NP

Usch, imorgon är det np i svenska. Känner mig inte speciellt pepp. Saken blir inte bättre av att jag efter cirkus 1 timme inte kommer kunna läsa vad som står på papperet heller. Roligt! Aja, får göra det bästa av situationen.

Just nu gör jag inte så mycket, tror att jag ska ta fram en väska som jag kan börja packa i. Musiken får rulla också går jag nu och tittar efter en lämplig väska.

Byee

Skolan

Nu sitter jag borta på foto efter ännu en psykologi lektion. Gjorde inte så mycket på den lektionen läraren pratade och vi fick se en film. Slutade som vanligt 30 min före lagt schema tid. Nice, nice. Nu börjar min andra lektion om cirkus 5 min. Ska ha samhälle och just nu känns det som att jag bara skulle kunna lägga mig och sova. Får hoppas att lektionen går fort. Malin ringde också precis och sa att hon och Bea blir lite sena. Nu ska jag gå och hälsa det och genomlida ännu en lektion.

Psykologi

Nu känns det skönt, skickade nyss in 3 stycken x-tra uppgifter på psykologin. Känns väldigt skönt att fått några undanstökade. Dock lär det fyllas på imorgon igen då vi har en lektion. Nu är det frågan om vad jag ska plugga nu då. Just nu är det faktiskt tomt i huvudet på uppgifter men det är säkert endel som jag förträngt. Tror att jag ska sätta mig och titta igenom lite bilder som min portfolio ska innehålla.

Delfiner

Delfiner är i mina ögon det absolut underbaraste djuret som finns, de är så otroligt fina och jag skulle göra vad som helst bara för att få vara i en delfins närhet. Jag vet jag är helt tokig i dom och just nu sitter jag och drömmer mig bort. Jag fantiserar om att i ett varmare land få bada och vara i samma vatten som dess underbara djur. Skulle det inte vara helt fantastiskt? Det är en upplevelse som jag vill göra innan jag dör, bada med delfiner.

Gah, jag vill, jag ska

Ny vecka nya tag

Imorgon är det måndag och då måste jag fan i mig ta tag i mina skolarbeten. I psykologin har jag ett antal extra uppgifter som jag vill göra. Inte så ansträngande uppgifter men så lat som jag är tar jag inte tag i det. Dumt gjort!

Imorgon är jag ledig så det blir en hel dag tillbringad till skolarbeten. Jippi.

Nu ska jag gå och titta på tv, finns inte så mycket mer att göra här på datan.


Gick inte så bra

Nej, kan inte påstå att jag pluggade speciellt mycket förut. Istället satt jag på en film på datan, la mig i sängen och gjorde det klassiska nämligen somna. Vaknade av att filmen slagits av, jag vände på mig och somnade om. Hyffsat seg är jag nu kan jag lova, skulle kunna gå och lägga mig för kvällen. Men det kan jag inte göra för då kommer jag att vakna alltför tidigt imorgon.

Helgen över

Så har ännu en helg passerat, min helt har bestått av träning och tv. Inte gjort så speciellt mycket alltså. Både igår och idag var jag i hallen för att träna. Igår (lördag) var det även premiär test av SM kläderna. Det tråkiga var att jag inte kommer kunna ha byxorna att spela i. Det funkade inte eftersom jag kommer få bränsår på låret och så att säga ont mellan benen. Inte så roligt när man hade fått sett fram emot att spela i dom.

Menmen, efter träningen idag så åkte jag och pappa in till stadium för att se om dressen fanns kvar och jag kunde testa en större storlek för att se om det var det de hängde på. Dressen fanns kvar och jag provade men det var samma sak där det gjorde ont och jag får därför lösa det på bästa sätt.

Kom iaf hem för bara en liten stund sedan har hunnit duschat och nu ska jag ta tag i skolaarbeten så att dom är gjorda innan vi åker till Thailand. Kommer även behöva vara borta 2 dagar denna vecka fram skolan eftersom vi på torsdag åker upp till Sellefteå och SM.

VM Final


Heja, heja

Let's Dance

Igår korades vinnaren av let's dance 2009 det blev Magnus Samuelsson som kammade hem vinsten och det var han värd! Med kvällens bästa dans hade nog ändå Laila och Tobias. Shit vad fint deras shownummer var!

