Koh Rok

Halloj!
Idag var det heldag på koh rok som gällde för oss. Vädret kunde inte ha varit bättre! Båten kom och hämtade oss här i morse vid 08:30 då vi började resan neråt. Vi plockade upp lite folk på vägen och vi blev sammanlagt 20 personer. Väl framme vid koh rok så gjorde vi ett stopp för snorkling från båten, jag cassandra och pappa hoppade i och det var underbart klart vatten såg massa fina fiskar samt korallrev. Såg bland annat Nemo, de ni :)

Efter den snorklingsturen så åkte vi vidare till ett annat ställe vid ön för att ytterligare snorkla från båten det var lika fint på det stället! Sedan åkte vi in mot land där vi skulle stanna i två timmar, vi åt lunch badade, solade och snorklade. Där vågade sig även mamma på att snorkla och även hon fick se endel fisk!

Koh Rok är nog ett utav det finaste ställen som vi varit på, så himla klart vatten! Helt underbart. Det farliga med att ha en heldag med snorkling är såklert solen som gassar på ens rygg. När man är i vattnet hela tiden så känner man inte att det tar såpass mycket som det faktiskt gör. Vi hade smörjt in oss allihopa men ändå ser nu alla ut som kräftor. Men vi har klarat oss undan blossor och hättan och det röda lägger sig troligen tills imorgon.

Efter 2 timmars stoppet vid stranden så gav vi oss vidare till ännu ett ställe där vi skulle snorkla, men man var hyffsat slut i kroppen efter dagens gång i solen så det var endast pappa som snorklade i våran familj, vi andra låg på båten och höll tillbaka spyan. Det guppade en hel del och vi ville bara åka hem. Efter en stund åkte vi iallafall tillbaka hemåt och illamåendet la sig. Vi kom hem bara för en liten stund sedan och nu väntar vi på att solen ska gå ner så att vi kan gå ut. Haha, ganska less på solen för idag. Men imorgon blir det nya tag! Men vi får se om vi badar något i havet imorgon eller om det bara blir poolen, havet består nämligen av en heldel maneter just nu. Dock bara små, men det är inte så skönt att bli bränd ändå.

Ikväll LOVAR jag att lägga upp bilder det blir en heldel, från phuket, koh lanta, phi phi och koh rok!

Ha det bra så länge :)

Kommentarer
Postat av: josefin

gud va härligt att snorkla :) man blir allt lite avundsjuk på er !!!! ser fram emot att se bilder :D

2009-04-28 @ 14:11:42
Postat av: maria

Hahah det verkar inte som om det går någon direkt nöd på er därborta ;) Jaaaa va härligt o snorkla!! :D

2009-04-28 @ 16:47:00
Postat av: anette

fina bilder...men jag ser inte att Lena har sin förtjusande lila baddräkt på någon bild...hon kan väll inte ha glömt den hemma!!!

2009-04-28 @ 23:00:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0