Vid poolen

Sitter just nu vid poolen och skriver. Solen står fortfarande högt på himelen och klockan är ca 5. Idag har vi bara tagit det lugnt, sov ganska länge då vi inte klev upp förens runt halv 10. Åt då frukost och sedan la vi oss vid poolen. När det var dags för lunch promenerade vi längs stranden en bra bit bort. Vi åt och sedan tittade vi på ett hotell som vi ska flytta till på tisdag.

Efter det så gick cassandra och gjorde flätor och jag passade på att ta lite massage. Det blev en body scrub och jag kan säga att det gjorde skit ont på vissa ställen. Typ på benen och på armarna. Men nu efteråt känns det hyffsat, förutom att jag känner mig som en tomat då in kropp är ganska känslig mot sånt

Nästan nyss varit ner till havet och tagit ett dopp. Det är sjukt varmt i vattnet, varmare än i poolen! Solen har skinit hela dagen så något regn ser vi inte så långt ögat når. Det var nämligen stor regn prognos över internet. Men här är det varmt och skönt.

Hoppas att ni har det skönt där hemma också och att vårvädret har kommit och snön smällt!

Kommentarer
Postat av: Rille

Håll koll på vad som händer runt omkring er. Det är undantagslagar som gäller i Bankok just nu. Vi får hoppas att det inte sprider sig. Håll er uppdaterade.

2009-04-12 @ 22:20:39
Postat av: Bea

De e skit fint hemma! Vart åker ni sen då? Vi har sommarbörnat med bilen! :) // Bea i klassen :P

2009-04-13 @ 19:10:06
URL: http://beathricensdagar.blogg.se/
Postat av: TommySabine

Ser på foton-tycker stranden är för himla lik utanför ett badhus i fredrikshamn. Eller hur Robban?



mänga kramar övik!

2009-04-17 @ 16:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0