God Natt

Ledsen för att jag inte hållit vad jag lovade i tidigare inlägg. Att jag skulle återkomma med resultatet på håret efter färgningen. Men jag LOVAR det kommer in bilder imorgon så fort jag hinner :)

Nu ska jag fixa lite och sedan blir det sängen och Boston tea party på kanal 5.


God natt

Färgning

Yeeeess, nu sitter jag här med färg i håret :) Ingen återvändo alltså :p Hoppas att jag blir nöjd! Här om veckan tänkte jag tanken att slänga i en brun färg i håret men då såg jag konsekvenserna av att det måste hållas efter oshit. Men ändå sitter jag nu här en vecka senare med en färg i håret ^^ Som sagt får hoppas på ett bra resultat. Ska även slänga i en ljusare nyans med slingor för att neutralisera lite. Återkommer med resultatet :)


God Morgon

Igår var det torsdag och jag var uppe med tuppen som vanligt för att vara duktig att jobba. Åkte bort till jobbet vid 07:10. Efter jobbet gick jag bort till solaruimet för att få mig lite färg :) Det var väldans skönt, men det gav en också väldigt mycket mersmak på att åkte utomlands. Det skulle verkligen vara underbart ! Åkte sedan hem och tog en dusch oså.

Sedan vid ungefär halv 2 fick jag besök av Jocke, stackaren som fick gå till mig från kvissle. Sry. Och som ni kanske ser så har jag en ny bloggdesign vilket är hans förtjänst :) Tack så mycket för det!

Klockan drog iväg och det blev dags för mig att åka på träning. Slängde i mig lite mat, bytte om och sedan kom morfar som skulle skjutsa in mig :)

Började träna vid 6 och kom hem runt 8. Jag tog mig då en varm dusch och sedan satte jag mig framför tvn. Var väldigt väldigt trött igår kan jag lova när klockan började närma sig 9 så orkade jag inte hålla upp mina ögon längre utan tog en tupplur i soffan, vilket ledde till att jag bara ville krypa ner i sängen. Det gjorde jag också, klockan var runt halv 10 när jag lagt mig i sängen, och det tog inte lång tid innan jag somnade. Somnade garanterat före 10.
 
Idag är det fredag och jag vaknade ungefär halv 10. Tro det eller ej, men det snöar ute! Ska man jubla eller gråta?
Idag har jag ingenting planerat, men något jag vet jag skulle behöva göra är att plugga. Har prov i samhälle på torsdag och jag kan inte ett piss :/

Men vi får se vad dagen har att erbjuda !
Kanske slänger in ett inlägg lite senare.

Ha en bra dag!


höst



        

     









tjudoniondeoktobertvåtusenåtta

tror det eller ej men det snöade faktiskt idag! mycket oväntat eftersom jag inte var inställd på att få se snö förens vid jul och knappt de. men idag kom det, som ett vitt litet täcke på marken :)

ikvällen har spenderats hos Ida :) det började med att vi drog i oss endel onyttigheter och slog på en film :p efter att ha sett filmen och surrat lite kom även johan och philip för att göra oss sällskap, trevligt. trevligt :) det sattes på ännu en film och sedan drog jag mig hemåt. kom hem för en liten stund sedan slängde in mig själv i duschen och nu sitter jag här ;)

igår när jag skrev mitt inlägg om att jag skulle "tänka på refrängen" så gick det inte så bra :p jag kom inte i säng förens klockan vad ungefär halv 2 ^^ menmen, sånt händer. 

imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag ska iväg och jobba.. så det blir nog sängen snart för min del :) ta mig inte så allvarligt på de orden :D blir nog att glo runt lite till på nätet och sedan förhoppningsvis en relativt "tidig" kväll :)

sov gott, hörs imorgon!  

onsdag

så har halva lov veckan gått. känns som att jag entligen börjar komma ikapp mig själv, utvilad oså. imorse när jag vaknade däremot så mådde jag svinigt illa :/ det är de värsta som finns när man går med en klump i halsen och tror att något ska komma upp.. skulle spendera dagen ute på birsta med elin vilket inte blev av för min del eftersom jag inte känner mig helt hundra :( vi får hoppas att det går över !

