21 december

Vet inte vad jag ska skriva idag.
Jobbat 8-18.
Min buss när jag skulle hem kom inte. Det är svin kallt ute. Jag kom hem för drygt en timme sen.
Tittar nu på jul med ernst.
Packat klart väskan.
Ska snart gå och lägga mig.

Imorgon ska jag upp 5. Jobba 7-14 och sedan blir det tåg hem till Sundsvall. Hoppas att tunnelbanan går som den ska så att jag hinner med tåget och att tåget går som det ska så att jag kommer fram.

 

Godnatt!

 

/ n 


20 december

Lång dag idag. Ögonen var inte dom lättaste att öppna imorse, men jag tog mig upp och vid 7 var jag utanför dörren och påväg till bussen, som faktiskt var i hyffsad tid!

Kom till jobbet lite senare än vanligt men i tid ändå. Jobbade som sagt 8-18 idag, själva dagen har ändå gått fort. Sedan gick jag för att ta 18:25 bussen, var på plats i tid men ingen buss så långt ögat nådde. Tänkte om efter 10 min och gick för att ta tunnelbanan hem istället. Tog längre tid men kom ju hem iallafall.

Gick och handlade lite och sedan gick jag hemåt. Klockan var väl nu runt halv 8 och jag var vrål hungrig så jag slängde in en billys pizza i micron och åt!

 

Har diskat och nu sitter jag i soffan, ska hoppa in i duschen nu och hoppas på varmvatten. Vilket inte fanns när jag diskade så blir troligtvis en kall och snabb dusch! Sedan kryper jag under täcket och tittar lite på tv innan jag stänger ner och sover. Imorgon blir det jobb 8-18 igen.

 

/ n


19 december

Dålig uppdatering idag, men är så otroligt trött.

Dagen har iallafall bestått av massagekurs, 9-17. Även dagen var en grym dag. Praktiska övningar hela dagen vilket innebär ännu en dag med massor av underbar massage! Nu är kursen över och jag äger nu ett intyg att jag läst kursen. Är väldigt tacksam för att jag fick gå på den, tack!

Efter kursen åkte jag hemåt, väl hemma satt jag mig i soffan en stund, tittade lite på tv och sedan gjorde jag mat. Blev något så avancerat som köttbullar och makaroner. Gott iallafall.

Efter maten somnade jag i soffan, sov väl drygt en halvtimme och då pallrade jag mig upp. Gick för att ta mig en varm(!) dusch och få bort oljan. Dock var idag en sån dag som varmvattnet inte vill vara med. Undrar vad det är för fel när man har riktigt varmvatten typ varannan dag.

Blev en väldigt snabb, ljummen dusch och nu sitter jag i soffan igen. Har precis målat naglarna röda, lite sådär extra juligt.

Nu börjar det en långfilm på 4an som jag ska försöka se ett tag. Men innan jag gör de ska jag ta och borsta tänderna och krypa ner under täcket. Klockan är 21 jag vet, men jag är dyng trött. Ska sova många timmar inatt. Iallafall tills klockan ringer vid 06:20 imorgonbitti då jag ska iväg till jobbet. Jobbar 8-18 imorgon!

Godnatt.

/ n

Musik


Ja, jag blev lite kär i den här låten.

/ n

18 december

Lördag idag hurrni!
Igår blev det en kanon kväll med frugan, vi såg på allt för din syster och grät lite tsm. Sedan blev det till att sova och kanske lite väl sent för två som skulle upp vid 7. Menmen jag klagar inte för nu ska jag berätta om min dag!

Dagen har jag spenderat borta på Axelssons på S:t Eriksplan. Massagekurs stod på schemat. Hittade snabbt till platsen och kom mer än i tid. Dagen har iallafall bestått av mest massage! Helt underbart. Massagekurs in my heart!

Delades upp i par om två, jag var med Sara(jobbarkompis). Och under dagens gång har vi turats om att massera varandra. Rygg/nacke, framsida/baksida ben och fotmassage har dagen bjudit på. Kan lova att man mådde som en gud när man själv fick massage.

Imorgon väntar ännu en dag med kurs och längtar redan. Haha. Imorgon väntar ännu en heldag, 9-17. Och då ska vi gå igenom magmassage, över/under armar, hand, ansikte/nacke samt olika övningar vid sittande potition osv.

