Johan Dorsin


Jobb, jobb, jobb

Jag jobbar på som vanligt och både igår och idag var det sjukt mycket folk! Ganska jobbigt då det är varmt i butiken eftersom värmen är enorm ute och man blir alldeles tom i huvudet samt trött i kroppen, men det är bara att härda. Idag jobbade jag från 10 - 6 det var lite skönt att sluta innan 8 men ändå så har typ hela dagen gått men ändå. Kom hem åt grillat och sedan la jag mig i en solstol på tomten och solade de sista soltimmarna.

Imorgon började jag 3 så på förmiddagen blir det stranden för att sola och bada. Satte upp poolen på tomten i onsdags och det är redan 20 grader i den, snart kan man svalka sig i den också. Men ser iallafall fram emot en förmiddag på stranden imorgon ska bli skönt att få njuta lite. Sedan blir det hem, duscha, byta kläder och åka och jobba. Jobbar till 8 och då blir det hem och käka mat och sova.

Kan lova att jag är helt dagvild, när man jobbar helg så känns det som en vardag. Idag är det lördag men det känns som typ tisdag. Till veckan så jobbar jag lite bättre så hoppas på fortsatt sol och värme.

Nu ska jag glo lite här och sedan blir det sängen.

/ n

Fungerar inte

Alltså det funkar inte att ladda upp bilder :/ Försökt nu i två dagar med en bild men det går inte. Aja, får vänta då.

Idag är det torsdag och jag jobbar, 12 - 20. Kan inte påstå att det känns speciellt roligt när himlen är knall blå och det är sol och varmt som bara den. Men klev faktiskt upp lite tidigare idag så har hunnit legat ute i solen lite nu på morgonen, nyss duschat och ska snart sätta på mig jobbar kläderna oså. Jobbar som sagt till 8 och eftersom det är lika varmt som det var igår så lär jag inte orka mycket annat än att sova när jag slutat. Blir helt sjukt slut i huvudet efter 8 timmars jobb i denna värme. Nog för att det är ac i butiken men det tar på huvudet ändå.

Just nu längtar jag till onsdag då jag är ledig. Haha, ser fram emot en ledig dag nu. Vet att det är långt men aja. Till veckan blir det fulla huset med folk också det kommer bli trevligt, även fast jag jobbar typ alla dagar. De kommer hit för att gå på gatufesten och ska bo här, lite avis. Skulle också vilja gå men jag är bara ledig onsdag och fredag den veckan så får se hur det blir. Onsdagen åker jag nog iallafall in eftersom det är gratis dagen. Får se hur jag gör med fredagen, börjar tidigt på lördagen.

Nej nu ska jag göra mig klar, hörs!

/ n

SOL

Åh vad underbart att ha varit ledig idag! Har bara legat ute i solen hela dagen och tagit det lugnt. Det syns om inte annat i mitt ansikte nu kan jag lova. Det stramar lite på näsan och färgen är röd. Men det är härligt, det innbär att det har tagit och jag återfått lite färg på kroppen. Underbart väder alltså och hoppas innerligt att det håller i sig, även fast jag till mesta delen jobbar i sommar så är det ändå roligt med fint väder. Man får mer energi på något sätt.

Min små djur är iallafall som mest konstiga och sötaste som finns!


Jobbar och sliter

Kan bara säga det att det är tur att jag trivs så bra som jag gör på min arbetsplats då kroppen börjar säga ifrån lite nu. Jobbar min 7:de dag i rad imorgon och på onsdag är jag ledig. SKÖNT. Hade sett fram emot denna veckans schema då jag skulle varit ledig onsdag och lördag, men så idag fick jag frågan om att jobba på lördag och jag tackade ja. Ypperligt tillfälle att byta bort en annan lördag nämligen.

Imorgon är det som sagt jobb för min del, jobbar 11-19:30. Vädret börjar bli bättre och bättre så nu är sommaren nog här. På onsdag hoppas jag på strålande sol för då blir det ligga ute och pressa hela dagen lång. Måste få mig lite färg nu då allt börjar rinna av.

Snart blir det sängen för min del, go natt.

/ n

Jobb, jobb, jobb, jobb!