ikväll kanske jag skulle hitta på något med ida men vi får se hur det blir med den saken jag har inte hört något mer sen igår :p och vi får även se hur jag mår med illamåendet , om jag orkar osv. men förhoppningsvis bättras det på under dagens gång!

igår kände jag mig allmänt less faktiskt.. så mycket som började snurra i huvudet vilket ledde till att jag fick fälla en tår. och ALLTID när man börjat gråta så kommer man på ännu mer saker att vara ledsen för och därför blir det mer och mer. men gråta bör man annars dör man så det var de jag gjorde igår :) fällde en liten tår.

har nyss dammsugit huset vilket var väldigt duktitg av lilla mig :) tror jag ska ta mig tid för att röja undan lite på mitt rum också, det skulle behövas! sedan får vi se om jag kanske tar mig tid att åka till bommen och sola, vilket skulle vara skönt. men får se hur det blir med den saken.

naj, nu ska jag ta mig i kragen och göra något åt mitt rum faktiskt :p
vi hörs senare!

23:00

hade match i höstserien idag vilket slutade i förlust :/ känns jobbigt eftersom vi lätt skulle kunna vunnit! menmen, ser det som bra träning inför sm :)

klockan är nu 23:00 och jag är svinigt trött så tror att jag ska börja tänka på refrängen snart. vet inte vad det är men jag är så sjukt seg på dagarna även fast jag får sova så länge jag vill blir jag ändå seg såhär mot halv 11. 11 snåret :/ aja, inte så mycket mer att göra än att göra som kroppen säger och krypa ner i sängs :)

sov gott så hörs vi imorgon :)

ny klippt


god morgon

så var det tisdag då.. har nyss ätit mig en god frukost så nu är jag mätt i magen för en ny dag :) ringde precis mormor och frågade om hon kunde skjutsa ut mig och syster till frissan :) det gick utmärkt och hon kommer och hämtar oss ungefär tjugo i ett. ska alltså klippa mig idag, klockan ett har vi tid :) det är alltid så typiskt att man ska behöva klippa sig när man för en gångs skulle börjar få lite längd på håret. vilket jag troligen inte kommer ha efter frisör besöket eftersom det är hyffsat slitet :/ menmen, det bli nog bra ändå hoppas jag ;)

klockan är nu kvart över 11 och jag ska snart ta och klä på mig och sedan blir det en promenad med hunden :) sedan blir det väl till att fixa och dona lite innan mormor kommer och hämtar oss.

idag är det somsagt tisdag vilket innebär träning för mig. så ikväll klockan 6 befinner jag mig ute i hallen. har match i höstserien idag så håll tummarna att det går bra för oss :) förlorade våran första match i serien förra tisdagen så får hoppas på vinst idag :D är väl hemma ungefär vid halv 9, då det blir att ta sig en varm dusch och sedan blir det nog tvn eller datan som jag fastnar framför :p

lägger kanske ut en bild senare idag efter frisörbesöket :)   

ännu en ny vecka

så var det måndag igen efter en kort och intensiv helg! tur att det är lov vill jag lova :) I fredags efter att ha ätit en gd middag begav jag mig upp till elin, vi pratade endel och hade trevligt :) skulle upp klockan 6 nästa morgon så det blev ingen sen kväll för mig inte, kom kanske i säng vid halv 11 eller nått.

på lördags morgonen ringde mobilen som var ställd på 06:15. jobbigt, att få upp sig ur sängen! när jag väl klivit upp så hade jag sjukt ont i magen, nervös. åt en macka och ett glas oboy och sedan vid 7 åkte vi in till hallen. var framme ungefär halv 8 och då gick vi ut för att gå en promenad som uppvärmning. sedan började matchen klockan 8 då vi mötte ett härnösand gäng. vi vann den matchen med typ 8-2 eller nått, vi vann iaf :) skönt som fan att börja med en vinst kan jag lova. efter den matchen var det ungefär 2 timmar kvar tills nästa match skulle spelas. den började 13:15. laget åkte till max för att handla mat och åkte sedan hem till linn för att käka där. hyffsat seg blev man av att sitta i soffan och titta på tv. när klockan började närma sig kvart i 1 åkte vi ner till hallen igen. tog våran "uppvärmnings" promenad och sedan drog matchen igång :) mötte då ett skvadern lag. vi förlorade den matchen tyvärr. kommer inte ihåg några siffror. men vi spelade jätte bra och hade lika gärna kunnat vunnit! :) matchen var slut ungefär vid halv 4 eller nått. och då begav vi oss hemmåt! vilket var underbart efter att ha varit i hallen exakt hela dagen.