Än så länge har jag ingenting negativt att säga om denna kurs och önskar att alla hade tillgång att gå på den. Rekomenderar den stort!

Nu ska jag äta mig lite middag och kvällen spenderar jag framför robinsson finalen och sedan dusch och sängen.

/ n

17 december

Igår var de nå strul med blogg.se. Kunde inte logga in. Så därför ska jag börja med att visa vad duktig jag var igår!

Ja, jag har faktiskt gjort allt själv. Massa matlådor nu alltså, så skönt när jag känner på mig att jag inte kommer hinna laga nå mat de kommande dagarna. Blev alltså både, köttfärssås, korvstroganoff, kyckling och pommes samt chokladbollar igår. Duktig tjej.

 

Aja åter till dagen. Idag är det fredag och dagarna går väldigt fort. Idag är det ingen snöstorm så snart ska jag ta mig i kragen och gå ut på en promenad. Så otroligt skönt att få lite frisk luft och rensa huvudet lite.

 

Ikväll ska jag umgås med frugan. Blir en lugn hemmakväll. Ska gå och möta henne i centrum när hon slutat och då ska vi gå och hyra nån film och kanske köpa lite godis. Imorgon är det massagekurs och det ska bli väldigt spännande!

Nu väntar promenad.

/ n


16 december

Torsdag och snöstorm!

Ja, man kan ju minst sagt säga att det snöar ute och blåser apa. Skönt att jag tog tvättid idag. Det har jag alltså spenderat morgonen med. Hade ställt klockan på halv 11, klev upp, packade ihop all tvätt, åt en macka och sedan begav jag mig till tvättstugan. Just nu håller min tvätt på att torkas och är snart klar så ska snart ner igen och ta upp den.

 

Sedan blir det till att packa väskan inför hemresan till Sundsvall lite. Känns som att jag måste börja nu för att hinna med mig. Är ju i och för sig ledig imorgon också. Men sedan är det ganska fullt upp.

 

I helgen, lördag och söndag så ska jag på massage kurs. Håller på inprinsip hela dagarna. Från 9 till 17. Sedan jobbar jag måndag, tisdag och onsdag och på onsdag åker jag även upp till Sundsvall.

Hade lovat mig en promenad idag också men vädret gör mig inte så taggad. Aja, nu ska jag ner och hämta tvätten sedan packa lite och sedan drar jag mig till centralen.

/ n

 

 


15 december


Längtar efter att få gosa med lilltjejen.
8 dagar kvar

/ n

15 december

Gokväll!
Idag är det onsdag och jag har jobbar 8-18 idag. Är sjukt trött dagen till ära! Efter att jag kom hem från jobbet strax före sju så har jag ätit mat och tittat på bonde söker fru. Nu sitter jag och tittar på maria wern. Känns som att jag snart ska gå och tvätta bort sminket och kanske krypa under täcket snart.

Imorgon har ajg tvättid mellan 11-15. Efter den ska jag ut och gå och sedan bara ta det lugnt och laga lite god mat.

Hoppas att ni haft en bra dag!

 

/ n


14 december

Hade ställt klockan på 11 imorse, klev upp och åt yoghurt och flingor för ovanlighetens skull. Åt och ikapp mig på chokladkalendern. Haha. Låg väl sisådär 5 dagar efter. Har nästan nyss kommit in efter att ha varit ute på en promenad. Helt sjukt frusen om kinderna blev man.

Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig, äta något, sedan åka in till stan och shoppa lite med Rebecca <3 Var helt sjukt längesen vi umgicks nu så det ska bli väldigt trevligt! Men som sagt, nu dusch.

/ n

13 december

Nu har nästan hela dagen passerat. Har jobbat 8-18 idag och har varit lite seg, känns att man jobbat endel nu. Åkte hem, gick och handlade lite nödvändiga saker. Gick hem och gjorde mig lite mat och dagens middag bestod av tacotallrik. Mycket gott!

Nu sitter jag och tittar på svenska hjältar galan som går på tv4. Jag älskar verkligen det programmet. Man bli så lycklig av att se alla dessa människor som agerat. Sen gråter jag nog aldrig så mycket någonsin som jag gör åt detta program, ibland av sorg men oftast är det glädjetårar. Denna kväll var inget undantag utan tårarna rinner nästan konstant förutom i reklamerna. Härlig känsla att gråta ändå!

