28 September

Nu gör jag ett nytt försök att gå till tunnelbanan, denna gång i rätt tid. Jobbar 14-21 idag så är inte hemma förens runt 22, då blir det inget bloggande utan packa klart det sista och sedan sova eftersom jag tar tunnelbanan in till centralen runt halv 6 imorgon bitti. Ha en bra dag!


My håller koll på mig, jämt..

/ n

28 September

Just det, för er som är intresserade så slänger jag här upp bilder på våra kläder för säsongen. Och för er som inte vet så spelar jag curling. Tröjorna och jackorna är ju nu på tryck men hoppas att vi hinner få dom i veckan. Då kommer det nog upp nya bilder på kläderna. Längtar!

Bilderna är tagna från stadiums hemsida

/ n


28 September

Oj, idag var det tur att jag tittade på klockan en extra gång!
Höll nyss på att gå till tunnelbana för att åka in till stan och börja jobba, men när jag tittade en sista gång på klockan så insåg jag att den bara var 12:25 och jag behöver inte gå förens 13:25. Pjuh! Hade varit lite jobbigt att vara i stan en timme innan man börjar. Så nu sitter jag i soffan och tar det lugnt bara.

Igår var vi på pass jag och Sara. Det blev dans fuego och det var helt underbart roligt. Men man känner sig ganska värdelös när man anser att man har kordination och ändå inte hänger med ibland. Men det kommer väl allt eftersom. Dock kommer jag bara kunna gå varannan tisdag då jag jobbar till 18 varannan.

Imorgon åker jag upp till Sundsvall på morgonen. Kommer vara framme där runt lunch och får sedan se vad dagen har att erbjuda. På fredag drar vi sedan vidare till Östersund.

Har uppdaterat några tidigare inlägg med bilder om ni är intresserad av att titta. Bland annat en bild från kräftskivan. Och nu tänkte jag bjuda på en bild om hur det ser ut i min säng på kvällarna. My är så söt.


/ n

27 September

Idag är det tisdag och jag kom för en liten stund sedan hem från jobbet. Har jobbat 7-14 och det gick väldigt fort. Slutade i stan så hade lite närmare hem också, skönt. Nu har jag nyss kommit upp från tvättstugan. Ska försöka hinna tvätta allt innan jag ska iväg till gymmet och förhoppningsvis köra ett dans fuego pass med Sara.

Nu ska jag ta och städa lite här innan jag ska ner i tvättstugan igen. Skönt att ha städningen avklarad innan man åker uppöver. Måste packa klart också! Ojoj, mycket nu. Hejsvejs!

/ n


26 September

Det är måndag och jag är ledig, skönt!
Har inte gjort speciellt mycket idag utan bara njutit av lite sovmorgon och packat. Tvättid fanns det ingen idag så det får bli imorgon.

Nu sitter jag här i träningskläder och ska snart bege mig till tunnelbanan för att sedan åka till gymmet och träna med Rebecca och Sara. Skönt ska det bli.



/ n

25 September

Gokväll!
Jag har jobbat 8-18 idag och mitt huvud dunkar som jag vet inte vad. Det blir inte heller bättre av att massa tankar snurrar runt och inte får något konkret svar.

Samtidigt som jag skriver detta har jag en penna i min högra hand och ett block i mitt knä. Jag sitter och letar efter utbildningar och kurser till våren. Vissa sidor är det roligt att söka på men vissa är kaos. Hittar ingenting. Men men nu till mitt lilla "stora" problem.

Jag har länge varit inne på socionom eller krimonolog nu. Men nu när jag satt och sökte distans utbildningar från Sundsvall/Härnösand så finns det att man kan söka grundlärarutbildning nu till våren och det fick mig att tänka till lite. Vad vill jag?!

Att bli grundlärare var något jag var inne på före socionom och nu dyker möjligheten upp att kanske börja plugga det till våren. Det finns helt klart fördelar med att söka en lärarutbildning och det är just att man är inramad i ett område, man blir liksom lärare. Medans en socionom utbildning inte lägger dig i något speciellt fack vilket också såklart har sina för och nackdelar. SVÅRT!

