Städa, städa varje fredag osså varje jul, det tycker jag är kul

Jo, eller hur. Det är tråkigt att städa måste jag säga, men ändå också roligt. Det är roligt när man är färdig och man ser skillnad. De som känner mig påstår alltid att jag har så städat på mitt rum, men här kommer bild bevis på att jag faktiskt också är normal. Jag har jämt stökigt på mitt rum och tro mig! Men jag städar undan när det ska komma någon.

Före


Efter


Fredag

Så var det helg, eller inte riktigt än. Har några timmar kvar i skolan först men jag hoppas att de kommer gå fort! Sm-veckan är ju i fullgång här i sundsvall och tillmestadels spenderar jag de tiden ute på gärde där elitserien i curling spelas. Men ikväll vet jag inte om jag ska dit även om jag hade velat.

Nu sitter jag som sagt på skolan har lunch. Börjar med svenska vid 11:40, så ska snart slänga i mig lite mat och sedan gå ner för att ha lektion i 2 timmar. Är sjukt trött, skulle bara vilja lägga mig ner och sova. Menmen, jag får härda de 3 timmarna som jag måste vara kvar. Slutar runt 2, så det blir troligen fem över 2 bussen hem. Väl hemma kanske jag åker ut till hallen om någon orkar åka med mig, annars upptäckte jag igår att mitt rum behöver städas! Men, nu ska jag sitta här och glo runt och försöka hålla ögonen uppe.

Hörs

Curling, curling, curling

Mycket curling blir det för min del nu, men det är stenkul!


På skolan

Sitter nu på skolan, väntar på malin och har ungefär såhär tråkigt:


Solarium kan ge dig cancer

...Ingen speciell nyhet precis, men jag kom att tänka på det idag när jag solade. Har börjat solat 1 gång i veckan efter jobbet och det är så skönt att kunna lägga sig ett tag i värmen och bara njuta. Men idag slog det mig att man kan få cancer om man solar, dock innebär väl det om man solar mycket eller om man bränner sig. Vilket jag inte gör. Men ändå, fatta jobbigt om man skulle få prognos cancer och få veta att det var på grund av solariumet. Jag mena har man den orsaken hade man ju kunnat göra något åt det. Jobbigt, jag tänkte inte få cancer om ni undrar!


Och så var matten äntligen över

Ohja, nu tänker inte jag öppna en matte bok på några år! Fick ett G till slut. Dagen har bestått av skola, vårshow och soppning av film. Efter skolan åkte jag hem, öppnade samhällsboken, åt macka och sedan åkte jag in till hallen för att träna. Var även in och tittade på när lagen tränade på den nylagda isen inne på gärde. Det är så mäktigt där inne kan jag lova. Hoppas att vi kommer få testa isen när tävlingarna är över!

Imorgon är det onsdag och mitten på veckan. Onsdagar innebär inga lektioner för min del men jag ska ändå in till skolan för att gå bort till västermalm med malin för att kopiera upp bilder i mörkrummet. Sedan blir det åka hem och plugga lite och sedan åker jag in med pappa till gärde för att titta på curling. Elitserien drar igång imorgon. Nu ligger jag i sängen och tittar på andra avenyn, efter det blir det att glo lite här och sedan sova. Ska upp och jobba imorgon.

Tjing

Ett litet god natt från mig till dig

Ja, nu ska jag tänka på refrängen ligger redan nerbäddad i sängen och nu ska jag slå av denna burk. Imorgon blir det upp för att åka in till skolan, ha psykologi, se vår show, soppa film och just de.. det efter längtade matte provet står på tur. Håll alla tummar ni har så blir jag glad! Hoppas verkligen att jag klarar det så att jag blir godkänd i kursen. Jobbigt annars :/

Aja, nu blir det sussa. God natt, sov gott!


Tjejen med koll

Heter iallafall inte Nathalie kan jag lova.. Usch det är sjukt lite i skolan nu men ändå har jag en massa annat som jag blandar ihop, förstår inte hur jag lyckas! Körlektionerna håller jag definitivt inte koll på. Trodde att jag skulle ha en dubbel lektion på onsdag men då visar det sig att den är imorgon och imorgon har jag inte tid för då har jag annat att göra! :/ Suck... Jobbigt när man ska tänka så mycket, kan man inte anlita någon som kan tänka åt en?