på kvällen efter att ha ätit, tog jag moppen till ida :) med min vanliga tur så började det såklart regna :/ as läskigt att åka när det ligger löv och är blött på backen. men jag klarade mig överlevande hem senare på kvällen :)

söndagen började lika underbart som lördagsmorgonen. vi skulle spela våran andra morgonmatch :/ jobbigt som fan! klockan var återigen ställd på 06:15. jag klev upp, åt frukost och sedan begav ju oss. tog oss våran promenad och sedan blev det blodigt allvar :p morgonmatchen var nämligen våran avgörande vi behövde spela den matchen oavgjord eller med vinst för att gå vidare till slutspel. vi mötte ett sundsvallslag och den matchen vann vi :D himlans glada vi blev då! då vi vann den sista matchen innebar det också att vi vann våran grupp också! :) eftersom vi vann matchen gick vi som sagt vidare till slutspel, vilket innebar att vi spelade match igen vid 11:00 och 14:00. tufft. första matchen var slut vid typ halv 11, vi slängde i oss en varsinn macka och sedan var det dags att gå ut på isen igen! matchen gick tungt för oss och vi gav upp. vilket innebar att vi klockan 14:00 spelade om 3 pris.

eftersom vi gav upp matchen, spelade vi inte så länge utan fick då ungeför 1½ timme fram till nästa match. vi drog då iväg till skönsberg där vi åt på en kina resturang. det var väl behövd mat som då fick åka ner till min mage :) men trött som bara den var vi, jag höll på att somna. vi åkte sedan tillbaka till hallen där linn (våran skipp) blev intervjuad av sundsvalls tidning. vi mötte nu samma lag som vi spelade mot på morgonen då vi vann. denna matchen slutade tyvärr inte med samma resultat vi förlorade med 9-1 :/ tunga siffror. men det är inte så illa som det låter vi var med i matchen och blev inte alls helt utklassade. de fotade öven från tidningen under första omgången på den matchen och det var jobbigt eftersom man typ tappade fokus. menmen, det slutade med att vi som sagt förlorade matchen men vi kom 4:a sammalagt vilket var ett bra resultat ! även om det kunde varit bättre menmen :)

imorse vaknade jag av att jag hade fått 3 sms :p alla med den glada nyheten att jag var på första sidan i tidningen! pinsamt som fan.. okej, om det hade varit en liten bild men nu snackar vi HELA framsidan! usch,usch. dock, fanns det en mycket bra artikel inne i tidiningen där de tar upp om hur dåligt med ungdomar det finns i klubben. det finns alltså 2 juniorlag sammanlagt i sundsvall. vilket är jätte synd. det är en rolig och trevlig sport!

idag är det måndag och lov veckan har precis startat! så himla undebart att ha fått sova ut. har ingenting speciellt planerat idag. blir väl att ta det lugnt och vila efter helgensmatcher.

nu tror jag att jag ska ta och titta på ett andra avenyn avsnitt :) ha en bra dag !


musik



Darin feat. Kat De Luna - Breathing Your Love

helg

får ursäkt för dålig uppdatering ! men har haft mycket att göra nu i veckan. mycket plugg, stress och tränande.
i tisdags så spelade vi våran först match i höstserien (curling) matchen slutade med förlust med 7-3.. ikke good! men man lär sig av sina misstag och kommer förhoppningsvis vinna framöver :) Har även hunnit med mössprovning till studenten i veckan! måste erkänna att det inte känns något verkligt alls. skolan är ju ändå ens vardag och känns inte som att den ska ta slut. känns konstigt att den inte kommer finnas där sedan :p

igår var det som vanligt den lååååååånga tordagen! började dagen med jobb sedan in till skolan. var på teater/musikal efter första lektionen. svart som synden hette den. den var väldigt bra måste jag säga! mycket skratt blev de :) slutade dagen halv 5 efter en matte b lektion. begav mig då bort mot bite line för att möta pappa och äta lite mat. jag åt taco buffé vilket var superduper gott! åt så att jag trodde att allt skulle komma upp igen. efter mat och proppad mage for vi upp till hallen för ett träningspass :) det gick bra jag och pappa spelade match mot varann och jag vann med 4 upp ;)

