Helgen

Efter en fantastisk helg är det nu söndag och imorgon är det skola. Ska berätta lite om gårdagen för er.

Lördag:
Började med att jag åkte till Ida, fixade till oss och förfestade lite. Sedan skjutsade hennes pappa upp oss till södraberget där vi serverades förrätt och varmrätt. Malin i min klass jobbade där upp och serverade vårat bort vilket var kanon. Efter en tids väntan började även showen som var bra men lite kort. Efter allt var slut så väntade vi på att Malin skulle sluta, hon skulle nämligen vara snäll och skjutsa ner oss till stan.

Väl nere på stan så visste vi inte riktigt vart vi skulle gå. Men efter ett tag så drog vi oss iallafall uppåt till aveny. Åldersgränsen var 23 men vi testade ändå och vi kom in. Kände sig ganska så lite där inne till en början men sedan blev det bättre. Så sjukt roligt var det iallafall. Grymaste kvällen på länge. Bra musik och trevligt folk! Var hemma runt halv 4 och då var det läggdags, kan dock meddela att det var grymt svårt att sova då det var ljust ute! Solen började typ gå upp.

Söndag:
Idag vaknade jag ganska tidigt, klev väl upp runt halv 11. Åt frukost och drog till Ida. Det var stålande väder så vi passade på att gå ut och gå. Gick bort till juniskärs café där vi köpte oss varsinn glass och satte oss på bryggan vid vattnet. Solen gassade på oss vilket känns nu, hettar endel i ansiktet. Där på bryggan satt vi i ungefär 2-3 timmar och bara pratade. Sedan gick vi hem till Ida igen och konstaterade då att vi gjort vårat träningspass för dagen nämligen gått runt 8 km. Solen fortsatte att skina och dagen har bjudit på en riktig sommarkänsla. Kvällen spenderades hos mormor och morfar där vi bjöds på grillat, mycket gott!

Vill bara tacka Ida för en super rolig kväll igår, var verkligen super duper roligt! Så himla underbart att ha en kompis som dig. You're the best

/ n

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0