Jag lever

Inte bloggat på länge nu, varken lust eller ork när solen skiner. Men nu är det söndag och för att dördriva tiden lite så slänger jag nu in ett inlägg och berättar var som hänt och inte.

Studenten börjar närma sig mer och mer och det känns. Efter mösspåtagningen så har man börjat inse att det faktiskt inte är så långt kvar i skolan. I fredags hade jag min sista riktiga lektion och det var lite sorgligt. Lärarna börjar säga hej då och berätta att dom kommer sakna oss.

I fredags så var iallafall släkten här och firade min syster. Det var trevligt, vi åt mat och satt ute på altanen ända till solen försvann. Det var mysigt. Solen är jukt varm och på kvällarna skriker det verkligen sommar så himla underbart! Efter att släkten åkte hem så blev det sova.

Igår blev det en rejäl sovmorgon och sedan dra på sig bikini och gå ut för att pressa. Helt underbart väder! Låg ute i solen ett bra tag och sedan blev det gå in, ta sig en dusch och fixa sig. Senare åkte jag, mamma och pappa till Ida där vi bjöds på tre rätters middag och det var mycket gott. Rullade typ ifrån matbordet sen.

Passade även på att plåta Ida och Buster lite igår, nere vid vattnet. Det blev fina bildere, men inte så svårt att misslyckas med fina modeller. Senare tog jag och Ida bussen in till stan. Gick till hennes kusin och hade det trevligt! Tog kvart över 2 bussen hem från stan och Cassandra var då snäll att hämta mig i kvissle. Väl hemma kröp jag ner i sängen och sov.

Idag är det söndag och vädret var även idag på topp. Hur varmt som helst och inte ett dugg blåigt. Jag klev upp runt halv 11, sprang ut för att sola. Insåg att det var himla varmt att ligga på gården så drog med mig syrran ut till berga där det alltid har en tendens till att blåsa. Det var inget undantag idag utan det blåste men ack så skönt det var, fläktandet behövdes för att klara av värmen! Låg där till ungefär 4 då vi åkte hemåt. Han inte mer än hem innan vi igen åkte iväg för att käka tårta hos mormor. Det var gott.

Senare så blev det middag och kusin vitamin kom hit för att få lite hjälp med matten, vet dock inte om jag var till så stor hjälp men kan ju hoppas! De åkte hem runt 9 och då blev det dusch och nu sitter jag här. Ska snart lägga mig ner och sova tror jag. Ska in till skolan imorgon för att träna på dansen med klassen. Dansen som vi ska ha på guldtrofeen. Blir trevligt. Ska även in på inskolning imorgon, hoppas att det går bra! Nu ska jag tänka på refrängen, jag ska försöka bli lite bättre på att skriva. Jag lovar!

/ n

Glass lektion

Idag är det torsdag och inte vilken torsdag som helt utan min lillasysters födelsedag så börjar med att säga grattis till henne!

Dagen började med ja må hon leva och sedan åkte jag in till skolan gick ner till vängåvn, åt lite glass med den del av klassen som kunde stå på benen idag. Det var mycket trevligt och glassen mycket god. Sedan satt några i klassen kvar, glassade i solen och gick och köpte oss lite lunch som vi åt tillsammans i solen. Sedan gick jag och Hanna till hedbergska hade psykologi. Fick veta betyg och lämna tillbaka boken.

Åkte hem med halv 4 bussen, tog medicin och sedan åkte jag med mamma och syster till juniskärs cafe där vi mötte upp mormor, morfar och micke. Vi skulle käka lite mat. Det var gott och vädret har varit helt underbart idag. Verkligen underbart att sitta vid vattnet och äta.

Kom hem för en liten stund sedan, har duschat och tittat lite på tv. Ska snart ta medicin igen. Men innan dess så blir det att ladda upp lite bilder här och snacka lite på msn.

Mösspåtagning 27/5-09




Glassigt 28/5-09



/ n

Mösspåtagning

Sitter just nu på skolan, varit på vårdcentralen nu på morgonen och fått medicin. Kan säga att jag aldrig i hela mitt liv vill ha halsfluss igen! Gör så fruktansvärt ont och magen gör ont, är hungrig men stoppar inte gärna in någonting i munnen. Har fått i mig lite yogurt och en liten bit macka. Vettefan vad jag ska käka till lunch. Blir troligen blåis för dom som är här, men får se om jag kan äta. Ska snart börja dansa lite tror jag. Känns dock som att jag börjar få feber då ögonen svider och jag fryser.