idag är det FN-dagen vilket innebar en spec dag i skolan! hela dagen bestod av föreläsningar om olika saker. vi var på 3 stycken under dagens gång :) höll på att slummra till lite då och då men klarade av att hålla ögonen öppna! fett pinsamt om man somnat, vilket det var nära till att jag gjorde :p efter den sista "aktiviteten" så blev det kila bort till bussen där jag träffade upp elin. vi åkte hem, åt lite bullar oså :)

nu har jag precis ätit TACOS faktiskt :p  ganska mätt på tacos nu måste jag säga men det var gott :) ikväll ska jag vara med elin en stund :) ska upp och spela match klockan halv 8 ska vi samlas i hallen så blir en rellativt tidig kväll för mig! ^^
håll tummarna att vi vinner våra matcher imorgon! möter härnösand den första matchen tror jag :p

nu ska jag kila upp till elin och ha trevligt! :)

hoppas ni får en underbar kväll

match

ikväll gäller det! säsongens första curling match för oss :) hoppas verkligen att det kommer att gå bra! det är en match i höstserien som vi spelar idag, vilket inte är världens viktigaste eftersom det är en bra serie att spela i för att testa nya saker och utvecklas tills vi ska spela typ sm oså :) men alltid roligt att vinna en serie och därför satsar vi på de!

känner mig inte speciellt taggad måste jag säga.. är så sjukt trött i varje kroppsdel :/ ramlade på isen i typ torsdags och fick då ont i ryggen och med min tur så ramlade jag såklart igen med arslet på en sten vilket inte gjorde saken bättre! får smörja in ryggen innan matchen och hoppas att det går bra att sopa oså..

dagen började iaf med buss till skolan och sedan prommenad mot hedbergska för att ha matte b.. det gick bra och när lektionen var över traskade jag bort till foto.. väl där hade vi klassråd och sedan hade vi foto tid! jag har inte fotat något till bildspelet och hade därför inget att göra så jag tog bussen hem. väl hemma gick jag ut med hunden och sedan somnade jag i soffan. skönt, men ändå så jävla onödigt eftersom man blir 1000 ggr segare sedan när man vaknar.. :/ 

så mycket jag skulle vilja få färdigt inom skolan men vart är orken! jag är så förbannat less :/ orkar inte göra något alls. har en rapport som ka vara inne på torsdag vilket hade varit perfekt att gjort idag när jag slutat men jag orkade inte.. :p är man lat så får man skylla sig själv! 

nu vet jag itne vad jag ska göra.. skulle behöva säga att jag nu sätter mig för att plugga men vet att det inte kommer bli så, tyvärr.. 

match klockan halv 7 ikväll. håll tummarna för oss :) 
åker till hallen till 6 och är väl hemma till 9 eller nått ! och då kallar en varm dusch och sedan sängen :)

 

måndag

idag är det måndag igen och fyfan vad helgen har rusat förbi :/ kan ju berätta att vi i fredags fick reda på spel schemat för medelpadsträffen som äger rum nu till helgen.. och som vanligt har jag verkligen tur med att få sovmorgon! -not- jävla skit säger jag bara..

schemat:
torsdag 18:30
lördag 08:00 och 13:10
söndag: 08:00 + semi/final

min vanliga tur vill säga! orka 8 båda dagarna -.-´.. fick reda på igår att det även är dubbel bokat så att de gjort så att vi spelar mot samma lag torsdags kväll som på lördagmorgon.. men tro inte på fan att dom stryker kvällsmatchen på torsdag !!!! seriöst.. pappa försökte tappert försöka göra så att lördags matchen klockan 8 kunde stryckas men då visade det sig att laget vi ska spela mot kommer från härnösand och de har en spelare från sellefteå och därför är det bättre för dom på lördagen..

aja sånna smällar man får ta helt enkelt.. kom gärna och kolla på någon match :) haha, skulle vilja se någon som kommer in till 8 på en lördagsmorgon för att se lite curling :D! it's not gonna happend..

har nyss suttit och gjort lite rapportskrivning.. men fråga mig inte hur det gick..usch den ska in på torsdag! hade prov idag också föresten.. religion.. hinduism och buddhism. hoppas på ett g iaf! ikväll ska jag iväg på valpkurs med laban, kallt som fan.. mössa och vantar på!

