Yeah

En liten uppdatering kommer här från mig till er.

Igår (fredag) spelade vi 3 matcher under dagens gång. Den första 10:15 då mötte vi ett sundbybergs lag som är grymt duktiga! Vi förlorade den matchen ganska stort men vi spelade bra. Andra matchen spelades 15:15 mot ett Norskt lag, den matchen vann vi. På kvällen var vi alla mycket trötta vi spelade ännu en match vid 20:15 och den matchen förlorade vi också. Runt halv 11 var vi hemma på hotellet och det blev då sängen på en gång.

Idag (lördag) fick vi sov ut hyffsat, gick upp vid 9 då vi gick och åt frukost. Sedan blev det slappa lite på hotellrummet 1 timme och sedan blev det stan, lunch och sedan hotellet igen för att byta om och ladda inför match. Matchen började 15:15 och då mötte vi ett sellefteå lag. Den matchen behövde vi spela oavgjord eller vinna för att blir 3:a i våran grupp och därmed gå vidare till slutspel.

Vi vann vilket innebär att vi alltså spelar slutspel imorgon (söndag). Hade ingen fler hotellnatt bokad i härnösand så vi bestämde oss för att åka hem och sova och åka upp imorgon igen. Blir att kliva upp tidigt imorgon eftersom vi spelar matchen 08:00.

Jag hoppas att och tror att alla i laget är väldigt taggade inför morgondagen och jag hoppas verkligen att vi vinner matchen, det är vi värda. Håll tummarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0