Till 13:00 så ska vi befinna oss nere på torget då det är mösspåtagning. Hoppas att det inte regnar bara! Såg inte så himla roligt ut på himmelen, blåser apa också. Ikväll var ju tanken att jag skulle ut med klassen, käka lite oså men får se om jag pallar.

Kan lova att denna jävla skit halsfluss nu förstört mitt liv! Jag tar studenten en gång i livet och då kommer den här skiten som gör att jag får käka stark medicin och ha ont som ett as. Jälva skit grej! :(

Fan

Blir nästan gråtfärdig. Haft svin ont i halsen idag ochnu kommer jag nyss hem från vårdcentralen där mamma tog ett halsprov på mig. Som ni kanske förstår så har jag somvanligt inte turen med mig utan har fått halsfluss. Så nu måste vi fixa medicin

Mamma pratar just nu med någon om medicinen och ska tydligen få den imorgon istället. Jag hatar att jag inte kan få vara frisk när jag verkligen vill det.


/ n


Tisdag

Idag var det en kort dag på skolan, åkte med mamma in till stan då hon skulle gå och shoppa. Slutade typ lika fort som jag börjat då vi inte skulle göra något speciellt. Fick reda på betyg bara. Sedan smet jag. Gick ner till mamma på stan och vi åkte en snabbis till birsta där jag köpte ett linne och en tröja. Sedan åkte vi ut till bommen då jag skulle hämta schema oså, fick dock inget utan bara veta på ett ungefär hur jag ska jobba. Ska dit på måndag igen på inskolning av kassa oså. Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, fortfarande lika ont i halsen så åker troligen ner till vårdcentralen senare för att ta halsprov.

Imorgon är det iallafall mösspåtagning klockan 13:00 på torget, då släpps det ballonger i massor och mössorna tas på. Före den så ska jag till skolan och träna lite dans med resten av klassen och även luncha. Senare på kvällen åker jag in till stan igen för att med några i klassen käka lite och sedan gå ut. Hoppas att vädret är med oss!

/ n

Typiskt

Blir så less jag är aldrig sjuk förutom om det är typ, nyår, julafton eller dyligt. Och nu skulle det inte förvåna mig om jag bli det nu också till studenten. Vägrar att vara sjuk då! Ska ju fan spela basket ogrejer. Sitter nu med halsont och hoppas för guds skull att jag känner mig bättre imorgon. Syster har nyligen haft halsfluss och det är inget jag vill ha!
Håll tummarna att jag får vara frisk.

/ n

Bilder från södra




Redovisning

Halloj, idag började dagen med skolan. Hade redovisning av min portfolio i foto. Det gick bra och jag är "nöjd" med mitt resultat. Redovisningen var iaf klar på typ 2 timmar och då käkade jag lite lunch på skolan med Emma och sedan gick jag ner till stan för att möta upp Ida. Stannade nere på torget då Frida, Linnea och Malin satt där och glassade i solen. Snackade lite med dom innan Ida kom. Hon gick och köpte sig en mjukglass och så satte vi oss i solen. Efter det blev det en kort sväng på stan. Mycket trevligt. Sedan åkte vi hem och nu har jag nyss ätit middag. Sjukt trött, har hunnit sovit lite också. Vilket kanske inte är det bästa man kan göra men så sjukt trött, skulle kunna gå och sova för natten nu. Men så blir det inte utan får försöka hålla mig uppe ett tag till.

/ n

Helgen

Efter en fantastisk helg är det nu söndag och imorgon är det skola. Ska berätta lite om gårdagen för er.

Lördag:
Började med att jag åkte till Ida, fixade till oss och förfestade lite. Sedan skjutsade hennes pappa upp oss till södraberget där vi serverades förrätt och varmrätt. Malin i min klass jobbade där upp och serverade vårat bort vilket var kanon. Efter en tids väntan började även showen som var bra men lite kort. Efter allt var slut så väntade vi på att Malin skulle sluta, hon skulle nämligen vara snäll och skjutsa ner oss till stan.