ha de fint!

helgen

Fredag: I fredags efter maten så kilade jag raskt upp till min vän Elin :) vi hade mycket prat att ta igen och det är alltid lika skönt att kunna prata med dig kan jag lova! you're wonderful. vi pratade alltså en hel del.. tror inte det gick att få stopp på oss när vi väl börjat :p hade även på idol på tv:n inte för att det blev så mycket tittande men såg att Yasmina åkte ut vilket jag redan innan hade listat ut.. tycker inte att hon passade in bland de andra deltagarna.. fram mot 12 tror jag klockan var begav jag mig hemåt och kröp sedan ner i sängen!

Lördag: Äntligen fick jag sova ut! efterlängtat.. jag vakande runt 12 och klev då upp och åt lite frukost.. blev hämtad kvart i 2 av magnus och ida.. hade lovat idag att plåta deras innebandy match och det var mycket trevligt :) kom fram till hallen i skönsberg, fotade först lagbild och sedan satt jag och plåtade lite då och då under matchens gång. det slutade med 250 bilder tror jag :) hoppas du blev nöjd vännen !

efter att ha suttit i hallen från halv 3 till 6 så hade man ganska ont i rumpan kan jag lova :p men när ida blivit klar så åkte vi ner till stan, beställde kina mat och sedan åkte vi till ida och åt :) tittade film efter maten oså, mycket mysigt.. en väldigt trevlig dag, med god mat och ett bra umgänge! :)

Söndag: Söndagar innebär som vanligt för mig upp klockan 10 och iväg på träning.. så jag fick nästan tvinga mig själv upp ur sängen för att bege mig in till hallen. började med teori vilket är väl behövt eftersom vi inte riktigt spelar efter någon taktik! men nu har vi fått expertråd och hoppas på förbättring på det området. efter teori på ungefär 1 timme så gick vi ut för att träna på is och det var jobbigt.. söndag mornar är inte roliga.. efter träningen åkte jag hem, åt lite lunch och sedan var det bara att bänka sig ner med religionsboken! ..suck.. hade läst en gång och jag hade prov på måndagen.. men jag tror att jag fick in lite iaf.. sedan blev det tidig säng för mig!




fredag

idag börjar jag skolan halv 1 men jag var upp klockan halv 8 eftersom jag skulle med 08:15 bussen till kvisse. tandläkaren väntade.. väl där fick jag min skena och även en tandborste :) kände mig som en 5 åring när hon i reseptionen frågade om jag kunde fylla i ett papper och sedan sa glatt "också får du en tandborste".. haha :)

efter tandläkar besöket promenerade jag upp till mormor.. väntade där tills klockan skulle bli halv 10 då vi skulle åka hem och hämta syster som skulle till skolan. kom hem för en liten stund sedan och jag är himlans trött.. sitter i mjukiskläder från topp till tå och känner mig allmänt hängig. hoppas jag piggar på mig lite när jag fått på mig lite smink osådär..

tro det eller ej men jag fick en ny tid av min kära tandläkare också -.- jippi, ännu en förstörd sov morgon..
 
ikväll ska jag umgås med min kära vän Elin vilket ska bli kul :)

nu ska jag fixa iordning mig lite, gå ut med hunden och sedan bär det av till skolan för att ha en lektion! känns onödigt men jag får härda :D

cya

skola

usch vad tiden går sakta! haft hål timme i ungefär 1 timme nu och jag har 1 timme kvar -.- kunde varit hemma för längesedan om det hade varit lite annorlunda. nu sitter jag och gör inte ett piss utan sitter bara och väntar på att klockan ska ticka lite fortare. har matte b klockan 3 och den lektionen slutar halv 5. tyvärr kan jag inte påstå att de lektionerna burkar gå speciellt fort de heller.. så då får man sitta där och bara längta till man får åka hem och sova. vilket inte kommer ske idag eftersom jag ska iväg och träna direkt.. hoppas verkligen att matten för en gångs skulle kommer att gå snabbt!

nu ska våran snälla fotolärare gå iväg och köpa fika åt oss :) lite lyx .

