Dagarna som gått

Torsdag: I torsdags hade jag som sagt inte speciellt mycket tid till att blogga då det var jobb, skola, träning och Ida som gällde. Efter att ha tränat så åkte jag hem, slängde i mig middag, duschade och packade ihop lite saker som jag skulle ha med mig. Jag sov i stan med Ida. Det var mycket trevligt, vi åt popcorn och tittade på film sedan blev det sängen.

Fredag: Började med att jag och Ida masade oss upp ur sängen åt frukost gjorde oss färdiga och sedan gick vi ner mot stan. Jag började senare men eftersom Ida behövde ta 08:20 bussen till skolan så följde jag med och fick istället till körskolan och pluggade teori och jag lovar det går framåt. Klarade en fas och vid strax efter halv 10 började jag dra mig bort mot skolan. hade arbetsmiljö och säkerhet där vi fick gå igenom brandsäkerheten på skolan, nödutgångar och grejer. Måste medge att det kändes väldigt skönt att man fick den informationen sista året. Tack.

Efter den lektionen så gick jag och 4 tjejer till från klassen och åt pizza. Det var inte så speciellt gott, men lite mat i magen är ju aldrig fel. Fick typ slänga i oss pizzan och sedan gå på lektion. Hade svenska och eftersom vi har 2 skrivningsuppgifter att göra så fick vi jobba på valfri plats. Slutade alltså 2 timmar innan väntat. Tog mitt pick och pack bort till körskolan där jag körde repetition, klarade ett steg på den så det blir tätare och tätare till uppkörning nu.

Efter lite teori mötte jag upp Richard, vi gick ner för att ta bussen hem till njurunda. Ida gjorde oss också sällskap på bussen. Väl hemma så tittade vi på film, åt mat och sedan åkte vi till Ida för att se på tv och ha trevligt. Gick hem runt 12, halv 1. Väl hemma så blev det till att krypa i säng. Hade en väldigt trevlig fredag, tack.

Lördag: Idag är det lördag och det blev efter några timmars sömn bara att masa sig upp då jag skulle in till hallen för att träna. Var i hallen till 11 och då tränade jag tillsammans med vårat mixed lag som ska spela SM. Det är jag, Maria, Rille och Pappa. Det gick hyffsat bra och det blir nog bättre när man kommer igång och spelar på riktigt.

Efter träningen så åkte vi vidare till birsta city där shopping stod högst upp på listan. Min mage är ju inte riktigt på min sida kan jag lova, då jag har som magknip hela tiden. Så jag tyckte inte att det var så super roligt tillslut att gå i affärer, speciellt när vi inte hittade nått. Men efter att vi hade varit i alla birstas sportaffärer gjorde vi ännu ett försök på stadium där vi ansåg att det var lättast att plocka ihop något. Om ni undrar så måste laget ha gemensam klädsel då vi ska spela SM. Till slut så hittade vi iallafall ett ställ som blev kanon. Mycket nöjd! Lägger kanske upp en bild senare på det.

Ikväll blir det att ta det lugnt, titta på tv och sova.




Jag gillar dig <3


Morgondagen

Imorgon blir det troligtvis en bloggfri dag. Hinner nog inte med att blogga, tyvärr. På morgonen blir det till att kliva upp för att åka och jobba, åka hem och äta, gå ut med laban, byta kläder och sedan åka till bussen. Har 2 lektioner imorgon en skit lång samhällslektion och psykoligi. Efter psykologin ska jag till körskolan för att plugga lite, slänga i mig en macka och sedan åka och träna. Efter träningen blir det hem, packa om väskan och åka in till stan och Ida. Mysigt vi ska ha det då! Jajamen, trevligt ska det bli. Så vi hörs troligen på fredag igen! Kanske, om jag hinner och har lust.

Nu blir det säng, god natt!


Nu blir det lite curling

   
  
  
  
Från tisdagens match

Ett tecken på förvirring och trötthet

Det är ju fan inte torsdag idag kom jag på. Skrev det i det tidigare inlägget och det slog mig själv att det var fel när mamma sa att vi skulle äta tacos på en onsssdag. Kenpigt det kan bli. Inte bättre blir det av att det känns som fredag nu. Sen middag och tacos jobbigt att det är 2 dagar kvar till helg och lov. Men nu är det bara att härda.

Nu är klockan halv åtta och även fast jag sovit hela eftermiddagen så är jag fortfarande trött. Skulle kunna lägga mig och sova nu men istället sitter jag här och fördriver lite tid. Ska titta på tv vid 8 och sedan blir det dusch och sedan förhoppningsvis säng!

