Sjukling

Yesbox, jag är sjuk. började igår (söndag) då jag kände mig hängig redan på jobbet. Jobbade 08:30 - 15:00. Var chafför på lördagen också så kom inte i säng förens runt 3 så med få timmars sömn pallrade jag mig iväg till jobbet. Var som sagt ganska seg och väntade bara på att få sluta. Åkte hem, bytte bil och åkte hem mot stan. Firade kusin och Anette i efterskott och sedan åkte vi hem. Jag hade då feber och la mig direkt i sängen för att få upp värmen, frös som en tok.

Slutade med att jag innan jag skulle sova tog tempen och hade då 39 graders feber. Somnade som en stock och imorse vaknade jag, mådde fortfarande sådär så ringde och sjukanmälde mig eftersom jag skulle jobbat idag. Har inte gjort någonting alls idag. Har dock fått i mig lite mat vilket jag inte fick igår. Har haft jätte ont i huvudet och kroppen hela dagen och febern har pendlat fram och tillbaka. Får se hur jag mår imorgon. Mår jag bättre så är det jobb som väntar.

Nu ska jag titta på tv och slappa.

/ n


Efter en middag

Sitter nu här efter att ha ätit lite mat. Dagen har spenderats på stan med min kusin, Amanada. Vi gick runt, kikade och snackade på. Det var trevligt och jag är glad att jag har henne som kusin, bäst!

Shoppade inte alls mycket utan bara några små grejer. Runt halv 6 så gick vi till bilen för att åka hemåt. Jag skjutsade hem henne och sedan åkte jag hem till mig. Kom hem för bara en liten stund sedan alltså.

Nu ska jag vänta på att min vän Elin pelin ska ring och säga att hon är färdig. Vi ska nämligen åka och sola lite grann! Börjar blekna bort nu så hoppas att jag får lite färg.

Imorgon är det fredag och jag, Elin och Amanda ska boka hotell i thailand. Kommer bli kanon, tror att jag kommer inse imorgon att vi snart åker dit och har det underbart! Sedan på kvällen blir det utgång, hoppas på en trevlig kväll.

/ n

Ny design

Jag hade tråkigt fram mot kvälls kvisten och gjorde ett försök på en ny design. Dock blev den tråkig men i brist på ideér så får den duga så länge!

Imorgon blir det stan med kusin vitamin och nu är det god natt för min del. Eller ska först se dubbel avsnitt av paradise hotel. Jag vet mobba mig inte, men man blir faktiskt beroende av att titta på sånna serier när man väl börjat.

God natt

/ n

Sarah Dawn Finer


Regnigt

Just nu öser det ner regn från ovan och jag håller på att klia sönder mig av myggbett som gårdagens svampplockning givit. Myggor är inga snälla djur tycker jag!

Dagen har jag iallfall ägnat åt att måla färdigt systers rum så nu är det färdig målat, dock inte klart då det saknas en fondvägg och massa möbler. Men fondväggen ska tappetseras så det går på ett kick. Sedan är det frågan om jag ska börja gör om i mitt rum?! Har velat göra om mitt rum väldigt länge men aldrig blivit av. Nu när syster börjat inser man vad mycket arbete det kräver så frågan är om jag orkar. Dock är jag kanske aktiv på att få klart saker när jag väl börjat så tror att jag skulle klara det. Men vi får se hur det blir med den saken.

Eftersom jag inte vet hur länge till som jag bor hemma så känns det också lite sådär. Vet inte om det är nödvändigt att göra om mitt rum om jag ändå snart inte bor här längre. Låter som att jag ska flytta imorgon men riktigt så är det ju inte. Men flytta kommer jag göra, men frågan är när.

Smarta jag har även målat och slitit med ringen kvar på fingret vilket jag fått sota för nu. Jag märkte idag att jag fått en härlig blossa under. Underbart!

 
the room

Efter att ha målat färdigt i rummet så åkte jag ner till ica med mamma för att handla lite mat. Kom hem för några timmar sedan och sen dess har jag bara slappat framför tvn och varit allmänt seg. Känner starkt för att gå ut och promenera lite men vädret gör att jag skippar det. Blir bara kall, dränkt och allmänt deppad om jag skulle gå ut nu. Men jag hoppas på ett uppehåll så att jag kan ta mig ut.