Jobbar mycket nu hinner inte med så mycket annat. Imorgon är det iallafall midsommar, jobbar 9 - 3 och sedan blir det umgås lite med Ida och T och sedan skatan! Ska bli mysigt, hoppas vädret blir bra :)

Nu blir det sova eftersom jag börjar tidigt imorgon. God natt.

/ n

Sjukling

Jajamen, har lyckats åkt på världens fökylning. Snorig, ont i halsen och halvt feber. Låg med feber igår och höll på att frysa ihjäl. Idag har jag ingen feber men istället ont i huvudet. Har inte gjort mycket alls idag utan bara tagit det lugnt för att få förkylningen att lägga sig lite då jag börjar jobba imorgon. Känns inte ett dugg jobbigt att jobbet börjar imorgon eftersom vädret inte är det bästa. Hade varit annat om man kunnat lega och klassa på stranden, men så är det inte.

Dålig på att blogga nuförtiden också, ska försöka bli bättre!

/ n

För jag har tagit STUDENTEN

Halloj!
Ett tag sedan jag skrev nu vilket beror på att jag i torsdags tog studenten och sedan har det varit fullt upp. En massa saker som hänt runt omkring. I torsdags gick jag alltså ut skolan. Efter en hel dags hålligång så var det min tur att gå ut på trappan och sjunga studentsången. Det var underbart och kvällen spenderades först med klassen och sedan på aveny med lite folk. På aveny var det dock inte så mycket folk och värdelös musik så det var lite tråkigt. Men var ändå kvar till stängning och sedan åkte jag hem.

Vaknade klockan 1 på fredagen då det blev sega runt och duscha. Sedan var det bara att göra sig iordning för utgång igen. Åkte in till stan på förfest med lite klasskompisar och sedan gick vi ner till stan för att gå på årets sista studentfest. Det var sjukt mycket folk ute vilket var roligt. Hade en rolig kväll, men började inse lite smått att det kan ta ett tag innan man möter klassen på ett tag. Det är sorgligt och jag hoppas verkligen att vi håller kontakten!

Idag är det lördag och klev även idag upp runt 1 och min fötter för verkligen ONT. Shit, efter några stämplingar och flera timmars dans i högklackat mår min fötter inte alltför bra. Dagen har bara varit alldeles seg. Inte gjort ett piss, bara suttit och fördrivit tiden framför datan. Skulle se på tv förut, men lyckades såklart somna. Nu sitter jag här igen och lyssnar på chillout musik, kommer somna snart.

Måste säga att ha tagit studenten känns lite både och. Nu börjar ett nytt liv och jag hoppas att jag kommer trivas. Tror dock att jag kommer sakna skolan rejält, alla kompisar, vardagen och längtan till lov.

På min studentdag blev jag väldigt varmt gratulerad med varma famnar och massor av fina presenter! Tack så mycket allihop för en underbar student.

 
Min lördag i bilder, ömma fötter och myskläder i soffan

Student 2009

IMORGON ÄR DET MIN TUR!

Så sjukt taggad nu, precis packat det sista. Kvällen har spenderats hos Ida och ute på gärde. Klädde vagnen och den blev fin! Hoppas att vädret blir bra imorgon och att ballongerna på vagnen inte går sönder.

Nu ska jag sova, champange frukost klockan 06:00.

/ n

Idag drar studenten igång på riktigt

Idag går skvadern ut. Klockan 3 befinner jag mig där uppe för att gratta Ida. Efter det så blir det åka hem till henne för att äta och umgås. Till kvällen blir det åka in till gärde för att träffa min klass och klä vagn och träna en sista gång på dansen. Men nu är det fokus på Idas student och det kommer kännas konstigt att se henne gå ut. Fattar nog inte att det är min tur imorgon, har dock väldigt ont i magen. Vädret är inte på topp, det regnar och är kallt. Men förhopningsvis är dagens studenter lyckliga ändå! Imorgon vill jag fakstiskt ha sol, kan ni fixa det?!

Nej, nu ska jag gå ut och bli upphämtad av T. Så bär det av upp till skvadern.