nu ska jag tråka vidare. bjuder på en snygg bild på mig och julia :)


jobb

känner som att jag skulle behöva en sovmorgon nu snart! börjar halv 11 idag men jag är uppe med tuppen för att vara flitig och hinna jobba. åkt till jobbet vid 7 ungefär :/ imorgon börjar jag också sent.. börjar halv ett vilket innebär en lååång sovmorgon. men nej jag ska upp då med :/ ska vara hos tandläkaren 08:40..suck.. mycket är det i skolan också vilket gör en mycket stressad speciellt när man inte har någon ork alls.. jaja, jag är ju iaf inte blöt om fötterna :)

idag börjar jag som sagt halv 11. första lektionen är på ungefär 1 timme. sedan har jag hål i 3 jävla timmar innan individuellavalet börjar.. slutar halv 5 och då ska jag möta upp pappa på stan för att äta något och sedan blir det träning!

kanske bloggar lite sedan när jag har den där roliga hål timmen mitt på dagen. tror jag ska ner med emma på stan då och titta på balklänning också :)

nu ska jag dra ut hunden på en promenad och sedan bär det av till bussen och skolan!

have a nice day :)

tårtkalas

idag var det dags för guldtrofens första tävlingsdag. vilket bestod av tårtkalas! alla 3:or på hedbergska skolan skulle baka en tårta som skulle representera sin klass. några tappra personer i min klass tog på sig den uppgiften i våran klass. resultatet vart kanon! måste säga att den var över förväntningarna. mycket bra jobbat där :) inte nog med att den såg bra ut den var god också :) hoppas på en bra placering vilket ger mycket poäng :D
kan lägga in en bild på resultatet när jag har tillgång till en ;)

efter tårtkalaset gick jag med emma ner på stan för att möta upp syster som skulle titta på en balklänning. blev en kortis på stan och sedan bussen hem till njurunda.

har nyss tagit mig i kragen och skrivit klart min läslogg som skulle varit inne i fredags.. -.- har massa annat skolskit som också måste göras med jag har verkligen ingen ork! imorgon blir det inte mycket plugg heller eftersom jag slutar skolan halv 5 och ska på träning klockan 6. är hemma runt halv 9 och då ska det duschas och sovas. :/ tufft. ingen speciell lust att sitta och plugga i helgen men har inget val eftersom jag har religionsprov på måndag.. suck..

nu ska jag läsa vidare lite om hinduism och buddhism! roligt värre..

fota

idag var det en kort dag i skolan. började halv 9 med matte b och sedan bort till skolan på klassråd sedan slutade vi :p eller ja vi har fototid :) så jag var hemma vid ungefär 11. gick då ut med laban i skogen och idag var även kameran med! fick väl några bilder men i skogen är det så tråkigt eftersom det är mest björk och gran :/ så får nog ge mig ut efter vägarna någon dag och plåta lite mer :) efter promenaden hamnade jag framför denna plåt burk även fast jag har grymt mycket annat att göra.

så därför ska jag nu vara duktig och sätta mig och plugga lite!
ikväll blir det träning :) fortfarande träningsverk i magen och lite i benen så får se om jag håller mig på benen ^^

bild från skogspromenaden




höst

nu är det verkligen höst ute. massor med löv på marken. är så underbart fint när solen skiner på de gula löven! måste ut och plåta någon dag framöver :)

idag har jag träningsverk! ont i benen och magen :/ skönt på ett sätt men så jobbigt att det gör ont :p blir ett väldigt tråkigt inlägg idag eftersom jag inte kommer på något att skriva om alls.

skriver mer imorgon, hoppas att hjärnan funkar då så att jag får ihop ett lite roligare inlägg :p

go kväll !  : )

trött

lång dag :/ klev upp kvart i 9 eftersom söndagar innebär träning tillsammans med laget ute på gärde klockan 10. så åt frukost bytte om och drog iväg. först körde vi fys och sedan kände vi på isen lite men så himla mör i benen så tog det lugnt för att inte skada oss. men det kändes skönt att vara ute på isen igen! på tisdag drar det igång på allvar med juniorträningen. kommer träna 3 ggr i veckan på is plus spel i serien oså :)

efter att vi tränat klart vid ungefär halv 12 så drog jag och pappa upp till stugan för att fixa lite. när vi kom upp dit och körde in på gården körde pappa upp en liten bit på gräsmattan och det skulle han inte ha gjort! när han skulle backa slirade hjulen ner i marken så där satt vi.. försökte med alla möjliga knep troja för att försöka komma loss men inget funkade. men tillslut kom det några med 4-hjuling som kunde dra upp oss.

kom hem för bara en stund sedan och är helt slut vill bara sova! ögonen håller på att falla ihop men går jag och lägger mig nu så kommer jag inte kunna sova sedan :/ så jag får försöka hålla mig vaken :)

haft en bra helg ?