Jo, en sak till jag OGILLAR matte!

Ny dag, nya tag

Så var det måndag och ny vecka igen. Måndagar innebär foto hela dagen för mig vilket innebär eget arbete och egen planering. Men istället för att sova så åkte jag in med 9 bussen till stan. Traskade bort till körskolan och hade en körlektion. Det gick bra, lite små missar men jag lär mig snabbt av mina misstag. Efter det blev det en sväng på stan och sedan gick jag upp till skolan för att fördriva tiden då mormor och morfar skulle komma in till stan. När de kom så åkte vi ut till skopunkten för att jag ville titta på skor och sedan åkte vi ut till nacksta där de tittade på bil. De bestämde sig även för att köpa den! Så efter ett köp så var det dags för ett till, vi åkte nämligen till max för att mätta våra magar med en burgare. Efter lunchen blev det åka hem till lillvovven som blev så glad så glad när jag kom hem. Gick en prommis med honom och nu sitter jag här och ska plugga till matteprovet som jag har imorgon! Hörs sen.

 
Världens bästa hund <3

Surfa Lugnt


Drömma går ju


Fredag

  
 
 

Citat

"Sover du?! Nej, jag bara blundade länge!"


Klassfest

Igår var det fredag och det var en allmänt stressig dag för lilla mig. Dagen börjdade med skola, hade arbetsmiljö och säkerhet i typ 1 timme, efter fick jag börja promenera bort mot körskolan eftersom jag skulle ha min första riktiga körlektion. Det gick super! Efter det kilade jag med raska steg bort mot skolan igen då vi hade svenska. Kunde dock inte mederka så länge i lektionen då jag hade det superviktiga matte b provet klockan 1 borta på hedbergska, så strax före 1 började jag dra mig bort. Och ja, provet tog typ 40 min att göra. Jag hade rätt på 4 uppgifter av 5 och jag behövde tydligen ha alla rätt så det blir till att göra ett nytt prov på tisdag i veckan. Suck!

Efter provet var det att dra på speeden i benen och traska mot bussen. Var hemma runt halv 3 och då var det bara att slänga sig in i duschen och börja göra sig iordning inför kvällen. Skulle träffa upp Malin inne vid stan vid 5 för att åka till kovland och ha klassfest. Väl hemma hos Malin började vi med att koka ihop maten. Sedan blev det till att äta och umgås. Efter maten blev det mer snack och sedan lite musik och spel. Runt halv 11 så åkte vi in mot stan och studentfesten på stadshuset. Tyvärr var det några som varit med tidigare under kvällen som inte följde med in vilket var tråkigt, men det kommer fler gånger hoppas jag! Vi var 8 stycken som följdes åt in och det var dött till en början med blev lite bättre mot slutet. Sedan blev det till att åka hem och slänga sig i säng! Hade en mycket trevlig fredagskväll med klassisarna

Idag drog jag mig upp ur sängen runt halv 1 då vi skulle in till stan för att titta på invigningen av sm-veckan här i Sundsvall. Det var blåsigt och kallt som bara den så vi stannade bara en kortis. Stannade bland annat för att titta då 2 killar som kör skoter på elit nivå hoppade lite. Sedan åka jag hem, åt mat och lite godis och nu sitter jag här. Är svinigt trött och funderar starkt på att krypa ner i sängen. Ska upp och träna imorgon, ska vara i hallen vid 10. Skönt att träna på morgonen så blir man pigg och har hela dagen framför. Skönt att sova ut också men träningen är nödvändig. Min morfar fyller år idag också så ett stort grattis till honom! Imorgon ska vi dit för att fira honom och förhoppningsvis får vi lite tårta :)

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll


David Cook

Älskar verkligen killens röst och det blir inte sämre när han sjunger låtar med gryma texter, lyssna!

Åka bil

Nu åker jag in till stan, där byter jag bil och åker då mot kovland där typ hela klassen ska ha klassfest :) Skoj ska det bli, sedan efter mat och annat så blir det till att åka in till stan, får se vad som händer där men blir troligen studentfesten.