/ n

Full rulle

Ja så var studentveckan här och nerverna är på plats. I måndags var det lärar lunch/middag ute på alnö hos min mentor. Det var underbart mysigt och jag inser att jag verkligen kommer sakna min klass samt lärare. Åkte bil ut till 2 med några i klassen och väl framme blir vi varmt välkomnade av lärarna. Det bjöds på grillspett, potatisgratäng, sallad, hembakat bröd, dricka och en hel del annat! Solen tittade även fram vilket var tur då det blåste kallt. Runt 5 så åkte jag ut till birsta med Malin, Bea och Frida. Väl där så särade vi på oss och jag gick till birsta city för att invänta mamma och cassandra. Tog sin lilla tid men sedan när dom väl kom blev det iallafall hemgång. Väl hemma så åkte jag nästan direkt till Ida, vi snackade och glodde tv.

Idag är det tisdag och inte vilken dag som helst utan pappas födelsedag. Började dagen med vårshow nere på opalen. Det var nivrena skolan som hade. Den var faktiskt bra, många duktiga sångare samt annat. När showen var slut så traskade jag mot bussen för att åka till stan. Väl inne i stan så gick jag och träffade upp Ida och sedan gick vi och strosade på stan ett bra tag. Solen sken och vi bestämde oss efter ett tag för att åka hem och lägga oss och pressa.

Runt halv 5 så kom mamma och pappa för att hämta mig. Vi åkte hem, jag bytte om och sedan blev det sjunga för pappa och present öppning. Sedan kom det lite folk och det blev smörgåstårta, rabarberpaj och wii spel. Folket åkte hem runt 9 och jag tog mig en dusch, nu sitter jag här och ska snart börja tänka på refrängen. Ida tar studenten imorgon så det är fullt upp. Ska fira henne samt träffa min klass på kvällen för att klä vagnen.

Jag avslutar detta inlägg med ett grattis till pappa som fyller 50 år idag, GRATTIS.

/ n

Söndagarna ser fortfarande likadana ut

Söndag är en seg dag. Började dagen med en sovmorgon, sedan blev det fukost och datarensning. Har tömt hela bärbara datan, förstår inte att man samlar på sig så mycket saker. Var dock syrran som stod för det mesta. Den blev iallafall tömd och den här datan över full. Inte så bra. Menmen.

Bestämde mig iallafall typ vid dagens slut att jag inte kunde sitta inne längre, så slog en pling till Ida som efter 7 timmars städande började närma sitt slut och ville umgås med mig. Jag tog moppen till henne, och vi åkte därefter till bommen för att sola. Det var najs. Sedan åkte vi hem till henne, snackade och sedan kom även Philip och gjorde oss sällskap. Mycket trevligt. En resa kommer bli inbokad i sommar. Jag, Ida, Philip och Johan kommer dra, men vart får ni inte veta. PS. ligg lågt för Johan vet inte om nått än. DS.

God Natt

/ n

Cykla

Ska faktiskt ta och cykla till Ida snart. Ska med hennes mamma och pappa till juniskärs café och bli bjuden på middag. Det är inte helt fel, sjukt snällt. Ska bli mysigt, ska cykla dit vilket innebär att jag ska sätta mig på en cykel. Jag hoppas att jag kommer ihåg hur man gör.


bjuder på den, snällt jag vet.

/ n

Lördag

Hade sett fram emot en kväll uppe på vallen med grillning och trevligt umgänge. Men blir ingeting av med den saken då tydligen fotbollen lockar mer. Så vad säger man, trist som fan!

Får bli en kväll för två, nite helt fel det heller. Ida och jag. Får se vad vi hittar på. Kanske följer strömen och ser fotboll, eller så kanske vi hittar på något annat.

Gårdagen spenderades iallafall iklädd mjukiskläder med Elin framför tvn. Var trevlans.

Nu ska jag fixa mig lite, sedan drar jag till Ida.




Jag vill inte ha magsjuka, tack!