Titta själv

Bara för att han är så bra


Gårdagens match

Igår kväll spelade vi våran sista match för denna säsongen. Det var en match i KM och vi spelade om en 3 placering. Vi spelade grymt bra och utklassade dom andra genom att vinna med hela 11-0. KM spelades dock i 2 grupper och det var även 2 lag som spelade före oss om samma placering. Eftersom inte två lag kan bli 3a så var det teedragning som gällde. Alltså varje spelar i laget lägger en sten och får poäng för vaje sten i boet, rött - 1p, vit - 2p osv.

Dock hade vi inte sän flyt utan knaprade bara ihop 6 poäng medans det andra laget fick 10 så där rök våran 3dje plats. Men inget att deppa över, känns skönt att avsluta säsongen med en vinst och nästa säsong blir vi farliga! Då nöjer vi oss knappast med en tredje plats.

Kom hem runt halv 11 igår, då blev det duschen direkt, läsa igenom talet för pappa en gång och sedan sängen. Var hyffsat trött när jag kom i säng vid halv 12.

Idag började dagen med ett besök hos arbetsförmedlingen med klassen. Dom berättade lite om lite allt möjligt och det var bra saker som dom tog upp, sedan att jag knappt förstod hälften var en annan femma. Efter det besöket var det iallafall dags för att gå bort till skola för att ha nationella. Det gick väl sisådär, men det är grymt skönt att det är över. Efter onsdagen nästa vecka kommer det nog släppa en heldel till eftersom då är det nationella uppsats och när vi gjort den så har vi bara bok kvar att läsa i svenskan och det kommer nog göra att min stress släpper en aning.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, kommit hem, hunnit sovit lite framför tvn och nu ska jag ut till Pucko och sedan blir det mat. Ska grilla ikväll och det ska bli underbart gott. Sedan blir det även efterrätt ska äta något nytt som mamma fått recept på. Kladdkaka med dummle.

Ha en trevlig kväll

Torsdag

Ursäkta med fan vad tiden går fort. Det är redan torsdag. Klaga är väl det minsta man kan göra, men shit glömmer nästan bort vad man gjort de andra dagarna. Idag började iallafall dagen med sovmorgon och en promenad i solen med Laban. Sedan åkte jag in till skolan, hade samhälle och sedan slutade jag. Väl hemma gick jag direkt till datan för att skriva mitt PM som skulle vara inne före morgondagen då vi ska hålla tal på svenskan. Kan inte påstå att jag känner mig så speciellt laddad. Har inte tränat så speciellt mycket heller, så det känns lite jobbigt. Det är alltså svenska nationella jag pratar om. Jag ska prata om uppväxt och om hur den påverkar oss som personer. Mycket intressant, not.

Nu ska jag gå och slänga i mig lite mat och sedan blir det sätta sig och fila lite på talet och kanske även läsa det några gånger. Sedan blir det att åka in till hallen till 8 för att spela match. Vi spelar bronsmatch i KM ikväll. Kommer troligen hem ganska sent och då blir det dusch och säng direkt!

Ha en trevlig kväll

ÄNTLIGEN


Kevin Borg


Nedräkning


18 dagar kvar

I gonna miss you


Jag kommer sakna dig älskade vän <3

Längtar bort

Längtan blir bara större och större och snart är dagen kommen då vi åker till Thailand. Ska bli så underbart skönt att få komma till värmen och bara vara. Känner mig just nu som en översvämad sjö, har hur mycket att göra som helst men orken finns inte.

Idag åkte jag in till stan på morgonen för att skriva ännu ett teoriprov och för er som inte vet så var det nu 3 gången som jag skrev skiten och eftersom jag verkar vara ett olycksdrabbat barn så kuggade jag mig även idag. Känns skit kan jag lova, börjar tappa glöden att fortsätta med körkortet.

Efter provet skjutsade morfar hem mig och väl hemma la jag mig på sängen ett tag och var allmänt less. Sedan var det bara at ta sig i kragen och sätta igång med plugg. Skrev klart svenska talet som vi ska hålla på fredag, satt även och drog ihop bilder som jag ska ha i min portfolio. Så nu har jag fått lite undanstökat men finns fortfarande endel saker att fixa.

