31 januari

En slut tjej, hänger i soffan framför tvn och datan.

Nu är min jobb vecka över, sex av sju dagars jobb, 60 timmar, BRA GJORT! Allt går om man vill. Idag är det söndag och har jobbat 8-18 idag. Kom hem runt 7 och då blev det gos med My och sedan en lång dusch. Efter det åt jag lite gröt till middag och sen dess har jag suttit här i soffan och degat. Just nu rullar Wallander på tvn.

Ska faktiskt krypa under täcker snart, är trött.

Min morgondag ska bestå av detta:
- Sov morgon! Inte sovit till längre än 10 på mer än en vecka nu. Ska bli skönt!
- Packa
- Träna
- Ge min katt kärlek, kan hon behöva efter min frånvaro i veckan. Hon har varit ensam minst 12 timmar om dan.
- Städa

Det var min morgondag.

Kan säga det också att på tisdag kväll åker jag och My upp till Sundsvall. Jag jobbar först 7-14 och sedan åker vi 18:30 från centralen. Spenderar sedan resten av veckan i Sundsvall. Åker hem på söndag kväll.

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan krypa under täcket. God natt!

/ n


27 januari

Enda lediga dagen på veckan

Idag är det torsdag och min enda lediga dag denna veckan. De senaste dagarna har jag jobbat 8-18 och sedan inte gjort så mycket mer än att sova, äta, duscha och lekt med My som varit själv hela dagarna.

Men idag är jag ledig och det firade jag inte med sovmorgon utan hade ställt klockan på 06:45. Tvättid mellan 7-11 och sedan var det en och bytte säkring till mig.

Mellan tvätten sov jag och My i soffan typ. Annars har jag inte gjort något speciellt än. Men sitter här peppad med träningslinnet på. Ska och gymma sen när frugan slutat runt 16. Andra gången sen jag köpte det där kortet, förjävla dåligt av mig. Haha. Men det ska bli ändring, men svårt när man är förkyld 24/7.

Imorgon är det fredag och helg, jag jobbar hela helgen fre-sön 8-18 så händer inte så mycket annat för mig förutom jobb.

Nästa vecka drar jag nog upp till sundsvall om det går som planerat. Får jag bort mitt pass på onsdag så åker jag redan på tisdagen och om det inte går så åker jag nog upp på torsdagen istället. SM-veckan i Sundsvall nästa vecka så vore roligt att vara på plats.

Annars så är det strålande sol här idag, vilket det även var igår. Mycket härligt!

Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med medans jag väntar på att dra till gymmet. Har nu bloggat och suttit och roat mig med att ta bilder i camen. Får väl äta en morot eller nått nu. Hej då!

Såhär roligt har jag..

/ n


25 januari


vi är trötta, riktigt trötta, godnatt.

/ n

20 januari


typ såhär trött är vi..

/ n

19 januari

Tänkte slänga iväg några ord innan jag går (springer) iväg till tunnelbanan. Igår jobbade jag 7-14, sedan var jag hyffsat seg, sov någon timme i soffan när jag kom hem. Har sjukt ont i halsen också så hoppas att det försvinner!

Idag ska jag också jobba, 14-21. Så ska snart åka in till stan eftersom jag börjar där idag. Efter jobbet blir det hem och leka med en katt som lär ha damp efter att ha varit ensam hela kvällen. Och sedan försöka få mig sjäv i säng i tid.

Imorgon jobbar jag nämligen 8-18. Och på fredag kommer mina kära lagkamrater ner till sthlm. Vi ska nämligen spela divition 1 slutspel i helgen. Så kommer bli trångt i lägenheten i helgen.

Aja, nu ska jag packa väskan och börja dra mig mot jobbet.


Såhär ser vi ut en dag som denna. Ha en bra dag!

/ n

17 januari

Hejsan hoppsan!
Kvällen igår fick jag sällskap av ingen mindre än frugan. Mycket trevligt att umgås med henne igen, vi tittade bland annat på solsidan. Blev en hyffsat tidig kväll.

Uppstigning i tid idag, runt halv 10 faktiskt. Har dagen till ära, städat och lagat mat.

Just nu sitter jag och äter mormors goda köttbullar som hon hade skickat med mamma ner! Ska fortsätta äta nu, ville bara säga det för att göra er avis!

/ n

16 januari

Helgen är snart över och gud vad fort den gått!

I fredags jobbade jag till 18, mamma kom och hämtade mig på jobbet. Vi åkte hem med My och sedan åkte vi och handlade på ica. Hem igen och packade upp all mat och vi gick sedan till Athena och hämtade mat. Vi åt grekiskt och det är så himla gott!

Efter maten packade jag upp mina julklappar som mamma hade med sig ner och sedan slog vi oss ner i soffan och såg lets dance.

Lördagen fick jag väcka mamma strax efter 9 för att fråga om vi skulle kliva upp om vi skulle komma iväg till stan någolunda i tid. Vi klev upp och runt halv 11 var vi påväg in till stan. Hela förmiddagen spenderades där och blev en heldel påsar som följde med hem.

Var hemma i drygt 1 timme innan vi drog vidare till skarpnäck för middag, trevligt! Hemma strax efter 11 efter att ha skjutsat pappa till solna. Väl hemma blev det nästan sängen direkt.

Idag är det söndag och runt halv 10 klev vi upp. Vi tog sedan bilen till IKEA där vi har spenderat dagen. Handlade ganska mycket nytt, lite smått och gott som behövdes. Mamma åkte sedan runt 16 för att plocka upp folk innan de for vidare till Sundsvall. Mysan stannade dock med mig!

