28 November

Hej alla!
Nu är jag hemma igen efter en vecka i Lanzarote. En härlig vecka men med inte alltför härligt väder. Var verkligen som svensk sommar, när solen gick i moln låg man med filt typ. Men det kunde lika gärna regnat hela tiden vilket det inte gjorde så ska inte klaga. Badade faktiskt till och med 2 ggr i havet!

I fredags när jag kom hem möttes jag av min bästa lillasyster och mysan. Dom har spenderat helgen här med mig och idag vid 15 viknade jag av dom vid tåget. Haft det super mysigt med julklappsshopping, knäckbak och bara varit tillsammans.

Idag är det måndag och imorgon börjar jag min jobbvecka. Jobbar alla dagar denna veckan utom torsdag då blir det umgås med Rebecca på förmiddagen och sedan träning med Sara på kvällen.

Nu är det inte långt kvar till jul hurrni! Om fyra helger rättare sagt och två av dom jobbar jag och sedan åker vi och spelar Sm-kval i gävle nästa helg och sedan spenderar jag jul och nyår uppe i sundsvall med familjen och snön.

Nu ska jag lyssna på lite julmusik och fundera ut nått att äta till middag. Hoppas ni haft en trevlig helg!

/ n

17 November

Imorgon bitti, rättare sagt 04:15 blir jag hämtad av taxi som tar mig till arlanda. Kommer nu spendera en vecka i Lanzarote med jobbet vilket ska bli underbart skönt. Ha det så skönt här hemma!


Här är vårat hotell.

/ n

17 November

Här kommer några få bilder från Skottland - Inverness.



/ n

17 November

Trogna läsare jag har!
Jag har ju helt värdelös på att blogga just nu, kanske beror på att jag har fullt upp. Jag jobbar, tränar och tävlar. Senast i helgen eller rättare sagt torsdag till måndag var vi i Skottland med laget. Skottland var helt fantastiskt fint men curling gick desto sämre tyvärr. Just nu behöver vi en vinst för att allt ska släppa.

Kom som sagt hem i måndags kväll och tisdagen och onsdagen bestod av jobb 8-18. Idag är jag ledig och har nyss kommit upp från tvättstugan. Spenderar dagen med att tvätta och packa om eftersom att imorgon bitti bär det av till arlanda för att sedan åka mot Lanzarote en vecka med jobbet, underbart!

Ikväll kommer även Sara förbi en sväng vilket ska bli trevligt, längesen vi sågs nu.

Ska försöka lägga in lite bilder från Skottland sen men nu åter till packningen.

/ n

RSS 2.0