Drack mitt första glas mjölk på 1 vecka idag, kanske därför jag har ont i magen. :/

Vinst i KM

Igår spelade vi ännu en match i KM och vi mötte ett lag som vi förlorade mot i söndags när vi spelade divition 3. Som sagt var jag ganska seg igår men när jag kom ut på banan så blev jag genast peppad och en vinst var bara ett måste eftersom vi är så grymt mycket bättre än dom vilket vi ville visa! Var ett lite sisådär spel i början då det var lite slarvigt med släpp och far osv men vi hade ändå "tur" och stal först en 2:a sedan en 3:a och sedan en 3:a till. Så efter 3 omgångar ledde vi med 8 - 0. Det kändes väldigt skönt att leda men samtidigt var det fokus som gällde så att vi inte skulle tappa. Vi höll matchen i goda händer och den slutade med 11 - 1. För er som inte vet vad det innebär när jag säger att vi stal poäng så innebär det att vi inte hade sista sten.

Så när jag kom hem igår så blev det till att lägga sig i sängen nästan på en gång då jag var jätte trött. Skulle ha duschat men varmvattnet var slut så duschade i morse istället. Somnade gott.

Idag på våran lediga dag så skulle jag och malin vara flitiga och åka in för att jobba med vårat projektarbete. Skulle träffa henne runt halv 9 på västermalm så tog 8 bussen härifrån. Sjukt trött var jag även fast jag somnade hyffsat tidigt igår. Jobbade flitigt på i mörkrummet och det känns bra att det flyter så att vi börjar närma oss ett slut resultat! Hade planerat in att vara och jobba i mörkrummet hela dagen men vid halv 2 så bestämde vi oss för att börja dra oss hem då det är jobbigt att stå i mörkret hela dagen. Så jag hann med fem över 2 bussen hem. Var hemma runt 3 och då la jag mig i soffan och tittade på thailandsfilm från när vi var där 2008, somnade ganska fort och sov till ungefär 1 timme sedan. Trött tjej!

Men nu ska jag gå ut och ge pucko mat och sedan ska vi äta tacos, på en tooooorsdag :)

Trött, trött, trött

Hade ingen psykologi idag så började vid 10 vilket var skönt. Men har varit så himla seg hela dagen. Började med att ha samhälle och trodde jag skulle somna. Det var mina ända lektion för dagen så slutade vid halv 12. Då gick jag, malin och frida bort till charm och fikade. Det är ju nämligen fettisdag idag, så släng i dig en semla du med! Jag och malin tog varsin semla och frida ett winerbröd. Semlan sitter bortfarande som en klump i magen kan jag lova.

Aja, efter fikander på 5 min och pratet på 40 min så drog vi oss bort mot skolan igen för att jag och malin skulle på träff om vårat projektarbete. Snackade i ungefär 15 min och sedan gick jag bort mot körskolan för att plugga körteorin. Det gick väl sådär. Lär mig ju något nytt varje gång men blir så irriterad av att jag inte kan klara fasen på en gång. Suck. Menmen, det är bara att ligga i som en tog så har jag snart förhoppningsvis mitt körkort!

Nu har jag iaf nästan nyss kommit hem och nu ska jag käka lite mat, byta om och sedan ska jag ut till hallen. Har match 18:30 så ska träffa tjejerna 18:00. Vi spelar match i KM idag, så håll tummarna att vi vinner. Kan inte påstå att jag är speciellt taggad nu men jag hoppas det blir bättre när jag fått i mig lite mat.

Ha en trevlig kväll :)

För er som inte vet..

Så kan jag här visa bild på min riktiga hårfärg. Hatade den förut men börjar gilla den mer och mer.

Håret

Nu har jag slingat håret. Mitt önskemål är som sagt att jag ska lyckas få håret ljusare i en fin färg när vi är utomlands. Hade hoppats på att det skulle bli en bra början nu med lite slingor men blev lite besviken för det blev typ ingen skillnad. Så mitt försök på en hyffsad ljushet i håret fortsätter, blir nog till att slinga håret en gång till innan vi åker.
Ungefär såhär vill jag försöka få till det. Ehm, ja något likt min naturliga hårfärg. Men jag har lite mer rött i mitt hår.


Måååndag

Idag var det åter igen dags för en guldtroféetävling. Efter att ha haft tårtkalas och julskyltning skulle vi nu ha pulkåkning och isskulptering. På pulkåkningen skulle man ha 3 lag eller färre, varje lag skulle bestå av en kille och en tjej. Jag hade sagt att jag kunde åka men när vi kom dit började jag lite smått ångra mig. De hade gjort en specialbyggd backe till oss och den var inte alltför platt kan jag lova. Såg framför mig hur jag skulle bryta både armar och ben. Men sedan när det var våran tur att åka (man åkte 4 st samtidigt) så var det bara att sätta sig i pulkan och åka iväg. Starten gjorde hela loppet och tyvärr fick vi väl inte världens bästa start. Vi kom 3:a i vårat hit så vi gick inte vidare. Men det konstiga var att jag som var så himla nervös innan inte alla var rädd när vi väl åkte. Tur det.

