27 Oktober

Dagarna rulla på fort som bara den just nu.
I helgen var jag uppe i Sundsvall och spelade curling, det gick dåligt om man tittar på vinster men eftersom det var våran första tävling för säsongen och vi spelade jämt med herrar från elitserien så är vi nöjda ändå, bara att jobba på!

I måndags åkte jag hem hit till Stockholm igen. När jag var hemma så var jag inte alltför pigg. Gick och handlade och resten av kvällen satt jag sedan i soffan med feber.

Jag har blivit förkyld efter helgen och det värsta är väl ändå halsen, ont har jag! Men i tisdags och onsdags så jobbade jag och jag kommer även jobba idag och imorgon, en liten special vecka eftersom idag och imorgon är det föreställning. Är lite nervös, men dom är så duktiga!

Så idag ska jag alltså hoppa in och jobba 14-19 ungefär. Sedan blir det hem, duscha och sedan sova eftersom imorgon väntar jobb 8-18. Imorgon kommer även kusin Amanda ner hit till mig för att stanna tills på tisdag, trevligt, trevligt!

Nej nu ska jag äta frukost och sedan gå till affären en sväng. Ha en bra dag!

/ n

18 Oktober

Hurrrniii, fy vad tiden går fort!
Dålig uppdatering av mig måste jag säga men det är full fart. I helgen har jag varit uppe i Sundsvall. På fredagen var jag ut med några kompisar och resten av tiden har jag tränat och umgåtts med familj och vänner.

I söndags tog jag tåget hem igen och nu jobbar jag måndag, tisdag och onsdag 8-18 och sedan på torsdag sitter jag på tåget påväg uppåt igen. I helgen spelar vi nämligen våran första tävling för säsongen, spännande!

Igår efter jobbet så åkte jag in till stan för att avnjuta en middag på vapiano, åt supergod mat och hade det trevligt! När jag kom hem runt 22 så blev det en dusch och sedan sängen. Nu har jag nyss kommit ut från en varm dusch efter att ha gått från bussen i spöregnet. Världens tråkigaste väder ute!

Nu ska jag packa klart min väska för avgång och sedan ska jag bara slöa i soffan. Imorgon väntas som sagt också jobb och sedan ska jag möta upp Sara på gymmet. Hoppas att ni haft en trevlig helg.

/ n

10 Oktober

En ordentlig sovmorgon tog jag mig idag. Eller ah, hade ställt klockan på 07:45 för att då slå på tvn men sedan när jag sett det jag skulle så stängde jag av och nästa gång jag vaknade var klockan halv 12. Ops.

Då klev jag iallafall upp, åt frukost. Nu sitter jag här efter att ha varit ner med tvätt i tvättstugan. Har även hunnit städa, packa lite och varit till centrum för att handla lite mat och presenter.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, laga mig lite mat som idag kommer bestå av tacotallrik och sedan ta mig en dusch. En ganska underbar måndag. Vad hittar ni på idag?

/ n

9 Oktober

Såja, det var helgens jobb. Snabbt gick det.
Imorgon är det måndag och jag är ledig. Ska bara ta det lugnt, kanske tvätta och packa lite bara. Hoppas på fint väder så blir det en promenad också. Nu ska jag sitta i soffan, äta mörk choklad och se på tv. Ha en fortsatt trevligt söndag.

/ n

7 Oktober

Så var det helg för många, men för mig så väntas jobb hela helgen lång. Just nu sitter jag i soffan och tittar på idol och när det är över så ska jag krypa under täcket.

Idag bokade jag biljetter upp till Sundsvall torsdag-söndag nästa vecka för en helg med massa träning och umgänge! Efter den trippen åker jag hem, jobbar 3 dagar och sedan bär det av upp till Sundsvall igen torsdag-söndag för säsongens första tävling. Spännande, nu drar det igång.

Hoppas alla får en underbar helg, njut!