Ha en bra helg!

Så jävla söt


Ännu en avklarad dag

Fan vad veckorna går fort tycker jag! Imorgon är det onsdag och som jag berättade i det tidigare inlägget så har vi flyttat om våra lektioner imorgon så vi är lediga. Skönt måste jag säga men jag tänkte ta mig i kragen och inte sova bort hela dagen utan stöka undan veckans jobb och sedan åka in till stan med syster. Shoppa lite kläder, är ju alltid roligt.

Tränade ikväll mellan 18:00-19:30, träningen gick bra. Körde två övningar, båda körde vi på lägret i helgen. Båda ger en superbra träning och det är det vi behöver. Anmälda till SM är vi också och jag hoppas att Linn blir frisk och känner sig kry nog att kunna spela. Fram till SM som går i februari blir det stenhård träning. Börjar träna 3 gånger i veckan igen, kan behövas.

Just nu känner jag mig trött och ont i käkarna har jag också :/ Stressad? Aja, jag ska dra mig till sängs nu och förhoppningsvis bli lite utvilad tills imorgon då det blir jobb och shopping!

Sov gott :)

Psykologi A

Jajamen, nu blir det djuuuppt! Startade en ny kurs idag, nämligen psykologi a. Läraren verkar bra och jag tror att kursen kommer att bli intresant. Första lektionen idag alltså och det blev en lättnad att höra att kursen inte kommer att innehålla några prov då läraren inte brukar ge ut det. SKÖNT! :)

Efter psykologin promenerade vi bort mot foto där samhälle väntade. Hade en kort lektion så det gick fort. Efter samhälle hade vi klassråd då vi snackade lite om projektet, studenten och om helgens bravader.

Efter det kilade jag ut och hoppade in i bilen då morfar väntade på mig utanför. Fick skjuts hem och väl hemma gick jag en prommis i skogen med hunden. Skit väder ute förövrigt. Typ slask snö, blött med andra ord. Kom in för en liten stund sedan då jag även varit ut och testat kameran som jag ska plåta med. Vettefan hur den funkar så ska in till skolan och fråga på torsdag då vi är lediga imorgon :) Vi har typ skolans slappaste schema men ändå vill vi fixa och trixa runt. Nu har vi fått flyttat lektionerna på onsdagen till torsdagen respektive fredagen vilket innebär att vi nu är lediga måndagar och onsdagar. Soft.

Känner att det är mycket att göra nu, har matte prov på fredag som är väldigt viktigt.. Måste få g på provet för att bli godkänd i kursen. Sedan är det samhällsprov nästa vecka som jag måste plugga på och sedan är det säkert något mer. Blir till att sätta sig med skolböckerna nu alltså!

Ikväll blir det träning, ska bli skönt att få rensa hjärnan lite.

Tjing!

Förlåt

Ännu en gång har jag lovat att jag ska uppdatera bloggen med ett inlägg ifrån helgen men inte gjort det.. Ledsen för det men det är så jobbigt att lägga upp så många bilder här i bloggen. Har även ett svagt minne av att jag lovade er att lägga upp bilder från nyår också men som sagt jag är inte så duktig på att hålla det där med bilder, tyvärr. 

Men för er som är intresserade att titta på bilder från helgen kan checka in min bilddagbok, nathaliefalt.bilddagboken.se.

Jag ska bättra mig jag lovar :) 

Hemma igen

Ja, nu är man hemma igen efter en lärorik helg i uppsala. Här kommer en liten uppdatering om vad jag har haft för mig.

Fredagen började med att jag gick i skolan. Sedan vid 2 kom pappa och jossan för att hämta upp mig och maria, resan började då ner mot uppsala. Bilresan gick bra men det var jobbigt, ville bara komma fram. Eftersom vi inte hade något inbokat på fredagen så drog vi en stockholm by night. Vi hade bokat bord på en grekisk resturang på söder som jag ätit på några gånger förut och de har nog den godaste maten som finns! Kamarina heter den. Efter middagen så åkte vi ner till slussen, parkerade bilen och tog en tur genom gamla stan. Jag har varit i stocholm ett antal gånger och gått på stan men aldrig har jag varit i gamla stan då det är helt tomt. Det var en helt ny upplevelse vill jag lova. En gata där man vanligtvis får tränga sig igenom och dra in magen för att komma fram och förbi var nu helt tom och det var som att gå på en helt ny plats. Efter rundturen blev det åka tillbaka till uppsala och krypa ner i sängen. Somnade halv 2.