Efter pulkåkningen blev det att borsta av sig all snö man fick över sig vid bromsningen och traska bort mot sjön där de andra i klassen som inte åkt pulka var i föll gång med att göra en isskulptur. Vi hade ett franskt tema, lite franskt klädda med mustash, baguette ogrejer. Så våran isskulptur fick bli eifeltornet. Grymt jobb gjorde dom! Den blev snygg, hoppas vi vinner det momentet. Vissa hade kameran med sig så bilder kommer kanske senare.

Nu har jag nästan nyss kommit in. Kom hem runt 2 och då gick jag direkt ut med hunden i skogen. Nu ska jag ta och sling mitt hår ljust. Håll tummarna att det blir bra! Varför jag gör det ljust är inte för att jag inte trivs i mörk utan för att när vi åker till thailand så kommer håret blekas och om jag då är så mörk som jag är nu så kommer det bara bli fult så jag bleker det nu så att det kommer se lite normalare ut när vi kommer hem.

Cyaa


Varför ska man behöva plugga till allt..

Första lektionen vi hade i psykologi a så gick han igenom ett upplägg som han brukar köra efter när det gäller krusen. Det första han sa var att han inte brukade ge ut några läxor och frågade givetvis om det var någon som absolut ville ha prov eller läxor. Det var ingen som protesterade utan vi bara tackade och tog emot.

I torsdags när vi hade psykologi så pratade vi stress och han berättade då orsaken till varför han inte brukar ge ut några läxor, han sa såhär:

Varför jag inte ger ut några läxor är för att till vuxna personer som jobbar säger man som psykolog att det är väldigt viktigt att de efter en dag på jobbet kan gå hem och lämna jobbet på jobbet och kunna ha en fritid. Men till er ungdomar så gäller det samma sak angånende skolan. Skolan är som erat jobb skillnaden i detta är att ni får läxor med er hem och därmed får med er "jobbet" hem. Det krävs alltså att ni ska jobba på eran fritid och det tycker jag är fel.

Ganska komiskt med tanke på hur mycket det låg i det han sa. Tycker det är så klockrent varför ska vi behöva förstöra våran fritid med läxor. Inte riktigt rättvist. Nu är väl inte jag den som har överdrivet mycket läxor men tycker synd om de som har det. Tyckte i vilket fall att det låg mycket i dom orden han. Klok man.


Sommarnatt, fredagsnatt

Om det ändå vore sommar ändå! Hyffsat skönt det skulle vara att kunna vara ute nu och bara njuta av värmen. Men så är inte fallet, det är snö ute och över 10 minusgrader.

Kvällen har spenderats med Ida. Beundrar verkligen den kvinnan, hon cyklade nämligen hit frivilligt! Det är det inte många som skulle gjort en fredag kväll, men ack så trevligt vi har det tillsammans vännen. Men nu har hon rullat hem, hoppas att hon hör av sig snart så att jag kan få veta att allt gått bra och att hon kommit hem välbehållen!

Klockan är inte så himla mycket nu men jag känner faktiskt för att krypa ner i sängen och bara titta på lite tv, så det får nog bli så. God natt, sov gott!

Skolan

Sitter nu på sista lektionen för dagen, det snöar ute och är skit kallt. Slutar vid 2 så lång tid kvar. Ska försöka skriva klart min krönika nu, eller kanske börja på projektrapporten. Känns inge roligt! Men det är ett måste så hej då.


-


Någon mer än jag som längtar till sommarn?!

Torsdag

Så var torsdagen snart över, fy vad veckorna går fort förbi! Idag hade jag min sista riktiga körlektion, så nu får jag ta och skärpa mig med teorin så att jag kan göra uppkörning och prov snart. Känns som att det skulle vara skönt att ha körkortet i handen nu. Annars har denna dag inte bjudigt på så mycket. Var iväg och tränade nu på kvällen och det gick väl bra, trött i kroppen dock. Menmen, nu är det bara att ladda för söndagen då vi spelar 3 matcher i divition 3.

Annars har helgen bara en massa mys att bjuda på. Imorgon ska jag först gå i skolan sedan gå på stan och fika och sedan på kvällen ska jag vara med Ida. Lördagen tillbringas också hos ida mfl. På dagen kanske jag drar till backen om jag orkar. Och på söndagen blir det matcher hela dagen lång!

Vad ska ni hitta på i helgen? :)

Årets bloggare 2009


Vilken underbar dag

Nu sitter jag här igen äter frukost och skriver blogg. Tog mig en rejäl sovmorgon idag, det var skönt. Solen skiner ute och det är så underbart fint. Så när jag ätit upp min macka så ska jag snabbt ta på mig kläder och sedan gå ut med hunden.

God morgon på er!