Från en sak till en annan. Är det någonting som världen har upplagor av så är det reklam! Jag hatar skiten. När jag var upp till Sundsvall sa jag till mamma att jag inte gillade den och hon bah: "reklam är ju roligt" Jag svarar att: "ja, kanske i en viss mängd mamma". Inte konstigt att jag är less på reklamen medans du inte är mamma, jag får lika mycket reklam på en dag som du får på en månad! Ska vi byta?! Haha.

Hoppas ni haft en bra kväll!

/ n

12 december

Åh, vad skönt. Fick ta en tidigare buss hem från jobbet, alltså en 55 ist för 56 vilket innebär att jag kommer hem en halvtimme tidigare så nu har jag nyss kommit ut ur duschen och nu blir det lite pepparkakor och mjölk innan sängen!

God natt.

/ n

12 december

Vilken underbart välbehövd sovmorgon det blev idag. Klev upp halv 12, satt på tvn och sen dess har idol reprisen gått på tvn och nu ska jay sjunga vinnarlåten. Jag har också ätit en rejäl frukost/lunch. Ska snart göra mig klar och gå till bussen. Jobbar 14-21 idag. Sedan ska jag minnas av att jag måste prioritera att sova, så blir en dusch när jag kommer hem vid 22 och sedan direkt i säng för börjar 8 imorgonbitti.

/ n


11 december

Efter en lång dag är jag nu hemma igen. Jobbade först 8-18, vid halv 4 drog vi på julbord på gondolen vilket var helt underbart trevligt. Aldrig varit på nå sånt julbord förut. Helt galet med mat och gosaker! Synd att man inte kan trycka i sig hur mycket som helst.

Kom iallafall nyss hem därifrån och har haft en väldigt trevlig kväll med fint sällskap. Tack!

Jag är helt galet trött och förstår inte riktigt hur jag har klarat av att stå på benen hela dagen. Men det gick tydligen. Nu blir det iallafall till att ta tag i disken som jag inte orkat diska de senaste dagarna sedan blir det en varm dusch eftersom varmvattnet nu har kommit tillbaka! Det har bara gått att få typ ljumet de senaste dagarna.

Aja, och sedan efter duschen ska jag krypa under täcket och kanske slå på det paradise hotel avsnittet jag missat eller typ julkalendern. Om jag nu inte somnar såfort jag lägger mig i sängen.

Hoppas att ni haft en lika bra lördag som mig så hörs vi!

/ n

10 december

Fan vad jobbigt det ska vara med vissa saker ibland. Varför tar jag ens åt mig? Jag har inte gjort nå fel!

Okej, jag ska berätta..
Mitt sl kort tog slut igår och eftersom jag tog bussen vid 7 imorse så hade inte pressbyrån öppnat vilket jag inte såg som ett problem utan valde att åka med sms-biljett. Vägen till jobbet var det inga problem alls.

Men nu ikväll när jag skulle åka hem så visade jag som vanligt upp telefonen och min sms-biljett för chaffören. Han tittar länge och säger sedan att "jag vet hur en falsk biljett ser ut". Han antog alltså att min biljett inte var ett dugg äkta utan att jag knåpat ihop den själv?

Jag sa att den inte var ett dugg falsk och frågade vad det var som var fel på den. Fick inget svar utan han fortsatte med att säga att han visste hur en falsk biljett såg ut. Jag fick iallafall åka med men han sa att jag skulle åka dit om det kom kontrollanter typ.

Jag kanske är den mest ärliga personen när det gäller såna här saker och är kanske en av dom få som ens skickar iväg det där jävla smset också blir man bemött sådär. Personer som inte känner än som antar att man förfalskar saker eller ljuger dom rätt upp i ansiktet förstår jag mig inte på.

En sak är då säker att jag tar åt mig även fast jag inte gjort nått fel. Men det som känns jobbigt är just det att folk tar en som oärlig fast man i självaverket aldrig skulle göra nå dyligt!

Helt galet irriterad är jag både på chaffören och på mig själv att jag ens bryr mig. Det enda jag satt och hoppades på hela bussresan hem var att det skulle komma kontrollanter så att de kunde visa att den var äkta!

