One week left

Tänker börja med att önska alla en trevlig valborg!

Idag är det torsdag och en vecka kvar i thailand. Ångesten börjar komma mer och mer. Idag har vi bara slappat på stranden, pressat med lite olja och njutit!

Träffade även en familj här på hotellet för 3 dagar sedan och igår åt vi lunch och middag gemensamt. Mycket trevligt. även idag åt vi lunch tillsammans. Deras sista lunch i thailand för denna gång de sitter nu nämligen på krabi flygplats i väntan på flyg till bangkok och sedan hemgång. Lite tråkigt, de var trevliga prickar.

Annars har det inte hänt så myycket de senaste dagarna, solen har skinit och det har varit varmt och skönt.

På söndag flyger vi upp till bangkok för att spendera tre dagar där. Hoppas att det blir roligare denna gång! Förra gången ville vi bara hem när vi var där. Jo det är nämligen så att vi har en tuk tuk förare som vi fixade skjuts med första veckan vi var här på koh lanta han skjutsade oss till saladan och hem. Sedan när vi nu kom tillbaka hit till koh lanta så mötte vi honom igen inne i saladan och han blev lite chockad då han trodde att vi inte skulle komma tillbaka. Men där stod vi och nu är han våran chaffis igen. Mycket skönt. Adam heter han.

Börjar bli lite tråkigt här nere nu, allting börjar stänga och allting är typ "out of season". Cassandra tänkte beställa en banana split igår på hotellet men dom hade inga bananer så det blev ingen. Lite tråkigt när dom börjar plocka undan när det faktiskt bor folk här. Men det är bara att stå ut, det är ju som sagt låg säsong.

Nu ska jag kila, hoppas allt är bra! Hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0