Köra bil

idag är det lördag och solen har visat sig :) efter att jag ätit frukost imorse vid ungefär 11 gjorde jag mig iordning och sedan åkte jag och pappa iväg för att jag skulle övningsköra :) vi hittade en väg som passade bra. körde på nsk:s parkering i tisdags och det var jobbigt det gick bara runt runt :p men nu hittade vi en bra raksträcka med lite trafik som jag kunde köra på :) det gick väldigt bra tycker jag. växlade upp mig till 4:an :D så snart befinner jag mig på vägarna. kanske redan imorgon får jag köra på stor väg i trafik får se hur det blir.

efter att varit ute och övningskört i ungefär 1 timme åkte vi hemåt jag åt lite mat och sedan följde jag med mamma ut och sprang. folk som känner mig vet att jag inte är så jävla aktiv :p men jag orkade faktiskt! :) ska bli skönt nu när curling säsongen startar då man kommer igång att röra på sig lite mer! :) troligen går vi ut på is redan imorgon :D ska bli roligt och se om man kan hålla sig på benen men det går nog bra. första tävlingen är den 24-26 oktober så blir hård träning inför de :) sedan blir det troligen div 1, Härnösand Classic, Junior SM och SM-lag . hoppas på en rolig säsong och att det kommer gå bra för oss men det känns som att det :)

någon som är intresserad av tåg biljetter Sundsvall-Stockholm under höstlovet, vecka 44? Jag har nämligen en tur och retur biljett som jag inte kommer få någon användning för. För mer info om du är intresserad hör av dig till [email protected]

nu ska jag ut och köra lite mer bil :) se upp!

musik

Brad Paisley - Whiskey Lullaby

fredag

så var det helg igen. denna vecka har gått ganska fort faktiskt! efter skolan åkte jag in till birsta med mamma. mamma skulle titta på julklappar åt folket men det gick inte så bra. slutade med att vi kom hem med lite smått och gott till oss själva ist :) ikväll blir det mys framför tvn with the family. ska se idol, äta chips och dipp och natur godis mums !

trevlig kväll/helg

dagens inköp:

tjocktröja från vero moda
tunika från gina tricot
trosor från gina tricot
foundation, hårklämma och ögonskugga från H.M

tandläkaren

uscha, kom precis hem från tandläkaren. fick en ny tid när jag var där på koll eftersom jag har så ont i käken vilket troligen beror på stress. var iaf där nu imorse för att göra avtryck till min skengrej som jag ska sova med. oh fyfan vad det var läskigt! usch fick fan kräkreflexer hela tiden! men nu är det gjort iaf vilket känns skönt. fick även en ny tid nästa fredag vid 08:40 vet inte vad jag ska göra då men troligen ska dom testa den där grejen. sällan jag inte får sovmornar :/ idag börjar jag lixom halv 12 men nej jag är uppe kvart över 7eftersom jag ska till tandläkaren.

ska åka med morfar in till skolan idag eftersom han skulle till tandläkaren vid 11. vet inte om jag ska ta en liten sväng på stan innan vi börjar får se hur det blir. har 3 lektioner idag, slutar typ 14:10 troja. efter skolan kommer mamma in och hämtar mig för vi ska gå på birsta :)

uppdaterar troligen ikväll igen
ha en bra dag : )

kärlek

hur kan något så vackert göra så ont ?


skola

jadu, skolan befinner jag mig i just nu. hål timme i ungefär 1 timme till nu. redan haft det ett tag! har matte prov vid 3. jag brukar alltid vara nervös inför prov oså men jag känner ingen nervositet ännu iaf! hoppas det går bra.