Väl nere på stan så visste vi inte riktigt vart vi skulle gå. Men efter ett tag så drog vi oss iallafall uppåt till aveny. Åldersgränsen var 23 men vi testade ändå och vi kom in. Kände sig ganska så lite där inne till en början men sedan blev det bättre. Så sjukt roligt var det iallafall. Grymaste kvällen på länge. Bra musik och trevligt folk! Var hemma runt halv 4 och då var det läggdags, kan dock meddela att det var grymt svårt att sova då det var ljust ute! Solen började typ gå upp.

Söndag:
Idag vaknade jag ganska tidigt, klev väl upp runt halv 11. Åt frukost och drog till Ida. Det var stålande väder så vi passade på att gå ut och gå. Gick bort till juniskärs café där vi köpte oss varsinn glass och satte oss på bryggan vid vattnet. Solen gassade på oss vilket känns nu, hettar endel i ansiktet. Där på bryggan satt vi i ungefär 2-3 timmar och bara pratade. Sedan gick vi hem till Ida igen och konstaterade då att vi gjort vårat träningspass för dagen nämligen gått runt 8 km. Solen fortsatte att skina och dagen har bjudit på en riktig sommarkänsla. Kvällen spenderades hos mormor och morfar där vi bjöds på grillat, mycket gott!

Vill bara tacka Ida för en super rolig kväll igår, var verkligen super duper roligt! Så himla underbart att ha en kompis som dig. You're the best

/ n

Student 2009


Fick hem korten som vi fotade på skolan för någon vecka sedan idag. Inte långt kvar nu!

Miley Cyrus


Morgondagen

Börjar med en sovmorgon sedan vid 3 så ska jag till Ida för att gör mig färdig. Hon och jag ska nämligen upp till södra berget på en show samt middag. Pappa vann på radion här om veckan och då fick vi två gå, snällt.

Tomas möter Lena
Artistparet Agneta Olsson och Peter Grundström i en glödande hyllningsshow till Tomas Ledin och Lena Philipsson. Nu smället det! Festen har börjat! Här är showen alla väntat på.

Efter showen blir det troligen utgång, vet dock inte vart eller när eftersom vi inte vet hur länge allt håller på. Det ska i vilket fall bli väldigt trevligt imorgon. Hoppas att ni också får en trevlig helg och lördags kväll!

/ n

Kvällen

Ja, kvällen spenderades med Ida. Vi har inte gjort så mycket, tittade lite på thailands filmen och sedan på talang och snackade! Kände för att spela lite bränn boll imorgon men typ ingen som kunde så det får bli en annan gång då vi även ska grilla. Något som vi dragit ihop varje år sedan vi gick ur 9:an och det är väldigt mycket och trevligt. Hoppas det blir av iår med, men det blir det troligen.

Ida åkte hem tidigare än väntat då hennes kille kom upp från dalarna. Roligt för henne, tråkigt för mig! Tack för den T, bjuder igen sen. ;)

Nu sitter jag här och försöker roa mig lite, går inte så värst bra. Känner att jag vill hitta på nått nu. Tur att det händer grejer imorgon iallafall så man får komma ut lite.

/ n

Känns som söndag

Idag känns det som om det är söndag faktiskt. Ganska jobbigt, känner mig helt seg i kroppen. Idag händer inte så värst mycket. Ska ta det lugnt och kvällen kommer nog spenderas med Ida. Nu gör jag inte alls mycket, sitter här och har nyss tagit hem lite musik. Har blivit kär i akustiska (?) låtar. Helt underbart att lyssna på. Ingen är hemma här heller, inte ens hunden. Får hoppas att dom kommer hem snart så man får lite sällskap.

/ n 


Kväll i soffan

Det blev ingen Ida idag. Hon var trött efter dagen/dagarna i matfors med barnen. Det är fullt förstårligt! Men i helgen ska vi ha roligt vännen. Ser fram emot lördagens bravader, hoppas det blir som förväntat och kanske till och med lite bättre.