  
åh vad jag älskar mygg

/ n


Vilken lång dag det har varit

Klockan är nu halv 9 och det känns som att jag skulle sovit för längesen och att klockan skulle kunna vara mitt i natten. Ställde klockan på halv 11 imorse för att inte sova bort hela dagen. Jag klev då upp, satte mig med frukosten i soffan framför tvn och sedan städade jag upp lite på mitt rum. Efter det så kom mamma hem och jag trodde att vi skulle ut och plocka svamp men då skulle vi vänta på att Karin skulle ringa och det blev inte föräns vid halv 4 ungefär. Så då drog vi iväg till skogen alla tre för att plocka lite svamp. Det var min svamp debut för övrigt. Jag hade tänkt att plocka lingon medans dom andra två plockade svamp men jag ångrade mig snabbt och började även jag plocka svamp. Jag hittade massor och hade i slut änden plockat mer svamp än både mamma och Karin.

Vi var ute i drykt två timmar och strosade mitt ute i skogen. Myggen och svetten gjorde oss sällskap. Såg dock vaken björn eller älg, happy me! Har lite björn fobi när man är i sån där skog. Känns som att dom skulle trivas som fisken i vattnet och däröfr dyka upp framför en bara för att det är jag. Men jag slapp, händer väl någon annan gång.


Här får ni en bild på min och mammas fångst.

När vi hade svampat klart så åkte jag och mamma för att handla lite mat, åkte sedan hem för att äta den och det var mums. Efter maten blev det att ta på sig målarkläderna och gå in i systers rum för att måla lite. Gick på en kick och sedan blev det en efterlängtad dusch.

Nu sitter jag här men ska snart bege mig till vardagsrummet för att glo film med de andra i huset. Har lånat männen som hatar kvinnor av morfar så det blir den som visas ikväll med lite naturgodis som till tugg. Mysigt hurrunini!

/ n


Thailand

Räknade och insåg just att jag om cirka 50 dagar njuter av sol, bad och umgänge i thailand!
På fredag ska vi tjejer nog ses och boka klart hotell, vi kommer få det underbart.

LÄNGTAR


Underbart

Idag var det första dagen på länge som jag kände mig riktigt ledig. Sov ut, klev väl upp runt halv 12, åt frukost, tog en prommis med laban i skogen och sedan började jag hjälpa mamma med att måla systers väggar i rummet. Det brukar vara ganska roligt att måla men det var fan inte roligt, färgen sög in som bara den i väggen och en burk färg som skulle räckt till alla väggar räckte till knappt en. Så har slitit på med att måla en stor del av dagen och när det var färdigt så blev det lite solning och sedan var jag ut och sprang en sväng i skogen. Benen kändes som bly så det var jobbigt, men tog mig iaf runt och nu ska det bli ändring på det här. Börjar cykla till jobbet nästa vecka igen.

Nu är klockan strax efter 8 och det började nyss en film på 4:an dock ska jag inte se den eftersom mamma hyrt en film som vi ska kika på, har redan sätt den men ändå blir trevligt. Funderar på att poppa en påse popcorn till också, onyttigt men så jävla gott!

/ n

Några lediga dagar

Nu har jag ledigt till vecka 36 vilket ska bli underbart! Ska inleda ledigheten med en god natts sömn och sedan ska jag ut och springa imorgon efter frukost hade jag tänkt. Hoppas på att solen står högt på himelen imorgon också så att man kan bättra på brännan lite medans alla andra börjar i skolan.

Tror att jag smått börjar inse att jag inte kommer vara en av dom som tidigt kliver upp för att sätta mig på en buss till plugget. Känns faktiskt skönt att slippa de, tror det beror på att jag jobbt så mycket som jag har. Hoppas bara att jag får fortsätta jobba lite för jag vägrar bara gå hemma och inte göra något.

Något jag börjat längta till grymt mycket nu är curlingen. Vill börja träna igen! Säsongen drar inte igång förens om någon månad och det ska bli så grymt roligt att gå ut på is igen. Tror att det kommer bli en bra säsong. I miss my girls! Inte har vi setts nått i sommar heller, ikke good. Ska bli roligt att träffa alla igen iallafall och träna hårt för att nå de resultat vi vill. Ska bli spännande att se hur det funkar med 2 lag också. Eftersom Linn nu inte längre är junior så ska min lillasyster, Cassandra hoppa in och spela med vårat junior lag. Tror att det kommer funka bra! Pepp på att börja spela nu.

Nu ska jag sova, god natt!