Lördagen började tungt! Klockan ringde 07:00 då var det bara att pallra sig upp och dra sig ner för att äta hotellfrukost. Efter frukosten blev det upp till rummet, byta om till träningskläder och sedan vid 08:15 åka till hallen. Träningarna börjar vid 9, vi tränade fram till 12, åt lunch och sedan blev det träning igen mellan 1 och 4. Vid 4 skulle vi ha tittat på en film men den sparades och vi passade då på att åka till hotellet för att byta kläder. Det blev en kort vistelse eftersom vi klockan 6 skulle vara i hallen igen för en gemensam middag med alla. Då visades även filmen. Efter en lång dag med mycket träning var man hyffsat seg. Runt 9 åkte vi tillbaka till hotellet igen. Då blev det dusch och mjukiskläder och sedan traskade jag bort till mina kompisar på sjukhus sidan. Nej, de bodde inte på sjukhus men sak samma. Jag gick till maria och jossan och umgicks lite med dom. Gick sedan tillbaka till rummet och där blev det att krypa till sängs. Grymt trött. Somnade runt 12.

Söndagen började på samma vis som lördagen, klockan ringde 07:00 traskade ner för att käka frukost, gick upp på rummet för att byta om och sedan åka till hallen. Väl framme vid hallen tog vi oss en liten promenad för att skaka igång våra sega kroppar. strax före 9 var vi inne i hallen. Satte oss ner och tröttheten kom snabbt tillbaka. Strax efter 9 var vi iaf igång ute på is. Vi spelade 2 omgångars matcher, vilket vi gjorde fram till 12. Matcherna var en fortsättning på en tävling som vi hade startat under lördagseftermiddagen då vi lag kunde samla poäng på olika uppgifter. Lagen som vi spelade med var inte våra ordinarielag utan på lördagsförmiddagen blev vi indelade i lag med olika personer, både tjejer och killar. Jag hamnade i lag 6. Efter match spelet var slut så blev det lunch i hallen. Efter lunchen blev det lite prat och sedan blev det prisutdelning för ungdomarna. Hör och häpna, mitt lag vann! Roligt, roligt. Som pris gick vi "guld" en chockladbit, en kortlek, ett biokort och en tröja från en elitspelare. Jag tilldelades en tröja från en canadensisk tjej, tröjan hade hon i turin 2007 när de spelade VM. Strax efter 1 var allting färdigt för våran del och vi började då resan hemåt. Var sjukt seg så det var inga problem att somna i bilen. Var hemma runt 5 och det var väldigt skönt att komma hem! Väl hemma blev det till att packa upp väskan och sedan kom ida hit för att umgås med lilla mig. Trevligt, trevligt. Vi pratade lite och tittade på film. 

Jag har haft en underbart rolig helg och det var trevligt att träffa allt nytt folk! Känner verkligen att helgen har gett något och jag är nu ännu mer motiverad till att vilja träna och utvecklas! Sedan blir ju inte saken sämre när man har så snälla och trevliga lagkamrater som för varje resa ännu roligare. Träningsverk är något om helgen också har gett, hoppas att den försvinner till imorgon.

Nu är klockan mycket! Hela kvart i 10, jag är svin trött och nu kallar sängen. Ska se till att sova ut ordentligt imorgon. Ska inte in till skolan förens vid 12 då jag bara ska in en snabbis för att hämta en kamera.

Bilder från helgens bravader kommer någon gång under veckans gång.