Ska försöka bli bättre på att blogga, hoppas ni haft en bra dag. Kan ju också påpeka att denna snö som nu fallar är väl väldigt onödig, I hate it

Lite mindre upptagen, tack

Usch, vad jag känner mig fullproppad med grejer. Kan inte tillbringa tiden som jag vill, saker att göra hela tiden. Hoppas att det blir bättre, annars vet jag inte vad jag ska göra.

Nedräkning

Nu är det inte långt kvar tills vi lättar våra fötter från marken påväg till Thailand :)

24 dagar kvar


Beroende framkallande

Bubble shooter på hamsterpaj är som en drog, i'm stuck! Spelade lite idag och det slutade i såhär, poängmässigt.
 

Skola

Nästan pinsamt, har nyss haft prov i samhälle. Var inte speciellt förberädd, inte så mycket plugg men när jag fick provet så var det bättre än jag trodde, det jag ändå lyckats fått in i huvudet kom. Sedan kunde jag inte riktigt uttrycka mig som läraren kanske ville, men eftersom jag trodde att jag inte skulle kunna skriva något alls så känns det bättre nu. Hoppas på G.

Pisamt var det iallafall när jag blev klar 5 minuter efter att vi började. Skev det speciellt lite men ändå gick det så fort. Positivt eller negativit det återstår att se. Nu sitter jag iallafall här vid datan och väntar på att de andra ska bli klar med provet så att vi ska gå igenom planering. Förhoppningsvis får jag nu reda på exakt vad dom ska hålla på med när jag är utomlands.

Slutar 11:45 och då ska jag nog gå bort på körskolan och plugga lite teori. Sedan ska jag åka hem och plugga, plugga, plugga! Har sen match imorgon och det är tur att jag är ledig imorgon annars hade jag nog inte varit så pigg på skolan. Har alltså match 20:15 och är nog inte hennes förens runt halv 11, 11.

Nu ska jag nog snart in i klassrummet igen.

Skolan

Fan vad drygt att ha en timmes lunch en timme efter att man börjat...

Tack för en underbar helg

Helgen har spenderarts med de personer som ligger mig varmast om hjärtat nämligen Richard och Ida. Vet inte vad jag skulle göra utan er? På fredagen var vi ut och åt tillsammans, det blev en pizzeria i närheten. Jag åt en kycklingsallad och den var grymt god. Efter det gick vi till ica handlade lite smått och gott och sedan gick hem, bänkade oss framför tvn och såg let's dance.

Lördagen blev det ingen speciell sovmorgon var uppe hyffsat tidigt. Dagen bjöd på endel bravader och det var allmänt trevligt och skoj. Klockan började rinna iväg och vi drog oss till ica för att ytterligare handla lite inför kvällen. Sedan gick vi hemåt, började med maten samtidigt som tvn rullade i vardagsrummet. Tittade på Timrå - HV71 matchen, hur den var behöver vi inte kommentera. Kvällen avslutades med marängswish (?) och melodifestivalen.

Idag är det söndag och det blev en lite längre sovmorgon. Har spelat match nu på kvällskvisten och det gick inte speciellt bra. Annars har jag inte gjort så mycket idag, slappat framför tvn och laddat inför morgondagens skoldag.

Tack för en trevlig helg och Richard, jag älskar dig

Helg

Nu är det helg, känns väldigt skönt! Det är fredag den 13 idag men kan inte påstå att det varit någon otursdag för mig, snarare tvärt om! Klarade uppkörningen imorse och i eftermiddags fick jag reda på att jag är garanterad sommarjobb. Känns skönt!

I helgen kommer det inte bli så mycket bloggande för min del, då jag ska spendera helgen ute på Alnö hos Richard. Ida ska också vara med och det ska bli väldigt mysigt och trevligt. Vad helgen erbjöd för ni läsa om på söndag.

Trevlig helg

Funky 4 brothers


Gud vad jag vill kunna dansa!

Äntligen lite glädje

Yes, nu sitter jag på skolan. Har nyss haft uppkörning och jag fick godkänt! Så jävla skönt, känns dock jobbigt att jag kuggade mig på teorin i onsdags annars hade jag fått köra i helgen. Men en ny tid är bokad för teori prov är bokad så nu är det bara för alla att hålla alla tummar ni har så att jag får körkortet i min hand snart!

