsip har självständig planering fram till jul, vilket är underbart. Har dock matte b lektionerna på schemat vilket innebär att jag måste gå på dom. Men det fixar sig det är bara på tisdagar och torsdagar i 1 ½ timme.

Idag har jag varit med mormor ut på ica maxi eftersom hon skulle handla lite och jag skulle köpa en gitarr till guitar hero. En kompis till pappa skulle ge den till sina barn.

Nu sitter jag här och har nyss ätit lite rester från gårdagen, fick även i mig en tårtbit ;)
kväll blir det gym med Ida ! :)

cyaaa


Me Like


Kate Voegele - Hallelujah

Lördag

Måste säga att jag hade en väldigt trevlig kväll igår med tjejerna! <3

Idag är det lördag och jag ska snart iväg ner till sporthallen och träna lite med ida. Inge mycket alls, utan bara cykla lite tror jag eftersom jag har match imorgon så vill jag känna mig pigg och inte ha ont i kroppen, vilket jag skulle få om vi körde masikin. Ska köpa månadskort på gymmet idag, ska försöka träna gym tre gånger i veckan framöver :) Så det blir:

Måndag: Gym
Tisdag: Curling
Onsdag: Gym
Torsdag: Curling
Fredag: Gym?
Söndag: Curling/Gym

Får se hur det går att följa det schemat men förhoppningsvid funkar de :)

Ikväll händer det inte ett piss för min del.. Blir väl troligen en kväll med familjen framför tvn. Ska upp typ halv 7 imorgon eftersom laget ska samlas vid hallen till halv 8 för att då åka tillsammans upp till Sollefteå. Har 2 matcher imorgon. Hemma vid kanske 6 på kvällen.

Have a nice day!

Dålig uppdatering

Hallå!
Hoppas att allt är kanon med er. Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen men nu kommer lite info om vad jag gjort de senaste dagarna :)

Onsdag: Dagen började med skola klockan 9. Var en väldigt "onödig" dag måste jag säga. Det var 3:ornas dag. Vi hade gett en uppgift till 1:orna och 2:orna som skulle redovisas denna onsdag. Temat vi gett dom var fågel, fisk och mittemellan. Vi samlades först med 1:orna. De hade satt upp sina bilder på väggen. Vi tittade på dom och efter 10 min så var de klart. Samlades sedan igen med 2:orna efter lunch och det blev samma sak där. Det tog 10 min och sedan var vi klar.

Jag åkte halv 2 bussen hem tror jag att det var och min dag hade inte varit så jobbig så att säga :p Väl hemma så blev det en prommis med laban. Senare på kvällen så fick idag med mig ner och träna gym vilket jag inte ångrar en sekund nu. Men var lite velig där ett tag :D Vi var där nere till ungefär kvart i 6, gick in på gymmet, cycklade lite som uppvärmning. Sedan kommer min mamma in och frågar om vi inte kan gå ner och vara med på body pump. Eftersom en tjej skulle filma och hon behövde ha minst 5 pers på träningen och bara hade 4 så ställde vi upp. Det var mycket jobbigt kan jag lova! Usch, mina armar bara brände.

Efter en timmes body pump begav jag och Ida oss upp till gymet igen där det rullat in med en hel del folk. Vi tränade lite till och sedan drog vi oss hemmåt :)

Torsdag: Denna dag innebär en lååååååååååååång dag. Dagen började med jobb klockan kvart över 7. Efter det gick jag och solade, vilket var himla skönt! Åkte sedan hem gjorde mig klar, var ut med laban och sedan åkte jag in till skolan. Första lekitonen var samhälle där vi skulle ha prov. Vill inte ens ha tillbaka mitt :/ Usch, jag kunde inte ett piss.. garanterat ig för mig, skulle bli förvånad om det blev något annat. Efter provet hade man 3 timmars hål framför oss.. very fun.. Vi gick och handlade mat på blå kiosken (kina mat). Jag och Emma delade på en kyckling med champinjoner och bambuskott. Det var gott.

Klockan gick segt och det är så himla nära varje gång att man sätter sig på bussen för att dra sig hem och skita i sista lektionen som i mitt fall är matte b. Men jag höll mig kvar och drog mig bort mot hedbergska till 3 så lektionen började. Tiden gick ovanigt fort denna lektion vilket var underbart! Efter lektionen gick jag ner till pappa som stod och väntade på mig, eftersom vi har träning klockan 6 och båda vi slutar runt halv 5 så är det ingen mening att vi åker hem emellan. Så varje torsdag träffas jag och pappa för att gå och äta middag tsm. Denna gång blev det max. Jag åt en fajita sallad (taco sallad) vilet var gott. Jag var inte så jätte hungrig eftersom jag ätit så mycket på lunchen :p

Vi åkte ut till hallen till 6 och träningen drog igång. Det gick bra och jag var hemma till ungefär 8. Då blev det dusch.

Fredag: Idag är det fredag och skoldagen var inte lång alls. Började klockan 9 då vi hade redovisning av vårat abba bildspel. Efter att alla redovisat var klockan 10 och vi fick fika av Malte :) De var mycket gott. Vi surrade lite och sedan vid ungefär 11 gick jag och Emma ner på stan för att titta på farsdagspresent ;) Vi köpta varsinn grej och sedan tog jag bussen hem. Har redan hunnit sovit en gång och jag förstår inte hur jag lyckas! Somnar jämt i soffan efter skolan. Det är jobbigt eftersom man blir så himla seg efteråt.  