Sov gott

Saknad

Jag visste att det skulle vara jobbigt men jag trodde att det skulle blir lättare för var dag som gick. Jag trodde inte att det skulle sitta i så pass. Sitta så hårt åt hjärtat att man inte kan höra ett par ord utan att börja lipa. Det är jobbigt, fruktansvärt jobbigt när jag känner som jag gör just nu. Speciellt när man inte kan göra någonting åt det :'(


Jag som trodde att matten var över

Nej, så roligt skulle vi inte ha det! Fick tillbaka kursprovet på matte lektionen idag, jag fick G. Eller g som var väl behövligt men tyvärr räkte inte det för att få g i kursen utan jag fick restuppgifter på funktioner. Vilket innebär att jag måste gå g på ett prov med funktioner för att få g i kursen! "ingen press"... Usch, jag vill inte. Är dock väldigt glad över att det är rest på funktioner och inte geometri som jag hatar. Håll tummarna att jag klarar provet och får ett g i matte b kursen!

Just nu sitter jag här med färg i håret! Håller på att färga brunt igen. Hoppas att det blir bra. Efter att jag har tvättat ur min färg så ska jag ta tag i syrrans hår och färga det på henne. Hon är blond och ska göra bruna slingor vilket jag tror att hon kommer passa bra i. Sedan 1½ timme senare blir det till att ta tag i packningen. Måste packa inför helgens bravader! Det ska blir otroligt roligt att åka och det blev bara ännu mer roligt när pappa sa att det var runt 40 lag som skulle dit! Vilket innebär att vi kommer bli runt 100 personer på lägret! ROLIGT SOM FAN :)

Nu ska jag snart tvätta ur färgen och sedan ta tag i resten! Bilder på resultatet kommer sen.
Tjoflöjt

Galenskaparna - VM i Curling


Nya Program Startar Ikväll På Tv4

Semestersvenskar
Svensk realityserie från 2008. Här följer man 8 reseledare i såväl vardag som arbete i den populära turistorten Phuket där ingen dag är den andra lik. Varje år reser över 350 000 svenskar till Thailand för att unna sig semester i sol och värme långt bort från den skandinaviska vintern. Vanliga barnfamiljer, gamla och unga, partysugna par och singlar - varje vecka anländer nya gäster med olika förväntningar till resmålet. Även 17/01. 


 
Made In Sweden
Svensk realityserie från 2009. Avsnitt 1 av 4. Janet och Kim har blivit utvalda att få chans att bli stjärnor och nu börjar det tuffa arbetet med inspelningar. Först får de träffa Anders, Andreas och Laila innan de beger sig in i studion. Kim får dessutom träffa producenten Desmond Child som blir lite fundersam över Kims eget låtmaterial. Även 17/01.  

 

Curling


Curling

Igår startade KM och vi hade våran första match. Vi vann med 6-5 men vi spelade inte bra. Känns skönt att man ska iväg ner till Uppsala nu på träningsläger så att man kan få träna lite. Det har inte varit mycket träning nu på slutet utan mest tävlingar hit och dit. Visst är det enormt bra att spela matcher seriöst och lära sig på så sätt men att bara vara i hallen här hemma och träna på det man verkligen behöver träna på behövs såklart och det saknar jag. Nu på tisdagar framöver blir det troligen matcher i KM. Torsdagarna får vi ägna åt träning, träning och träning.


Halloj

Hej, just nu sitter jag på skolan. Började vid 9 hade lektion till 10 och sedan har jag fixat lite med min statistiska undersökning som ska vara färdig helst tills imorgon. Fick till en början så ska jobba klart den ikväll. Nu blir det till att ta fem över bussen hem. Känner mig inte helt frisk. Trött som bara den och ont i magen. Får hoppas att det blir bättre till helgen. Blir uppdatering senare för nu ska jag kila till bussen! 

tjoflöjt!

Skolan

Just nu sitter jag på skolan, har hål fram till 1. -.- Morgonen började med kursprov i matte b, kommer just därifrån. satt i 2 timmar lite drygt. Hoppas verkligen att jag går G på det. Skrev iaf på allt, men det var mycket chansningar från min sida men man hoppas på lite poäng ändå! Nu har jag som sagt hål fram till 1 och jag vet inte vad jag ska göra! Sitta här och dryga runt lite. Kanske tar tag i rapporten som ska skrivas i samhälle sedan så skulle jag behöva skriva ett CV. 