Happy face

En mycket lång dag

Dagen började med redovisning av  projektarbetet det gick väl hyffsat. Oförberedd ställt sig jag och malin för att redovisa. Som sagt för att vara oförberedd gick det hyffsat och det känns aldrig jobbigt att ställa sig inför våran klass för att prata, så skönt. Efter redeovisningen väntade 2 lektioner till, samhälle och psykologi. På samhällen höll jag seriöst på att somna då jag och några i klassen satt i soffan och jobbade. Klarade iallafall att hålla ögonen öppna lektionen ut. Men efter den lektionen kom jag och hanna fram till att vi inte orkade gå på psykologin, så istället promenerade jag med malin newr till stan och JC, dom har nämligen gått i konkurs och hade idag utförsäljning. Fann mig en jacka som fick följa med hem.

Åkte med halv 4 bussen hem, gick sedan upp till mormor och morfar, åt mat och sedan skjutsade dom mig till bommen där klippning väntade. Så sjukt skönt att få klippa sig, det blir sån stor skillnad även fast jag bara klippte topparna. Efter att jag hade klippt mig satt jag och väntade på mamma. När jag sedan kom hem gick jag raka vägen upp till Elin, vi tittade på tv och pratade lite.

Nu ligger jag i sängen och tänker nu stänga av burken och göra ett försök till att sova.
God Natt!


Nu lyfter jag på hakorna

Nya tag är det som gäller nu, nu ska jag fan klara den där skiten! Ikväll har jag suttit lite med pappa och gått igenom vissa grejer i teorin och det är som han säger, jag kan ju. Men frågan är varför det då inte vill gå min väg, känns tungt! Med efter några förklaringar så har jag nu blivit lite klokare (förhoppningsvis) och fixar det nästa gång.

Kvällen har även spenderats med Ida jag färgade håret på henne och känns för tillfället som att jag går på nått, har fortfarande doften av färgningsmedlet i näsan ;o Hoppas du blev nöjd iallafall, annars vet jag inte om det var värt det. Närå, säg till nästa gång du behöver hjälp så kommer jag, använder mina superkrafter. Everything for you my friend!

Annars så har det väl inte hänt så mycket idag, mer än att humöret har gått upp och ner. Vissa personer kanske känner till det, men jag lovar jag bits inte.

Imorgon är det redovisning på projektarbetet och det känns sådär, vet inte riktigt vad jag ska säga men prata direkt från hjärtat är väl aldrig fel, eller? Så jag gör på den och hoppas att det går bra. Nu blir det troligen snart sängen, måste sova för en lång dag väntar imorgon!


Skolan

Yesssss, nu sitter jag på skolan. Har nyss skrivit klart en grej till projektredovisningen imorgon. Dagen till ära ska jag bara vara allmänt otrevlig och less, nejdå. Sitter just nu här och gör inte ett skit, ska nog ta att skriva in psykologin på datan. Har börjat göra grejer på den som ska vara gjort innan jag åker. Känns skönt att få det undanstökat.

Sedan blir det lunch (macka) och sedan ska jag på körskolan, har körlektion idag och känner mig inte sådär jätte pepp. Men hoppas att det går bra annars avbokar jag min uppkörning.

Positiv tjej, tack hej!

32 Songs In 8 Minutes


En mans orkester


Exakt en månad kvar

Jajamensan, idag är det endast en månad kvar tills jag tillsammans med familjen åker iväg till Thailand. Ska bli så underbart skönt att åka iväg, dock kommer jag sakna vissa personer grymt mycket.

Menmen, nu tillbaka till vardagen. Det snöar för fullt ute and i hate it. Vill att det ska bli vår, nu nu nu! Nyss kommit in efter att ha varit ute med laban förövrigt. Tänkte gå en sväng i skogen men insåg att det skulle innebära ett helt träningspass pga all snö så jag gav upp halvvägs. Min dag har inte varit så speciellt händelserik. Har varit på skolan fram till lunch då jag åkte hem med Ida. Kom hem runt halv 2 kanske. Nu måste jag verkligen ta tag i mitt svenska arbete. Känner stressen krypa fram mer och mer.

Vanligtvis brukar jag runt 5 på tisdagar sätta mig för att slänga i mig mat, halv 6 åka på träning/match och komma hem runt 9. Men idag spelar vi sen match så ska inte in till hallen förens till halv 8 typ. Så nu har jag extra mycket tid åt att plugga, hoppas att jag är förnuftig och utnyttjar den tiden väl!