Ikväll ska jag umgås med Emma och Ida hemma hos Ida vilket ska bli himla roligt eftersom det var väldigt längesedan vi träffades alla 3 :) Ser fram emot kvällen och tror de kommer bli super!


Vad ska ni göra ikväll?


Äntligen!

Idag blev det viiiiiiiiiinst!! Väldigt härligt att känna att man faktiskt kan spela och att det går att vinna ;d Bra att ta med sig en vinst upp till Sollefteå också där vi spelar nu på söndag i divition 3.

Just nu ligger jag i sängen med bärbara och en kopp te. Ska alldeles snart slå på ett avsnitt av andra avenyn också :)

Skulle vilja ha sett valvakan ikväll också men jag tror att sängen kallar vid den tiden tyvärr :/ Skulle vara roligt att se på Filip och Fredrik när dom spänningsfullt väntar på resultatet ikväll på kanal 5 :p Härliga killar de, får alltid en att få ett leende på läpparna.




Träning

Hej!
Sitter nu här har precis slängt i mig lite mat och hunnit bytt om. Ska nämligen på träning snart. Har match ikväll och nu är det banne mig tid för en vinst! Vi möter "mammorna" ikväll vilket man är extra taggad till ;) De ska vi bara slå, så är de! :D Är väl hemma till ungefär 9, halv 10. Då väntar en varm dusch, kanske lite te också såklart samhällsboken! "jippiiiii"

Idag efter skolan så kom jag hem gick ut en prommis med hunden i skogen i det fina vädret! Verkligen underbart, tror det var typ 9 grader ute :) Efter promenaden fastnade jag lite här och glodde runt lite och sedan tog jag mig i kragen för att plugga lite inför samhällsprovet som äger rum på torsdag. Jag hade inte ens öppnat boken förens idag. Bra av mig där :/

Jag satte mig i vardagsrummet med boken i högsta högg! Somnade dock efter 5 sidor eller nått. Så det blev inte så mycket läst idag heller. Förstår inte vart jag ska få orken ifrån! usch.. 

Idag gjorde jag klart mitt bildspel som vi ska redovisa på fredag. Började helt med det idag och blev klar på kanske 1 timme! Flitiga jag :) Känns underbart att det är klart iaf så att man kan andas lite. 

Nu ska jag packa ihop lite grejer inför träning och sedan ska jag åka iväg. 


Söndag

Så var det sista dagen på lovet. Det har varit underbart skönt att haft ett lov och jag tycker det skulle varit ännu mer underbart om det varat lite längre :) Menmen, ska ändå bli skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen! Inte så mycket jobbigt kvar denna termin. Vecka 45 som börjar imorgon har vi vanlig skolvecka men sedan vecka 46 så går vi ut på APU fram till jullovet :D så det känns skönt.

Idag vaknade jag ungefär vid 10, efter att ha ätit frukost och klätt på mig så åkte jag med mamma ut till bommen eftersom jag skulle inventera på parrots. Det gick på ungefär 5 min. Vi åkte sedan vidare därifrån ut till gamla berga där vi hämtade lite hö till kaninen vår.

När jag sedan kom hem så drog jag och pappa direkt iväg för att jag skulle övningsköra :) Det gick väldigt bra om jag får säga det själv. Vi började att köra lite på gamla E4:an där det inte är någon trafik. Sedan tyckte pappa att jag skulle ut i trafik så han körde bilen till myre och sedan körde jag därifrån hela vägen hem :) ! Måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv, eftersom jag endast kört 4 ggr med idag.

Jag fastnade framför tvn och klockan tickade iväg. Här sitter jag nu och lyssnar på lite musik. Senare ikväll bär det av till mormor och morfar som ska bjuda på middag :) mysigt, mysigt.

Bilderna från gårdagen som finns i tidigare inlägget kanske inte är dom finaste, speciellt inte huvudrätts bilden :p Men det var så att jag tog mat, var as hungrig så jag glömde totalt bort att fota så det var bara att ta en till portion och då blev det ett kort också! Den bilden är inte den bästa, men det får duga ;)

Vad gjorde ni på halloween (igår)?

1/11-2008


 
  
Dukning

         
Förrätt                                   Varmrätt                               Efterrätt


Happy Halloween

Så var spökhelgen här igen då :p Kommer ihåg när man var lite och man varje sådan högtid skulle klä ut sig. När det var påsk så skulle man ha fränkar över hela ansiktet och ett vackert litet förkläde, man skulle se så söt ut som möjligt. Halloween var raka motsattsen, man var då sminkad med svart penna i hela ansiktet och skulle se helt hemsk ut ;p

Det var tider de. Nu förtiden ses man ju som för "stor" för att hålla på med sånt :) Halloween tycker jag är en mycket mysig helg. Allt blir så stämningsfullt när man tänder upp massa ljus i hemmet och bjuder hem lite folk för att äta gott tsm :)

Ikväll ska vi ha gäster, äta 3 rätters middag och ha trevligt. Mamma kom nyss in och visade hennes fina mästerverk till efterrätt! Måste plåta ! Ska gå iväg nu för att plåta lite på dukning och mat så återkommer jag troligen imorgon med bilder från kvällen :)



Happy Halloween!

Resultat


RSS 2.0