Hade lovat en uppdatering igår men skippade jag, är ni förvånad? Nej, inte jag heller. Inte så värst bra på att ta tag i bloggen känner ingen ork. Berättar om gårdagen nu ist. Hade först skola hela dagen och sedan vid halv 4 började jag och Emma traska bort mot körskolan. Jag åkte iväg med läraren och jag blev paff då han lät mig köra i stan ogrejer. Eftersom jag aldrig kört i stan tidigare så var det nervöst, plus att det var nytt med bilen. Men det ända som han sa att jag behövde träna på var vägmärken typ så det blir plugg, plugg, plugg på det nu. Bokade även in 6 körlektioner till. å nu blir det full fart med körkortet!

Nu ska jag vänta till klockan 1 då vi har genomgång om projektet som vi ska ha i foto. Sedan blir det hem slappa lite vid tvn. Sedan blir det äta middag och sedan iväg på träning. Idag drar KM igång vilket innebär att tisdagarna framöver kommer bestå av matcher. 

Nu ska jag hitta på något att göra! 
Hejdå!


På spåret


Förlåt

Förlåt för att jag varit så jävla dålig på att uppdatera! Andleningen är att jag inte haft ork.. Känns meningslöst på nå sätt. Menmen, nu tänkte jag iaf skriva ett inlägg.

Skolan har dragit igång igen och för mig är det skola efter 8 veckors "ledighet". Kändes konstigt att sitta på en vanlig lektion igen. Jobbigt också för den delen! Menmen, nu är det inte långt kvar till studenten och det är bara att härda.

I fredags drog let's dance igång på tv4. Kvällen tillbringade jag med att skåda det. Många duktiga med denna säsongen tycker jag och den som överaskade mig mest var Morgan! Himla duktig och väldigt rolig att titta på. Efter att programet var slut så blev det till att krypa till sängs. 

Lördagen började med att klockan ringde vid 08:15, pappa skulle inte till hallen och spela curling och han erbjöd mig att köra in honom som lite "uppvärmning" inför måndagens körning (berättar om det längre ner). Körde alltså hela vägen ut och det gick kanon. Väl framme vid hallen var det bara att byta bil och åka hem igen med mamma. Hemma var det bara till att sätta igång och packa. Skulle ta 12:10 bussen in till stan där jag skulle möta Emma för att handla lite mat.

Efter att ha gått på stan en liten stund med svinit tung väska så begav vi oss till ica för att handla taco grejer. Träffade upp Malin och hon hade bil så vi kunde åka med henne hem till Emma, väldigt snällt! Väl hemma så pratade vi lite och sedan blev det till att ta tag i bekymret om vad man skulle ha på sig. Lämnde snabbt det och gick på hår och smink ist. Runt 6 så kom Malin och Amanda vi började att laga mat och sedan blev det musik, dricka och snack. 

Runt 10 gick i iväg till bussen för att dra oss in till stan. Var framme i stan strax före 11. Vi traskade då bort nog BK där i bestämt oss för att spendera kvällen. Det var väldigt lite folk från början men vi var också väldigt tidiga. Runt 12 så började allt folk att komma och efter att ha stått själv på dansgolvet i början av kvällen blev det mycket folk och mycket varmt! Vid halv 3 började vi dra oss mot bussen och runt halv 4 så var vi hemma igen. Alla skulle sova hos Emma och när vi kom hem så blev det till att äta lite mat och sedan krypa till sängs. Somnade kanske halv 5 och klev upp 1. Kvällen var väldigt trevlig, hade super roligt!

Idag är det söndag och jag vaknade som sagt i tallnäs, åt frukost vid 2 och sedan kom mamma och hämtade mig vid 3 tror jag. Vi åkte förbi curling hallen på hemvägen för att titta lite på när pappa spelade divition 1. Sedan blev det till att åka hem. Var hemma runt 4 och då väntade städning. Har nämligen ett antal väskor med kläder på rummet. Känns som att jag bor i en resväska. Efter alla tävlingar här och där och eftersom jag är lat kan det ligga ett tag. Nu är det iaf upp plockat dock åker jag iväg till helgen igen och då blir det packa igen.

Imorgon ska jag på skolan och sedan ska jag ha en körlektion där en lärare ska bedöma hur många körlektioner jag tros behöva ta. Ska bli spännande och jag hoppas att det går bra! Nervös kommer jag vara.