Nu måste jag ta en alvedon och sova på saken, god natt. Kom gärna med råd om ni vill.

/ n

24 September

Lördagen är här. Hoppas att ni hade en bra kväll igår, det kan man minst sagt säga att jag hade. Super gott med kräftor och mycket trevligt sällskap. Var hemma strax efter elva och då blev det sängen direkt.

Idag har
jag varit typ, trött. Men nu har jag sedan jag kom hem bara tagit det lugnt och nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet. Skönt att bara slappa.

Imorgon väntar dock jobb igen 8-18 men sedan är jag ledig på måndag och då väntar tvättning och träning. Idag är det 5 dagar kvar tills jag sitter på tåget påväg upp till Sundsvall. Sedan på fredagen bär det vidare mot Östersund och elit junior läger hela helgen. Ska bli skönt att komma bort lite men hoppas att helgen inte stämplar en som värdelös, men det ska nog gå bra!

Fick förövrigt min rygg knäckt av en arbetskamrat idag och det var väldigt behövligt. Nu är det bara kulbandet vid skulderbladet som behövs masseras bort, men det tar vi en annan dag.

Ha en fortsatt bra lördagskväll, själv ska jag snart krypa under täcket.

/ n

22 September

Nu var det ett tag sedan igen. Det som har hänt sen sist är väl att jag har jobbat och tränat. Jag har även börjat ha en katt i sängen, vilket är något nytt. Hon har alltid bara legat uppe hos mig tills jag somnat och sedan lägger hon sig på soffan men nu sover hon hos mig hela nätterna, mysigt!

Idag är det iallafall torsdag och min enda lediga dag denna veckan. Jag har nyss varit och handlat lite och nu ska jag ta och plocka iordning och sedan ta en dusch. Ikväll blir det grillbuffé med Rebecca på Olearys.


Imorgon är det fredag och helg för många men för mig väntar 30 timmars jobb. Imorgon efter jobbet så blir det kräftskiva med jobbet så kommer troligtvis inte blogga någonting imorgon så önskar er en trevlig helg redan nu!

/ n

18 September

Solen stod inte så högt på himmelen idag som jag hoppats. Började med en rejäl sovmorgon, klev inte upp förens halv 12. Då åt jag frukost och sedan drog och på mig träningskläderna.

Benen var riktigt tunga idag, fortfarande kvar lite träningsverk sedan i onsdags. Men jag började med en springtur och sedan gjorde jag massa övningar. Förhoppningsvis kan jag gå imorgon!

Tränade i 1 timme och sedan blev det en dusch och nu har jag nästan nyss ätit middag. Det blev korvstroganoff och vitlöksbröd. Ikväll ska jag bara se idol och ta det lugnt. Imorgon börjar ännu en vecka bestående av 60 timmars jobb.

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll.

/ n

17 September

Ännu en vacker höstdag!

Idag är det lördag och vid halv 11 satt jag på tunnelbanan påväg till midsommarkransen och Sara. När jag kom fram började vi promenera till årstaberg där vi skulle ta pendeln vidare till kista mässan. Där spenderade vi hela förmiddagen på bageri och kondetorimässan. Vi fick gå runt bland montrar och smakade allt mellan himmel och jord. Åt en massa goda bakverk och bröd.
 
 
Runt halv 4 gick vi en sväng till kista gallerian och där möttes vi av ett smått kaos. Det var både blog awards och jedward skulle uppträda. Men vi tog oss fram och gick in i några butiker och jag köpte en klänning som jag nog slänger in en bild på imorgon.

Sedan gick vi till pendeln, åkte till älvsjö och tog sedan bussen vidare hem till mig. Bytte lite skor och sedan åkte vi vidare till ikea. Kom hem hem med lite smått och gott och bland annat denna fäll som nu pryder min säng.


Nu sitter jag och tittar på fångarna på fortet och har ätit lite godis. Men nu känner jag att magen börjar kurra efter något bättre så ska ta mig lite flingor och mjölk nu. Har nog inte ätit något nyttigt på hela dagen förutom en 4 kroners korv på ikea.

Imorgon hoppas vi på lika fantastiskt väder som idag då blir det promenera!

