Bowling kväll med tjejerna igår

Igår kväll begav sig jag, Rebecca och Elin in till stan för att först spela någon omgång biljard och sedan förtsätta ut till birsta för att spela bowling i en timme. Det var väldigt roligt för man spelar ju inte det varje helg precis. Jag ju iallafall meddela att jag vann med 310 poäng! Inte illa pinkat, stolt tjej.

Idag är det torsdag och vädret blir bara sämre och sämre nu känns det som. Ska tydligen regna hela jävla långa dagen imorgon också, kuuuul! Annars vet jag inte vad som händer idag, ska ta mig ut med laban nu snart får se vart det leder oss idag. Sedan ska jag nog även ut och springa ikväll får se om någon orkar hänga med mig.

Men först och främst blir det alltså promenad med labbe laban.

/ n

Foto



/ n


Duktig tjej springa fort

God morgon och hallå!
Ja, igår efter att jag och rebecca kommit hem från birsta, klockan kvart över 8 ungefär så slängde jag i mig lite mat och sedan kvart i 9 så var jag ombytt och klar för att gå ut och springa. Lite orolig på att maten skulle komma upp igen men den höll sig på sin plats och det var riktigt skönt att komma ut. Sedan hämtade rebecca mig och vi åkte tillsammans hit för att fika lite gott och bara lata på.

Idag är det ny dag och nya tag, nu sitter jag här med jackan på och är påväg ut med laban. Blir en lite längre promenad idag eftersom det ser extremt varmt ut ute så blir det nog underbart!

Sedan vet jag inte vad som händer idag, ska väl vara med frugan kan jag tro vi kanske senare ikväll beger oss in till stan. Men det återstår att se.

Nu beger jag mig ut, gör det du också!

/ n

Den bästaste kommer upp

Idag är det minsann tisdag och vädret är väl tyvärr inte på topp men har iaf nyss kommit hem efter en promenad med hunden i skogen. Nu startade jag datan för att få höra på lite musik medans jag gör mig färdig.

Idag kommer Rebecca upp hit och ska stanna ett bra tag hoppas jag. Hon blir iaf här över sista april och det blir nog as nice. Vi ska dra ihop lite folk, grilla, förfesta och sedan gå ut på krogen. Blir hos toppen de tror jag, hoppas på fint väder, det hade varit perfekt!

Så idag vid 4 så ska jag hämta upp Rebecca vid tåget och vi åker då ut till birsta för att shoppa lite. Får se om man kanske kommer hem med något nytt. Annars händer det ingenting speciellt idag, ska börja göra mig klar nu och sedan gå ut med Laban en sväng till innan jag då åker in mot stan.

Skriver senare..

/ n

Får duga så länge

Ja, jag pratar om headern som jag knåpade ihop för någon dag sedan!

/ n

Foto



/ n

Varmt och skönt

Gårdagen bestod av sol men jag spenderade kanske inte riktigt förmiddagen som jag hade trott i en solstol pressandes i hopp om att få nå färg, nej istället drog jag och mamma ut och sprang. Det var skönt, jobbigt och varmt. Sedan efter det så var det raka vägen hem för att duscha och äta nått för att sedan åka vidare till jobbet.

Var väl hemma till strax före 9 och då åt jag lite flingor och mjölk, dusch och sedan blev det telefonprat med Rebecca i 2½ timme, plus dator sittande. Men runt 12 så sängde jag ner allt och sov.

Idag är det måndag och solen står högt på himlen, har inte varit ut nått än men ska efter det här gå och klä på mig och sedan gå en promenad med hunden. Sedan blir det nog läsa lite bok ute i solen. Har även tagit på mig jobb idag så jag jobbar 16-20:20, sedan när jag kommer hem efter jobbet så blir det väl tv lär jag tro.

Men nu ska jag göra mig klar och bege mig ut!

/ n

Min älskade mors födelsedag

Ja, jag börjar med att säga grattis till min mamma som idag fyller år! Dagen började med uppgång vid 7 då det blev frukost och sedan sjunga en truddelutt för mamma. Sedan var det bara att fortsätta att göra så färdig för att bege sig vidare mot jobbet. Jag jobbade 8:30 - 15:00 och sedan begav jag mig efterlängtad hemåt. Efter att ha haft ont i magen hela dagen var det väldigt skönt!

Väl hemma, blev det lite telefonprat, en stund i solen och en promenad. Sedan var det bara att förbereda sig för släkten som var på ingång för middag och fika. Senare mätt och belåtna begav sig folket hem och jag och min onda mage la oss i sängen och här ligger jag kvar med datan då och snart ska jag stänga av den här burken och sova.

Sedan imorgon när jag vaknar så hoppas jag på lika underbart väder som det varit idag för då ska jag faktiskt spendera min förmiddag ute och glassa på. Sedan väntar jobb 15:00 - 20:20.

Hoppas att ni haft en bra lördag och njutit av finvädret! :)

/ n

UPPDATERING

Mycket mer än längesen som jag bloggade nu eller ens var inne på bloggen. Funderar faktiskt på att dra igång igen, får se hur jag lyckas med det. Tänkte sätta mig och knåpa ihop någon header nu så får vi se vart det leder, håll utkik.

/ n


RSS 2.0