/ n


9 december

Måste bara berätta att dagens middag blev väldigt god. Glad man blir när man kan lyckas någongång. Jag gjorde mig lite korvstroganoff och ris. Har gjort korvstroganoff förut men den idag slog allt! MUMS.



/n


9 december

Idag känner jag mig duktig måste jag säga. Kanske inte när det gäller tiden jag gick upp idag med jag pallrade mig iallafall ut!

Klev väl upp runt halv 12, galet trött. Tror att det är nått konstigt med min syn också.. ser typ suddigt :/ Värst på morgonen men det kanske är vanligt? Men jag ser lite suddigt hela dagarna och när jag är ute och går så känns det som världen snurrar? Det är väl också logiskt.. Men äsch.. Ni fattar!

Iallafall så kom jag precis ut ur duschen. Har som sagt varit ute och gått i kylan. Var väl ute och promenerade i drygt 45 min, skönt men känns att man inte rört sig på länge. Nu är jag nöjd att jag tog mig i kragen och man får alltid värsta kicken och säger till sig själv att "nu jävlar ska de bli förändring" men ja.. man ska inte lova sig själv för mycket. Men jag ska faktiskt FÖRSÖKA att gå promenader de dagarna i veckan jag har tid och om inte annat göra lite övningar inne. Wish me luck!



/ n

8 december

God morgon? Nej, jag har faktiskt varit uppe sen 9. Åkte då till telefonplan och fick tillbaka extra nyckeln till lägenheten från frugan, behövde den nämligen för att lämna till en i port 50 eftersom dom ska hit och checka elementen idag mellan 14-16. Så jag hämtade nyckeln åkte tillbaka hem, lämnade nyckeln och sen dess har jag städat.

Nu är det väldigt rent och fint här. Önskar att damm inte fanns! Usch.


Annars så är det ju onsdag idag, jag brukar vanligtvis jobba 7-14 dessa dagar men idag ska jag jobba 15-21. Fram tills dess ska jag bara ta det lugnt.

Nu ska jag ta och göra mig lite frukost! Ha en bra dag.

/ n


6 december

Gokväll!
Idag har jag jobbat 8-18, efter jobbet åkte jag hemåt, tog fram köttfärs och sedan kom Rebecca och vi lagade mat. Det blev lassagne, mycket mumsigt! Är trött som bara den och Rebecca ligger här bredvid mig i soffan och sover.

Imorgon jobbar jag 14-21 och annars händer det nog inte så mycket. Skulle behöva städa här, dammigt! Nej, nu ska jag gå och göra mig klar för sängen och sedan kryper jag nog ner under täcket.

Godnatt!

/ n

5 december

Just de ja.. jag ska ha tillökning.. en liten My.


/ n

5 december

Imponerande att några av er fortfarande ens går in på min blogg.. dagligen! Endast för er skull ska jag ta mig i kragen ännu en gång och försöka göra någonting åt det här. Tänker dock inte gå tillbaka till det senaste inlägget och berätta vad som hänt där emellan, för längesen!

Men kan berätta att min fruga äntligen har kommit hem igen efter att ha spenderat 2 veckor i paradiset thailand (UTAN MIG)! Men dagen har spenderats med henne och vi åt hemmalagad pizza, mycket gott.

I fredags kom jag ner till sthlm igen efter att ha spenderat en vecka i Sundsvall. Den vistelsen bestod av curling div 1, familj och vänner. Hade det underbart där och vilka underbara människor man har runt om kring sig, love them! Vi gick till slutspel i div 1 och det kommer att spelas i sundbyberg i mitten av januari. Återstår att se hur det går då, men roligt iaf.

I fredags åkte jag alltså ner till sthlm igen med kusin Amanda och moster. Amanda har spenderat helgen här med mig och vi har haft det allmänt mysigt bara. Varit på stan, gått på julmarknad, bakat knäck, ätit på resturang, tittat film och bara umgåtts. Idag är det söndag och Amanda begav sig till Sundsvall och frugan som till Sverige. Ett fint byte alltså!

Imorgon är det måndag och ny vecka, jag ska jobba nu mån-ons, ledig torsdag och sedan jobb fre-mån. Ska försöka komma ihåg att uppdatera lite nu. Lova gör jag inte faktiskt..

Hoppas att detta uppskattas, and i will do my best! :)

/ n


RSS 2.0