Har alltså match 20:15 ikväll. Det känns jobbigt, kommer inte vara hemma förens vid halv 11, 11. Då blir det dusch och sedan raka vägen i säng.

Cyaa

Back in school

Så var allvaret igång igen. Men den började lugnt för min del, inga lektioner. Hade bara foto och var däför in till skolan för att fixa inför redovisningen som vi har på torsdag av vårat projektarbete. Blev hyffsat färdig så det känns skönt. Efter skolan gick jag till körskolan för att friska upp minnet med lite teori. Det gick hyffsat och varje fel som man får nu bankar man in extra hårt i skallen. Efter det så gick jag ner på stan och mötte upp Ida, vi åkte sedan med hennes mamma hem från stan. Var hemma runt 3 då jag tog mig lite fika och satt mig framför tvn.

Nu sitter jag fortfarande vid tvn, men nu med denna plåtburk i knät. Skulle behöva skriva lite svenska men jag tvivlar på att jag kommer förflytta mig för att göra nytta. Men jag ska försöka. Ikväll åker jag troligen och umgås med Ida, tror att jag ska ta med mig kameran och plåta henne lite för skojs skull. Men har inte så mycket ideér så ska sätta mig att google lite nu.

Vi hörs kanske senare, hejdå


Sööööndag

Shiit, vad lovet har gått fort! Skulle behöva minst en vecka till för att bli riktigt utvilad. Sedan känns det grymt jobbigt att börja skolan igen då man har en massa arbeten som ska vara inlämnade. Redovisningar, prov och annat.

Men för dom som är intresserade att veta var gårdagen hade att erbjuda så ska jag berätta det. Familjen var alltså ute på "äventyr" hela dagen. Det hela var fixat av ett par kompisar till mamma och pappa. Eftersom dom var värd och värdinna på deras bröllop i sommras så fick de en liten belöning eller vad man ska kalla det. Det började med att Marie och Lars som kompisarna heter kom hit runt 08:45 på lördagsmorgonen. Vi tog på oss de sista grejerna och sedan åkte vi iväg. Eftersom Richard hade sovit här så började vi med att släppa av honom i kvissle och sedan Laban hos mormor och morfar.

Sedan började färden söderut. Vi åkte mot Ortsjön, någonstans. Väl framme så stod det skotrar och väntade på oss. Ganska smart att ta med våran familj på något sådant eftersom vi blir helt galna. Så himla roligt att förmförallt köra skoter! Vi begav oss med full packning iväg på våran färd. Hade ingen aning om vart vi skulle. Blev en hyffsat lång tripp med lunchpaus där vi fick göra kolbullar, jag trodde verkligen inte att jag skulle gilla det men jag lovar det var gott. Efter lunchen fick jag köra hela vägen hem därifrån vi startade. Därifrån blev det sedan bil eigene hemåt. Vi åkte då till Marie och Lars för lite "spa". De hade köpt en frukdricka, värmt upp bastun och fixat jätte mysigt i deras källare. Sedan efter att vi bastat och ätit massor av frukt så blev det mat. Runt 8 åkte jag och cassandra hem. Seg som få, blev det slappt framför tvn med melodifestivalen på tvn. Dagen kan summeras med ordet super roligt!

Idag är det söndag och jag tog vara på min sista sovmorgon på lovet. När jag väl klev upp så blev det till att öppna körkortsböckerna på en gång. Så nu har jag gått igenom hela boken och det känns bra. Annars består dagen bara av att slappa, ikväll ska jag umgås med Elin vilket ska bli väldigt trevligt. Det är nämligen inte alltför ofta som vi ses, tyvärr. MEn nu ska jag fortsätta slö titta på tvn och även klicka in mig på håizånts hemsida och beställa mig en klipptid tror jag.


Cyaa


Dagen i bilder

   
  
 
Skoter, kolbullar, bastu, frukt

Nu kallar sängen


En trött Nathalie säger nu, god natt

Lovet börjar nå sitt slut

Tragiskt men sant. Imorgon är det fredag och lovet är snart slut. Var väl behövligt med lov men konstigt nog så känns det som att jag har haft det jag gjort ändå. Men alltid lika trevligt med dagar utan lektioner.