God natt

Nu ska jag krypa i sängs, sov gott allihopa! :)

Sängdags

Om ungefär 2 timmar. ;)

Kom hem för ett litet tag sedan då jag varit hos Ida, hör och häpna i hennes städade lilla stuga. Det var en mycket vacker syn, men det är fint annars också. Vi hade mycket trevligt, då vi pratade, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. Jag fixade med hennes blogg också och den blev mycket fin. Check it out, hobbebobb.blogg.se. Men nu är jag som sagt hemma och sitter vid denna dumburken. Vet inte vad jag ska göra, lär väl bara bli att glo runt lite.

Imorgon är det torsdag och jag har sovmorgon, börjar halv 1. Så åker in till skolan tills dess och sedan har jag körlektion runt 2 tror jag. Sedan blir det gå till hedbergska för att ha psykologi. Slutar runt 4 och då blir det stan och mat med pappa och sedan träning. Förra tisdagen då vi spelade match så var en i laget inte med och spelade utan hon fick då äran att fota lite med min kamera. Jag måste verkligen säga att min kamera är nog det värsta jag varit med om. Usch, du gjorde ett bra jobb jossan men kameran är som sagt inte på topp vilket innebär att bilderna är dåliga.

Försökte redigera upp några men det slutade bara i tre hyffsade men jag bjuder väl på de.
  


Musik


Design

Ny design, hoppas den är duglig en tid framöver då jag orkar göra en ny :)

Ansiktbehandling

Gud så otroligt skönt det är med ansiktbehandling, men gud så flossig jag blir i mitt ansikte efteråt. Ingen vacker syn. Sedan blev det ju ett missförstånd med hela skiten så det blev jobbigt. Men, förhoppningsvis löste det sig bra!

Efter behandlingen så blev jag hämtad av mormor och jag åkte med henne hem för att äta lite mat. Vid halv 2 så skjutsade hon hem mig. Direkt när jag kom hem, gick jag in klädda på mig mycket kläder och sedan gick jag ut en prommenad med laban i skogen. Kom hem för en halv timme sen ungefär och nu sitter jag här och lyssnar på lite musik.

Ikväll ska jag nog till Ida, vi lär nog inte göra så mycket bara snacka och titta på tv. Alltid lika trevligt.

Cyaa

Piiiinsamt

Ska ge fan i att gå ut med att vi kommer spela en lätt match iaf. Som ni kanske förstår så förlorde vi igår! Ja, jag vet.. Uselt. Måtligt glad man var igår. Som pricken över i:et fick jag veta att jag spelar divition 3 i helgen. Faan, kan jag ju säga som hade planerat lördagen. Hade sett fam emot den så mycket, men den kanske fortfarande blir av men det blir en lugn lördag, men det är mysigt det också. Spelar matcher på söndagen.

Aja, en dag i taget nu. Onsdag idag och jag är ledig från skolan. Eller aa, är ledig varje onsdag då vi inte har några lektioner. Men klockan är nu 09:35 och jag är uppe, ska nämligen på ansiktsbehandling vid 11 och innan dess hade jag tänkt jobba. Så nu sitter jag och äter lite frukost sedan blir det slänga på sig kläder för mormor kommer och hämtar mig vid 10.

Är troligen hemma igen runt 12-1, en uppdatering kommer då!

Horoskop

Tur
Nya insatser väntar och det gäller att våga och vinna. Tecknen inspirerar din kreativitet.

Hälsa
En liten krämpa kan få dig mer oroad än nödvändigt. Du blir lättad när besvären försvinner nästa dag.

Ekonomi
Visserligen hade det varit bäst att vara sparsam med pengarna idag, men en oväntad utgift kan dyka upp och då är det inte så mycket du kan göra åt det.

Arbete
Viljan att gå vidare med ett visst företag känns inte särskilt starkt just nu.

Kärlek
Dagen går i huvudsak i ljusa färger när det gäller kärlek. Bristen på spännande händelser kan dock göra dig mer än måttligt uttråkad.

Relationer
Idag kan du bli irriterad på dig själv då du inser att du alltför tillbakadragen. Du skulle vilja vara lite mer framåt.

Zara Larsson


Gahh, tjejen ger mig gåshud

Måååndag

Idag är ingen vanlig dag utan det är helt ny veckodag, hurra, hurra, hurra! Oh fyfan, denna vecka går jag i skolan 2 dagar -.-
Måndag: Projektarbete med Malin (foto)
Tisdag: Halkbana hela dagen
Onsdag: LEDIG
Torsdag: Skola 13:00 - 16:00
Fredag: Skola 10:00 - 14:00

Det var min vecka. Tror dock att jag ska ägna min lediga onsdag åt teori pluggning på körskolan. Ligger lite efter i min teori pluggning och jag är färdig med min körning så det är bara teorin som ska funka så ska jag boka uppkörning och teoriprov. Körkortet är inte alltför långt borta alltså. Jag ska ta det innan vi drar till thailand den 10 april.