slutar halv 5 enligt schemat men hoppas att jag blir klar med provet snabbt så jag kommer iväg lite tidigare :)

tror jag ska gå upp till ok nu och köpa nå onyttigt så otroligt sötsugen! usch måste sluta med godis men det går ikke så bra :/



cya

sjukhusbild

ja idag var det redovisning av foto projektet sjukhus bild i slutet av inlägget får ni se mitt resultat :)

dagen började med skola och sedan ett långt väntande. tjejerna i klassen hade bokat studion så fulade oss lite där för att få tiden att gå! efter redovisningen fick vi sluta och gå hem. var hemma vid ungefär halv 4. har nyss suttit och pluggat lite till matte provet som vi har imorgon! hoppas verkligen att det går bra håll tummarna.

igår kväll åkte jag och pappa till NSK för att jag skulle för första gången få köra bil. var himla nervös när jag väl satt där bakom ratten men jag klarade det mycket bra för att vara första gången :) lite trixigt att hitta dragläge men det blir nog lättare nästa gång.

mamma och pappa har varit tillsammans i 20 år idag, grattis till dom :) det ska vi fira med att gå ut och äta på resturang! ska nu hoppa in i duschen en snabbis och byta kläder sedan bär det av in till stan.

vill att du ska, faktiskt.



Övningsköra

Idag är det tisdag. Har nyss kommit in efter en promenad i skogen med hunden. skönt att få lite luft. solen skiner men det är förbaskat kallt tycker jag :/ snart blir det väl ännu kallare så det är bara att börja vänja sig!

igår fick jag hem mina papper från vägverket om att jag får övningsköra. börjar faktiskt bli lite taggad inför det nu. så ska kanske redan ikväll ut och ta mig en tur med pappsen! men mycket annat jag också skulle behöva göra.. plugga inför matte b provet på torsdag, skriva läsloggen, fota sjukhusbilden sedan är det säkert nå mer..

nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. tror att jag ska slå igång ett avsnitt av andra avenyn faktiskt  : )
ha en trevlig kväll allihopa! 


måndag kväll

jah det är just vad det är. måndag och helt kolsvart ute! sitter i sängen just nu under täcket och värmer upp mig efter att ha varit på valpkurs med laban.

huvudet känns fullt med en massa tankar fortfarande, vilket är oerhört jobbigt! hoppas att det lättar snart och att smärtan försvinner. kanske, kanske inte..

har fått en uppgift i foto som ska vara klar på onsdag :/ jag har inte plåtat än.. uppgiften är att vi ska fota en bild till barnavdelningen på sjukhuset.
min ideé är denna:


humor

Humor = Björn Gustafsson

Tittade på klipp idag som man kan titta på om, om och om igen och skratta lika mycket alla gånger, nämligen Börn Gustafssons klipp på youtube från bland annat melodifestivalen och parlamentet! hua vad den pojken förgyller min dag just nu. alltid ett gott skratt när man ser han, så underbart! : )


helg

skönt att veckan har nått sitt slut. men samtidigt inte hänt så mycket de senaste dagarna så känns jobbigt att man inte får ha något annat i huvudet. det är skönt med skolan när man inte mår topp man har kompisar som gör en glad och får en att tänka på annat. mycket som ska rensas ut nu i helgen.

dagen har varit okej. slutade vid 2 vilket var skönt! vädet gör en mer deprimerad än vad man redan är! usch hatar detta piss väder. i helgen ska jag inte göra så mycket. ikväll ska jag till ida, ska se idol oså. imorgon vet jag inte vad som händer följer kanske med mamma och pappa upp till stugan men får se hur det blir.

Mitt hjärta består just nu av ett jätte hål eftersom min pojke har lämnat mig. känns allmänt jobbigt att prata om det och jag tänker på saker vi gjort hela tiden. förhoppningsvis kommer det att kännas bättre med tiden och hålet sakta krympa.

Alla som stöttar och lyssnar ni är helt underbara går inte att förklara hur mycket ni betyder! skulle inte klara mig utan er

En helt underbar låt värd att lyssna på:

http://www.youtube.com/watch?v=4_tyCXYibZE

ni som vet hur man lägger in ett youtube klipp direkt i bloggen får gärna berätta :)

:'(

det är inte lätt när det är svårt.

tack till dom personer som förstår, guld värt! <3

idol

är hos ida och ser idol.
ni får en uppdatering om dagen troligtvis imorgon!

:'(

RSS 2.0