25 maj

Åh vad glad jag blir!!! Gick nyss in på aftonbladet och möttes av detta:

Wiiiiiiiie

/ n

25 maj

LÖNING, jiiiipppiii

Idag är det onsdag och som sagt löning vilket kommer helt perfekt. Idag jobbar jag 14-21 och imorgon bär det av upp till Sundsvall för att spendera helgen där. Kommer bli skönt, längtar efter familjen.

Men innan jobbet idag ska jag försöka packa klart väskan och sedan ska jag åka in lite tidigare till stan för att hämta ut biljetten så jag slipper göra det imorgon när jag har händerna fulla med både väskor och katt.

Nu börjar Turkiet resan närma sig med stormsteg också. Om drygt 2 veckor åker vi. Längtar! Hoppas att askmolnet inte sätter stopp för det bara. Men jag känner mig ändå ganska lugn just nu.

/ n

24 maj


Hahahahahahahahahahahahahah!
Fångade Mysan på bild mitt i en gäsp vilket resulterade i detta obehagliga.

/ n

24 maj


Lite av maten gick ner, smakade okej.


Fick även agera kudden åt en trött My under maten.

/ n

24 maj

Lönespec idag, alltid lika välkommet.

Idag är det tisdag och jag har jobbat 7-14. Har varit väldigt seg idag, känns nästan som att jag kanske har något skit i kroppen som är påväg. Igår åt jag ju västa tacotallriken till middag vilket var min första matiga middag på ett tag. Har mått illa hela natten och dagen, där fick jag!

Efter jobbet idag sov jag kanske 1½ timme, sedan åt jag youghurt och banan till middag och tog en dusch. Men känner min väldigt seg fortfarande och fick råd av mamma att äta lite protein! Så nu har jag nyss kokat ägg, broccoli och pasta som jag ska äta. Hoppas jag slipper må illa och blir piggare. Slänger upp en bild på det ihop kokade senare. Nu mat!

 / n

23 maj

I made it

Har nyss kommit ut ur duschen efter att ha varit ute och sprungit. Blåste endel men ändå inte så farligt. Gick ganska bra att springa idag, kändes som jag höll bra fart mestadels. Avslutade springturen i parken där jag satt mig på gräset eftersom solen sken och det var blå himmel ett tag. Så valde att stanna och strecha och göra några övningar där. Mycket skönt! Dock blev jag kall ganska fort då solen gick i moln så blev inte så långvarit.


Nu har jag som sagt nyss duschat, ska göra mig lite fruktsallad och slå på en film.

/ n

23 maj

Inte mycket skrivet under helgen. Tar igen det nu!

I fredags så jobbade jag 8-18 sedan blev det hemgång och endast en massa sittande i soffan framför tvn.

I lördags jobbade jag 8-18 efter det så var tanken att jag skulle hem till frugan för att käka middag med henne, Andrea och Kellan. På bussen påväg hem blev det ändrade planer och vi skulle vara hos mig istället. Så när jag kom hem åkte damsugaren fram och jag städade för fullt ända tills dom stod utanför dörren.

Då började det göras mat som bestod av hemmagjord pizza och blev super gott! Tjejerna stannade till strax innan 23 då dom drog vidare för utgång. Själv så förblev jag hemma eftersom det väntades jobb på söndagen. Trevlig kväll!


Söndagen (igår) jobbade jag även då 8-18, åkte hem, åt mat, tittade på tv och sov. Behövligt.

Idag är det måndag och jag är ledig. Hade ställt klockan på 10 imorse eftersom det sista jag gjorde igår innan jag gick och la mig var att titta på vädret. De visade stor sol och 20 grader i stockholm, så jag hade hoppats på att få spendera lite tid i parken med en bok på en filt men så blev inte fallet. Det är molnigt och blåsigt!

Jag ska iallafall ta och byta om snart för att gå ut och springa lite. Låter dock som att det blåser väldigt mycket, hoppas det blir medvind.