/ n

16 September

Blev en sväng till kungens kurva förut och nu har jag nyss ätit middag, det blev kotletter i ugn och det var gott! Nu sitter jag i soffan och inväntar idol. Jag kanske borde duscha innan det börjar, ja det gör jag, tjolahopp!
 
 

/ n


16 September

Äntligen en underbar natt!

Jag inatt har jag fått sova hela natten. Sov från halv 11 till halv 7, vilket är helt otroligt. Men man känner stressen i kroppen. Det behövs vila och återhämtning för att helt komma tillbaka. Jag har ångest och den måste bort för jag begränsar mig, vill inte riktigt.

Har iallafall tagit vara på vädret idag med en 40 min lång promenad. Men hade mitt huvud fått välja hade jag gått hem efter 5 min. Men helt underbart väder idag ju! Man känner hösten men solen är så varm och skön.
 

Jag tänkte att jag skulle åka ut till kungens kurva snart och köpa lite godis tills ikväll och även en ny kruka till fönstret då My i måndags rev ner en.

Återkommer senare!

/ n

15 September






Allting hade gått jätte bra med My's operation. När jag kom till kliniken så blev jag ombett att gå till ett väntrum dit dom sedan skulle komma med My. När jag sitter där och väntar så kommer en sköterska ut med en annan katt och frågar samtidigt mig om jag ska hämta min katt. Jag svarar ja och hon frågar då om min var den "lilla röda", ja säger jag och undrar vad som hänt.

I nästa andetag säger hon sedan att "hon är jätte arg", hon attakerar oss i buren och fräser som aldrig förr. Oj, jisses tänkte jag och fick bara fram, ojdå. Hon sa då att hon skulle titta om jag kunde komma in och hämta henne och hon kom snabbt tillbaka och visade mig till rummet där My var med en annan sköterska.

Och ja, jag har aldrig sett My så förbannad. Hon hade en stor bur men satt i det innersta hörnet, visade tänderna och såg allmänt arg ut faktiskt. Jag gick fram till buren i hopp om att inte bli uppäten. Började prata med henne och streckte sakta in handen. Hon blev trygg på en gång, hon gosade direkt på min hand och bara bad mig att ta henne därifrån. Så jag tog av henne halsbandet och hon sprang in i sin egen bur på en gång.

Sedan begav vi oss hemåt och My sprang med full fart rakt mot matskålen. Hon har fastat och inte ätit på 24 timmar och jag har nog aldrig sett henne äta så fort.

My mår bra men är trött efter operationen men nu är det slut på löpandet!

/ n

15 September

Kom hem för en liten stund sedan. Har lämnat My hos veterinären och ska hämta henne vid 14 igen. Hoppas att allt går bra!

Det är knall blå himmel ute så en promenad lockar men mina lår sätter lite stopp. Men ska nog gå en sväng innan jag åker och handlar.

Har ju fått låna min kusins bil medans hon är i Cypern så jag körde till veterinären. Jag kan köra bil men vilken kaos det är här nere jämfört med i Sundsvall. Man litar inte på någon. Det gick bra till veterinären men när jag skulle hem så var det endel köer. Men kom iallafall hem tillslut.

Nej nu ska jag vänta tills klockan blir lite mer så ska jag städa undan lite här och passa på att vädra ut lite när inte My är hemma. Ha en bra dag!

/ n


14 September

Dagarna flyter på.
Igår jobbade jag 7-14 och när jag kom hem runt 15 så satt jag mig i soffan och somnade bums. Tanken var att jag skulle träna men det blåste super mycket så jag hade inte ork att springa i motvind så det blev sova istället.

Idag skulle jag ha jobbat 14-21 men det blev 8-18 istället, heldag alltså. När jag kom hem vid 19 så bytte jag snabbt om till träningskläder och tog igen det jag sov bort i soffan igår. Jag gick ut och sprang för första gången på typ 2 veckor. Gjorde också några ben, mag och arm övningar. Jag kan lova att jag känner mina lår just nu!