/ n

SOL

yeeees, idag är himlen blå, solen skiner och värmen är tillbaka. Vaknade bara för en liten stund sedan och nu blir det ut och ta vara på soltimmarna innan jag ska iväg och jobba. Jobbar 3-8 ikväll, hoppas de timmarna går fort idag också. Sedan visar min kalender en ledig vecka i veckan, det ska bli skönt och fint väder ser det ut att bli också, då blir det att ta igen sommaren för mig! Får väl se om den lediga veckan håller i sig eller om jag behöver hoppa in och jobba. Återstår att se.

Nu blir det stek, hej då!

/ n


Regnet det bara öser ner!

Vilket skit väder det är ute, är sommaren slut? Det är ju nu den ska börja eftersom jag har mina lediga dagar.

Vistelsen i Stockholm var toppen och det var verkligen skönt att komma ifrån Sundsvall och bara se något annat. Vi åkte ner på torsdagen, resan gick bra men när vi nästan var framme fick vi stå i kö in till Stockholm. Har jag aldrgi varit med om, det brukar vara kö i stan men aldrig varit med om att det varit det in i stan. Fick stå i kö i cirkus 1 timme. Det var välrdens skitväder, det regnade som bara den. Brunnslocken lyftes från marken av allt regn vatten. Tillslut var vi framme på söder där vi skulle bo hos en kompis till familjen. Vi gick in med grejerna och sedan gick vi på en italiensk resturang där intill. Där sprack även min fina vardag, efter att inte ha druckit dricka eller ätit speciellt med skräpmat tröck jag där i mig en pizza fast ännu ingen dricka för jag tog ett glas vatten till. Det var iallafall grymt gott! Sedan gick vi hem och sov.

Fredagen spenderades på stan, jag, mamma, nellie och lisa gick i affärer och gjorde även lite små kap. Vi gick sedan och åt lunch och då blev det såklart mcdonalds, där sprack min diet ännu mer då jag åt en hamburgare samt en dricka. Attans! Efter att vi var nöjd med stan så åkte vi hemåt, gjorde oss klara och sedan åkte vi ut till Lena, Lasse, Caroline och Fredrik som flyttat till hus. Där kikade vi runt lite och sedan tog vi tunnelbanan till stan och gick på resturang. Vi åt på kamarina och de har verkligen världens godaste mat! Så efter en grymt god middag åkte vi till söder, jag bytte till varmare kläder och sedan drog jag, carro och cassandra in till stan och kungsan där det var ung08. Det var väl sådär, men några gryma dansare fick jag iaf skåda. Åkte sedan hem och sov.

Lördagen vaknade jag, gjorde mig klar och sedan gick jag med mamma ner mot stan. Jag gick sedan mot centralen för att möta upp Lucas som jag skulle spendera dagen med. Vi gick och köpte oss varsinn glass och snackade på. Tror aldrig att jag har gått så mycket kan jag säga. Vi gick, gick, gick o gick! Skulle promenera till skansen men lyckades ta alla vägar som inte ledde dit. Tillslut kom vi dit iaf, satte oss och snacka och gjorde sönder min sko. Kan säga att jag hade på mig gladiatorskor från thailand vilket inte är dom bästa skona att promenera 38 mil i precis. Klockan drog iväg och runt 6 gick jag med honom till centralen igen, sa hej då och sedan gick jag till hemåt. Kan inte påstå att mina fötter mådde sådär jätte bra, men hade en trevlig dag iaf!

På kvällen var det dags för midnattsloppet. Vid 7 så gick jag och mamma ner mot stan för att träffa upp några kompisar. Vi satte oss och tog något att dricka och inväntade sedan att loppet skulle börja. Runt halv 11 så började löparna att passera och det är en grym upplevelse att se alla människor. Det var drygt 21 000 personer som sprang. Alla med grön tröja, man blev nästan lite vimsig när man tittade på dom. Runt halv 1 begav vi oss hemåt och sov.

Söndagen var lika med hemgång. Kom ifrån söder runt 2 och då åkte vi vidare till upplands-väsby för fika och upp plock av Lisa som skulle följa med oss hem. Var hemma runt 7 då det blev middag hos mormor och morfar och sedan hem för att sova.

Söndag till onsdag har Lisa alltså varit här hos oss och det har varit trevligt. Vi har gjort en massa saker som bowlat, varit på stan, norra, spelat golf och snackat. Inte en lugn stund. Det var mycket roligt att hon varit här, var så längesen man träffades!