/ n


19 maj

Efter att jag tagit mig i kragen och varit ute och sprungit och gjort några övningar så tog jag en dusch och sedan åkte jag med Rebecca in till stan och shoppade lite. Jag kom hem med detta:

Tröja - Gina Tricot
Linne - H&M
Shorts - Gina Tricot
Skärp - H&M
Leggings - Bik Bok

Kom hem från stan runt 19, då blev det middag och nu sitter jag i soffan framför tvn. Imorgon väntar jobb 8-18. Ha en bra kväll.

/ n


19 maj

AJAJAJAJ..

My hoppades nyss upp på spisen och en brännhet platta. Som tur var träffade hon bara ena tassen men blossor fick hon direkt. Stackarn! :(

/ n

19 maj

Det känns som att min sommar kommer gå fort, men den kommer också bli helt oslagbar tror jag.

Det jag bland annat kommer göra denna sommar som jag aldrig gjort förut är att åka utomland 2 gånger. Har aldrig förut varit utomlands under sommaren i sverige. Den första resan är med jobbet som tar oss till Turiket och den andra resan är till Rhodos dit jag åker med 4 härliga tjejer. Längtar helt galet mycket ska bli super roligt.

 

/ n

18 maj

Sitter i soffan och tar det lugnt.

Idag har varit en bra dag. Jag jobbade 8-18 och efter jobbet mötte jag upp frugan för att umgås lite. Vi handlade lite och sedan gick vi till mig, åt lite mat och snackade. Jag fixade även hennes blogg, hoppas hon blev nöjd!

Imorgon är jag ledig och har ingenting speciellt planerat vilket känns skönt. Jag ska iallafall ut och springa det är väl inte enda jag har som ett måste.

Men nu ska jag glo lite tv och sedan blir det nog en tidig kväll. Hoppas ni haft en bra dag ni med!

/ n


17 maj

Dagen har bestått av jobb 8-18, dusch och tv tittande. Vädret har varit kasst idag då det har regnat endel och nu på kvällskvisten även åskat lite.

Klockan är nu förövrigt 21:51 och jag sitter och äter middag. Önskar att jag kunde säga att jag satt här och åt oxfilé eller nått men jag är ledsen att göra er besvikna.. för tredje dagen i rad står kräm på menyn. Skärpning!

Imorgon är det onsdag, jag jobbar även då 8-18 och sedan ska jag umgås med frugan. Sagt att vi ska ha bullfika fast utan bullar så jag vet inte hur hon tänkt. Men det ska bli mycket trevligt iallafall att ses igen. Längesen sist.

Nu ska jag äta upp krämen (hallonkräm=lyx) och sedan gå och sova så jag orkar med morgondagen. Godnatt!

/ n


16 maj



love it

/ n

16 maj

Nyss hemkommen från jobbet. Har avklarat dag ett av sex denna veckan. Jag är ganska så jätte trött nu eftersom jag knappt fick sova något inatt. Förstår inte dom som bara kan lägga huvudet på kudden och sova inom 5 min. Önskar jag vore en sån!

Men nu är jag iallafall hemma och kan ta det lugnt framför tvn, för ja, där lär jag sitta resten av kvällen om jag inte nödvändigtvis måste gå på toa.

En sak till.. bullarna var goda. I made it!

/ n


15 maj

Lite nytt.. Slängde ihop en ny header.. Får duga sålänge!

/ n

15 maj

Titta, titta.... vad duktig jag har varit. :D


Nu ska jag äta lite middag, bestående av kräm och sedan en bulle eller två till fika. Stolt man blir över sig själv ibland. Vissa dagar lite mer än andra. Har varit ute och sprungit idag också.

Känner mig också lite mindre stolt över mig själv när jag äter kräm till middag och bulle till efterrätt. Dubbelmoral, fina grejer.

/ n

13 maj

har hemligt besök... återkommer.

/ n

RSS 2.0