/ n

Diversity


Som tagit ur en film

Jag pratar om flight 447, planet som i måndags helt plötsligt försvann från radarn. Alltså ju mer saker som skrivis så blir det bara mer och mer som en film. Kan inte fatta att det hänt på riktigt. Som skrivbordsbild på datan har jag en bild från när vi nu flög från Krabi - Bangkok. Den är fotad från flygplansfönstret i luften och när jag först såg den gav den mig en härlig känsla, så himla vackert. Men efter det man hört om Air France planet så ryser jag varje gång jag ser bilden. Tänk att det bara kan gå rakt ner från den höga höjden som man befinner sig på, det är ganska skrämmande. Usch, kan inte fatta att det ens kan hända. Att flyga fortfarande är det säkraste sättet att ta sig fram på tvivlar jag inte på. Men frågan är vad man nu får för tankar när man nästa gång sätter sig på ett plan. Hoppas man aldrig får uppleva något sånt som de på Air France gjort.


Fredag

Idag är det fredag, sitter här i morgonrock och gör ingenting. Klev upp runt 12 och ut lite frukost. Idag händer det inte mycket alls, ska bara vara hemma, se talang finalen och mysa på. Ska eventuellt åka och hämta mamma och pappa på södra berget ikväll också. Får se hur det blir med den saken då jag inte gillar att köra pappas bil, it's to big!

En kompis nere i stockholm tar studenten idag och jag börjar ännu lite smått inse att det snart är min tur. Nu till veckan kommer nerverna och psyket ikapp då vi ska ha lärarmiddag, klädsel av vagn, sista spurt träning av dansen och massa umgänge med klassen. Kommer bli tomt utan skolan och dom, men förhoppningsvis håller man kontakt. Inte långt kvar nu iallfall 6 dagar.

/ n

Blir en prommis

Ida skulle gå hit med Buster och jag ska gå och möta dom med Laban. Blir väl en liten tur med snack. Skönt att lufta huvudet lite.

/ n

Torsdag

Idag är det torsdag och jag har jobbat i stort sätt hela dagen. Åkte dit till 12 började på en gång. Satt mig i kassan och där satt jag till 18:00. Åkte då hem med pappa. Har nyss ätit mat och det var efterlängtat efter att knappt ätit något idag. Men nu är jag mätt och belåten, vet inte alls vad jag ska göra ikväll. Blir nog en kväll i soffan vilket kommer vara underbart, så himla trött i kroppen efter jobba.

Inatt drömde jag en läskig dröm. Kommer inte riktigt exakt ihåg vad som hände men minns iallafall att jag tappade ut några av mina tänder. Jag lovar det var sjukt läskigt att vakna och tro att man tappade cirka 5 tänder på överkäken. Är fan fortfarande rädd att det ska vara borta när jag känner med tungan. Läskigt!

/ n

Thomas Järvheden


Jobb

Igår när jag jobbade fick jag reda på att jag även idag skulle jobba. Så snart kommer mormor och hämtar mig för att skjutsa ut mig till bommen. Vet dock inte hur länge jag jobbar idag, men någonting säger mig att jag även idag blir kvar till stängning. Lär nog vara lika slut i huvudet idag efter jobbet vilket kommer leda till en tidig kväll. Slocknade ganska snabbt igår kan jag lova. Nej, nu ska jag fixa det sista innan jag ska åka.

/ n

Ny garderob

Det är något som jag behöver kan jag lova! Vet inte hur många gånger jag rensat den men ändå så får jag pressa in allt för att det ska få plats :/ har till och med kläderna staplat bakom kläderna som syns på bilden. Fattar inte hur jag lyckas. En ny garberob skulle inte sitta helt fel nu faktiskt, inte ett ny renoverat rum heller så var det så bra med den saken.



/ n

Musik


Slut i huvudet

Kom typ nyss hem efter jobbandet. Blev kvar till stängning och gick ut från butiken med massvis av nya saker i huvudet. Behöver nog några fler gånger på mig innan det sitter. Ska dit igen redan imorgon, vet dock inte hur länge jag ska jobba men blir väl kvällen ut. Tur att man inte har massa skolarbeten som sitter på ens axlar också, det skulle blivit tungt! Men imorgon blir det nya tag och jag hoppas att jag känner mig lite mer hemma då.

/ n


Inskolning

Det jag väntar på nu är att mamma och syster ska komma hem från ica så att jag kan ta bilen. Åker då till bommen för att jobba. 17:00-20:00 hoppas tiden går fort och att jag fattar något.

/ n


RSS 2.0