Gårdagens match

Igår kväll spelade vi våran sista match för denna säsongen. Det var en match i KM och vi spelade om en 3 placering. Vi spelade grymt bra och utklassade dom andra genom att vinna med hela 11-0. KM spelades dock i 2 grupper och det var även 2 lag som spelade före oss om samma placering. Eftersom inte två lag kan bli 3a så var det teedragning som gällde. Alltså varje spelar i laget lägger en sten och får poäng för vaje sten i boet, rött - 1p, vit - 2p osv.

Dock hade vi inte sän flyt utan knaprade bara ihop 6 poäng medans det andra laget fick 10 så där rök våran 3dje plats. Men inget att deppa över, känns skönt att avsluta säsongen med en vinst och nästa säsong blir vi farliga! Då nöjer vi oss knappast med en tredje plats.

Kom hem runt halv 11 igår, då blev det duschen direkt, läsa igenom talet för pappa en gång och sedan sängen. Var hyffsat trött när jag kom i säng vid halv 12.

Idag började dagen med ett besök hos arbetsförmedlingen med klassen. Dom berättade lite om lite allt möjligt och det var bra saker som dom tog upp, sedan att jag knappt förstod hälften var en annan femma. Efter det besöket var det iallafall dags för att gå bort till skola för att ha nationella. Det gick väl sisådär, men det är grymt skönt att det är över. Efter onsdagen nästa vecka kommer det nog släppa en heldel till eftersom då är det nationella uppsats och när vi gjort den så har vi bara bok kvar att läsa i svenskan och det kommer nog göra att min stress släpper en aning.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, kommit hem, hunnit sovit lite framför tvn och nu ska jag ut till Pucko och sedan blir det mat. Ska grilla ikväll och det ska bli underbart gott. Sedan blir det även efterrätt ska äta något nytt som mamma fått recept på. Kladdkaka med dummle.

Ha en trevlig kväll

Kommentarer
Postat av: maria

Nej aldrig att det blir tredjeplatser nästa säsong! :D Vi ska högre upp på pallen minsann det kan vi! :D

2009-03-28 @ 13:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0