Nu sitter jag här igen, har nyss tittat på film med mamma i tv rummet. Dock inte en hel film utan såg först typ halv dirty dancing 2 och sedan slutet av you, me and dupree. Mys. Men nu sitter jag som sagt här och gör inte så mycket. Laban ligger redan i sängen och sover. Ska väl försöka flytta på honom snart och krypa i sängs jag med.

/ n

T som i trevligt

Gårdagen bestod av Elin. Vi började dagen ute på birsta där vi gick och satt på ikea och snackade i ungefär halva dan. Efter ett tag åkte vi iallafall hem, var väl hemma till typ 5 och då skulle jag snart iväg igen då mormor och morfar skulle till oss för att äta lite mat. Så åkte och hämtade dom, åt mat och sedan åkte jag och Elin till bommen för att sola. Efter det så blev det dusch och sedan kom Elin ner hit, snackade lite och runt 12 då traskade hon hemåt och jag hoppade i säng. En trevlig dag!

Idag började dagen som "alla" andra ute på birsta. Skulle ut en snabbis för att fixa lite. Så jag Elin och Cassandra brassade ut. Dagen förstördes ganska fort av ett misstag som jag aldrig gör om. Suck. Åkte typ hem lika fort och nu har jag nyss ätit lite mat. Före det så var jag uppe hos Elin. Väntar nu på att Ida ska höra av sig och se om jag umgås med henne denna kväll. Får se vad som hittas på!

/ n


Birsta


Nu åker jag snart in till stan för att hämta upp Elin och sedan bär det av ut till birsta.

/ n

Dagens bilder

   

Dagen

Idag åkte jag in till skolan till 10 för att börja dagen med ett prov. Gick väl käpp rätt åt helvete men jag försökte iallafall. Men troligen blir resultatet inte så bra. Efter samhällen så tränade klassen på dansen som vi ska göra på studentdagen. Vi har tävlingar då. I början kändes det ganska kaotiskt, men efter några gånger så kändes det bättre. Dock så lämnade jag klassen efter ett tag och åkte hem.

Väl hemma gjorde jag inte så mycket, åt lunch och somnade framför tvn. Ikke bra! Sedan vaknade jag iallafall av att Laban kom och pussade mig i ansiktet, han ville ha mat och gå ut och gå. Så jag pallrade mig upp och gick en prommis med honom i skogen. Björn skräck har jag också, det är fan läskigt att gå i skogen själv. Håller på att skita på mig såfort något rör sig bland träden.

Aja, efter skogsprommenaden, åts det lite middag och sedan åkte hela familjen in till stan för att gå på fotos utställning. Tog inte så lång tid utan var hemma igen efter en timme och kvällen har jag bara spenderat framför tvn och lite telefon snack.

Imorgon blir det en dag på birsta med Elin. Ska bli trevligt, snacka och förhoppningsvis shoppa lite :)

/ n

Plugg

Sitter på ganska mycket plugg nu känns det som. Har försökt att ägna dagen åt plugg, men inte gått så värst bra. Inte haft så mycket för mig men ändå har dagen rullat. Varit lite ute, sovit lite framför tvn, åkt lite bli. Men nu sitter jag iallafall med samhällen som jag har prov på imorgon, försöker banka in allt i huvudet nu. Hoppas att det som bankas in räcker till ett g. Stökade även undan en ARL uppgift förut. Så nu är det bara svenska och psykologi uppgift kvar. Får se till att fixa allt denna vecka för nästa vecka finns det mycket annat roligt att göra. Mösspåtagning och lite sånt.

Nej, nu blir det att fortsätta göra ett försök att få in nått i huvudet.

/ n

Johan Palm

Nu snackar jag om den lilla killen igen. Johan Palm. Lyssnade nyss igenom hans nya album. Killen har utvecklats en hel del och vissa låtar är faktiskt riktigt bra. Fastnade speciellt för en, satellite heter den. Varför jag fastnade för den var nog för textens innehåll. Känner igen mig en hel del. Fin var den iallafall.

/ n

Tankar

Mycket som snurrar i huvudet, mycket tankar som vägrar att försvinna. Det är jobbigt, jobbat att jämt gå runt att hoppas, hoppas på att allt ska bli bra. Försöker lägga tankarna åt sidan, men det är svårt, förjävla svårt. Och det jobbiga är att jag inte kan neka det, jag saknar dig!

