Meningslöst

Undra varför jag skriver blogg egentligen? Eller om man ens kan påstå att jag skriver blogg. Känns som att jag aldrig uppdaterar och när jag väl uppdaterar så blir det bara en massa babbel om mig, mig och mig. Inte speciellt intressant skulle jag tycka. Så frågan är, ska jag ens fortsätta och om jag gör det vad vill ni att jag ska skriva om? Finns det nått speciellt ni vill veta/läsa?


please help

Kommentarer
Postat av: Julia

NATHALIE! Vet du vad man har en blogg till? För att skriva om sig själv! Jag älskar att läsa det du skriver. Tycker det är intressant om curlingen och allt. Känn inte att du inte skriver något intressant. Man ska ju berätta om sig själv i bloggen. Det är ju din blogg. Du bloggar väl inte för att skriva om andra hela tiden? Lägg inte ner detta! Fortsätt skriva om allt. Jag är alltid inne och läser!



Fortsätt, fortsätt, fortsätt, fortsätt!!! :)



2009-02-13 @ 20:47:51
URL: http://www.spjulia.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Du har väl iofs en poäng i det du säger Julia. Men det känns så dumt att skriva om sin vardag hela tiden, känns tråkigt! Menmen, får se om jag får upp humöret för att fortsätta så kanske jag gör det. För din skull!

2009-02-13 @ 22:08:32
URL: http://nathaliefalt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0