Idag är det iallafall torsdag och den har som dom flesta andra dagarna börjat med buss in till stan för att traska bort mot körskolan. Idag hade jag en körlektion och det gick väl bra. Blir mer och mer nervös inför uppkörningen. Efter körlektionen gick jag och mötte upp Ida, vi gick vidare mot stan där vi sedan gick för att träffa Richard och några av hans kompisar. Gick sedan lite på stan och kikade på present till Idas pappa.

Sedan åkte jag och Ida hem med pappa runt 4, Ida följde med mig hem, började med sina skiss planer och sedan åkte vi in till gärde för att jag skulle träna. Spelade match, jag, Maria och Linn mot pappa och Fredrik. Vi vann med 6-1. Efter träningen var det Idas tur att beträda isen. Hon är duktig må ni tro. Fick en sten mitt på locket också, det är inte dåligt!Runt 8 så drog vi oss hemåt.

Väl hemma så blev det till att fixa lite present och sedan tvätta händerna som en tok! Kan inte berätta varför, tror jag. Sak samma, Ida åkte hem runt 10 och nu sitter jag här. Har nyss duschat och funderar starkt på att krypa i säng. Imorgon ska jag nämligen upp i tid för att åka med Ida in till stan vid kvart i 11. Ska in och vara hundvakt åt hennes kusins lilla valp. Sedan blir det att ta 3 bussen från stan hem till njurunda med Ida och Richard. På kvällen blir det mys med mat och tv med dom.


Richard, jag älskar dig <3

Till dig från mig

Richard du är underbar, I like you! <3

Inte så långt kvar

Nu är det bokat, uppkörning och teoriprov. Hoppas att det går vägen!

Fråga inte när, hur, vart för det är en hemlis :)

Åka buss, åka buss

Nu ska flitiga jag åka in till körskolan och plugga. Hoppas att jag fixar skiten idag, börjar bli less. :/ Ont i ryggen har jag också, uppsvälld mellan ryggraden och höger skulderblad. Kanonkul (Y)

Årets vurpa

En till match i KM är avslutad och det slutade med vinst. Kommer inte ihåg vad resultatet vart men vi hade grepp om matchen från början till slut. Dock var det missar här och där som behöver tränas bort. Men bra jobb tjejer!

Årets vurpa tilldelas iallafall mig, grattis

Match i KM ikväll

Halloj, inte bloggat på några dagar nu. Ber så mycket om ursäkt. Hoppas att ni inte har saknat mig. Idag är det iallafall tisdag och sportlovet är i full gång. Även fast det är lov så är är det inte upphåll på curlingen. Ikväll spelar vi som vanligt match i KM. KM har väl aldrig tagit som någon speciellt seriös serie de tidigare åren som vi spelat utan det har mest varit som en bra träningsserie. Men den här säsongen känns det som att man vid en KM match spelar SM. Kanske inte riktigt så, men hela laget är otroligt taggade eftersom vi känner att vi utvecklas så pass mycket så att vi ska kunna vara med att slåss om segern. Det har ju börjat så pass bra också så att vi blivit ännu mer peppade. Endast en förlust och den förlusten tror jag inte att någon av oss är riktigt stolt över.

Håll tummarna för vinst

Kväll hos Ida

Nu sitter jag hos Ida, en mycket social prick! Ska sova här vilket ska bli mycket mysigt dela säng och grejer, blir kanon det. Cyaa

Mixed SM laget


Inget jobb kvar

Det stämmer bra det. Parrots som jag jobbar åt en gång i veckan har blivit uppköpt av karamellkungen vilket innebär att de troligen inte behöver parrots plockare. Det är tråkigt eftersom det är ett enormt bra jobb för mig som pluggar. Jag får en hyffsad inkomst varje månad men nu är det slut på de. Så det är ju inte så speciellt roligt. Men parrots skulle lämna över namn och telefon nummer till mig så att de vet vem som plockade på bommen förut om de behöver någon. Så förhoppningsvis så hör dom av sig och säger att jag får jobba för dom.

Idag är det iallafall söndag och jag klev upp för inte så länge sedan, 12:40. Åt frukost och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Idag vet jag inte vad som händer troligen så ska jag vara med Ida senare, om hon vågar. Nu ska jag fortsätta att klicka runt lite här på datan och sedan blir det troligen tv.

Vad ska ni göra idag? :)


RSS 2.0