/ n

Söndagen

Idag är det söndag och jag har väl inte gjort så speciellt mycket. Har legat endel ute i solen, vilket var underbart. Men tanken på thailands stränder gör det jobbigt, vill tillbaka till den värmen. Men jag ska väl inte klaga, skönt är det iallafall att det är sol här överhuvudtaget. Det gillas!

Har till mesta dels suttit ute idag alltså, försökt att plugga lite också. Åkte även till mormor och morfar på eftrmiddagen och mormor hjälpte mig lite med ett skolarbete, tack för det.

Nästan nyss ätit en kycklingsallad från pizzerian. Snart bänkar jag mig framför tvn med lite chips och dipp med familjen. Hoppas att ni får en trevlig söndagskväll.

Måste tacka för en trevlig kväll igår också, tack :)

/ n

Grattis Norge


Och grattis till denna söta pojk som igår vann eurovision song contest 2009. Grymt charmig kille som var väl värd segern. 2010 går ESC alltså i Oslo och frågan är om man inte ska försöka dra sig dit och titta. Skulle nog vara en grym upplevelse. Får se hur det blir med den saken. Ännu en gång grattis Alexander till vinsten!


Musik


Trollen mina


Laban, Hunden som tror att han är liten och som helst inte är med på bild

Pucko, Kaninen som tror att han är en hund och som älskar kameran

Kan man göra annat än skratta!


HV-Projekt

HV-Projektet är något som vi på foto har varje år. Detta år är temat "Det ljuva livet" och alla personer i varje årskurs ska delta med en bild samt text till ämnet. Fri tolkning. Bilden som ni ser 2 inlägg nedanför är den bilden och texten som kommer att ställas ut under mitt namn.

Elev utställning
19:e maj - 30:e maj 2009

Vernissage på Fotomuseet 19:e maj kl. 17:30.

Så skulle du möjligtvis befinna dig i Sundsvall någongång under tiden så är du varmt välkommen att kika på våran utställning. See you there! :)


Design

Så har jag gjort ett försök åt en ny design. Den får duga sålänge och jag hoppas att den bringar lite sommar känsla. Ja, för man kan väl nästan säga att sommaren har börjat komma. Idag har det varit en underbar dag, varmt och skönt.

Annars har det väl inte hänt så jätte mycket de senaste dagarna. Igår var jag hos Ida och såg ESC vi mös på som vanligt. Sedan åkte jag hem och sov så gott så.

Idag började dagen i skolan, vet dock inte vad vi ens skulle in och göra. Fick sluta 2 timmar efter att vi börjat och på den tiden hade man typ hunnit äta lunch och tjejerna tog en glass på stan. Sedan blev det att åka hem, gå ut en prommis med Laban i skogen vilket är underbart nu när man kan gå i skogen utan att klafsa runt bland en massa snö.

Imorgon ska jag troligen till Ida och umgås med henne, tomas och hans son. Om dom inte har ångrat sig förstårs :) Annars händer det väl inte så mycket denna helg, bara ta det lugnt och kanske förhoppningsvis plugga lite samhälle eftersom jag har prov till veckan.

Kan ju annars bara meddela att det där med att "gå ut och springa" sätter sig jävligt bra i munnen och även här på bloggen. Men det händer inte så mycket mer. Men måste ju iallafall vara något positivt över att man ens tänker tanken? ;)

Njut av helgen för den är snart slut, go natt!

/ n

Det Ljuva Livet


Var nöjd med
Allt som livet ger
Och allt det som du kring dig ser
Glöm bort bekymmer, sorger och besvär!


Skolan

Sitter nu på skolan och väntar på att klockan ska blir lite mer. Nyss lämnat in min rapport i samhälle vilket känns skönt! Dock lär jag nog få tillbaka den med en massa fel. Men sak samma, lär mig ändå aldrig skriva en rapport.

När klockan börjar närma sig 3 så ska jag och Hanna traska bort mot hedbergska och ha psykologi. Dock vet jag inte vad jag riktigt ska dit och göra. Jag är klar med allt, håller bara på med extra uppgift nu om inte känns så nödvändig att göra. Får väl förhoppningsvis sluta tidigare.

