Vemdalen

Nu kommer en liten uppdatering om vad jag gjort de senaste 3 dagarna. Jag har alltså varit i vemdalen med Emma och Malin från måndag till onsdag. Vi bodde där i husvagn. På måndagen brassade vi alltså upp, vi var framme i vemdalen runt 12 och då bodde vi in oss litegrann, åkte och handlade och sedan blev det mat och film.

Tisdagen hade vi bestämt oss för att spendera i backen. Vi klev därför upp i tid, åt frukost och sedan åkte vi bort till vemdalsskalet. Vädret var dock inte på våran sida då det var dimmigt hela dagen. Inget lovande fotoväder med andra ord. Men det funkande ändå. Efter backen åkte vi till björnrike för att se om det var fotovänligt där, där var det något bättre och det var nice! Plåtade sedan i byn åkte hem satte på bastun, åt mat och sedan blev det film.

Onsdagen blev det inte mycket fotande. Eftersom det fort blir mörkt nu så bestämde vi oss för att åka hem runt halv 1 för att ha möjlighet på vägen hem att stanna och fota. Sagt och gjort så kom vi iväg halv 1, dock var denna dag likadan som föregående. Det var nämligt dimmigt och inget bra fotoväder. Var hemma runt 5 och det var skönt.

Dessa tre dagar med tjejerna har varit toppen. Kände att jag verkligen kunde slappna av och att det fanns massvis med snö där uppe gjorde inte saken sämre!
Tack för tre härliga dagar tjejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0