Ikväll är det lugnt på schemat för min del, ska bara ligga framför i soffan framför tvn eller i sängen med datan och slappa. Ska kanske ta och ta tag i boken som jag så glatt köpte mig för typ 2 veckor sedan. Har inte ens öppnat den. Har ingen ro alls i kroppen att sätta mig ner och läsa en bok.

Imorgon blir det halkbana. Åker från körskolan 09:30, vi kommer vara 4 personer som ska åka upp. Vardera kommer att få köra 3 mil var upp till Härnösand där vi ska spendera dagen. Är hemma i stan vid 15:00 igen tror jag. Så det blir en hel dag på hal is imorgon alltså. När jag landat i stan åker jag hem och sedan ska man in till stan igen och träna. Spelar match imorgon, hoppas på vinst. Eller vad säger ni tjejer? Finns det något annat än vinst?

Uppdaterar kanske senare, hörs

Trött, trött, trött

Snacka att jag är seg i min kropp nu. Usch, det är jobbigt att vara såhär trött, vill bara lägga mig och sova men det måste jag vänta med för annars kommer jag inte kunna sova senare. Men en tidig kväll kommer det bli iaf, garanterat! Och ja för er som vill veta hur det gick för oss i DM så kan jag meddela att vi vann båda våra matcher idag och vi kom på en 3:dje plats. Roligt, roligt! Dock synd att vi fick de två svåraste matcherna i början (igår). Hade de varit idag så hade vi nog slagit dom. Men, men en tredjeplats är ju bättre än inget. 

Min rygg är ett av mina kroppsdelar som är något överansträngt nu. Spänd som bara den. Gör ont när jag rätar på mig. Så är det när man ska ligga på topp, inte vilat så mycket de senaste månaderna. På helgerna har det varit matcher och på veckorna tränas det och spelas matcher. Något som ryggen skulle behöva är alltså några dagars vila, men så kommer det nog inte bli tyvärr. Får försöka låta den vila så mycket som jag kan mellan träning och match. De sista 3 matcherna fick jag gå upp och vara skipp och det blev såklart en avlastning för ryggen då man inte sopar så mycket då, men då blir man istället kall och när man väl sopar så känns det mer. Men, hoppas att det släpper!

Kom hem från hallen runt 3, då pratade vi lite thailand och jag drog fram lite kartböcker och tittade. Vi vet nämligen inte hur vi ska åka. Har varit i thailand 2 ggr tidigare och då har vi varit på södra sidan så denna gång tänkte vi åka och se norra delen. Men nu är vi lite osäker och funderar på att inte dra oss söderut igen. Någon som har varit i Thailand och som kanske har något förslag?

Nu ska jag ta och slänga mig in i en varm dusch, hoppas på att bli lite piggare! Sedan blir det mat och tv tittande.
Ha en bra kväll

Kvällen till ära...

...Har jag gjort något som jag lovade mig själv förra veckan att aldrig mer göra om! Nämligen att titta på melodifestivalen.. Fattar inte att man jämt hamnar framför den skiten ändå. Men efter en dag i curlinghallen med matcher hela dagen är jag hyffsat trött i min kropp och orkar inte ta mig ifrån soffan och tvn. Som jag nämnde tidigare skulle jag tillbringa kvällen med Ida, men hon svek :o Nej då, båda var hyffsat sega efter en dag med matcher så vi ska nog träffas imorgon ist! Men trevligt hade jag ändå med familjen och allt onyttigt snask svek inte (tyvärr). Nu har jag nyss tagit mig från soffan efter melodifestivalstittandet. Är dock lite mindre upprörd denna gång då jag faktiskt tyckte rätt bidrag gick vidare. HEAT var lungt bäst och det skulle inte förvåna mig om de vinner hela skiten.

Imorgon är det söndag och jag ska upp runt 8 för att dra ut till hallen, träffa tjejerna klockan 9 och sedan spela 2 matcher. Vi spelade 3 matcher idag och det slutade med 2 förluster och 1 vinst. Imorgon har vi två lättare lag som vi ska möta så hoppas på vinst i båda de matcherna och troligen en 3:dje placering i DM. Inte så pjåkigt, men ska jag vara ärlig så hade jag redan tagit ut en vinst, menmen så går det när man är självsäker. Men vad säger ni tjejer, vi kunde ju lätt vunnit? Synd bara att vi inte kommer igång med spel från start. Aja, nog babblat hoppas på 2 vinster imorgon som sagt och en 3:dje plats!

Nu ska jag krypa ner i min säng som mamma har bäddat ren idag, tack snälla mamma det behövdes!