Har haft en underbar helg med bästaste mamma, älskar min familj.

Bjuder på lite bilder från lägenheten nu. Har fått in lite nytt!

Fina trädtavlan fick jag av familjen modin i 20 års present.
Nya blommor i köksfönstret, samt krukor.

Köket är lite grönare än vanligt.
Den super snygga väggdekorationen fick jag av frugan i 20 års present.
Hjärtarna på garderobssidan fick jag ett av syster och ett frugan.
I stora fönstret finns nu hela tre växter och en ny lampa.
Lampan som jag fick i julklapp lyser upp rummet fint på sin nya plats.

My ligger i soffan bredvid med och sover gott.

Hoppas ni är nöjd så länge. Nu kommer nog frugan hit snart och gör mig och My sällskap. Hoppas att ni haft en bra helg.

/ n





13 januari

Vad har hänt..
Inte så mycket, jag har jobbat söndag, måndag, tisdag och onsdag. Idag är det torsdag och jag har en ledig dag!
Igår efter jobbet åkte jag till hornstull med Rebecca och fixade gymkort! Vi tränade också i drygt en timme, skönt!
Idag var klockan ställd på 10, strax före 11 begav jag mig mot tunnelbanan. Jag åkte då till sumpan och tränade curling med bland annat min farbror. Skönt att vara på isen igen! Vi tränade i drygt 2 timmar och sedan gick jag raskt till tunnelbanan och begav mig hemåt.

Stressad som fan, sprang jag från tunnelbanan hem eftersom klockan var strax efter 15 när jag kom till fruängen och jag hade tvättid mellan 15-19 och efter en kvart får någon annan ta tiden om man inte börjat. Så jag sprang upp och hämtade tvätten och sedan gick jag ner och slängde in mina maskiner.

När kläderna var på tork gick jag till centrum och handlade lite bra att ha saker!

Annars har jag inte hunnit så mycket mer, har lagat mig lite mat och duschat.

Imorgon är det fredag och jag ska jobba 8-18. Imorgon kommer min kära mamma ner för att bo med mig över helgen. Hoppas på att hon tajmar in när jag slutar så att jag får åka bil hem, vore skönt! Min pappa beger sig också till sthlm med tåg imorgon då han ska spela divition ett i helgen.

Mamma som åker bil ner har även med sig lilla Mysan. Känns konstigt att det ska komma en katt hit. Men det ska bli otroligt mysigt att se henne igen, hon lär vara enorm!



My bor i servettlådan i sundsvall.

/ n

9 januari


Nu åker tant och jobbar, 14-21.

/ n


4 januari

Dagen har bestått av bilåkande och curling spel/tittande. Åkte hemifrån strax efter 7 imorse och efter lite mer än 6 timmar senare når vi målet, Karlstad. Här är det snöigt och elendigt. Hotellet är super fint och ligger mitt i smeten!

Strax efter fyra åkte vi till hallen och tittade på när killarna spelade, sedan blev det middag på stan och sedan tillbaka till hallen för att träna.

Kom nyss tillbaka till hotellet. Ska nu göra oss iordning och lägga oss för att sova!

Imorgon väntar 2 matcher, den första matchen spelas klockan 11:00 och kommer att sändas på www.curlingkanalen.se för er som är intresserade. Kan bli en bra match!

Aja, nu blir det sova så att man orkar sig upp till frukosten imorgon. Natti!

/ n


3 januari


my & laban

3 januari

Hej alla fina!
Har rent ut sagt skitit i att blogga de senaste veckorna(!). Förlåt så hemskt mycket för det. Men nu kommer en kortare version av vad som hänt.

Började med att det var KAOS när jag den 22 skulle åka tåg upp till Sundsvall. Jag jobbade 7-14 den dagen och såg runt halv 10 på nätet att även mitt tåg blivit inställt. Ringde SJ, stod i telefon kö, på arbetstid (!) och när jag kommer fram frågar jag hur jag ska gå tillväga eftersom mitt tåg är inställt. Får till svar att "Ja, våra data system är just nu ur funktion så om du testar ringa om 30 min igen så kanske vi kan hjälpa dig då". Kul liv tänkte jag och la på. Bokade en buss biljett och tog mig upp till Sundsvall efter mycket om och men.

Väl här upp har det firats jul med släkten och den 25 hade jag planerat utgång med min kusin. Det blev utgång men min familj hade även fixat en överaskningsmiddag(?) åt mig. Så efter att ha blivit lurad hela dagen kommer jag hem till underbara sjungande personer, middag och paket. Trevlig kväll!

Utöver det har jag tränat curling en massa, vunnit jubileumspokalen med laget, firat nyår och fyllt 20 år.

Nu är det nytt år och det börjar med att jag imorgon åker ner till Karlstad med Lag+Coach. Vi ska spela Junior SM. Är himla peppad då vi faktiskt kan ha en möjlighet att gå hela vägen till final.

Kom för en liten stund sedan hem från hallen efter att ha kört ett sista litet träningspass. Nu ska jag packa väskorna(!) och ikväll kommer Elin och hämtar mig så ska vi iväg till Ida och umgås. Blir nog en tidig kväll ikväll eftersom vi drar iväg redan klockan 7 imorgonbitti.

Lovar att lägga upp en liten resumé av bilder senare.

/ n


RSS 2.0