I gonna miss you

Nu är det nära, inte många dagar kvar tills du flyttar. Du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta och du kommer alltid att vara min bästa vän. Jag hoppas att du kommer få det bra men en sak ska du veta, jag kommer att sakna dig! <3


Fredag

Nu var det längesen som jag kunde säga att det äntligen var helg på en fredag. Jag har jobbat varje helg sedan studenten och det känns väl sådär. Alltid skönt när lönen kommer och att ob timmar ger utslag men det är faktiskt lite jobbigt att jobba helg. Men något som jag blivit är dagvild! Vet fan knappt vad det är för dag nuförtiden. Idag har jag jobbat från 12-20. När jag kom hem åt jag lite mat och sedan blev det tv. Nu har jag nyss duschat och suttit mig här. Tror faktiskt att jag ska krypa ner i sängen snart och sova.

Imorgon jobbar jag 15-20 inte så långt pass och det är skönt. Blir till att sova ut lite granna men be någon att väcka mig om solen skiner så att jag kan njuta av den. Sedan ska jag nog cykla till jobbet om det inte spöregnar. Jag cyklade i onsdags till jobbet och det var faktiskt riktigt skönt. Dock lite jobbigt att vara varm som en kamin när man kommit fram. Men röra på mig är något som jag behöver börja med så då är det en perfekt sträcka. Tanken var att jag skulle cyklat till jobbet igår också men jag började 9 så kände mig lite trött när jag vaknade så jag tog bilen istället. Men på kvällen så tog jag mig i kragen och gick ut och sprang istället. Det kändes riktigt bra faktiskt, skönt att få rensa hjärnan lite också!

Efter jobbet imorgon så åker jag troligen hem en snabbis för att göra mig klar och sedan brassa ut till bommen igen på inflyttningsfest hos Elin. Får se hur pigg jag är efter jobbet men troligen åker jag dit och säger hej men någon utgång blir det inte för lilla mig. Jag börjar nämligen 08:30 på söndagen, happy me!

Ha det

/ n


Lars Vegas


Snacka om medryckande!

/ n

Jobbar på för fullt

Ni som är inne och tittar min blogg dagligen får inte mycket att läsa. Jag är värdelös på att blogga och det är jag väl medveten om. Men jag jobbar på som en tok och har ingen ork till att blogga. Snart har jag dock jobbat klart vilket ska bli både tråkigt men skönt och då kanske jag kommer igång och bloggar lite mer. Men just nu består mina dagar av mest jobb jag är ledig någon enstaka dag i veckan men de ägnas mest bara åt att ta vara på mig själv och slappna av.

Men nu är det vecka 31 och vecka 33 är min sista jobb vecka. Den veckan åker jag även ner till Stockholm för att ladda batterierna. Det blir 4 dagar där med familjen, ska bli underbart att få komma iväg och bara tänka lite utanför ramarna. Jobbet tar alltså slut vecka 33 och till hösten har jag inte den blekaste om vad jag ska syssla med. Förhoppningsvis får jag hoppa in och jobba om det behövs folk i affären men annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Det är mycket jag vill göra men som ni vet så är ingenting gratis här i livet.

I oktober åker iallafall jag, min kusin och en kompis från jobbet till thailand i 18 dagar och bara umgås och har det bra. Det ska bli så underbart att få komma iväg och speciellt ännu en gång få vistas i landet som ligger en varmt om hjärtat. Tror att vi tre tjejer kommer att ha det grymt roligt och trevligt tillsammans. Jag längtar typ ihjäl mig!

Jag ska försöka bättra mig med bloggandet men så länge så hoppas jag att ni har tålamod och njuter av de få inlägg som publiceras. Ha det bäst!

/ n

Rest in peace

För några blogginlägg sedan så la jag upp blir bilder på mina underbara djur laban och pucko. Pucko som var kaninen gick bort i torsdags och finns inte mer. Han var en väldigt speciell kanin som det kommer att vara tomt utan. Han blev dock sjuk så förhoppningsvis har han det bättre nu. Någon som inte gillade att buren ute nu var tom var hunden Laban. Pucko trodde att han var en hund och Laban att han var en kanin så roligt var bara förnamnet på vad dom hade.

Rest in peace! <3

Det blir tomt när ett djur försvinner så idag blev det ett nytt tillskott i familjen. Mamma och syster åkte upp till sidsjön för att kika på några kaninungar som jag hittat på blocket. De blev förälskade och tog med sig lilla trixie hem. Den som blev mest glad var Laban som nu fått tillbaka en kompis att leka med. Trixie är svart/vit och kommer bli som en mini hund, ja hon kan väga upp till 5-6 kilo som vuxen. Hon är liten för tillfället men tiden går fort och hon kommer bli enorm men hon är så fin våran lilla stjärna!

Trixie

/ n

Niclas Wahlgren



Oj vilken härlig låt det här var då!

Ett stort grattis

Vill jag säga till min kusin som imorgon fyller 18 år imorgon, det blir först fika på dagen och sedan utgång på kvällen. Ser frem emot en trevlig kväll :)


Grattis

/ n

Michael Jackson


Jag är sämst

På att ta mig tid och skriva någonting här, i know! Men jag vet inte vad jag ska skriva om eller göra. Har ingen bra kamera för tillfället heller så några härliga sommarbilder blir det inte på ett tag. Jag börjar däremot faktiskt sakna att ha en bra kamera hemma och kunna gå ut och plåta. Så jag sitter och kikar runt på lite olika systemkameror. Jag ska införskaffa en men vet inte riktigt vad jag vill ha.

Jobbar gör jag också en hel del. Men denna vecka skulle faktiskt varit min lediga vecka men fick ett samtal igår om att de ville att jag skulle jobba trosdag och fredag och snäll som jag är sa jag inte nej utan ja. Ångrar mig lite grann, jag behöver vila. Men nu ska jag inte klaga utan bara att jobba på.

På lördag fyller min kära kusin 18 år och det ska firas med fika på dagen och sedan utgång. Ser fram emot det faktiskt. Hoppas att vädret blir bättre bara, för just nu blåser det apa och det är moln överallt. Inte roligt alls!

Nu kommer snart min käraste vän Ida hit och ska umgås med mig. Hon har varit i thailand i två veckor, inte ett dugg avundsjuk! Ska blir roligt att träffa henne igen iallafall.

Hörs!

/ n

RSS 2.0