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag om du nu möjligtvis har råkat missat det! Denna dag är till för att "firas" med dina nära och kära, kompisar eller vanligast med din pojk/flickvän. Dock är det ju tyvärr inte alla som har någon att tillbringa denna dag med. Jag tycker att det är lite väl överskattad med hjärtan hit och dit. Kärleken är något som borde uppskattas varje dag och inte speciellt mycket någon annan. Extra mysigt är om man har någon man gillar (pojk/flickvän) att tillbringa den med, hitta på något extra myisgt och bara vara nära varann. Dock är ju jag en av dom som inte har någon pojkvän så jag spenderar denna dag med familjen och snart så kommer min bästa vän Ida hit och gör mig sällskap. Vi ska bara ta det lugnt framför tv och äta allt för onyttigt snask. Hoppas ni har någon som ni står exrta nära som ni kan tillbringa denna kväll med och hoppas dagen i sig har varit bra!


Glad alla hjärtans dag på er

En blogg, en dagbok, en vardag

Roligt att alla mina 3 läsare tillslut slängde iväg en kommentar :)
En blogg är ju iofs som en slags dagbok. Alltså någonting där man samlar sina tankar och dags sysslor. Det var väl just därför jag skaffade mig en blogg för att kunna skriva av mig lite. Att jag blir osäker på om jag ska fortsätta skriva eller inte tror jag ligger i att jag själv tycker att jag skriver tråkiga inlägg och så mycket ointresanta. Men det kanske inte är så konstigt att jag tycker det är ointresant att läsa min egna blogg. Men när jag läser andras bloggar blir jag osäker på om min blogg har någon mening. De flesta har antingen en mode inriktad blogg, en blogg med skönhetstips eller annat. Men jag har inget "tillägg". Det är det som jag tycker känns tråkigt, men samtidigt vet jag inte vad jag ska tillägga. Har ingen speciellt ämne som intresserar mig så mycket. Visst är curling en stor del av min vardag och jag gillar verkligen sporten. Men skulle det vara något att skriva några extra inlägg om? En liten curling skola, skulle det vara intressant? Aja, jag tycker det är svårt. Men jag gör ett försök, jag ska fortsätta blogga, även om det bara är vardag, men för att jag ska tycka det ska bli intressantare ska jag försöka lägga till något extra också.


Respons

Ojojoj, vilken respons man fick när man frågar om lite hjälp. Måste vara väldigt jobbigt att slänga iväg en kommentar. Tack, Julia för dina ord och roligt att du läser! Som jag svarade till dig så har du självklart en poäng i det du säger om att en blogg skriver man för att få ut sina tankar och åsikter och såklart om ens vardag och sysslor. Det vet jag, men det känns så tråkigt på ett sätt. Det blir bara samma, samma. Vem bryr sig om att jag sovit lite längre än dag eller varit i skolan en annan? Mja, jag vet inte. Kanske är detta inget för mig. Alla andra har något extra att tillkomma med i deras bloggar, men det har inte jag utan jag nöter bara min vardag.

Vet inte alls jag, känner mig allmänt tråkig när jag skriver och jag själv skulle nog inte tycka det var så intressant att läsa. Men, men jag slänger väl in ett inlägg lite nu och dårå. Sedan får jag klura på vad jag ska tillägga i bloggen för att den ska bli lite intresantare. Kom gärna med förslag om ni nu vågar kommentera. Ni vet det går alltid att vara anonyma!


Meningslöst

Undra varför jag skriver blogg egentligen? Eller om man ens kan påstå att jag skriver blogg. Känns som att jag aldrig uppdaterar och när jag väl uppdaterar så blir det bara en massa babbel om mig, mig och mig. Inte speciellt intressant skulle jag tycka. Så frågan är, ska jag ens fortsätta och om jag gör det vad vill ni att jag ska skriva om? Finns det nått speciellt ni vill veta/läsa?


please help

Spegel, spegel på väggen där

 
Hej jag heter nathalie, vad heter du?


Körkortet inte långt borta?

Idag hade jag ännu en körlektion och nu börjar jag närma mig slutet. Bokade halkbanan idag men när jag kom hem så la jag märke till att jag egentligen har annat att göra den dagen men jag får se om jag kan fixa det. Efter körlektionen gick jag och mötte upp Ida, vi gick och lunchade på bite line, det var gott. Var sedan upp till skolan en snabbis, skrev ledighetsansökan och sedan åkte vi med halv 2 bussen hem. Väl hemma gick jag och syster ut med Laban en sväng i skogen. Vädret är fortfarande lika underbart som de senaste dagarna det är svinigt kallt men på dagarna är solen framme och jag tycker det är underbart skönt! Så länge det är sol kan det vara kallt.