Jag började jobba på onsdagen och sedan dess har jag jobbat varje dag. Jobbar idag och imorgon också och sedan är jag ledig i veckan vad jag vet än så länge. I onsdags var jag iaf med Elin, vilket jag troligen ska ara ikväll också efter jobbet. Alltid lika trevligt att umgås med henne.

Men nu börjar klockan bli mycket och jag ska göra mig iordning för att sedan åka till jobbet. Börjar 3 och slutar 8 så det är inte ett så långt pass så jag hoppas att det går fort.

Lååååååångt inlägg, förlåt!

/ n

Killen är grym, njut!


Robin Bengtsson

LEDIG

Gud vad underbart att idag ha jobbat sin sista sommarjobbs dag! Jag behöver lite ledighet för att varva ner lite nu. Jobbar inte förens nästa vecka nu och då är det extrajobb som börjar. Har fått några små utspridda pass, vilket är bra och jag tar gärna emot flera. Imorgon är jag som sagt ledig och då hoppas jag på fint väder! Ska umgås med Elin också, alltid lika trevligt.

På torsdag så åker jag, mamma och pappa ner till stockholm runt lunch, blir borta till söndag. Det ska bli underbart skönt att få komma bort och koppla av.

Just nu sitter jag under ett täcke i soffan och tittar på lite tv. Elin kommer nog snart ner och umgås lite med mig innan jag ska sova. Blir myspys de!

/ n


Motion

Fy vad jag rör på mig ovanligt mycket nuförtiden. Ganska impad över mig själv om jag ska vara ärlig! Jag antingen cyklar till jobbet eller är ute och springer. Det är faktiskt väldigt skönt och väl behövligt.

Nu är det vecka 32 vilket innebär att nästa vecka är det 33 och min sista sommarjobbs vecka. Jobbar bara måndag och tisdag den veckan så det känns skönt. Men samtigt så känns det lite konstigt att gå ifrån någonting som man ägnat sig åt hela sommaren, nämligen arbete. När jag nu börjar blicka framåt i min kalender så inser jag att jag kommer få hur mycket tid som helst. Från att dagarna har varit proppade med jobb blir det tomt. Det känns naturligtvis både skönt och inte eftersom något jag saknat i sommar har varit tid, det finns mycket som jag velat lägga tid på men inte kunnat tyvärr. Men det kommer bli lite skrämmande att bara vara hemma på dagarna när folk går i skolan och arbetar. Jag har inte sökt något jobb eller skola, vilket innebär att jag endast kommer jobba extra om det behövs men annars bara vara hemma.

Idag har jag jobbat, det har varit en väldigt seg dag med ett 12-20 pass. Imorgon blir det nog ännu segare då jag jobbar ett jobbigt pass nämligen 09:30-19. Men jag hoppas att dagen går fort. Efter jobbet ska jag nog umgås med Ida lite grann.

På fredag jobbar jag också ett 12-20 pass. På kvällen kommer kusin hit och vi åker sedan tillsammans efter att jag slutat till Elin för att umgås och snacka lite Thailand. Kommer att bli trevligt, vi tjejer kommer få det grymt i värmen och på playan!

På lördag blir det först drakrodden i stan med Ida, T och kusin tror jag. Sedan på kvällen ska jag ner till juniskärs cafe med Idas familj och kanske min familj för att umgås och "dansa" till live band. Tror att det kommer bli roligt men jag får lite ågren då jag vet att det är Idas sista kväll hemma. Det skär i hjärtat att veta att hon inte kommer att bo i skottsund längre. Bara tanken att inte kunna gå dit och snacka eller bara få sig ett skratt kommer att bli jobbigt. Men jag hoppas att vi kommer ses mycket ändå, även fast det är en bit!

Är förövrigt LEDIG på lördagen, mycket skönt.

Men sedan blir det jobb, söndag, måndag och tisdag. Blir att fira mormor som fyller år på onsdagen och sedan åka till Stockholm på torsdagen. Ser fram emot resan till Stockhom med familjen. Ska bli så underbart att få komma härifrån och göra något annat efter en hel sommar med jobb.

Nu ska jag krypa till kojs, ska ju jobba hela dagen lång imorgon!

/ n

Jag säger bara REGN

Jävla skit, när jag för en gångsskull är pepp på att röra på mig så spö regnar det ute. Visst kan man rör på sig ändå men inte så nice att komma till jobbet dyngsur och gå runt och frysa. Hade varit annat om man visste att en varm dusch väntade. Äsch, det får bli bilen istället då och joggning imorgon!

/ n

RSS 2.0