Tränade i ungefär 1h och sedan blev det en dusch. Nu sitter jag i soffan och tittar på bonde söker fru, ska nu gå och ta ur handuken ur håret och sedan äta lite middag.

Imorgonbitti bär det av till veterinären med My och jag håller tummarna hårt att dom kan kastrera henne trotts att hon fortfarande löper. Så förhoppningsvis är detta min sista natt med en skrikande katt och få timmars sömn. Kan lova att det tar på en att jobba 10 timmars pass på drygt 4 timmars djup sömn. Fattar inte hur jag klarar det, men på nått sätt går det.

Nej nu kurrar magen, hörs!

/ n

12 September

Oj, nu var det ett tag sen sist...

Kan ju gå igenom lite snabbt var som hänt de senaste dagarna. I torsdags var jag ledig och gjorde ingenting speciellt på dagen förutom städa lite. Men sedan runt 17 så åkte jag in till stan, mötte upp Sara. Vi gick först på stadium och jag testade ut storlek på lagjackan och sedan gick vi på tacobar och åt middag.

Sedan begav vi oss bort mot stadsteatern. Vid klockan 19 så satt vi inne i salongen och avnjöt en 3 timmar lång föreställning, djungelboken. Den var väldigt bra och man fick sig endel skratt! För att förklara handlingen så kan man säga att det utspelade sig på plattan och det var skildrat på verkligenheten lite. Det var djungelboken historian men alla hade fått andra karaktärer typ. Aporna i djungelboken var liksom brats i föreställningen. Svårt att förklara men kan helt kart rekomendera den!
  

Sedan i fredags så jobbade jag 8-18 och sedan på kvällen kom min lillasyster och en kompis till henne ner hit för att spendera helgen här. Men min helg har bestått av jobb 8-18 hela helgen så träffade dom knappt alls.

Så ja, min helg har som sagt bestått av jobb. Igår åkte jag hem efter jobbet och sedan vid ungefär 20 så kom min kusin, johan, sebbe och alex hit för att spendera natten här. Dom åker nämligen till cypern idag. Så när dom kom gick vi och köpte pizza och sedan åt vi och såg film.

Sedan var klockan ställd på 4 inatt så det var bara att pallra sig upp och åka mot arlanda. Jag skjutsade dom dit och åkte sedan hem med bilen igen. Jag var hemma runt 6 och då la jag mig i sängen och nästa gång jag vaknade var klockan 13. Med lite smått ångest sprang jag upp ur sängen. Åt frukost och ringde och bokade tid hos veterinären för My. Så på torsdag ska vi dit, skönt.

Nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt, ska bara ta hand om mig själv idag och samla krafter. Imorgon väntas jobb 7-14 och sedan träning för första gången sedan infektionen.

/ n


8 September

God morgon!
Inatt har jag haft en skrikande katt vilket har innebärt, sova, vakna, sova, vakna. Klev upp runt halv 12 imorse, känner mig värdelös som sovit bort halva dagen men jag tror att det var behövligt.

Har hunnit duscha, äta frukost och städa lite och nu sitter jag här och målar naglarna. Sedan ska jag göra mig klar inför ikväll. Ska på teater med Sara vid 19. Åker in lite tidigare till stan då jag måste gå på stadium och testa storlek på lagjackan. Men jag kanske åker härifrån runt halv 5 så innan dess ska jag bara ta det lugnt och äta lite.

/ n

7 September

Ännu en dag bestående av jobb 8-18. Nu sitter jag och ska titta på bonde söker fru, jag tänker göra mig lite varm oboy och rostade mackor med marmeland och ost. Nu ska jag gå och ta min sista klunk medicin och sedan njuta lite grann.

/ n

6 September

Jag är trött, trött, trött, trött...

Vet inte riktigt varför inte min kropp vill vara lika pigg som jag. Snart har jag ätit klart medicinen vilket känns skönt. Hoppas att all skit har försvunnit då och att jag får vara frisk lika många år som jag varit sjuk.

Annars så jobbar jag på. 8-18 hela veckan utom på torsdag och då blir det åka till stadium för att testa lag jackan och sedan teater, ska bli super trevligt!

Nu ska jag snart se idol och sedan sova så jag orkar imorgon, gokväll!