Ikväll händer annars inte så mycket, kanske tar mig i kragen och går ut och springer en bit. Om min mage tillåter vill säga. Den är inte på min sida nuförtiden. Svin jobbigt!

/ n

Liten ändring

I brist på fantasi blev det bara en liten ändring i bloggen för tillfället. Ska byta färger oså en annan dag när jag har tid och ork, men nu blir det sängdags. 

/ n

Min lediga dag

Kan väl inte påstå att jag utnyttjat den på bästa sätt kanske. Började med att jag vaknade imorse av att jag trodde klockan vad typ 10 men den visade sig vara halv 12 så jag typ flög upp ur sängen. Tänkte mest på att stackars laban inte fått varit ute. Men då visade det sig att syster var hemma och gick ut med honom så det var skönt!

Satte mig vid tvn och åt frukost och sedan blev det plugg. Så har faktiskt fått en sak undanstökad idag och det är svenskan vilket är skönt.

Kom hem för bara en liten stund sedan, har varit ute på birsta med mamma. Fick en sjal och lite smink med mig hem. Jag som trodde att jag skulle komma hem med flera kassar. Men så är det jämt när man vill hitta nått så gör man det inte.

Kom och tänka på nästa vecka idag, det är ju typ röd dag på torsdagen eller nått. Så förhoppningsvis är man ledig torsdag, fredag. Om det är så det ligger till så går jag bra en dag i skolan nästa vecka. Det skulle vara najs!

Ska skaffa en ny design snart också, bara jag får tid att jobba med det. Håll utkik :)

/ n

Iceland


Hon var ju inte alltför dålig på att sjunga den där tjejen, grymt!

Gonatt

Nu ska jag dra dagen lite kort för er. Som ni märker så blir det inte alltför mycket bloggat från mitt håll, vilket beror på att orken inte finns där. Det är annat som lockar.

Men nu till dagens händelser. Började dagen med en jobbig uppstigning ur sängen, det är jobbigt att kliva upp tidigt fattar inte att man måste börja skolan så tidigt. Aja, pallrade mig in till skolan där jag först hade psykologi. Sedan gick jag bort till skolan och hade samhälle, de andra i klassen hade prov medans jag satt vid datan och försökte skriva rapport. Gick hem lite tidigare eftersom ingenting blev gjort. Var hemma till 12 då jag åt mat och sedan somnade framför tvn.

När jag sedan vaknade var jag allt annat än pigg men pallrade mig ändå upp för att gå ut med laban. Vi tog en prommis i skogen och stannade även kvar upp vid fotbollsplanen ett tag och bara njöt av det gröna gräset. Det var iallafall grönt där vi satt. Sedan gick vi hemåt.

Väl hemma så ringde Elin och hon kom ner för att umgås lite med lilla mig. Vi snackade mest vilket är välbehövligt när vi ses. Det var trevligt. Efter att båda ätit tog vi bilen till bommen för att sola lite. Vet inte om man blev så speciellt brun men skönt var det iallafall. Sedan åkte vi hemåt.

Väl hemma hoppade jag in i duschen eftersom solariet inte gör en alltför fräsh förutom färgen då. Duschade och sedan gick jag upp till Elin för att titta på ESC. Måste bara påpeka att det inte fanns några sådär jätte bra låtar precis. Inte om ni frågar mig iallafall. Aja, kom hem för en liten stund sedan och ligger nu i sängen. Ska snart stänga av datan och lägga huvudet på kudden.

Imorgon är jag ledig och den lediga dagen ska jag ägna åt plugg. Hoppas att jag gör som jag lovar. Gonatt!

/ n


Konstigt väder

Att det är, vädret har humörsvängningar.. Regn, sol, moln, regn, sol, moln...

Nu ska jag och elin iallafall brassa iväg och sola lite. Uppdaterar mer ikväll.


/ n


Härliga årstid

Gud vad tiden och dagarna går fort nu när det är så pass ljust ute hela tiden. I love it! Nu är klockan lixom halv 9 och solen strålar fortfarande och en blå himmel visar sig ovanför.