Imorgon är det redan torsdag och jag har ännu en dubbel körlektion. Imorgon blir det motorväg och landsväg. Men innan körning är det skola. Börjar dagen med en sovmorgon då jag börjar vid halv 1 tror jag. Sedan slutar jag 4 och då blir det körning. Sedan lite mat och ut till hallen för träning. I helgen spelar vi DM här i sundsvall och det känns kanon. Känns som att laget ligger på topp, jätte roligt att spela tycker jag! Spelade match i tisdags föresten och den vann vi. Har fått en bra start på KM då vi vunnit alla våra spelade matcher.

Nu har jag nyss ätit lite mat och nu tror jag att jag ska ta tag i körkortsteorin. Ligger lite efter med den. Hoppas att ni mår bra och får en bra kväll och en bra dag imorgon!

Bara en sak att säga..


THAILAND HERE I COME!

Analogt

Projektarbetet för min del innebär dagar i mörkrum. Idag var jag och Malin flitiga och höll på att fixa hela dagen. Blev endel kopior och mer ska det bli! Runt 3 fick jag skjuts av Malin till stan där jag träffade upp Ida för att vi skulle gå och fika. Det slutade på charm där vi tog oss varsitt winerbröd. Var ett tag sedan vi träffades nu så det var härligt att umgås igen. Snackade lite och sedan gick vi för att åka med pappa hem. Kom hem för en liten stund sedan har hunnit äta lite mat och nu sitter jag här. Inhandlade mig en bok idag också. Så ska kanske bänka mig i sängen med den en stund sedan, men först blir det till att glo runt lite här. Hörs!

Ta mig tillbaka, tack!


Min helg

Fredag
06:45 - Bil upp till Härnösand
07:30 - Träning
08:00 - Match, förlust
10:00 - 13:00 - Mat
13:30 - Match, förlust
15:30 - 18:00 - Slöa
18:30 - Match, förlust
20:45 - Hemgång
21:30 - Hemma, dusch, sova

Lördag
07:00 - Bil upp till Härnösand
08:00 - Match, vinst
10:00 - 12:30 - Mat
13:00 - Match, vinst
15:30 - Hemgång
16:30 - Hemma, dusch
17:00 - Mat hos mormor och morfar
18:30 - Hem, slöa framför tvn

Sådär det där var min helg lite snabbt. Som ni ser har det varit tidiga mornar vilket ledde till tidiga kvällar. Trött i hela kroppen. Som ni ser så hade vi 3 matcher på fredagen och tyvärr så förlorade vi alla 3. Hade inte marginalerna på våran sida även om vi hade matchen i början så lyckades vi förlora. Lördagen däremot gick det bättre, vann båda matcherna vilket vi behövde för att ta oss till slutspel/särspel. Men för att vi skulle ta oss dit så var ett annat lag tvungen att vinna sin match och vi vinna våran. Vi vann våran men de andra laget förlorande så där rök våran chans till särspel för spel om kvartsfinal idag. Menmen, det har varit en jobbig helg och jag är hyffsat mör nu. Men det har verkligen varit  super roligt att spelat och det kommer nog göras om nästa säsong! Har alltså haft en bra helg trots denna trötthet. 

Janet


Fiasko!

Asså fyfan vad värdelöst jävla skit program. Jag visste att melodifestivalen blivit mer och mer av ett fiasko och lite sisådär tråkigt att titta på. Men vafan, när man sitter och tittar och tycker att vissa låtar är skapliga i jämförelse med de andra som är helt värdelösa (eller som iallafall inte passar in i shlagervärlden enligt min åsikt) går vidare undrar man varför man ens gav programmet en chans. Usch blir så irriterad! Menmen, tror fan inte att jag ska fortsätta titta på det iallafall! ;s


// Gonatt från en trött och sliten tjej


Helgen

Kommer bli dåligt bloggande i helgen. Åker imorgon kvart i 7. Blir tidiga mornar, många matcher, mycket sova!

Hörs, hoppas ni får en bra helg!

Gå och lägg sig i tid för en gångs skull

Blir oftast sena nätter nuförtiden. Det är inte bra då jag gäspar ihjäl mig på dagarna. Brukar inte somna förens runt 12 halv 1 och det är tur att jag inte har så väldans tidiga lektioner utan kan sova ut till iaf 9. Men nu tänkte jag faktiskt vara lite ordentlig och krypa ner i sängen, glo lite tv och försöka somna i tid. Kanske kan jag somna före halv 12.

Imorgon ska jag upp med tuppen för att åka och jobba. Får se om jag går och solar efter också, är otroligt skönt men vi får se. Sedan åker jag iaf hem, byter kläder, sminkas lite och går en prommis med hunden och sedan blir det in till skolan för att ha samhälle, psykologi, körlektion och träning.