Ett långt inlägg blev detta. Förlåt för det. Jag ska bli bättre på att uppdatera!
Hoppas att ni haft en bra helg!

Sumpan vann JSM i Örebro

Sundbyberg/Bishop Arms med Anna Hasselborg som skipper vann en välspelad och spektakulär match mot Frida Jonassons Sveg/ ICA Supermarket.

Efter fyra omgångar hade Sumpan vänt förlusten av sista sten i första omgången och tagit ledning med 3-1. En ledning som som sumpan höll till den nionde omgången när ställningen är 4-3 till Sumpan med sista sten.
Sveg tvingas nu chansa lite mer och gör inte sina stenar helt perfekt, vilket gör att Anna kan slå för tre poäng på sin sista sten. Detta ger Sundbyberg ledningen med 7-3 inför den sista omgången. Uppförsbacken är nu för brant och Sundbyberg/Bishop arms vinner till sist med 7-3.

Efter fyra finalförsök får Anna Hasselborg och hennes tjejer till sist den efterlängtade guldmedaljen och biljetten till JVM.
Zandra Flyg, Sofie Sidén, Agnes Knochenhauer och Anna Hasselborg försvarar nu Sveriges färger i Vancouver, och räkna med att dom kommer att slåss om medaljerna!

(Text kopierad från curlingkanalen.se)

Grattis tjejer det var ni värda!

JSM

Ja, så var junior-SM över. Kom hem igår kväll då det blev mat, dusch och sedan chill. Imorse vaknade jag halv 1 och jag är så fruktansvärt trött i hela kroppen. Kan vara förstårligt efter tidiga mornar och långa match pass. Det har varit roligt att spelat och vi har gjort det bra :) Hade dock inte turen på våran sida någon gång tror jag /: matchen som vi spelade igår morse klockan 08:00 var vi tvungen att vinna för att få spela om en plats i semi och i sista omgången låg i kanon bra, vi låg med 2 poäng men motståndarna hade en öppen slagning för att bara ge oss en 2a, vi behövde en 3a för att vinna. Och jag lovar det var såååå nära att de misslyckades att slå bort våran! Men som sagt så hade de marginalen på deras sida och de fick bort våran och jag fick dra för en 2a. Matchen slutade 5-4. Men vi har gjort en bra tävling och vi spelar bättre och bättre.

Hoppas att eran helg har varit bra, kan meddela att det var sjukt kallt i Örebro. runt -15 varje dag! Jag orkar inte lägga upp några bilder här i bloggen utan jag har lagt upp det på min bilddagbok. Vill ni se så kika in på nathaliefalt.bilddagboken.se 

Idag har jag försökt att tagit tag i endel skolarbeten som behövs göras, har lyckats sådär så det är det jag ägnar tiden fram till 20:00 till. Hörs

Hipp Hipp - Kapare


Det heter näsa, inte nos!


Hurra, hurra, hurra!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år!

Grattis till mig själv :)


Hallåååå

Gott nytt år allihopa! Hoppas att ni hade en bra nyårsafton, det hade iaf jag. Orkar inte berätta om kvällen just nu. Kan meddela att jag var sjuk iaf. Som sagt har man tur eller har man tur. Hostar som en gris och är snorig i näsan. Feber klarade jag mig ifrån under gårdagen då jag gick på alvedon men vid 3 var den tillbaka igen.

Idag har jag haft lite små feber, men inte mycket alls och jag hoppas verkligen att jag får bli FRISK och fri från febern nu. Men eftersom jag aldrig har feber så tror jag inte att den kommer tillbaka.

Imorgon mina damer och herrar blir jag stor flicka, jag fyller nämligen 18 hela år :) Perfekt på en fredag tycker kanske ni men nu är det ju så att det inte blir någon utgång för min del eftersom jag inte är helt hundra och eftersom jag tidigt på lördags morgonen åker till Örebro.

Istället blir det mys med nära och kära här hemma med tårta. Vill du också ha en bit så är det bara att höra av dig.

Lite bilder från nyår kommer när jag samlat ihop några!
Ha det bäst

RSS 2.0