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon, var chaffis igår så kom väl i säng runt 2. Så imorse klev jag upp vid 1, åt frukost och sedan satt jag i soffan i några timmar och tittade på tv. Sedan gick jag ut, mamma och jag har fixat upp studsmattan oså. Annars har det inte hänt så speciellt mycket, söndagarna har kvar sin tråkiga vana. Förstår inte varför just söndagar ska vara så tråkiga och sega.

Imorgon är det iallafall måndag och ska in till skolan för att fotas i studentmössorna. Något annat ska jag nog inte göra på skolan imorgon så efter det blir det till att åka hem och förhoppningsvis ta på sig bikinin och lägga sig och pressa och drömma sig tillbaka till thailand :)

/ n

Grymt duktig kille


Studentklänningen


Hemma

Nu är vi hemma igen. Hemresan gick bra och det var skönt att komma hem. Men nu efter att ha varit hemma i 2 dagar så vill man tillbaka. Det är helt sjukt att man aldrig kan vara nöjd! I vilket fall så är vi nu hemma och får leva med det. Det som är skönt är att ha kommit hem till våren och slippa snön.

Idag har det varit fint väder. Har inte gjort så väldigt mycket. Sov ut imorse och det var väldigt skönt, man behöver komma ikapp med tiden.

I torsdags fick jag träffa Ida igen, det var mycket trevligt! Snackade endel och sedan åkte vi bort till Philip och umgicks med honom lite grann. Det var en trevlig kväll som avslutades med att krypa ner i sin egen säng för första gången på 1 månad och det var underbart.

Igår var det dags för att gå tillbaka till vardagen. Började dagen med skola, det var trevligt att träffa alla igen men att plugga kan jag inte påstå att jag har saknat. Efter skolan åkte jag med mamma, cassandra och daniel ut till birsta för att titta lite. Köpte mig en studentklänning så nu är den saken klar och det känns skönt!

Sedan när vi åkte hem så skulle vi äta middag och vi grillade. Kött, potatis och sås. Det var gudomligt gott! Svenska maten är underbar kan jag lova, det skulle ni också förstå om ni levt på ris i 1 månad. Usch, tanken på ris får min mage att virdas om.

/ n


Sista dagen + Hemresa

Hej.
Ja så nu är dagen kommen då det är slut på det roliga här i thailand. Idag är det sista dagen. Efter frukosten gick vi till poolen för att pressa lite. Kom nyss upp därifrån och vi håller nu på att göra oss iordning. Packa väskan, duscha m.m. Ska checka ut vid 13:00. Efter att vi har checkat ut så ska vi ta en taxi till MBK, där blir det först lunch och sedan shoppa ihop det sista. Blir nog även middag på MBK. Ska strosa runt där ganska länge kan fram till 18:00. Då åker vi tillbaka till hotellet för här har vi då tillgång till dusch om vi vill fräsha upp oss. Sedan kommer det en bil och hämtar oss här på hotellet vid 21:00 och då åker vi till flygplatsen. Tar ca 45 minuter dit. Väl på flygplatsen blir det en lång och tråkig väntan på att få kliva på. För hoppningsvis går tiden fort. Planet lyfter härifrån 01:00 så det kommer vara en trött familj som sätter sig på planet. Förhoppningsvis är det inte alltför mycket folk som ska flyga utan man kan få lägga sig och sova på en egen rad.

Alla mår fint förutom att alla nog har lite resfeber. Men det ska bli skönt att komma hem samtidigt som man är så väl medveten om att man kommer vilja åka tillbaka efter en vecka i sverige. Hoppas att flygningen kommer gå bra och att tiden går fort så att man kommer hem någon gång. Kommer inte blogga nå mer nu härifrån thailand vad jag tror utan vi hörs igen när jag kommer hem. Ha det bra!

Bangkok

Halloj!
Förlåt för den dåliga uppdateringen men det trådlösa nätet har inte funkat här. Men nu har jag fått igång det och hoppas att det fortsätter funka.

Iallafall igår landade vi i bangkok efter en ganska omtumlande flygning. Efter lite ostadigt väder så var det mycket skönt att kommer ner med båda fötterna på jorden igen. Från flygplatsen blev det taxi till hotellet.

Vi bor på ett jätte fint hotell här i bangkok. Vi bor i en svit på 17de våningen. Det är som en lägenhet som är större än vårat hus.