Sov gott vi hörs imorgon, 22:22


Så var helgen fullbokad

Jag som hade en tom helg för en gång skull. Men nej nu har jag det jag gör. Hade skrivit in melodifestivalen på lördagen då det såg så enormt tomt ut i min lilla almenacka, för visst är det nu på lördag som den drar igång? ;o Aja, sak samma. Nu har jag iallafall det jag gör efter att Eric Carlsén frågat mig om jag vill spela mixed dubbel med honom i härnösand. Självklart så ville jag det. Ska bli roligt, men också väldigt jobbigt kan jag tänka mig då man bara spelar på två. Men aldrig spelat detta tidigare så det ska bli roligt. Får ta ledigt från skolan på fredagen då det är träning i härnösand 07:30 och sedan match 08:00. Spelar 3 matcher tror jag att det var på fredagen och sedan åker vi hem. Lördagen har vi match 08:00 igen så inga sovmornar. Men curling är kul, right?! :)


Match två spelad i KM

Måste bara påpeka vad grymt roligt det var med curling idag! Så underbart att gå av planen med ett leende på läpparna och ett humör på topp. Jag har en tendens till att bli lite grinig ute på plan då jag märker att det är okonsentrerat och dåligt spel. Men idag var jag glad, vi spelade grymt! Så roligt att känna att laget verkligen kan ligga på topp, spela bra och ha god stämmning. De senaste träningarna har varit givande då vi tittat ut vilken hand vi spelar bäst på och lite olika uppgifter, det tog vi med oss i dagens match och det kändes kanon. Bra uppladdning inför DM som spelas här i Sundsvall nästa helg. Om det nu blir något. Så få damlag. Matchen idag innebar iallfall vinst med 7-2 vilket innebär att vi nu har två raka segrar i KM. Hoppas att spelet förtsätter som idag så kommer det bli grymt roligt att spela! Pepp inför torsdagens träning. :)

Ännu en solig dag

Hoppas att vädret håller i sig, eller iallafall soligheten! Det är så underbart härligt när solen tittar fram, man blir så mycket gladare och piggare då. Idag har jag varit in en snabbis på skolan, ätit lite bagetterian mat med några klassisar och varit allmänt seg. När jag tillslut kom hem, så hade hunden varit ensam nästan för länge så jag bestämde mig för att gå en lång prommenad med honom till mormor och morfar. Sagt och gjort tog jag på mig kläder och traskade iväg ut i solen. Det var härligt! Kom hem för bara en liten stund sedan och nu sitter jag här. Ska snart byta om och äta lite mat och sedan åker jag ut till hallen. Ska spela match klockan halv 7. Det var ett bra tag sedan vi spelade match nu så hoppas att det går bra. Efter matchen blir det hem, duscha och titta på andra avenyn.

Ha en bra kväll :)

David Archuleta



Musik video: http://www.youtube.com/watch?v=yff9nCctMkg&feature=related

Tjenixen

Så var det måndag igen. Vädret är helt underbart! Sol och minusgrader, det ända som fattas för riktig vinterkänsla nu är fjällen och varmchoklad i backen. Mums. Kanske lite dumt att känna vinterkänsla nu när det är februari, tycker att den borde kommit i december. Menmen, i helgen har jag ite bloggat alls vilket beror på att jag knappt varit hemma. Jag har typ bott ute på gärde. Har suttit i ishallen hela helgen och jag har fortfarande inte tinat upp. Menmen, satt där frivilligt så får skylla mig själv. Men det har varit mycket curling och mycket toast. Men nu är sm-veckan slut här i sundsvall och jag ska försöka tina upp lite till imogon då jag ska ut till hallen igen. I lördags spelades finalen för herrar och det segrande laget blev Karlstad/Edin som vann över Stocksund/Kraupp. Damernas final spelades på söndagen och segrade gjorde Härnösand/Folksam över Sellefteå/Alltele. Härnösand/Folksam som många av er säkert känner igen leds av Anette Norberg och deras vinst innebar att de kommer få representera sverige i VM.

Menmen, tillbaka till måndag. Det var meningen att jag skulle in till skolan till 1 idag för att syon skulle informera oss om högskoleprovet. Skulle alltså åkt härifrån 12:15. 11:45 satt jag här i full mjukismundering och allmänt seg, jag bestämde mig för att titta mailen och där fanns 3 olästa brev. Alla från min klassledare. Vi hade då fått ett mail om att syon inte hade tid med oss och att vi istället skulle ses på torsdag. Tur man kan ha ibland, tänk om jag hade åkt in det hade inte varit så roligt. Så nu sitter jag fortfarande här i mjukiskläder från topp till tå, skönt! Har även hunnit varit ut med laban en sväng nu på morgonkvisten då kameran också fick följa med ut i det härliga vädret. Så här får ni lite bilder att titta på.

 
  
  


Header

Som ni kanske märk är min header inte den snyggaste men jag orkar inte gör någon ny så ni får stå ut med den som jag nyss laddat upp. Jag har en på lager men den är för somrig för att lägga ut än. Hade även tänkt att ändra lite typsnitt oså nu. 

RSS 2.0