/ n

4 September

Har länge velat tatuera mig, jag har vetat vart jag vill ha den men inte vad det ska stå. Den tatuering jag velat ha sedan 2006 då jag såg den på en annan person i thailand är en textrad på foten. Men problemet är att jag inte vet vad det ska stå och det är fortfarande något jag grubblar på. Men en vacker dag ska den sitta där..


Nu i helgen kom jag på en till tatuering jag vill ha. Det ska vara en fjäril. Jag tycker att det är otroligt vackra med alla dess färger. Den symboliserar också någon slags frihet och sedan har jag en koppling till fjärliar efter min mamma och pappas bröllop. För samma år så tog vi bort våran hund (Jappen) som jag växt upp med från jag var liten.. Iallafall så när mamma och pappa skulle ta sitt bröllopsfoto på en klippa strax bortanför vårat hus så kommer det en fjäril och sätter sig på min pappas axel. Fjärilar brukar vara kanske rädda men denna satt stadigt och tryggt på min pappas axel. Det var vackert.


/ n

4 September

Bilder på lägenheten, efter färgbytet. Innan var det grönt.
   
   
   

/ n

4 September

Haft en underbar helg med mamma <3

Ja, i fredags så kom mamma ner hit, vi åkte och handlade, beställde mat och åkte sedan hem hit och åt. Sedan såg vi en värdelös film och sedan sov vi gott.

Jag har haft sug efter att "byta färg" i lägenheten så lördagen mellan 10-12 så strosade vi runt på ikea, jyst, rusta osv. Kom hem med en heldel nya saker. Vi lastade upp grejerna och sedan tog vi tunnelbanan till slussen och sedan färjan över för att titta på dom som var duktiga och sprang tjejmilen. Blev helt yr av att se alla människor springa förbi så efter ett tag så tog vi en prommenad till gamla stan och åt glass. Sedan begav vi oss med trötta fötter hemåt.
  
  

Väl hemma började vi med att byta ut allt i köpt samt montera upp nytt. Jag kan säga att jag är jätte nöjd och att det är super mysigt och fint! Efter att ha gjort klart allt så började mamma göra mat och sedan åt vi supergod mat! Efter det blev det tv och sedan sängen.


Idag är det söndag och vi drog oss även idag bort till ikea där det inhandlades en lampa, krogar, skål och ljushållare. Det var det som behövdes och nu är lägenheten komplett. Mamma åka hem runt 15 och jag saknar henne redan. Det blir så tomt när man haft någon här hela helgen. 

Tack för en underbar helg, jag älskar dig!

/ n

2 September

Godmorgon!
Klev upp för en liten stund sedan, åt medicin och frukost. Nu ska jag snart städa lite och sedan ta en dusch. Får ju trotts allt fin besök idag!

Ha en bra fredag.

/ n

1 September

Gårdagen blev det inget bloggande men den såg ut så att jag jobbade 7-15, sov, såg tv och sov lite till. Mycket roande!

Idag är det torsdag och den började med en sovmorgon, inatt har jag fått sova ordentligt! Hade ställt klockan på 10 och klev upp runt halv 11, helt underbart. Sedan gjorde jag mig klar för att åka och möta Rebecca, vi käkade lunch på Olearys och snackade. Trevligt och gott! När jag sedan begav mig hemåt så ösregnade det, stod och väntade ut det lite inne vid tunnelbanan och när det lugnat ner sig lite så började jag pallra mig hemåt. Men jag kan säga att jag var allt annat än torr när jag kom hem! Den som tror att man kan springa ifrån regnet måste vara dum och ja.. Hej Nathalie heter jag..
  

När jag sedan kom hem efter en liten springtur i regnet så var det svårt att hålla ögonen öppna när jag sedan satt mig i soffan så jag somnade, vaknade, åt mat och nu ska jag gå och sova igen snart. Känner att kroppen inte riktigt orkar det jag vill. Måste ta vara på mina lediga dagar nu och sova ordentligt!


Imorgon kommer mamma ner hit till mig, vi ska ha en egen helg tillsammans vilket kommer bli toppen.

/ n


RSS 2.0