Idag måndag började vi dagen med en tidig uppstigning, nämligen klockan 06:15 (!) då gick vi ner för att äta frukost. Vid 07:30 blev vi hämtade av en bil som vi skulle åka med på en tripp. Vi fick nämligen extra pris på en guidad tur när vi bokade bil från flygplatsen så vi tog den. Turen började iallafall vid piren där vi med en massa andra människor skulle åka båt i bangkoks kanal. Det var en trevlig tripp med olika sevärdheter. Kändes dock som att man begfann sig i göteborg och åkte paddan.

Efter båtturen så skulle vi på "statsguidning" men det visade sig vara endast stopp vid en massa försäljare som, skräddare, diamant grej m.m. Mycket jobbigt!

Efter att vi bilvit avsläppta vid hotellet vid 12:00, gick vi upp, bytte kläder och tog taxi till MBK. Där åt vi lunch på en gång och  det blev med ett trevligt återseende som vi slank in på mc donalds för att äta oss ett meal. Sedan blev det shopping för hela slanten! Var där i ca 5 timmar, då kropp och framförallt ben och fötter sa ifrån. Vi åkte hem, duschade och har nyss kommit hem från "marknaden" där vi ätit oss en middag bestående av pizza. Snacka fettis dag. Fick även med oss några påsar hem från marknaden med grejer.

Kan ju meddela att dagen har givit endel upplevelser. På MBK såg vi självaste Runar, ni vet han som varit tillsammans med Carola. Var väldigt coolt kan jag lova. Sedan på resturangen som vi satt och åt middag på så befann sig ingen mindre än Andreas Jonsson. Pappa vinkade in honom till vårat bort när han var på väg att gå och han var en mycket trevlig prick. Tog i hand och snackade med oss.

Just nu sitter hela familjen ute i vardagsrummet och tittar på tv och äter gott. Imorgon blir det pressa och sedan en guidad cykeltur. Hoppas det blit bra! Allt bra med oss annars, hemlängtan är stor samtidigt som man inte alls vill åka hem.

Ha det bra!

Hej då koh lanta

Idag är det söndag och det innebär resdag för oss. Har nyss varit och ätit frukost och klockan 11:00 kommer en mini buss och hämtar oss här på hotellet. Då väntar en ca 2 timmar lång bilresa till krabi flygplats. Där blir det lunch och sedan går planet vid 15:40 till bangkok. Är väl framme i bangkok någon gång runt 5. Då blir det bil till hotellet vi ska bo på.

Inatt har det varit ett riktigt otäckt väder här. När vi satt och åt middag vid vattnet så såg man blixtar som lyste upp hela himlen och det var högvatten vilket det inte burkar vara på kvällarna. Men även fast vi klart och tydligt såg att det blixtrade hörde vi inget buller. Men på kvällen kom det hit. Och det var ganska obehagligt, man hade hunnit somna och vaknade sedan av världens dån. Hela huset typ skakade när åskan satte igång. Det blåste apa, regnade och åskade.

Så idag är vädret inte det bästa vilket är ganska skönt. Något mer som är skönt är att veta att vi ska åka bil till krabi och inte båt. Vågorna på havet är inte så småa om jag säger så. Sedan är det såklart himla skönt att det inte är strålande sol när man ska lämna stället för avgasbelagda bangkok.

Nu ska jag packa det sista och sedan blir det avfärd, får se om vi har nätkontakt i bangkok.

Hörs!

Ångest

Idag är det våran sista dag vid stranden. Det återstår fortfarande 5 dagar för oss i thailand men idag är det sista dagen på koh lanta, imorgon blir det flyg till bangkok. Så idag blir det pressa! Redan legat ute före lunch och solat men man är ganska mätt på solen så nu sitter jag inne på rummet och laddar upp innan jag ska ut igen.

Det är lite molnigt idag vilket är lite tråkigt och kanske lite farligt då vi nu har lite ångest och helst inte gör annat än att steka. Förhoppningsvis leder det inte till några brända kroppar!

Hoppas att alla där hemma har det bra, gör inte slut på solen för vi behöver lite när vi kommer hem!

Nu blir det smörja in kroppen med olja och sedan ut och pressa, cyaa :)

RSS 2.0