30 Augusti

Det är tisdag och jag har jobbat 7-14. Det gick bra, förutom lite trötthet men dagen gick fort. När jag kom hem så la jag mig i soffan och sov i drygt en timme. Känner mig lite bättre efter det. Gäller att ta vara på sömnen nu. Ikväll händer inget speciellt, ska bara ta det lugnt och snart äta lite mat och medicin, urk...

Imorgon jobbar jag 7-15 ungefär och efter det blir det bara hem och ta det lugnt. Önskar att jag kan träna, blir rastlös.

I helgen kanske min älskade mamma kommer ner till mig. Beror nog på lite hur jag mår. Men som det är just nu så är det jobbigt på nätterna att vara själv eftersom jag vaknar och har tungt att andas. Skönt att bli lite ompysslad!

/ n


29 Augusti


Without you

/ n

29 Augusti

Jag har en infektion i kroppen. Precis vad jag behövde, jävla skit. Aja, nu blir det medicin x2 och vila så hoppas vi att det inte blir värre utan bara bättre.

Tack för mig!


29 Augusti

Halloj!
Idag är det måndag och jag har nästan precis kommit hem från läkarhuset. Känner att det får vara nog med förkylning nu. Eller vad det nu är. Läkaren frågade mig hur länge jag varit förkyld och jag kan inte ens svara på den frågan. Jag har vant mig vid att vara förkyld året om typ. Sedan pendlar det bara från mild till jobbig förkylning. Men jag fick iallafall en läkartid vid halv 12 så är hemma och laddar med lite embla plåster nu utifall dom vill ta blodprov. Återkommer om hur det gick senare.

Blev ingen bloggning varken lördag eller söndag och det beror på så mycket som ingen sömn och jobb. Min katt har nämligen hållt mig vaken i typ tre dygn med att mjaua gärnet. För lite sömn gör inte min förkylning bättre så igår kändes det till och med som risk för feber. Men inatt har det varit lite bättre och jag har fått sovit lite men imorse var det tungt att andas.

Annars händer inte så mycket idag, skulle ha tränat både igår och idag men med hostan och trycket över bröstet tvingas jag avstå men hoppas att dom hittar något idag så att jag kan köra på med träningen igen. Sedan har jag en tvättid i eftermiddag som jag ska ta vara på. Annars blir det kanske att se någon film. Återstår att se.

/ n


26 Augusti

Dagarna passerar med super fart!
Idag är det liksom fredag, jag har jobbat 8-18. Efter jobbet så åkte jag hem, gick till affären för att handla. Tanken var att jag skulle handla lite smått till dagens middag som skulle bestå av tacos och sedan handla grejer till en efterrätt.

Men ett tips.. vet du vad du ska ha, gå isåfall in i affären, plocka åt dig allt du ska ha, betala och gå sedan snabbt hem. Kan lova att så var inte fallet för mig. Visste vad jag skulle ha vilket var typ, tacochpis, majs, frukt och vit choklad. Kan säga att min kasse typ bara bestod av gosaker när jag bagav mig hemåt. Eller ah, iallafall mer än vad jag skulle ha. Tänk att det alltid ska vara 4,90kr/hg på godis när man försöker motstå. Men såklart plockade jag mig en påse, det är ju trotts allt fredag? Men kan säga att efterrätten som jag tänkte göra och äta inte blev av så jag har endast tryckt i mig tacos och godis.

Imorgon väntar ännu en dag med jobb 8-18 så nu ska jag bara ta det alldeles jätte lugnt och sedan sova. Min katt höll mig nämligen vaken inatt vilket har resulterat i snor och halsont. Tackar vi för, älskar det!

/ n

25 Augusti

Fantastiskt efterlängtade datum, löööön!

Dagen började superbra både med lön och träning. Klev upp runt halv 10, åt frukost och sedan gick jag och mötte upp Sara vid tunnelbanan. Vi tränade sedan drygt en timme i parken här vid mig. Super skönt att vara ute och träna, vi var super duktiga!

Efter träningen gick vi hem hit, åt lite äpple och tittade på lägenheten. Efter det åkte Sara hem, vi gjorde oss klara och åkte sedan en sväng till liljeholmen. Fick med mig ett par shorts och två par tröjor hem. När jag kom hem somnade jag och My i soffan sedan var det matdags.

Efter maten har jag knåpat på min header som kanske vissa har lagt märke till. Är sådär nöjd men det får duga sålänge, har ingen fantasi.

Nu ska jag snart sova faktiskt, jobb 8-18 imorgon. Godnatt!

/ n


25 Augusti


Baby you light up my world like nobody else

/ n

24 Augusti

Gokväll
Gårdagen blev det inget inlägg för efter att jag jobbat 8-18 så åkte jag direkt till hornstull för att möta upp Sara för träning. Vi tränade på bra i ungefär en timme och när jag kom hem var klockan starx efter 21. Blev då en dusch, fil med musli som snälla Sara hade gjort (supergod) och sedan behövde min kära sambo lite kärlek.

Idag har jag jobbar 8-18 och kom hem för en liten stund sedan. Sitter nu i soffan och har nyss fällt en liten tår, känns jobbigt när människor ger upp någonting som man själv vill ha. Men det går över.

Snart är ju curlingsäsongen tillbaka och denna säsong kommer bli grym. Sista året som juniorer betyder satsning och jag fick här om dagen veta att vi kommer bli sponsrade vilket innebär att vi kommer kunna ha de kläder vi vill. Idag fick jag även veta av min far att vi blivit antagna till att få spela en tävling i Scotland vilket känns helt underbart, vilken grej!

Men nej, nu ska jag krypa under en filt och se på hollywood fruar. Sedan måste jag äte lite "mat". Imorgon väntas iallafall träning med Sara i långbro, grymt.

/ n

22 Augusti

Idag är det måndag och dagen till ära har jag jobbat efter cirka 10 dagar ledighet. Skönt att få igång vardagen igen men samtidigt oskönt. Men jag älskar mitt jobb, sådetså.

När jag kom hem så gav jag Mysan lite kärlek och vi tillsammans passade på att städa undan papperstussar under soffan. Ja, vi gör det faktiskt tillsammans. Kanske inte har samma mål med det hela men. Jag skjuter ut dom från soffan och hon skjuter tillbaka dom. Men tillslut fick vi bort alla.

Och ni som inte förstår alls vad jag pratar om så är det så att min katt My tror att hon är en hund. Hon älskar att leka "aport". Jag kastar papperstussar, hon hämtar, släpper den vid mig och jag kastar igen. Det slutar alltså med en heldel papperstussar under soffan.


Aja, nu sitter jag i soffan med katten sovandes bredvid. Jag borde äta någon middag men jag är inte så hungrig. Men får se om det blir någon mat eller om det kanske blir något lättare som kräm eller flingor?

/ n

21 Augusti

Det var väl inte igår... Jag ska försöka göra några av er lyckliga igen.. Ska försöka ta mig tid och göra en ny header och sedan försöka börja blogga igen.. Men man vet aldrig när det blir, men jag ska försöka!

/ n

RSS 2.0