/ n

6 Oktober

Nu beger jag mig till tunnelbanan och åker till friskis för att köra ett box pass med Sara. Wish me luck!

/ n

6 Oktober

Kan meddela att nu är det gjort.
Nu har jag efter mycket om och med sökt skola. Måste säga att det känns bra. Detta är vad jag sökt:

Utbildningar:
Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3
Stockholm
Uppsala
Sundsvall

Socionomprogrammet
Stockholm

Kurser:
Stockholm - Läs- och skrivundervisning - i teori och praktik
Sundsvall - Läs-, skriv- och matematiskinlärning
Uppsala - Utbildningssociologi A
Stockholm - Socialt arbete I
Stockholm - Psykologi I
Stockholm - Kriminologi I



/ n


6 Oktober

Goddag!
Idag är det torsdag, jag är ledig och sitter fortfarande i soffan med koppen på bordet. Klev upp runt halv 11 idag och har nyss ätit lite frukost. Nu ska jag berätta lite kort om vad vi fick göra i helgen och sedan ska jag städa lite.

Torsdagen: Åkte jag upp till Sundsvall tidigt på morgonen så när jag var framme runt halv 11 så åkte jag till mormor och morfar och fick äta underbar risgrynsgröt. Sedan åkte jag och morfar ut till birsta där vi gick en sväng på stadium och köpte en jacka och sedan åkte jag hem och gick ut med världens bästa hund, Laban!


Fredagen: Åkte jag och lillasyster Cassandra ut till birsta för att shoppa lite. Kom hem med lite smått och gott och även curlingkläderna! Väl hemma runt 15 var det bara att inprinsip byta bil och sedan åka in mot stan för att hämta Maria och Jossan, sedan begav vi oss upp till Östersund.


Vi kom fram runt 19 och vid 20 så hade vi samling på hotellet för att gå igenom helgen med alla andra lag. Det var färdigt runt 22 och då gick vi och la oss.

Lördagen: Började med hotellfrukost sedan vid halv 9 så var vi på hallen. Tränade på is fram till lunch och eftersom det var våran första gång på is för säsongen så tog vi det lugnt. Vi åt lunch och sedan åkte vi till vintersportcentret där vi fick testa några övningar ur det officiella fystestet. Det var inte som vi hade tänkt oss, men roligt att testa på. Här är bilder på några övningar.
  
   

Efter fystestet gick vi till hotellet och sedan åkte vi till hallen igen för att äta middag och spendera någon timme till på is, sedan blev det hem och sova.

Söndagen: Började även den med underbar hotellfrukost. Sedan vidare till hallen för att spela en 6 omgångars match. Sedan runt halv ett så begav vi oss hemöver och var hemma runt tre. Kvällen blev lugn och spenderades med mat och tv tittande.
 
 

På måndagen vid lunch gick tåget ner till Stockholm igen. Det var min helg, hoppas att ni också hade en händelserik helg!

Kan ju påpeka att alla bilderna är tagna med mobilkamera vilket resulterar i den inte alltför höga upplösningen.

Nu ska jag städa, hejs.

/ n

5 Oktober

Idag är det onsdag och jag har precis ätit middag bestående av flingor och mjölk, vet värdelöst. Men nu sitter jag iallafall i soffan och tittar på tv.

Igår jobbade jag 8-18 och sedan åkte jag direkt till gymmet för att möta upp Sara för träning. Vi tränade endast kondition och det kändes efter helgens första isträning men efteråt var det underbart skönt.

Idag har jag också jobbat 8-18 och kom hem för en liten stund sedan. Imorgon är jag ledig och har ingenting planerat under dagen förutom träning på kvällen. Så imorgon kommer bilder från helgen som jag lovade!

/ n

3 Oktober

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en helg fylld med träning. Återkommer när jag har ork att berätta vad vi gjort, ni ska även få se en bild på laget!

Nu ska jag äta mat och titta på tv, hejdå.

/ n

RSS 2.0